×
سیاسی
شناسه خبر : 204225
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/09/26 ساعت 23:18

اسلامی: صهیونیست‌ها سازمان ملل را از کار انداخته اند

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: صهیونیست‌ها سازمان ملل متحد را که همواره برای حقوق بشر و عدالت تلاش می‌کرد را از کار انداخته‌اند.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمد اسلامی روز دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳ در مراسم گرامیداشت شهدای طوفان الاقصی و شهدای مقاومت افزود: کشوری قادر به حفظ استقلال و پیشرفت خواهد بود که بتواند توسعه خود را بدون وابستگی به دیگران، به‌ویژه نظام سلطه، دنبال کند. اگر کشوری فاقد علم و فناوری روز باشد، بطور قطع دچار آسیب خواهد شد. نیروهای مسلح پرافتخار کشور اگر به علوم و فنون پیشرفته مجهز نشوند، ممکن است دچار غافلگیری شوند.

وی اظهار داشت: از زمان پیروزی انقلاب اسلامی، کشور ما همواره با تحریم مواجه بوده است. این تحریم‌ها به دلیل عدم تبعیت از نظام سلطه و ایستادگی بر اصول انقلاب، از جمله استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی، اعمال شده‌اند.

اسلامی ادامه داد: علوم و فنون پیشرفته در حوزه‌های هسته‌ای، هوافضا، فناوری اطلاعات، نانو، و بیوتکنولوژی قدرت‌ساز و اقتدارآفرین هستند و معمولاً در انحصار نظام سلطه قرار دارند. ورود به این عرصه‌ها برای کشورهای مستقل، اغلب با شرط و شروط همراه است. اما کشور ما که مردم آن برای استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی، بهای سنگینی پرداخته‌اند، نمی‌تواند تابع نظام سلطه باشد و شروط آنها را بپذیرد.

صهیونیست‌ها سازمان ملل را از کار انداخته اند

رئیس سازمان انرژی اتمی در بخشی دیگر از سخنان خود اظهار داشت: این قوم جنایتکار (صهیونیست‌ها) سازمان ملل متحد را عملاً از کار انداخته‌اند؛ نهادی که همواره برای حقوق بشر و عدالت تلاش می‌کرد. سازمان‌های بین‌المللی که بارها علیه جمهوری اسلامی موضع‌گیری کرده‌اند، اکنون در برابر این جنایات چه موضعی دارند؟ چه نقشی می‌توانند ایفا کنند؟ آیا می‌توان به سازمان ملل متحد و شورای امنیت امید بست؟

وی افزود: در رأی‌گیری اخیر در مجمع عمومی سازمان ملل، ۱۶۷ کشور به حق مردم فلسطین برای تشکیل یک حکومت مستقل رأی مثبت دادند، اما فقط آمریکا و حداکثر پنج کشور دیگر با آن مخالفت کردند. با این حال، امروز همین تعداد محدود نقش تعیین‌کننده‌ای در جریان امور بین‌المللی ایفا می‌کنند و رأی اکثریت کشورهای جهان عملاً نادیده گرفته می‌شود.

اسلامی گفت: در چنین شرایطی، جبهه حق و حقیقت که همواره در برابر این جریان ایستادگی کرده است، وظیفه‌ای روشن دارد. این جبهه نه تنها خاموش نمی‌شود، بلکه با قدرت و اراده‌ای مصمم‌تر به مسیر خود ادامه خواهد داد تا این جنایتکاران را به پاسخگویی وادار کند.

کشورهای سلطه‌گر تلاش می‌کنند با محدود کردن فناوری‌های پیشرفته مانع رشد اقتصادی ما شوند

وی یکی دیگر از دستاوردهای انرژی هسته‌ای را تولید آب سنگین دانست و افزود: یکی از کاربردهای مهم این محصول، در تحلیل یک قطره خون نوزاد است. با استفاده از کیت‌هایی که با آب سنگین تولید می‌شوند، می‌توان ۵۶ نوع بیماری متابولیک را در نوزادان سه تا هفت روزه شناسایی کرد. این اطلاعات به پزشکان و والدین کمک می‌کند تا با یک برنامه تغذیه مناسب، از پیشرفت بیماری‌ها جلوگیری کنند. چنین پیشرفتی تحولی بزرگ در حوزه سلامت عمومی ایجاد کرده است.

رئیس سازمان انرژی اتمی ادامه داد: این در حالیست که برخی کشورها در گذشته خواهان توقف تولید آب سنگین در ایران بودند و حتی پیشنهاد تخریب تأسیسات مرتبط را مطرح می‌کردند. اما امروز، همین آب سنگین یکی از مهم‌ترین محصولات ما است که در صنایع مختلف، از جمله پزشکی کاربرد دارد. به‌ عنوان مثال، یک تن متانول تولیدشده از این فناوری، بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار دلار ارزش دارد، در حالی که متانول معمولی تولیدی در پتروشیمی‌ها کمتر از ۵۰۰ دلار قیمت‌گذاری می‌شود. این اختلاف قیمت نشان‌دهنده ارزش افزوده بالای این فناوری است.

اسلامی افزود: کشورهای سلطه‌گر تلاش می‌کنند تا با محدود کردن فناوری‌های پیشرفته در کشورهای در حال توسعه، اقتصاد خود را تقویت کنند و مانع رشد اقتصادی ما شوند اما باید با تلاش و پشتکار، مسیر پیشرفت را ادامه دهیم. گرچه دشواری‌هایی وجود دارد، اما با اتکا به الطاف الهی و تلاش مستمر، می‌توانیم این موانع را پشت سر بگذاریم و به موفقیت‌های بیشتری دست یابیم.

 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خطر تصادف هواپیمای ترامپ به دلیل حواس‌پرتی خلبان؟!
کاهش 16درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در شهریور
ماکرون دوشنبه آتی فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
پاری‌سن‌ژرمن 4-0 آتلانتا | استارت قدرتمند قهرمان اروپا+خلاصه بازی
لیورپول3-2 اتلتیکو مادرید | پیروزی هیجان‌انگیز لیورپول مقابل اتلتیکو در آنفیلد+خلاصه
آمریکا با بهانه مقابله با قاچاق مواد مخدر به دنبال نفوذ است
محور رایزنی‌های رئیس سازمان اطلاعات ترکیه با «الجولانی»
اسلامی: ناتوانی و عدم استقلال آژانس نابخشودنی است
لیست نهایی و 8 نفره ایران برای رقابت های جهانی وزنه برداری نروژ
جدول گروه A لیگ قهرمانان آسیا 2 با جایگاه آخر استقلال
ساپینتو: این بدترین شکست دوران زندگی‌ام بود
نرخ نهایی خرید تضمینی گندم از کشاورزان برای سال زراعی 1405 - 1404 اعلام می‌شود
عربستان سعودی و پاکستان توافق‌نامه‌ راهبردی در زمینه دفاعی امضا کردند
محمد قاسمی در شنای 400 متر آزاد رکورد زد
7500 امضا برای به‌رسمیت‌شناختن فلسطین در سرزمین‌های اشغالی
استقرار جت‌های «اف-15» ژاپن در پایگاه‌های ناتو
کویت عملیات زمینی رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کرد
نورنما | روباهی در تهران در حال سرسره‌بازی
بازدید وزیر صمت از مرز مشترک ریلی ایران با افغانستان
انفجار پیجرها را انجام دادیم چون حزب الله از طرح هایمان بو برده بود
وزارت امور خارجه ایران اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب را محکوم کرد
جزییات توزیع شیر در مدارس اعلام شد+فیلم
قدردانی رئیس‌جمهور از تیم ملی کشتی آزاد ایران+فیلم
کالاس: پنجره دیپلماسی با ایران در حال کوچک‌شدن است
آمریکا چهار گروه شیعه عراقی را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
بایرن 3-2 چلسی | تا کین هست پیروزی نزدیک است + خلاصه بازی
تکلیف تیم‌های اول و دوم چهار گروه والیبال مردان جهان مشخص شد
حمله موشکی به تجمعات دشمن صهیونیستی در خان‌یونس
تیک‌تاک در آمریکا باقی می‌ماند؟
زمان و مکان تشییع ثمینه باغچه‌بان مشخص شد
6 جاسوس اسرائیلی در شمال غزه اعدام شدند+اسامی جاسوسان
ارتباطات اینترنتی در غزه قطع شد
ورود 6 کشتی‌گیر جدید به رقابت‌های جهانی برای اولین بار
لحظه فرار دزدان طلا فروشی درگهان جزیره قشم با ماشین + فیلم
طرح حمایتی «نسیم مهربانی» برای دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار+فیلم
تهران خنک می شود
بررسی چهار سناریوی کلان جایگاه ایران در تعامل با سه ابرقدرت جهانی
سفر سرد ترامپ به انگلیس و بازتاب انتقادی در مطبوعات و رسانه‌ها
جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای
آیین‌نامه نحوه نام‌گذاری روزها و مناسبت‌های خاص بازنگری شد
افزایش قیمت شمش طلا در بورس کالا
ماجرای پلمب یک واحد تجاری در بازار بزرگ تهران چه بود + فیلم
آخرین آمار شمار شهدای غزه در 24 ساعت گذشته
در صورت نیاز بنزین یورو 5 تولید می شود
استقلال 1 - 7 الوصل | ثبت سنگین‌ترین شکست‌ تاریخ استقلال + خلاصه بازی
چیزی تا شروع فاجعه‌بار برای طارمی نمانده بود
شنیده شدن صدای انفجار نزدیک فرودگاه حلب
شیخ نعیم قاسم: اسرائیل سقوط خواهد کرد
چگونگی تعیین دهک‌بندی یارانه ها و نحوه اعتراض افرادمشخص شد+فیلم
جنگی فراتر از مرزها؛ بحران انسانی در حال انفجار
X
آگهی تبلیغاتی