×
بین الملل
شناسه خبر : 204297
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/09/27 ساعت 13:49
رئیس‌جمهوری ازبکستان 297 مقام اقتصادی  را برکنار کرد

رئیس‌جمهوری ازبکستان 297 مقام اقتصادی را برکنار کرد

«شوکت میرضیایف» رئیس‌جمهوری ازبکستان از اخراج 297 مقام اقتصادی به دلیل اهمال‌کاری در حل مشکلات مردم و بخش خصوصی خبر داد.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش کانال تلگرامی ریاست جمهوری ازبکستان، شوکت میرضیایف اعلام کرد که برخی از مدیران همچنان مشکلات موجود در محله‌ها را موقتی و قابل حل به‌صورت خودکار تصور می‌کنند. اما این کوتاهی و انفعال غیرقابل قبول است و به همین دلیل ۲۹۷ کارمند دولتی از سمت خود برکنار و به جای این افراد، نیروهای جوان و خلاق با ذهنیتی مدرن و توانایی در پیاده‌سازی ایده‌های جدید و ارتقای سطح زندگی شهروندان منصوب شده‌اند.

وی هشدار داد که دیگر مقام‌ها نیز در صورت بازدید نکردن از محله‌ها و حل مشکلات مردم و کارآفرینان در محل، با خطر برکناری مواجه خواهند شد.

میرضیایف با اشاره به پیچیدگی‌های روزافزون اوضاع سیاسی و اقتصادی جهان، تاکید کرد: اگر امروز به این چالش‌ها پاسخ ندهیم، فردا خیلی دیر خواهد بود.

رئیس‌جمهوری ازبکستان در ادامه به موفقیت‌های چهار منطقه آزمایشی (اویچی، زاربدر، سایخون‌آباد و گژدووان) اشاره کرد و گفت: در این مناطق درآمد ساکنان افزایش و چشم‌انداز آینده آن‌ها بهبود یافته است.

وی بر ادامه طرح‌های مشابه تاکید و اضافه کرد که در سال آینده بیش از پنج میلیون نفر به جمع شهروندان دارای درآمد ثابت می‌پیوندند و حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از فقر خارج خواهند شد.

میرضیایف همچنین به موفقیت ۷۵۰ هزار مشتری بانک‌ها در بازپرداخت وام‌های خود طی ۶ سال گذشته اشاره کرد و افزود: اکنون وظیفه موسسات مالی، حمایت از کارآفرینان نوپا و کمک به توسعه کسب‌وکار آنها است. در این راستا، اعطای وام‌های بی‌قید و شرط به مبلغ ۳۰۰ میلیون سوم ازبکستان (۲۳ هزار و ۳۰۰ دلار آمریکا) در چارچوب برنامه «حمایت از کسب‌وکارهای کوچک» اعلام شده است.

بر اساس این گزارش، علاوه بر بودجه ملی، بانک توسعه آسیایی ۱۵۰ میلیون دلار برای این برنامه اختصاص داده است و رئیس‌جمهوری ازبکستان به بانک‌های دولتی دستور داد تا وام‌های خارجی جذب کنند.

این منابع به ارزش یک میلیارد دلار امکان راه‌اندازی ۲۵۰ هزار کسب‌وکار را فراهم می‌کند. در همین حال، ۷۱ منطقه با شرایط اقتصادی نامناسب نیز مورد توجه قرار گرفته‌اند و سه تریلیون و ۲۰۰ میلیارد سوم (۲۵۰ میلیون دلار) برای رفع نیازهای هزاران محله در این مناطق تخصیص یافته است.

به گفته میرضیایف، کارآفرینان تا سال ۲۰۲۵ بیش از سه هزار و ۵۰۰ طرح به ارزش ۳۱ تریلیون سوم (۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار) اجرا و ۲۰۰ هزار شغل ایجاد خواهند کرد. برای حمایت از این اقدامات، یک تریلیون سوم (۷۷ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار) اختصاص داده شده است.

به گزارش ایرنا، بر اساس این گزارش، بانک‌های این کشور موظف شدند از طریق وام، کشاورزان را برای خرید بذر، نهال و کود حمایت کنند و همچنین با جذب کارشناسان کشاورزی و تکنولوژیست‌های باتجربه، مشاوره‌های لازم را ارائه دهند. همچنین، ساخت واحدهای تولیدی اضافی برای تولید محصولات با ارزش افزوده بالا طبق اصل «کاشت – فرآوری – فروش» در دستور کار قرار گرفته است.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جزئیات اجرای طرح «توریست‌کارت» اعلام شد
دو انفجار مهیب در جنوب لبنان؛ ساختمان‌های حولا زیر آوار رفتند
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 19 آبان+ وضعیت استان ها
برنامه امروز مسابقات ورزشکاران ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
هوای تهران در وضعیت قرمز؛ تعطیلی 48 ساعته فعالیت‌های ورزشی و معادن
نهمین جشنواره گل‌های داوودی در باغ گیاه‌شناسی ملی ایران برگزار می شود
پرکردن دندان با جیوه منسوخ می شود
خودروی هیبریدی چینی رکورد گینس را شکست!
کشف اشتهای عجیب ستارگان پیر برای بلعیدن سیارات نزدیک خود
دیابتی‌ها هم می‌توانند شیرینی بخورند
تمرین 15 دقیقه‌ای برای چربی‌سوزی
هوش مصنوعی ماهواره‌ها را در فضا کنترل می‌کند
هشدار تعزیرات تهران به تجار: کالاهای ثبت‌نشده در سامانه انبارها قاچاق محسوب می‌شوند
دهمی ایران در جدول مدالی روز دوم بازی‌های کشورهای اسلامی+جدول
حمله آمریکا به شناوری در ونزوئلا
دو مدیر ارشد BBC کناره‌گیری کردند/علت کنارگیری
مدال برنز شنای تیمی به ایران رسید
فروش طرح ترافیک از فردا بمدت 48 ساعت در پایتخت ممنوع شد/علت ممنوعیت
تصاویر منتشرشده از تونل‌های موشکی، مربوط به سپاه نیست
تحکیم دیپلماسی فرهنگی میان ایران و عراق
سریع‌ترین کاهش جمعیت در جهان متعلق به ایران است
بیانیه باشگاه پرسپولیس؛ مقابل فشار و بی‌عدالتی، سکوت نخواهیم کرد
فعلا مجوز جدیدی به سکوهای برخط خرید و فروش طلا داده نمی شود
ارتش رژیم صهیونیستی در کرانه باختری رزمایش برگزار می‌کند
دکتر پزشکیان همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
نورنما | سیاه‌ترین ماده جهان
ویدیویی از قدرت طوفان فونگ-وانگ در فیلیپین
شه بخش در بوکس به مدال برنز رسید
عکس های منتخب ایران،یکشنبه 18 آبان 1404
ساماندهی مهاجران غیرمجاز همچنان در دستور کار
کنست دوشنبه در یک جلسه جنجالی به موضوع تشکیل کمیته بررسی می‌پردازد
نخستین طلای ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
زمان واریز یارانه نقدی در آبان ماه مشخص شد+دهک های مشمول
اینترنت غزه قطع شد
چای گران شد
دستورالعمل اجرایی انتخابات شورای دانش‌آموزی ابلاغ شد
نتائج اولیه انتخابات عراق بعد از 24 ساعت از پایان رای گیری اعلام می‌شود
اعضای هیات علمی جایزه کتاب سال منصوب شدند
مرگ سالانه بیش از 58 هزار مرگ با آلودگی هوا
منچسترسیتی 3-0 لیورپول| نتیجه‌ای ایده‌آل برای پپ در هزارمین تجربه سرمربیگری + خلاصه بازی
حزب الله لبنان: ملت لبنان تحت هیچ‌شرایطی تن به تسلیم نخواهد داد
تخلیه شهر با دومین طوفان مرگبار فیلیپین
غریب‌آبادی: اجلاس استانداران حاشیه خزر، گامی مهم در تقویت همکاری‌های منطقه‌ای است
یمن: ما متعهد به ایستادن در کنار فلسطین هستیم
باروت هسته‌ای و ماسک صلح آمریکا
ابراز نگرانی عراقچی درباره تداوم تنش‌ بین دو کشور همسایه
ارزش طلاهای موجود در خزانه بورس کالا از 341 همت عبور کرد
اولین مدال‌ ایران در ریاض بدست آمد
فوتسال ایران با شکست ازبکستان به فینال رسید
وزیر خارجه ترکیه فردا به آمریکا می‌رود
X
آگهی تبلیغاتی