×
سیاسی
شناسه خبر : 204225
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/09/26 ساعت 23:18
اسلامی: صهیونیست‌ها سازمان ملل را از کار انداخته اند

اسلامی: صهیونیست‌ها سازمان ملل را از کار انداخته اند

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: صهیونیست‌ها سازمان ملل متحد را که همواره برای حقوق بشر و عدالت تلاش می‌کرد را از کار انداخته‌اند.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمد اسلامی روز دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳ در مراسم گرامیداشت شهدای طوفان الاقصی و شهدای مقاومت افزود: کشوری قادر به حفظ استقلال و پیشرفت خواهد بود که بتواند توسعه خود را بدون وابستگی به دیگران، به‌ویژه نظام سلطه، دنبال کند. اگر کشوری فاقد علم و فناوری روز باشد، بطور قطع دچار آسیب خواهد شد. نیروهای مسلح پرافتخار کشور اگر به علوم و فنون پیشرفته مجهز نشوند، ممکن است دچار غافلگیری شوند.

وی اظهار داشت: از زمان پیروزی انقلاب اسلامی، کشور ما همواره با تحریم مواجه بوده است. این تحریم‌ها به دلیل عدم تبعیت از نظام سلطه و ایستادگی بر اصول انقلاب، از جمله استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی، اعمال شده‌اند.

اسلامی ادامه داد: علوم و فنون پیشرفته در حوزه‌های هسته‌ای، هوافضا، فناوری اطلاعات، نانو، و بیوتکنولوژی قدرت‌ساز و اقتدارآفرین هستند و معمولاً در انحصار نظام سلطه قرار دارند. ورود به این عرصه‌ها برای کشورهای مستقل، اغلب با شرط و شروط همراه است. اما کشور ما که مردم آن برای استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی، بهای سنگینی پرداخته‌اند، نمی‌تواند تابع نظام سلطه باشد و شروط آنها را بپذیرد.

صهیونیست‌ها سازمان ملل را از کار انداخته اند

رئیس سازمان انرژی اتمی در بخشی دیگر از سخنان خود اظهار داشت: این قوم جنایتکار (صهیونیست‌ها) سازمان ملل متحد را عملاً از کار انداخته‌اند؛ نهادی که همواره برای حقوق بشر و عدالت تلاش می‌کرد. سازمان‌های بین‌المللی که بارها علیه جمهوری اسلامی موضع‌گیری کرده‌اند، اکنون در برابر این جنایات چه موضعی دارند؟ چه نقشی می‌توانند ایفا کنند؟ آیا می‌توان به سازمان ملل متحد و شورای امنیت امید بست؟

وی افزود: در رأی‌گیری اخیر در مجمع عمومی سازمان ملل، ۱۶۷ کشور به حق مردم فلسطین برای تشکیل یک حکومت مستقل رأی مثبت دادند، اما فقط آمریکا و حداکثر پنج کشور دیگر با آن مخالفت کردند. با این حال، امروز همین تعداد محدود نقش تعیین‌کننده‌ای در جریان امور بین‌المللی ایفا می‌کنند و رأی اکثریت کشورهای جهان عملاً نادیده گرفته می‌شود.

اسلامی گفت: در چنین شرایطی، جبهه حق و حقیقت که همواره در برابر این جریان ایستادگی کرده است، وظیفه‌ای روشن دارد. این جبهه نه تنها خاموش نمی‌شود، بلکه با قدرت و اراده‌ای مصمم‌تر به مسیر خود ادامه خواهد داد تا این جنایتکاران را به پاسخگویی وادار کند.

کشورهای سلطه‌گر تلاش می‌کنند با محدود کردن فناوری‌های پیشرفته مانع رشد اقتصادی ما شوند

وی یکی دیگر از دستاوردهای انرژی هسته‌ای را تولید آب سنگین دانست و افزود: یکی از کاربردهای مهم این محصول، در تحلیل یک قطره خون نوزاد است. با استفاده از کیت‌هایی که با آب سنگین تولید می‌شوند، می‌توان ۵۶ نوع بیماری متابولیک را در نوزادان سه تا هفت روزه شناسایی کرد. این اطلاعات به پزشکان و والدین کمک می‌کند تا با یک برنامه تغذیه مناسب، از پیشرفت بیماری‌ها جلوگیری کنند. چنین پیشرفتی تحولی بزرگ در حوزه سلامت عمومی ایجاد کرده است.

رئیس سازمان انرژی اتمی ادامه داد: این در حالیست که برخی کشورها در گذشته خواهان توقف تولید آب سنگین در ایران بودند و حتی پیشنهاد تخریب تأسیسات مرتبط را مطرح می‌کردند. اما امروز، همین آب سنگین یکی از مهم‌ترین محصولات ما است که در صنایع مختلف، از جمله پزشکی کاربرد دارد. به‌ عنوان مثال، یک تن متانول تولیدشده از این فناوری، بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار دلار ارزش دارد، در حالی که متانول معمولی تولیدی در پتروشیمی‌ها کمتر از ۵۰۰ دلار قیمت‌گذاری می‌شود. این اختلاف قیمت نشان‌دهنده ارزش افزوده بالای این فناوری است.

اسلامی افزود: کشورهای سلطه‌گر تلاش می‌کنند تا با محدود کردن فناوری‌های پیشرفته در کشورهای در حال توسعه، اقتصاد خود را تقویت کنند و مانع رشد اقتصادی ما شوند اما باید با تلاش و پشتکار، مسیر پیشرفت را ادامه دهیم. گرچه دشواری‌هایی وجود دارد، اما با اتکا به الطاف الهی و تلاش مستمر، می‌توانیم این موانع را پشت سر بگذاریم و به موفقیت‌های بیشتری دست یابیم.

 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
نارضایتی 63 درصد آمریکایی‌ها از مدیریت جنگ ایران توسط ترامپ
قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 8 شهریور 1405 + جدول قیمت انواع سکه
پیش‌بینی پاییز پربارش در ایران؛ احتمال افزایش 70 درصدی بارندگی‌ها
آخرین قیمت دلار امروز یکشنبه 8 شهریور 1405/ ادامه رکوردشکنی دلار + جدول قیمت ارز
مقام عراقی: روابط بسیار خوبی با ایران داریم؛ تاکید بر توقف هرگونه اقدام علیه همسایگان
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز 8 شهریور؛ قیمت پژو 207، دنا، تارا و ری‌را
تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس
پزشکیان: قهرمانی تیم ملی والیبال نوجوانان جلوه‌ای از استعداد و خودباوری است
عملیات پلیس ایرانشهر برای دستگیری سارقان مسلح؛ 3 زن نیز بازداشت شدند
حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه کریشی روسیه
رهبر انقلاب: شرط غلبه نهایی حق بر باطل، اتحاد مسلمین در مقابل کفر جهانی است
آخرین وضعیت جاده‌های شمال؛ ترافیک سنگین در محور چالوس
کیم جونگ اون وزیر دفاع کره شمالی را برکنار کرد
کشف 2 میلیون لیتر سوخت قاچاق در بندرعباس در عملیات مرزبانی فراجا
از «خداحافظ ایران» تا «سلام وطن»؛ فصلی نو در وحدت ملی
پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 8 شهریور؛ سکه به 220 میلیون می رسد؟
مداردیپلماسی | سه پیام‌آور در تهران، هرمز چگونه به گذرگاه دیپلماسی تبدیل شد؟
برنامه قطعی برق استان البرز امروز 8 شهریور + لینک سامانه خاموشی
هشدار نارنجی سیلاب برای 6 استان کشور
چرا گاهی درمان ریزش مو با بیشتر شدن ریزش شروع می شود؟
شکست دولت ترامپ در دادگاه؛ سرکوب منتقدان جنگ غزه غیرقانونی اعلام شد
پسر نتانیاهو از ترس جانش فوری از آمریکا به سرزمین های اشغالی برگشت
بحران 40 ساله کشاورزان آمریکایی؛ افزایش قیمت کود و سوخت پس از جنگ ایران
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری امروز یکشنبه 8 شهریور 1405+ برنامه خاموشی شهرکرد، بروجن
پیام تبریک بقایی به مناسبت میلاد حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع)
رمزگشایی سفر رئیس سیا به مسکو؛ پیشنهاد نشست سه‌جانبه ترامپ، پوتین و زلنسکی
سرمربی ملوان: مقابل پرسپولیس فاجعه‌ بودیم
ترامپ فاسدترین رئیس جمهور در تاریخ آمریکا است
برنامه مسابقات امروز 8 شهریور 1405؛ پخش زنده فوتبال و انتخابی جام جهانی بسکتبال
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 8 شهریور+ وضعیت استانها
ایده عجیب چینی‌ها برای عضله‌سازی
حسگر تنفسی برای تشخیص آنی گازهای سمی
آیا بیماران CF می‌توانند صاحب فرزند شوند؟
کشف تازه پژوهشگران سوئیسی درباره رفتار نانوذرات در جریان خون
بیداری‌های مکرر شبانه و یک ارتباط نگران‌کننده با آلزایمر
چه زمانی باید نگران تب در کودکان شویم؟
یوونتوس 2 - پارما 0؛ دومین برد متوالی بانوی پیر با کلین‌شیت
پیام تبریک فرمانده کل سپاه به قهرمانان نوجوان والیبال ایران
الاعرجی: عراق می‌خواهد پل ارتباطی ایران و آمریکا باشد
گردنه پرخطر «نارمنج» دشتستان ایمن شد
تدوین برنامه عملیاتی برای ساختن «ایران هرچه قوی‌تر»
سومین رکورد دوومیدانی بانوان شکست؛ محیطی‌زاده تاریخ‌ساز شد
ادعای آمریکا درباره لبنان؛ دولت تنها مرجع تصمیم‌گیری معرفی شد
غریب‌آبادی: بازگشایی هرمز منوط به اجرای تعهدات آمریکاست
ایران از فینال هندبال نوجوانان آسیا جا ماند
اولین ناکامی النصر با قایدی
انفجار مرگبار در کارگاه آزادگان؛ یک کارگر کشته شد
قرائت سوگندنامه ورزشکاران در بازی‌های آسیایی ناگویا
تیراندازی در کارولینای جنوبی؛ 2 افسر پلیس زخمی شدند
روایت موسیقایی میلاد پیامبر(ص) با «جانِ جهان‌ها»+فیلم