×
سیاسی
شناسه خبر : 204470
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/09/28 ساعت 15:45

عارف : اشتراک گذاشتن تجربیات محیط زیست می‌تواند در حل چالش‌ها مؤثر باشد

عارف گفت: کشورها به تنهایی و حتی کشورهای یک منطقه نمی‌توانند با چالش‌های بزرگ محیط زیست روبه‌رو شوند به همین دلیل برگزاری رویدادهایی مانند نمایشگاه محیط زیست و به اشتراک گذاشتن تجربیات به ویژه در حوزه محیط زیست می‌تواند در حل مسائل و چالش‌ها مؤثر باشد.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور ظهر امروز در مراسم افتتاحیه بیست و دومین نمایشگاه بین المللی محیط زیست که در پاویون شهر آفتاب برگزار شد، اظهار داشت: کشورها به تنهایی و حتی کشورهای یک منطقه نمی‌توانند با چالش‌های بزرگ محیط زیست روبه‌رو شوند به همین دلیل برگزاری رویدادهایی مانند نمایشگاه محیط زیست و به اشتراک گذاشتن تجربیات به ویژه در حوزه محیط زیست می‌تواند در حل مسائل و چالش‌ها مؤثر باشد.

وی افزود: بخشی از محیط زیست حق ماست اما بخش عمده آن حق آیندگان است که وظیفه ما حفاظت از آن می‌باشد چون محیط زیست متأسفانه یک منبع تجدیدناپذیر بوده و برای حفظ این منبع ارزشمند باید از تجربیات علمی و بین المللی استفاده کنیم تا بتوانیم یک گام رو به جلو حرکت کنیم.

معاون اول رئیس جمهور محیط زیست را یک مقوله همگرا دانست و ادامه داد: یک قطب محیط زیست نابودی وقطب دیگر آن پایداری است و به همین دلیل ما حق چهاردیواری در محیط زیست نداریم بلکه کلاً مشاء محسوب می‌شود و اگر با نگاه بخشی در این زمینه حرکت کنیم به قطب نابودی نزدیک می‌شویم.

عارف تصریح کرد: اگر به برآیند موضوعات در محیط زیست توجه داشته باشیم می‌توانیم به پایداری دست یابیم.

وی تاکید کرد: کشورهای مدعی محیط زیست سبز زمانی نابودکننده محیط زیست بودند و اکنون شعار محیط زیست بدون کربن سر می‌دهند و این به خاطر آن است که محیط زیست را یکدست نمی‌بینند.

عارف اضافه کرد: ما هیچ راهی نداریم جز اینکه با برگزاری همایش‌ها وهم اندیشی‌های علمی مانند همین نمایشگاه و به دور از فضای سیاسی در مورد مشکلات محیط زیست بحث و تبادل نظر داشته باشیم.

وی یادآور شد: آمایش سرزمین در کشور ما متکی بر مسائل محیط زیست است. ما اسناد بالادستی مهمی در حوزه محیط زیست داریم همچنین مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی خود به لزوم حفظ محیط زیست و به ویژه حفاظت از آب و خاک و هوا تاکید کرده‌اند.

معاون اول رئیس جمهور گفت: نقطه‌ای از کشور وجود ندارد که درگیر چالش‌های جدی محیط زیستی از جمله فرونشست و الودگی هوا و فرسایش خاک نشده باشد و ما باید برای حل این معضلات برنامه داشته باشیم.

عارف با اشاره به اینکه بیش از یک میلیون چاه غیرمجاز در کشور داریم، تاکید کرد: ما در حوزه محیط زیست نباید نسخه برای دیگران بپیچیم بلکه باید ببینیم خودمان چه رفتاری باید داشته باشیم.

وی تاکید کرد: باید از انجمن‌های مردم نهاد در حوزه محیط زیست به صورت ویژه بهره ببریم. آنها قبلاً علی رغم برخوردهایی که با آنها شد، همچنان خوش درخشیده‌اند.

وی افزود: متأسفانه ما در حوزه محیط زیست دچار استثنائات شده‌ایم و این استثنائات به قدری زیاد شده است که تبدیل به قاعده شده و لازم است از این امر جلوگیری شود.

معاون اول رئیس جمهور بیان داشت: ما در شاخص هایEPA در سطح جهان در شرایط خوبی نیستیم و امیدواریم با حضور تیم جدید این شاخص‌ها در سالهای آینده بهبود پیدا کند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
نظام نوین جهانی در حال ظهور است
باشگاه استقلال همچنان درگیر مطالبات سنگین بازیکنان و مربیان پیشین
طرح صلح احتمالی واشنگتن برای پایان جنگ روسیه و اوکراین
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
کنسرت قربانی باز هم تمدید شد
شمار قربانیان زلزله افغانستان به 3 هزار نفر افزایش یافت
سن سکته قلبی در ایران 10 سال پایین‌تر از اروپا
کاراته‌کاها 6 مدال در چین درو کردند
پزشکیان: با منابع موجود، چه، کجا و چگونه بکاریم، اولویت اول جهاد کشاورزی است
حکم قطعی قصاص برای قاتل خبرنگار ایرنا صادر شد
قیمت مرغ در بازار به زودی کاهش می‌یابد
رشد 19 هزار واحدی شاخص کل بورس تهران در آغاز هفته
مراکش اولین تیم آفریقایی صعودکننده به جام جهانی 2026 شد
آغاز مانور چندملیتی بریکس با مشارکت ایران و اندونزی
اژه‌ای در دیدار با عمار حکیم: ملت ایران بیش از هر زمان دیگری متحد است
دیدار لاریجانی و عمار حکیم با محوریت همکاری‌های ایران و عراق
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 شهریور 1404 + جدول
سخنگوی آموزش و پرورش: در سال تحصیلی جدید کمبود معلم نداریم/آموزش مجازی فقط در شرایط اضطرار
کاهش خاموشی‌ها تا آخر شهریور ماه
قیمت دلار امروز شنبه 15 شهریور 1404
هشدار رئیس سابق موساد علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی
دومین خرید لالیگایی تراکتور کیست؟
سقف وام‌های بانکی افزایش یافت
2700 نفر در تصادفات شهریور ماه جان باختند/ثبت 166 میلیون سفر تابستانی در کشور
عبور مصرف روزانه بنزین از مرز 140 میلیون لیتر
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
رونمایی از ربات‌های هوشمند دو طبقه پست در کشور
پوتین: روسیه پیشتاز تولید موتورهای هوایی و موشکی است
شناسایی و دستگیری قاتل مشهدی پس از 14 سال فرار
صندوق بازنشستگی فولاد و صندوق بازنشستگی کشوری تجمیع می شوند
ام‌باپه دومین گلزن تاریخ فرانسه شد
قیمت خودرو امروز شنبه 15 شهریورماه 1404 + جدول
سازمان بازرسی به ناترازی انرژی ورود کرد
پوستر نوستالژیک مس رفسنجان برای دیدار دوستانه با پرسپولیس
زلنسکی: پوتین خودش به کی‌یف بیاید
X
آگهی تبلیغاتی