×
بین الملل
شناسه خبر : 204176
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/09/26 ساعت 17:59
در اردوگاه جِنین چه خبر است؟

در اردوگاه جِنین چه خبر است؟

رسانه‌های محلی فلسطینی گزارش دادند که نیروهای نظامی تحت امر تشکیلات خودگردان برای چندمین روز متوالی با مبارزان فلسطینی در اطراف اردوگاه جنین درگیر شدند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: منابع محلی فلسطینی امروز دوشنبه گزارش دادند که نیروهای امنیتی تحت امر تشکیلات خودگردان برای چندمین روز متوالی با مبارزان فلسطینی در اطراف اردوگاه جنین درگیر شدند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی در واکنش به حملات دستگاه‌های امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین به رزمندگان مقاومت در جنین گزارش دادند که درگیری بین دستگاه‌های امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین و افراد مسلح فلسطینی (نیروهای مقاومت) طی چند سال گذشته بی سابقه بوده است.

سخنگوی گردان جنین در کرانه باختری در همین راستا اعلام کرد که می خواهند (اشاره به رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان با حمایت آمریکا)، جنین بدون سلاح و مقاومت باشد، اما باید بدانند هیچ قدرتی به جز خداوند نمی‌تواند سلاح را از مقاومت بگیرد.

وی در ادامه افزود: جهت قطب نمای ما روشن است، فقط علیه اشغالگران است، ما در تمام کرانه باختری، مقاومت را گسترش می‌دهیم. سخنگوی گردان جنین اظهار داشت: دستگاه‌های امنیتی تشکیلات خودگردان، فردی را که سالها تحت تعقیب اشغالگر بود و دو کودک بیگناه داشت، ترور کردند.

اعتصاب سراسری در اردوگاه جنین

در پی اقدامات سرکوبگرانه نیروهای تحت امر تشکیلات خودگردان فلسطین و درگیری با مبارزان فلسطینی در اردوگاه جنین ، اعتصاب سراسری این اردوگاه را فرا گرفت.

در حالی که تشکیلات خودگردان فلسطین به ریاست محمود عباس (ابومازن) در میان جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، هماهنگی و همکاری با این رژیم را به اوج رسانده و در راستای خدمت به اشغالگران در حال تعقیب رزمندگان مقاومت در کرانه باختری است، طی روزهای گذشته چند تن از آنها را به شهادت رسانده  است.

واکنش جبهه مردمی به حمله تشکیلات خودگردان فلسطین به جنین

جبهه مردمی برای آزادی فلسطین امروز دوشنبه در واکنش به خیانت تشکیلات خودگردان فلسطین و ترور رزمندگان مقاومت اعلام کرد که حمله مقامات امنیتی تشکیلات خودگردان به رزمندگان مقاومت در جنین عبور خطرناک از خطوط قرمز است.

این جبهه مردمی افزود که سلاح‌های مقاومت قانونی است و رزمندگان مقاومت قانون شکن نیستند، بلکه آن‌ها حامی ملت فلسطین هستند.

جبهه مردمی برای آزادی فلسطین اظهار داشت که اشتباه محاسباتی تشکیلات خودگردان وضعیت را به سمت سراشیبی خطرناکی سوق می‌دهد و ممکن است به درگیری داخلی منجر شود.

منابع محلی فلسطینی امروز گزارش دادند که نیروهای امنیتی تحت امر تشکیلات خودگردان برای چندمین روز متوالی با مبارزان فلسطینی در اطراف اردوگاه جنین درگیر شدند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی در واکنش به حملات دستگاه‌های امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین به رزمندگان مقاومت در جنین گزارش دادند که درگیری بین دستگاه‌های امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین و افراد مسلح فلسطینی (نیروهای مقاومت) طی چند سال گذشته بی‌سابقه بوده است.

در پی اقدامات سرکوبگرانه نیروهای تحت امر تشکیلات خودگردان فلسطین و درگیری با مبارزان فلسطینی در اردوگاه جنین ، اعتصاب سراسری این اردوگاه را فرا گرفت.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
عاشورای پیروز و بلاهت و بطالت نتانیاهو
قیام امام حسین(ع)؛ صحنه تقابل دنیاطلبان و آزادگان
مرز مهران در اوج تردد؛ هزاران زائر در مسیر کربلا
حادثه خونین در شهر چیکو؛ تیراندازی در کتابخانه عمومی قربانی گرفت
مذاکرات لوسرن و سایه لبنان بر آن
زخم‌های پنهان یک نوجوان؛ وقتی خانه امن نیست
سخنگوی کاخ سفید: توافقی برخلاف منافع آمریکا امضا نخواهد شد
سناریوی سرقت ساختگی، پرده از راز جنایت دختر جوان برداشت
دکترین دفاعی سه‌گانه ایرانی
قیمت گوشت قرمز امروز 2 تیر 1405 + جدول
اگر عدالت باشد...
رکورد تاریخی ورود شمش نقره به خزانه بورس کالا
شب طوفانی جام جهانی؛ از توقف دو ساعته بازی تا صعود مدعیان با دبل ستاره‌ها
سیاست نامه | داستان سرایی با اسناد محرمانه روی آنتن زنده
اعتراف رسانه عبری به شکست کمربندهای امنیتی اسرائیل
برنامه کامل مسابقات جام جهانی 2026؛ چهارشنبه3 تیر
برد ارزشمند الجزایر مقابل اردن؛ شانس صعود سبزها افزایش یافت
احتمال بازداشت نتانیاهو در پی توافق ایران و آمریکا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز سه شنبه 2 تیر 1405+ جدول
چالوس یک‌طرفه شد؛ محدودیت‌های ترافیکی جدید در جاده‌های شمال
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 2 تیر 1405
اعلام برنامه هفته دوم لیگ ملت‌های والیبال 2026/ مصاف ایران با آمریکا، ژاپن و فرانسه
دلیل درخواست‌های مکرر ترامپ برای کمک از ناتو فاش شد
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 2 تیر 1405 + وضعیت استانها
واکنش مشاور رئیس‌جمهوری به تهدید پزشکیان
جزئیات تازه مذاکرات ایران و آمریکا؛ تشکیل 4 کارگروه تخصصی و صدور مجوز فروش نفت
علت پریدن آنتن گوشی‌ها چیست؟
واکنش تل‌آویو به گزارش‌های مربوط به ورود 50 نظامی صهیونیست به سومالی‌لند
بُرد خروس‌ها در طولانی‌ترین بازی جام
همتی: هیچ الزامی برای خرید نهاده‌های کشاورزی از آمریکا نداریم
گلزنی مرد تمام نشدنی فوتبال؛ مسی بهترین بازیکن زمین شد
قالیباف: تنگه هرمز با ترتیبات ایرانی و توسط ایران اداره خواهد شد
شهید چمران نماد مقاومت، اقتدار و الهام‌بخش نیروهای مسلح است
عزاداری شب هشتم محرم 1448 مسجد ولی عصر (عج) خوزستانی های مقیم تهران
هشدار سازمان ملل درباره فعالیت اسرائیل در جنوب سوریه
اژه‌ای: جنگ ترکیبی دشمن علیه ایران در پنج سال اخیر تشدید شد
گفت وگوی وزرای خارجه عرب درباره امنیت منطقه در سایه مذاکرات ایران و آمریکا
ستاد مردمی اربعین در گیلانغرب تشکیل شد
شرط جدید برای طرح‌های عمرانی استان‌ها اعلام شد
قالییاف وارد مسقط شد
جزئیات محدودیت‌های پروازی در مراسم تشییع رهبر شهید اعلام شد
جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
سفر پزشکیان بیانگر آرمان‌های مشترک تهران - اسلام‌آباد برای صلح است
بیانیه باشگاه پرسپولیس در خصوص تصمیم عادلانه فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ
وزیر ارتباطات: برای توسعه زیرساخت‌ها به مدل‌های جدید تأمین مالی نیاز داریم
وزارت خارجه آمریکا: روبیو از فردا راهی خاورمیانه می‌شود
نماینده روسیه:تجاوزات اسرائیل علیه سوریه باید متوقف شود
لیبرمن: توافق ایران و آمریکا فاجعه‌ای برای اسرائیل است
پزشکیان: آمادگی داریم دیپلماسی را در راستای حقوق بین المللی ادامه دهیم
ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های گسترده موافقت خواهد کرد