×
بین الملل
شناسه خبر : 204460
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/09/28 ساعت 13:49
حملات رژیم اسرائیل به بیمارستان «کمال عدوان» غزه

حملات رژیم اسرائیل به بیمارستان «کمال عدوان» غزه

رئیس بیمارستان کمال عدوان در شمال نوار غزه از حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان این بیمارستان و آتش گرفتن بخش مراقبت های ویژه آن خبر داد.

نورنیوز-گروه بین الملل: «حسام ابوصفیه» رئیس بیمارستان کمال عدوان در شمال نوار غزه امروز چهارشنبه در ویدیویی که از مقابل بخش آتش گرفته بیمارستان ضبط شد، اظهار کرد: ما با حرکت خودروهای زرهی و بولدوزرهای نظامی اشغالگران به اطراف بیمارستان کمال عدوان غافلگیر شدیم این تجهیزات نظامی پیش از این خانه های واقع در اطراف بیمارستان به شکل هولناکی هدف قرار دادند و ما صدای تیراندازی و شلیک آنها را شنیدیم بدون اینکه بتوانیم کاری انجام دهیم.

ابوصفیه گفت: این خودروها امروز به شکلی غافلگیرکننده و جنون آمیز با انواع تسلیحات بیمارستان را مستقیم هدف قرار دادند، اشغالگران عامدانه بخش مراقبت های ویژه بیمارستان را هدف قرار داده و آشکارا به این قسمت شلیک کردند که در نتیجه دچار حریق شد.

به گزارش خبرگزاری «آناتولی» ترکیه، رئیس بیمارستان کمال عدوان وضعیت کنونی بیمارستان را بسیار فاجعه بار توصیف کرد و گفت: ما به طور معجزه آسایی توانستیم بیماران این بخش را که به دستگاه های تنفس مصنوعی متصل بودند، از این بخش خارج کنیم، البته شرایط هنوز خطرناک است.

او افزود: نیروها تلاش کردند با ابزارها و تجهیزات بسیار ابتدایی آتش را مهار کنند چراکه بیمارستان از هشت روز قبل که ارتش اسرائیل مخازن و شبکه آب بیمارستان را هدف قرار داد، با کمبود آب روبه رو است.

این مسوول فلسطینی در ادامه گفت: اکنون بخش مراقبت های ویژه تعطیل شده و شرایط فاجعه بار است، ما از بیش از ۷۵ روز قبل به جامعه جهانی درباره لزوم حمایت از نظام سلامت و نیروهای آن هشدار دادیم اما پاسخی دریافت نکردیم.

کوادکوپترهای رژیم صهیونیستی روز دوشنبه نیز ژنراتورهای برق بیمارستان کمال عدوان را هدف قرار داد که موجب قطع برق بیمارستان و آسیب به بخش مراقبت های ویژه آن شد.

همچنین خبرنگار شبکه خبری الجزیره اعلام کرد که در حملات هوایی رژیم صهیونیستی به منازل فلسطینی ها در اطراف این بیمارستان چند تن شهید و زخمی شدند.

این منبع گزارش داد: در حمله هوایی شدید اشغالگران به جبالیا و بیت لاهیا در شمال نوار غزه دستکم ۱۰ فلسطینی شهید شدند اما به دلیل استمرار حملات نیروهای امداد و نجات امکان دسترسی به پیکر شهدا و ده ها زخمی این حمله را ندارند.

در جنوب شرق شهر غزه نیز توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی محله الزیتون را بمباران کرد و خودروهای زرهی  آن به شدت منطقه السودانیه در شمال غرب شهر غزه را هدف قرار دادند.

اشغالگران صهیونیست به تخریب در ۲ منطقه الزیتون و الفلاح در جنوب شهر غزه ادامه می دهند.

در حمله پهپاد رژیم صهیونیستی به چادر آوارگان در شهر دیرالبلح در مرکز نوار غزه ۲ فلسطینی شهید و چند تن دیگر زخمی شدند.

در جنوب نوار غزه نیز در حمله توپخانه ای مستمر دشمن به شهر رفح، پیکر یک شهید به بیمارستان ناصر در شهر خان یونس منتقل شد.

به گزارش ایسنا، در نتیجه حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه از اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون ۴۵ هزار  ۵۹ فلسطینی شهید و بیش از ۱۰۷ هزار و ۴۱ تن دیگر زخمی شدند.

آمار شهدای غزه به ۴۵ هزار و ۹۷ نفر افزایش یافت

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که شمار شهدای حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه به ۴۵ هزار و ۹۷ نفر رسیده است.

به گزارش الجزیره، وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه با صدور بیانیه‌ای جدیدترین آمار شهدا و زخمی‌های حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر سال گذشته میلادی تاکنون را اعلام کرد.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه، در نتیجه حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر سال گذشته میلادی تا این لحظه، ۴۵ هزار و ۹۷ نفر به شهادت رسیده‌اند.

همچنین این نهاد پزشکی فلسطینی بیان کرد که شمار کلی زخمی‌های حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از آغاز جنگ در این باریکه به ۱۰۷ هزار و ۲۴۴ نفر رسیده است.

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته ارتش رژیم صهیونیستی ۳ جنایت و کشتار را در نوار غزه مرتکب شده است.

همچنین وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه بیان کرد که حملات ساعت گذشته ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه، شهادت ۳۸ و زخمی‌شدن ۲۰۳ نفر را در پی داشته است.

وزارت بهداشت غزه تاکید کرد که برخی از شهدا و قربانیان همچنان زیر آوار و در خیابان‌ها بوده و اشغالگران از امدادرسانی به آنها ممانعت می‌کنند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
افت شدید ورودی آب به سدها
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
مدودف: زلنسکی تحت هیچ شرایطی پیروز نخواهد شد
هشدار حزب‌الله: هر گونه کانال مذاکراتی با رژیم صهیونیستی مسدود خواهد شد!
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
واکنش حماس به تشدید حملات صهیونیست ها به کرانه باختری
اخراج ژنرال ارشد چین و 8 مقام نظامی دیگر به‌اتهام فساد
جاده چالوس یکطرفه شد
دوحه مقصد مشترک هیئت‌های طالبان و پاکستان
استاد دانشگاه تهران برنده جایزه دانشمند جوان یونسکو شد
بیانیه باشگاه الریان قطر درباره وضعیت صابر کاظمی
پوتین تا بوداپست با جنگنده‌ها اسکورت می شود
هشدار هواشناسی برای 4 استان؛ احتمال وقوع سیلاب و سرمازدگی باغات
پایان رزمایش مرکب دریایی ایران و آذربایجان در باکو
X
آگهی تبلیغاتی