×
سیاسی
شناسه خبر : 204564
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/09/29 ساعت 11:06
جان‌باختن 2 ایرانی در تیراندازی در دانکرک/ توضیح سفارت

جان‌باختن 2 ایرانی در تیراندازی در دانکرک/ توضیح سفارت

سفارت ایران در فرانسه درباره جان‌باختن 2 شهروند ایرانی در حمله با سلاح گرم در شمال غرب این کشور توضیحاتی ارائه داد.

نورنیوز-گروه سیاسی: سفارت ایران در فرانسه توضیحاتی را درباره جان‌باختن ۲ شهروند ایرانی در حمله با سلاح گرم در شمال غرب این کشور ارائه و تاکید کرد: در چارچوب وظایف ذاتی وزارت امور خارجه و نمایندگی‌های سیاسی و کنسولی در دفاع و حمایت از هموطنان در خارج از کشور مساله مورد پیگیری قرارگرفت. 

 در پی انتشار خبر جان‌باختن ۲ شهروند ایرانی در اثر تیراندازی یک فرد مسلح در شهر دانکرک در شمال غرب فرانسه، سفارت ایران در فرانسه از جزئیات این واقعه تلخ و اقدامات انجام شده توضیحاتی را ارائه کرد. 

کنسول سفارت ایران با تایید وقوع این اتفاق ناگوار برای ۲ هموطن عزیز و ضمن عرض تسلیت به خانواده‌های داغدار این عزیزان اظهار داشت که به محض انتشار خبر در رسانه‌های محلی و فضای مجازی، سفارت بررسی‌ها و اقدامات لازم را آغاز کرد.

در این زمینه و پس از تایید اخبار منتشر شده، ضمن برقراری ارتباط با خانواده‌های قربانیان، سرپرست بخش کنسولی سفارت اطلاعات موجود در مورد حادثه را در اختیار ایشان قرار داده و برای هرگونه همکاری از جمله ارائه خدمات کنسولی مورد نیاز این خانواده ها اعلام آمادگی کرد.

 همچنین با توجه به سکونت خانواده‌های جان باختگان در غرب کشور، هماهنگی لازم با نمایندگی وزارت امور خارجه در کرمانشاه برای ارائه خدمات معمول مورد نیاز صورت پذیرفت.

در همین راستا سفارت مبادرت به درخواست اطلاعات و جزئیات بیشتر از مراجع رسمی ذیربط فرانسه نموده و تماس با مراجع قضایی محلی در محل حادثه را در دستور کار خود قرار داد.

کنسول سفارت ایران در فرانسه تاکید کرد در چارچوب وظایف ذاتی وزارت امور خارجه و نمایندگی‌های سیاسی و کنسولی در دفاع و حمایت از هموطنان عزیز در خارج از کشور و با توجه به اهمیت موضوع، به پیگیری‌های خود تا روشن شدن ابعاد مختلف این واقعه تلخ و بازگشت پیکرهای این عزیزان به خاک ایران ادامه داده و برای ارائه هرگونه خدمت و همکاری با خانواده‌های داغدار آماده خواهد بود.

شایان ذکر است روز شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ یک جوان ۲۲ ساله فرانسوی با سلاح گرم ابتدا به کارفرمای سابق خود، ۲ مامور انتظامی و ۲ ایرانی مستقر در کمپ جنگلی لون‌پلاژ، نزدیک شهر دانکرک در شمال فرانسه شلیک و سپس با مراجعه به پلیس به این اقدامات خود اعتراف کرد.

به گزارش ایسنا، بر اساس اظهارات دادستان منطقه دنکرک در کنفرانس مطبوعاتی، ابهامات بسیاری درباره انگیزه فرد قاتل و ارتباط او با مقتولین وجود داشته ولذا تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
غایبان نماینده اردن در بازی بعدی استقلال در لیگ قهرمانان آسیا
حماس: به آتش‌بس پایبندیم
زرکام و زرماکارون، واحدهای نمونه کنترل کیفیت استان البرز شناخته شدند
فرمانده نیروی دریایی آمریکا: جنگ بعدی در راه است
حمله هوایی رژیم اشغالگر به مرکز نوار غزه و شهادت سه نفر+ فیلم
چین و روسیه، همکار یا رقیب در آسیای مرکزی؟
ماجرای اعتصاب غذای زندانیان در قزلحصار چه بود؟
تصادف اتوبوس دانش‌آموزان در ارومیه با 10 مصدوم
تله ترامپ برای اعراب در پرونده غزه
تعویق‌ کنفرانس‌خبری رییس جمهور
یک متر هم از حریم تخت جمشید کم نشده است
برانکو به پرسپولیس می آید؟
گروسی: یک راهکار دیپلماتیک درباره ایران پیدا می‌شود
بازگشت به حالت عادی روابط کابل و اسلام آباد
پرداخت وام ضروری به 144 هزار بازنشسته در 1404 + جزئیات
فیلیپین با هزاران آواره در محاصره طوفان
بایرن در آستانه شکستن رکورد تاریخی میلان
پس‌ از حادثه رفح، نتانیاهو خواهان عملیات علیه حماس شد
سناریوی حمله روسیه به ناتو بعد از پیروزی در اوکراین
القسام ارتباط خود را با حادثه رفح تکذیب کرد
دولت برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین ندارد
آخرین خبر از وضعیت هوشیاری صابر کاظمی، والیبالیست ایرانی
کارخانه عظیم گاز روسیه هدف پهپادهای اوکراینی قرار گرفت
جاسوس رژیم صهیونیستی در قم اعدام شد
100 شناور جدید در مسیر پیوستن به ناوگان دریایی کشور
سرقت عجیب جواهرات ناپلئون از موزه لوور
قرارگاه قدس: شهادت بزرگان طوایف اهل‌سنت بی‌پاسخ نخواهد ماند
تکلیف سرمربی پرسپولیس امشب مشخص می شود
21 استان بدون باران، زنگ خطر آبی
درخواست دو وزیر تندرو اسرائیل برای پایان آتش‌بس و حمله به غزه
بدهی عمومی آمریکا به 37.9 تریلیون دلار رسید
مادورو: طرح دفاعی کاراکاس علیه آمریکا تکمیل شد
ثبت شرکت خارجی در ایران کمتر از یک روز شد
هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است
گزارش تصویری | اعتراضات ضد ترامپ با عنوان «بدون پادشاه» در سراسر آمریکا
زمان الحاق رسمی ایران به CFT مشخص شد
پیام پزشکیان به سینماگران جوان کشور
ترور ملا کمال صلاحی‌زهی؛ معتمد سرشناس بلوچ
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه27 مهر + جدول
نورنما | جنگنده آمریکایی از دوران جنگ‌جهانی دوم زیر آب
قیمت دلار و ارز امروز یکشنبه 27 مهر 1404
جزییات واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی بر اساس حروف الفبا
واکنش عجیب ترامپ به معترضان «نه به پادشاه»
فریاد «رهایی فلسطین» در خیابان‌های اروپا
اسرائیل با نقض آتش‌بس جنوب غزه را بمباران کرد
آب طالقان سرانجام به تهران رسید
جهش بورس همراه با افزایش عرضه‌ها
حضور گسترده غرفه ملی نشر ایران در نمایشگاه کتاب فرانکفورت 2026
کشف محوله تریاکی که بوی قهوه می‌داد
فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی آبان ماه سال 1404
X
آگهی تبلیغاتی