×
بین الملل
شناسه خبر : 204460
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/09/28 ساعت 13:49
حملات رژیم اسرائیل به بیمارستان «کمال عدوان» غزه

حملات رژیم اسرائیل به بیمارستان «کمال عدوان» غزه

رئیس بیمارستان کمال عدوان در شمال نوار غزه از حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان این بیمارستان و آتش گرفتن بخش مراقبت های ویژه آن خبر داد.

نورنیوز-گروه بین الملل: «حسام ابوصفیه» رئیس بیمارستان کمال عدوان در شمال نوار غزه امروز چهارشنبه در ویدیویی که از مقابل بخش آتش گرفته بیمارستان ضبط شد، اظهار کرد: ما با حرکت خودروهای زرهی و بولدوزرهای نظامی اشغالگران به اطراف بیمارستان کمال عدوان غافلگیر شدیم این تجهیزات نظامی پیش از این خانه های واقع در اطراف بیمارستان به شکل هولناکی هدف قرار دادند و ما صدای تیراندازی و شلیک آنها را شنیدیم بدون اینکه بتوانیم کاری انجام دهیم.

ابوصفیه گفت: این خودروها امروز به شکلی غافلگیرکننده و جنون آمیز با انواع تسلیحات بیمارستان را مستقیم هدف قرار دادند، اشغالگران عامدانه بخش مراقبت های ویژه بیمارستان را هدف قرار داده و آشکارا به این قسمت شلیک کردند که در نتیجه دچار حریق شد.

به گزارش خبرگزاری «آناتولی» ترکیه، رئیس بیمارستان کمال عدوان وضعیت کنونی بیمارستان را بسیار فاجعه بار توصیف کرد و گفت: ما به طور معجزه آسایی توانستیم بیماران این بخش را که به دستگاه های تنفس مصنوعی متصل بودند، از این بخش خارج کنیم، البته شرایط هنوز خطرناک است.

او افزود: نیروها تلاش کردند با ابزارها و تجهیزات بسیار ابتدایی آتش را مهار کنند چراکه بیمارستان از هشت روز قبل که ارتش اسرائیل مخازن و شبکه آب بیمارستان را هدف قرار داد، با کمبود آب روبه رو است.

این مسوول فلسطینی در ادامه گفت: اکنون بخش مراقبت های ویژه تعطیل شده و شرایط فاجعه بار است، ما از بیش از ۷۵ روز قبل به جامعه جهانی درباره لزوم حمایت از نظام سلامت و نیروهای آن هشدار دادیم اما پاسخی دریافت نکردیم.

کوادکوپترهای رژیم صهیونیستی روز دوشنبه نیز ژنراتورهای برق بیمارستان کمال عدوان را هدف قرار داد که موجب قطع برق بیمارستان و آسیب به بخش مراقبت های ویژه آن شد.

همچنین خبرنگار شبکه خبری الجزیره اعلام کرد که در حملات هوایی رژیم صهیونیستی به منازل فلسطینی ها در اطراف این بیمارستان چند تن شهید و زخمی شدند.

این منبع گزارش داد: در حمله هوایی شدید اشغالگران به جبالیا و بیت لاهیا در شمال نوار غزه دستکم ۱۰ فلسطینی شهید شدند اما به دلیل استمرار حملات نیروهای امداد و نجات امکان دسترسی به پیکر شهدا و ده ها زخمی این حمله را ندارند.

در جنوب شرق شهر غزه نیز توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی محله الزیتون را بمباران کرد و خودروهای زرهی  آن به شدت منطقه السودانیه در شمال غرب شهر غزه را هدف قرار دادند.

اشغالگران صهیونیست به تخریب در ۲ منطقه الزیتون و الفلاح در جنوب شهر غزه ادامه می دهند.

در حمله پهپاد رژیم صهیونیستی به چادر آوارگان در شهر دیرالبلح در مرکز نوار غزه ۲ فلسطینی شهید و چند تن دیگر زخمی شدند.

در جنوب نوار غزه نیز در حمله توپخانه ای مستمر دشمن به شهر رفح، پیکر یک شهید به بیمارستان ناصر در شهر خان یونس منتقل شد.

به گزارش ایسنا، در نتیجه حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه از اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون ۴۵ هزار  ۵۹ فلسطینی شهید و بیش از ۱۰۷ هزار و ۴۱ تن دیگر زخمی شدند.

آمار شهدای غزه به ۴۵ هزار و ۹۷ نفر افزایش یافت

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که شمار شهدای حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه به ۴۵ هزار و ۹۷ نفر رسیده است.

به گزارش الجزیره، وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه با صدور بیانیه‌ای جدیدترین آمار شهدا و زخمی‌های حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر سال گذشته میلادی تاکنون را اعلام کرد.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه، در نتیجه حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر سال گذشته میلادی تا این لحظه، ۴۵ هزار و ۹۷ نفر به شهادت رسیده‌اند.

همچنین این نهاد پزشکی فلسطینی بیان کرد که شمار کلی زخمی‌های حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از آغاز جنگ در این باریکه به ۱۰۷ هزار و ۲۴۴ نفر رسیده است.

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته ارتش رژیم صهیونیستی ۳ جنایت و کشتار را در نوار غزه مرتکب شده است.

همچنین وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه بیان کرد که حملات ساعت گذشته ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه، شهادت ۳۸ و زخمی‌شدن ۲۰۳ نفر را در پی داشته است.

وزارت بهداشت غزه تاکید کرد که برخی از شهدا و قربانیان همچنان زیر آوار و در خیابان‌ها بوده و اشغالگران از امدادرسانی به آنها ممانعت می‌کنند.


نظرات

آخرین اخبار
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند
دستگیری 115 نفر از اغتشاشگران در رودبار
شکست چادرملو مقابل ملوان در انزلی
خودروسازان بدون مجوز حق افزایش قیمت ندارند
سامانه بارشی تا جمعه در زنجان فعال است
زمین‌لرزه 3.2 ریشتری بار دیگر حوالی پارسیان هرمزگان را لرزاند
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر امور خارجه: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
همتی: نتایج مثبت یکپارچه‌سازی نرخ ارز به مرور زمان خود را نشان خواهد داد
بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران
ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند
هشدار هواشناسی اردبیل: بارش برف و باران با وزش باد شدید و کاهش دما