×
بین الملل
شناسه خبر : 204324
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/09/27 ساعت 15:57
رئیس نیروهای حفاظت هسته‌ای روسیه در انفجار یک بمب در مسکو کشته شد+ فیلم

رئیس نیروهای حفاظت هسته‌ای روسیه در انفجار یک بمب در مسکو کشته شد+ فیلم

کمیته تحقیقات روسیه از کشته‌شدن ژنرال ایگور کیریلوف، رئیس نیروهای دفاع رادیولوژیکی، شیمیایی و بیولوژیکی روسیه و دستیارش در انفجار یک بمب خبر داد.

نورنیوز-گروه بین الملل: طبق این گزارش بمب در یک اسکوتر برقی جاسازی شده بود و در نزدیکی یک ساختمان مسکونی، در خیابان ریازانسکی پروسپکت مسکو منفجر شده است. 

خبرگزاری تاس روسیه به نقل از یک مقام امنیتی نوشت که دستگاه انفجاری دارای «ظرفیتی معادل ۳۰۰ گرم تی‌ان‌تی» بوده است. 

برمبنای گزارش رسانه کی‌یف ایندیپندنت، به نقل از سرویس امنیتی اوکراین روز دوشنبه، یک روز پیش از انفجار دادستان‌های اوکراینی ایگور کیریلوف را به صورت غیابی به استفاده از تسلیحات شیمیایی ممنوعه در اوکراین متهم کردند. روسیه این اتهام‌ها را رد می‌کند.

سرویس امنیتی اوکراین (SBU) می‌گوید از فوریه ۲۰۲۲ تاکنون بیش از ۴۸۰۰ مورد استفاده از تسلیحات شیمیایی در میدان نبرد، به ویژه نارنجک‌های جنگی K-1، ثبت شده است.

سی‌ان‌ان: سرویس امنیتی اوکراین عامل ترور فرمانده ارشد روسیه است

شبکه سی ان ان آمریکا به نقل از یک منبع آگاه اعلام کرد که سرویس های امنیتی اوکراین پشت ترور «ایگور کریلوف» فرمانده ارشد ارتش روسیه بودند.

شبکه خبری سی ان ان روز سه شنبه به وقت محلی به نقل از این منبع خود نام آن را فاش نکرده است، مدعی شد: «کریلوف یک جنایتکار جنگی و یک هدف کاملاً مشروع بود، زیرا دستور استفاده از مواد شیمیایی ممنوعه علیه ارتش اوکراین را صادر کرد.»

سی ان ان به نقل از این منبع ادامه داد: «چنین پایان ناپسندی در انتظار همه کسانی است که اوکراینی ها را می کشند. قصاص جنایات جنگی اجتناب ناپذیر است.»

مدودف: اوکراین به دلیل کشته شدن ژنرال ارشد روسیه بهای سنگینی خواهد پرداخت

«دیمیتری مدودف» معاون رئیس شورای امنیت روسیه امروز (سه‌شنبه) هشدار داد که اوکراین به دلیل مرگ «ایگور کریلیوف» ژنرال ارتش روسیه بهای سنگینی خواهد پرداخت.

دفتر دیمیتری مدودف در پیامی به نقل از این سیاستمدار روس به خانواده و دوستان ایگور کریلیوف رئیس نیروهای دفاع رادیولوژیکی، شیمیایی و بیولوژیکی ارتش روسیه تسلیت گفت و اعلام کرد: تلاش‌ها برای ترساندن ملت ما، متوقف کردن حمله روسیه یا ایجاد وحشت محکوم به شکست است.

معاون رئیس شورای امنیت روسیه افزود که «مجازاتی قطعی در انتظار نازی‌های باندریست، از جمله رهبران ارشد نظامی و سیاسی یک کشور در حال فروپاشی است».

به نوشته این رسانه روس، مدودف کشته شدن ژنرال ارشد روسیه در مسکو را کار «رژیم در حال فروپاشی کی‌یف» خواند و محکوم کرد.

وی اظهار داشت: «این حمله تروریستی نشان‌دهنده جان‌ کندن رژیم باندریست است که تلاش می‌کند وجود متزلزل خود را در چشم حامیان غربی‌اش توجیه کند و با حملات بزدلانه به غیرنظامیان در شهرهای بزرگ و کوچک، خصومت‌های مرگبار را طولانی‌تر کند».

کمیته تحقیقات روسیه نیز کشته شدن ژنرال ارشد روسیه در مسکو را یک حمله تروریستی ارزیابی کرد.

رئیس این کمیته در پیام‌رسان تلگرام نوشت: براساس تحقیقات، صبح روز ۱۷ دسامبر (۲۷ آذر)، یک وسیله انفجاری که در یک اسکوتر پارک شده در کنار ورودی یک ساختمان مسکونی کار گذاشته شده بود، در خیابان «ریازانسکی/ Ryazansky » مسکو منفجر شد.


نظرات

آخرین اخبار
رخورد مرگبار قطار با خودرو در شرق قاهره
بنیان‌گذار آمازون: هوش مصنوعی خالق فرصت‌های شغلی جدید
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 23 خرداد 1405 + جدول
وزارت علوم: تغییرات مکرر در مصوبات کنکور به صلاح داوطلبان نیست
سقوط قیمت نفت در آستانه توافق احتمالی ایران و آمریکا
رافائل گروسی برای دبیرکلی سازمان ملل اعلام آمادگی کرد
خوانشی کوتاه از یک سال پُر تنش
ادعای سنتکام درباره سرنگونی پهپادهای ایرانی در تنگه هرمز
تمرینات پرفشار تیم ملی برای نبرد با نیوزیلند؛ قلعه‌نویی برنامه ویژه دارد
دیپلماسی و جنگ در فضای نبرد ناهمتراز
دیپلماسی از دل بازدارندگی
امارات انتقال 3 میلیارد دلار به ایران را تکذیب کرد
عزیزی: سه‌گانه مردم، میدان و ژئوپلیتیک دشمن را ناکام کرد
بازی در میدان مقاومت
سرمربی کانادا: باید از تساوی مقابل بوسنی درس بگیریم
دست رد فیفا به ستاره‌های مصر!
تشریح آخرین جزئیات و روند مذاکرات ایران و آمریکا از سوی عراقچی/ توافق در حال نهایی شدن است
قبل از تفاهم به چیزی تفاخر یا تهاجم نکنید!
دور جدید مذاکرات لبنان و اسرائیل هفته آتی در واشنگتن برگزار می‌شود
رضایت سرمربی بوسنی از تساوی مقابل کانادا
جزئیات حادثه هولناک در اطراف کمپ تیم ملی فوتبال ؛ هویت جسد مشخص نشد
فوتبال؛ درمانگاه تنهایی و کارخانه معناسازی در عصر مدرن
بازنشستگی با 20 سال سابقه قطعی شد؛ شرایط جدید برای زنان شاغل اعلام شد
ثبت‌نام سرویس مدارس برای سال تحصیلی جدید آغاز شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 23 خرداد 1405+ جدول پخش
شمارش معکوس برای توافق؟سرنوشت بسته 14 بندی در گرو تصمیم تهران
نمایش مقتدرانه مردان والیبال ایران؛ شکار آرژانتین در برازیلیا
وضعیت آب و هوا امروز شنبه23 خرداد 1405 + وضعیت استانها
طوفان آمریکا در افتتاحیه جام جهانی ؛ پاراگوئه تسلیم شد
سرلشکر عبدالهی: دنیا به زودی طنین پیروزی ایران را خواهد شنید
الهام از چشم انسان برای ارتقای بینایی خودروهای خودران
بازوی رباتیک الهام‌گرفته از اختاپوس ساخته شد
نقش کلیدی اسیدفولیک در سلامت مادر و جنین
دروغگویی کودک؛ رشد طبیعی یا هشدار اجتماعی؟
ورزش منظم چگونه خطر حمله قلبی ژنتیکی را کاهش می‌دهد؟
شناسایی پرنده‌ها از روی صدا به کمک هوش مصنوعی ممکن شد؟
علائمی که خبر از آلرژی شما به ورزش می دهد!
کاهش عملیات اسرائیل در لبنان
اعلام آمادگی سوئیس برای میزبانی توافق احتمالی ایران و آمریکا
خشم ایتالیا از شوخی اینفانتینو
موافقت ایران با کنوانسیون اقتصاد پلتفرمی در ژنو
آمادگی کامل نیروهای مسلح برای مقابله با تهدیدها
اسرائیل: در توافق ایران و آمریکا فریب خوردیم
توافق ایران شامل لبنان نیز می‌شود
پاسخ قالیباف به ترامپ: باید بدون هیچ بهانه‌ای به تعهدات داده شده، عمل شود
امارات با آزادسازی 10 میلیارد دلار از دارایی‌های ایران موافقت کرد
نقاش معروف بریتانیایی درگذشت
جاسوس اسرائیلی دستگیر شد
دوجاریک: از آنچه می‌شنویم دلگرم هستیم
یک ستاره جام جهانی دیگر هم ویزا نگرفت