×
اقتصادی
شناسه خبر : 204444
تاریخ انتشار : جمعه 1403/09/30 ساعت 16:00
پایان دغدغه شارژ خودروهای برقی

نورنیوز بررسی کرد؛

پایان دغدغه شارژ خودروهای برقی

کاهش زمان شارژ به 5 دقیقه، یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های موجود در استفاده از خودروهای برقی را مرتفع کرده و جایگاه آن‌ها را در برابر خودروهای با سوخت فسیلی تقویت می‌کند.

نورنیوز-گروه اقتصادی: بالا بودن زمان شارژ خودروهای برقی یکی از بزرگترین چالشهای این گروه از خودروها در مقایسه با خودروهایی است که از سوختهای فسیلی استفاده می کنند. به همین دلیل شرکت‌های خودرو سازی با توسعه مستمر فناوری‌های مرتبط با خودروهای برقی تلاش می کنند مزیت های این گروه از خودروه را افزایش داده و از این طریق بتوانند بر روند تحول در صنعت حمل‌ونقل تاثیر بگذارند.

گروه خودروسازی فاو  چین (FAW) اخیرا با معرفی پودمان قدرت سیلیکون کاربید (SiC) با ولتاژ ۱۷۰۰ ولت، گامی اساسی در کاهش زمان شارژ خودروهای برقی به ۵ دقیقه برداشته است. این نوآوری می‌تواند نقطه عطفی در تجربه کاربری و توسعه این صنعت باشد.

تحلیل فناوری پودمان SiC

تراشه‌های سیلیکون کاربید (SiC) با ویژگی‌های پیشرفته‌ای همچون چگالی انرژی بالا، کاهش اتلاف انرژی، و پایداری در شرایط دشوار، نقش مهمی در بهبود عملکرد سیستم‌های الکتریکی دارند. ماژول جدید توسعه‌یافته توسط فاو با بهره‌گیری از این تراشه‌ها، بستر لازم برای شارژ فوق‌ولتاژ را فراهم کرده و امکان شارژ خودروهای برقی در مدت زمانی معادل یک توقف کوتاه در پمپ‌بنزین را ایجاد می‌کند.

مزایای کلیدی فناوری

کاهش زمان شارژ: کاهش زمان شارژ به ۵ دقیقه، یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های موجود در استفاده از خودروهای برقی را مرتفع کرده و جایگاه آن‌ها را در برابر خودروهای با سوخت فسیلی تقویت می‌کند.

کاهش اتلاف انرژی: افزایش کارایی و کاهش اتلاف انرژی از طریق استفاده از تراشه‌های SiC، بهره‌وری زیست‌محیطی را ارتقا می‌دهد.

پایداری در شرایط دشوار: قابلیت کارکرد در دما و فشارهای بالا، امکان استفاده از این فناوری در محیط‌های چالش‌برانگیز را نیز فراهم کرده است.

تاثیر بر صنعت خودروسازی

افزایش رقابت‌پذیری خودروهای برقی: کاهش زمان شارژ و بهبود کارایی خودروهای برقی می‌تواند انگیزه بیشتری برای مصرف‌کنندگان ایجاد کرده و سهم بازار خودروهای برقی را افزایش دهد.

تحول در تجربه کاربری: فناوری جدید می‌تواند دغدغه‌های کاربران در زمینه مدت زمان شارژ و مسافت پیمایش را رفع کند و تجربه کاربری خودروهای برقی را بهبود بخشد.

مزیت رقابتی برای چین: توسعه این فناوری توسط گروه فاو، نشان‌دهنده پیشرفت چین در صنایع نیمه‌هادی و کاربردهای آن در حمل‌ونقل است.

چشم‌انداز آینده

پیش‌بینی می‌شود که این فناوری در نسخه‌های آینده خودروهای برقی مورد استفاده قرار گیرد و خودروهایی با قابلیت شارژ سریع ۵ دقیقه‌ای روانه بازار شوند. این تحول می‌تواند نقش خودروهای برقی را در گذار جهانی به انرژی‌های پاک و حمل‌ونقل پایدار تقویت کند و معادلات صنعت خودروسازی را دگرگون سازد.

پودمان قدرت SiC توسعه‌یافته توسط فاو چین، نمونه‌ای از چگونگی همگرایی فناوری‌های پیشرفته برای رفع چالش‌های اساسی صنعت خودروهای برقی است. کاهش زمان شارژ به ۵ دقیقه، نه‌تنها تجربه کاربری را متحول می‌کند، بلکه مسیر پیشرفت سریع‌تر این صنعت در رقابت جهانی را هموار خواهد کرد.


نظرات

آخرین اخبار
غول پتروشیمی عربستان به دلیل کنترل تنگه هرمز تعطیل شد
آمریکا برای همیشه از خلیج فارس اخراج شد
واشنگتن آماده آتش‌بس با تهران است
مقام ایرانی به المیادین: زرادخانه ما دشمن را غافلگیر می‌کند
دبیرکل ناتو پس از تهدید ترامپ به آمریکا سفر می کند
انتقاد سناتور آمریکایی از جنگ‌طلبی‌های ترامپ
گفت‌وگوی استاب و ترامپ درباره ایران
ایران در تنگه هرمز «عوارضی» راه‌اندازی کرده است
آمریکا تحریم‌ها علیه دلسی رودریگز را لغو کرد
شکست اف-15 آمریکایی در دوئل با پهپاد ایرانی
فرانسه و ژاپن اعلامیه همکاری در حوزه انرژی هسته‌ای امضا کردند
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و ویتنام در خصوص تحولات منطقه
گزارش CNN از پیام‌های رد و بدل شده بین ترامپ و اروپایی‌ها
پالتیکو: ترامپ می‌خواهد اعلام کند جنگ با ایران رو به پایان است
اردن تنها برای دو ماه ذخایر سوخت و گاز دارد
انفجارهای متوالی پایگاه‌های آمریکا در عراق و بحرین را لرزاند
مرشایمر: اگر دادگاهی شبیه نورنبرگ برگزار می‌شد، ترامپ و نتانیاهو اعدام می‌شدند
سپاه: یک فروند موشک کروز«جی اس اس ام» در بویین زهرا منهدم شد
افزایش قیمت بنزین در ایالت های مختلف آمریکا
ایران قصدی برای ورود به مذاکره ندارد
سردار موسوی: پناهگاه تاریک هدیه نتانیاهو به صهیونیست‌هاست
بقائی: خواسته‌های آمریکا حداکثری و غیرمنطقی است/ برای هر شرایطی آماده‌ایم
ترامپ اروپا را تهدید کرد؛ کمک به بازگشایی تنگه هرمز یا قطع حمایت نظامی از اوکراین
هشدار سازمان ملل درباره سرکوب‌ها و محدودیت رسانه‌ها پس از حمایت از ایران
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله هوایی به اسکله‌های قشم و بندرچارک
شرکت لوفت‌هانزا برای کمبود سوخت جت در خارج از اروپا آماده می‌شود
عارف: ماجراجویی علیه ایران پرهزینه و پشیمان‌کننده خواهد شد
مقاومت اسلامی عراق از اجرای 41 عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا خبر داد
رضایی: پایان جنگ دست رهبر انقلاب و شما مردم است
انهدام موشک کروز در منطقه جاسب کاشان
ماهی‌های قرمز را در منابع آبی کشور رها نکنید
رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد MQ9 در آسمان خمین
آغاز به کار قرارگاه ملی «نوجوان مبارز»
آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران ناکام می مانند
اجرای مرحله سوم موج 89 عملیات وعده صادق 4/ قلب سرزمین‌های اشغالی زیر ضربات موشکی
هشدار پلیس درباره خستگی و سرعت غیرمجاز رانندگان
ایران با مقاومت و اتکال به خداوند بزرگ، پیروز این جنگ خواهد بود
کمال خرازی در حمله دشمن مجروح شد
دیدار پوتین و پاشینیان در سایه بحث روابط ارمنستان با اتحادیه اروپا
مذاکره امارات با شرکت مورد حمایت پسران ترامپ برای خرید پهپاد
فراخوان برای اعتصاب سراسری در آمریکا در 5 آوریل
مقابله موشکی حزب الله با جنگنده صهیونیستی در جنوب لبنان
مشارکت بیش از 6 میلیون نفر در پویش «جان‌فدا»
پیام تسلیت دبیر شورای عالی امنیت ملی در پی شهادت دریابان تنگسیری
برچسب‌زنی آرژانتین به نیروهای مسلح ایران، اشتباه راهبردی است
انتخاب میان تقابل و تعامل، آینده نسل‌ها را رقم می‌زند
ارسال مستندات حملات به غیرنظامیان به نهادهای بین المللی
پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت روز جمهوری اسلامی و روز طبیعت
واکنش تازه پرویز پرستویی به تحولات جنگ
آقای بازیگر به خاک سپرده شد