×
سیاسی
شناسه خبر : 204472
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/09/28 ساعت 16:24
قالیباف: زنان آینده فرزندان و نسل آینده را رقم می‌زنند

قالیباف: زنان آینده فرزندان و نسل آینده را رقم می‌زنند

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه زن ستون خانواده است، گفت: زنان آینده فرزندان و نسل آینده را رقم می‌زنند.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی امروز چهارشنبه در اجلاس بین‌المللی خانواده، آینده، پیوندهای پایدار گفت: خانواده اساس حرکت در همه شئونات در نظام مقدس جمهوری اسلامی است و بدون شک زنان محور خانواده هستند.

وی همچنین در واکنش به بغض رئیس جمهور با دیدن عکس همسرش در این اجلاس گفت: صبح امروز رئیس‌جمهور اهمیت و دلبستگی و جایگاه یک خانواده پایدار را نشان داد و شما اوج عشق و محبت را دیدید که پس از چند دهه هنوز در جسم و روح ایشان نهادینه است؛ همه ما باید بدانیم که امروز در کشوری زندگی می‌کنیم که ده‌ها هزار نفر، این گونه عاشقانه با انتخاب به میدان دفاع مقدس پا گذاشتند و به مردان بزرگی، همسران بزرگی و فرزندان بزرگی که هزاران آرزوی مادی و معنوی داشتند، پشت پا زدند و برای امروز من و شما و فردای جامعه اسلامی ما و پایدار بودن و ثبات و افتخار ایران عزیز ما پا به میدان گذاشتند.

قالیباف با بیان روایتی از کتاب حوض خون درباره خاطرات زنان دوران دفاع مقدس در اندیمشک گفت: یادم است که زنان در منطقه‌ای در اندیمشک حاضر می‌شدندر لباس مجروحین و شهدا را می‌شستند و مجددا آماده می‌کردند تا رزمندگان دیگر استفاده کنند. چه فرمانده‌ها و جوانانی که در دوران جنگ با خانواده‌ها حضور داشتند و مانند خانه‌هایی که در پادگان‌ها وجود دارد، زندگی می‌کردند. در دوران مقدس و در عملیات‌ها مادر خانواده با هر بار که درب خانه او را می‌زدند، فکر می‌کرد که همسر یا فرزندش شهید شده‌اند.

نظام جمهوری اسلامی مرهون تلاش زنان در دوران دفاع مقدس است

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه نظام جمهوری اسلامی مرهون تلاش زنان در دوران دفاع مقدس است، افزود: خانواده‌های دیروز خود را فدای امروز من و شما و آینده این کشور کردند. ما مدیون آنها هستیم و باید به انقلاب اسلامی افتخار کنیم، بعد از انقلاب مردم ما ملی بودن و جمع و اراده را مانند یک جامعه هدفمند و خلاق تجربه کردند. این انسجام ملی ارمغان انقلاب برای ما است.

قالیباف در رابطه با ارزش زنان در جامعه، بیان کرد: زنان امروز در عرصه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، ورزشی، دانشگاهی و هنری به برکت انقلاب اسلامی حضور دارند. البته باید خجالت کشید از اینکه نام حقوق بشر را بر فجایع فرهنگی و نظامی غرب گذاشت؛ صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها که با نگاه جنسیتی و کالاگونه به زنان نگاه می‌کنند، این فاجعه را در دنیا پیش آورده‌اند، غربی‌ها به این موضوع معترف هستند که سقوط خانواده چه بر سر جامعه آنها آورده است.

امروز شاهد نسل کشی و جنگ سخت در غزه هستیم

وی افزود: امروز شاهد نسل کشی و جنگ سخت در غزه هستیم، می‌بینیم که چگونه کودکان، زنان و خانواده را قتل عام می‌کنند. افتخار برای ایران اسلامی است که ما عدالت جنسیتی را داریم و برای ما نقش زن مهم است.

رئیس مجلس شورای اسلامی به بیانات رهبر انقلاب در رابطه با اهمیت خانواده و زنان اشاره و اظهار: به تعبیر رهبر انقلاب زن محور و ستون خانواده هستند. غرب باید پاسخگو باشد که با انسانیت و خانواده چه کرده است ما نیز به عنوان مسئول باید در جامعه خودمان به این موضوع توجه کنیم که چه اقدام عملی و دور از فضای حرف و سخن برای خانواده انجام داده‌ایم و باید به این موضوع بپردازیم.

خانواده بزرگترین همراه دولتمردان است

قالیباف بیان کرد: مسئله زنان حتی برای حل مسائل خانواده یک فرصت است. زنان خودشان راه حل مسائل خانواده هستند و فرصت بزرگی هستند. مروز در هر عرصه‌ای اعم از حکمرانی، مسائل اجتماعی، مسائل فرهنگی، مسائل عمومی و هر موضوع دیگری نباید تردید کنیم که خانواده مهم‌ترین نهاد تبلور یافته پایدار در همه عرصه‌ها است. دولتمردان باید توجه داشته باشند که خانواده رقیب آنها نیست، خانواده بزرگترین همراه دولتمردان است.

قالیباف ادامه داد: خانواده محور حل همه مشکلات ما در عرصه‌های مادی و معنوی است. باید این موضوع را لمس کنیم و به آن ایمان بیاوریم.

رئیس مجلس رویکرد زنانه را گشایشگر امور دانست و گفت: من به عنوان یک خدمتگزار در عرصه‌های مختلف که توفیق خدمت داشتم، هر کجا کاری را به زنان سپردیم آن کار با هزینه کمتر، با دقت بهتر و با حاشیه‌های کمتر انجام شد.

وی افزود: مقام معظم رهبری می‌فرمایند ایران قوی می‌خواهیم، ایران قوی در خانواده قوی است. اگر خانواده قوی نشود نه افراد و نه کشور قوی می‌شود. نقش خانواده بی‌نظیر است و باید ایمان داشته باشیم که زنان محور خانواده‌ها هستند.

تداوم انقلاب به حضور زنان متکی است

رئیس مجلس شورای اسلامی نقش مادری را به عنوان افتخار انقلاب اسلامی دانست و افزود: امام فرمودند پیروزی انقلاب را مدیون حضور زنان در اجتماع هستیم. خانم‌ها انقلاب را به پیروزی رساندند. تردید نکنیم تداوم انقلاب به حضور زنان متکی است. پیشرفت انقلاب و کشور متکی به خانم‌ها است.

زنان ۵۰ درصد جامعه را تشکیل می‌دهند و ۵۰ درصد دیگر جامعه را نیز جهت می‌دهند، آموزش می‌دهند و تمام فرزندان ما دست زنان هستند.

قالیباف اضافه کرد: مسئولیت‌های فرهنگی و در عرصه میدان بودن زنان، از وظایف آنها است و آنها فقط خانه‌دار نیستند. بدا به حال ما مسئولان که طوری رفتار کنیم که وظایف ذاتی خانم‌ها از جمله حق مادری، همینطور حق مسئولیت اجتماعی آنها به نحوی باشد که زنان سر دوراهی قرار گیرند که یکی از این حقوق را انتخاب کنند و آنها را از حقوق مسلم خودشان محروم کنیم. اگر دقت کنیم و زنان را در این دوراهی قرار دهیم، می‌فهمیم که کشور را از زنان محروم کرده‌ایم و خودمان را از پیشرفت محروم کرده‌ایم.

رئیس مجلس اضافه کرد: اینکه می‌گویم غرب باید پاسخگو باشد این است که اگر به هر دلیلی زن از حقوق مادری خود محروم شود و به دلایلی انتخاب دیگری داشته باشد یعنی پذیرفته است که نقش مادری خود را کنار بگذارد و نقش زنانگی خود را که سرمایه بزرگی است کنار بگذارد مثل یک مرد زندگی کند، چه افتخاری است؟ این نتیجه فرهنگ غرب است که زن را مانند یک کالا نگاه می‌کند. در این نگاه آسیب به بشریت وارد می‌شود.

قالیباف گفت: باید توجه کنیم در کنار نقش مادری، برای زنان این فرصت را فراهم کنیم که جامعه دچار خسارت نشود. صبح امروز نمونه خانواده ایرانی را که سرآمد در دنیا است، دیدید. من توفیق داشتم خطبه عقدم را حضرت امام خمینی (ره) در زمان جنگ خواندند، امام ما ۹۰ سال قبل در سفر حج به همسر خود نامه‌ای نوشته و فرموده بودند: «تصدقت شوم الهی قربانت بروم، این مدت که مبتلا به جدایی از آن نور چشم عزیز و قوت قلبم گردیدم، متذکر شما هستم به صورت زیبایت در آینه قلبم منقوش است. امیدوارم خداوند شما را به سلامت و خوش در پناه خودش حفظ کند.»

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نامه امام خمینی (ره) را کامل بخوانید، مرد بزرگ و آزاده‌ای که جز برای خدا کلامی نگفت، جز برای خدا گامی برنداشت، احیای مجدد اسلام به برکت این مرد بود. چقدر باید غصه بخوریم که اگر به گونه‌ای باشیم که خانواده‌هایی که می‌توانند کانون گرم و پیوندهای مستحکم داشته باشند و می‌توانند ما را سرشار از قدرت و پیشرفت و خلاقیت کنند، به خاطر ندانم کاری‌های ما این خانواده‌ها از هم بپاشند.

خانواده هرگز شعار نیست

قالیباف ادامه داد: ما امروز نیازمند کمک همدیگر هستیم، دعا کنیم تا بتوانیم در تعامل کاری و با صداقت در کنار هم بر مشکلات پیش رو و جنگ ترکیبی که داریم غلبه کرده و با همدلی کار را پیش ببریم. خانواده هرگز شعار نیست. موضوع خانواده کار پژوهشی و در قفسه‌ها قرار گرفتن نیست، موضوع حیات و موفقیت امروز و آینده ما است. تلاش کنیم در کنار هم بتوانیم خانواده خوب و مستحکم و الگو برای خودمان و برای همه جوامع نشان دهیم. ما مصمم هستیم در مجلس شورای اسلامی خانواده محوری را با کمک مرکز پژوهش‌های مجلس و دیگر نهادهای علمی پیش ببریم.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟
زمان برگزاری کنکور اعلام شد
آمار جان ‌فدایان ایران به 31 میلیون نفر رسید
سایت آفریقایی گزارش داد: بالا رفتن احتمال حضور ایران در جام جهانی
صدور حکم حبس ابد برای 5 نفر در بحرین به اتهام همکاری با ایران
ابلاغ میزان افزایش دستمزد روزانه مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405
مرهم کاپیتان بر تن سوخته هوادار کوچک؛ پیراهن عالیشاه به میناب رسید
نتانیاهو خطاب به ترامپ: آتش‌بس لبنان در آستانه فروپاشی است!
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید
مهلت ثبت‌نام بیمه بیکاری به 90 روز افزایش یافت
قتل عام در نیجریه؛ داعش مسئولیت حمله را به عهده گرفت
صادرات آرامکو ماه آینده متوقف می شود
سخنگوی ارتش: ارتش جنگ را تمام‌شده نمی‌داند/بانک اهدافمان بروز شده است
تنش بین اوکراین و رژیم اسرائیل بر سر «غلات دزدیده‌شده»
«میناب 168»؛ نام کاروان ایران در جام‌جهانی شد
خروج رسمی امارات از «اوپک» و «اوپک‌پلاس»
تداوم حملات پهپادی و بمباران اسرائیل به شهرک‌های جنوبی لبنان
شوک ژئوپلیتیک، نبض بازارهای جهانی را به لرزه انداخت
آغاز بلیت‌فروشی دیدارهای ایران در جام‌جهانی 2026؛ قیمت‌ها اعلام شد
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، وارد ایران شد
تاکر کارلسون: ایران یکی از آزادترین کشورهای منطقه است
حمایت ویژه از کودکان کار در روزهای جنگ
تحلیل جفری ساکس از پیامدهای ادامه جنگ علیه ایران
هشدار اتحادیه اروپا درباره تبعات اختلال در کشتیرانی جهانی
محدودیت ال ان جی آمریکا در جایگزینی عرضه از دست رفته قطر
اثر معکوس سقف‌گذاری قیمت سوخت در آلمان
وزیر ارتباطات: اینترنت باکیفیت حق مردم است
ورود رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ از مرز آستارا به ایران
پاسخگویی سامانه 4030 به بیش از 214 هزار تماس مشاوره‌ای تا هفتم اردیبهشت 1405
دولت افزایش اعتبار کالابرگ را در دستور کار دارد
هند از ادامه مذاکرات با ایران و آمریکا درباره بندر چابهار خبر داد
بیانیه حماس درباره تخریب واحدهای مسکونی در قدس
تغییر قانون کارت زرد در دو مرحله
انرژی پاک چگونه به سلاح برتری اقتصادی کشورها بدل شد
قلعه‌نویی: ایران شاید ابرقدرت نباشد، اما ابرملت جهان است
نخست‌وزیر مکلف عراق اولویت‌های دولتش را اعلام کرد
ماجرای حشرات ریز چیتگر چیست؟
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 8 اردیبهشت 1405 +رشد 10 میلیون تومانی سکه
انهدام پایگاه جاسوسی در پایتخت
روند ابتلا به آنفلوآنزا در هفته پنجم سال کاهشی شد
تابستان زودرس و سدهای خالی؛ زنگ خطر آب به صدا درآمد
چگونه با گوش دادن به موسیقی اضطراب را کنترل کنیم؟
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 8 اردبهشت 1405 / دلار 5 هزار تومان رشد کرد
چین: آمریکا عامل وضعیت کنونی تنگه هرمز است
سیل شدید در جنوب چین؛ تخلیه بیش از 200 نفر
گزارش هلال‌احمر: انجام 6003 عملیات در جنگ 40 روزه