×
بین الملل
شناسه خبر : 204176
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/09/26 ساعت 17:59

در اردوگاه جِنین چه خبر است؟

رسانه‌های محلی فلسطینی گزارش دادند که نیروهای نظامی تحت امر تشکیلات خودگردان برای چندمین روز متوالی با مبارزان فلسطینی در اطراف اردوگاه جنین درگیر شدند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: منابع محلی فلسطینی امروز دوشنبه گزارش دادند که نیروهای امنیتی تحت امر تشکیلات خودگردان برای چندمین روز متوالی با مبارزان فلسطینی در اطراف اردوگاه جنین درگیر شدند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی در واکنش به حملات دستگاه‌های امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین به رزمندگان مقاومت در جنین گزارش دادند که درگیری بین دستگاه‌های امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین و افراد مسلح فلسطینی (نیروهای مقاومت) طی چند سال گذشته بی سابقه بوده است.

سخنگوی گردان جنین در کرانه باختری در همین راستا اعلام کرد که می خواهند (اشاره به رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان با حمایت آمریکا)، جنین بدون سلاح و مقاومت باشد، اما باید بدانند هیچ قدرتی به جز خداوند نمی‌تواند سلاح را از مقاومت بگیرد.

وی در ادامه افزود: جهت قطب نمای ما روشن است، فقط علیه اشغالگران است، ما در تمام کرانه باختری، مقاومت را گسترش می‌دهیم. سخنگوی گردان جنین اظهار داشت: دستگاه‌های امنیتی تشکیلات خودگردان، فردی را که سالها تحت تعقیب اشغالگر بود و دو کودک بیگناه داشت، ترور کردند.

اعتصاب سراسری در اردوگاه جنین

در پی اقدامات سرکوبگرانه نیروهای تحت امر تشکیلات خودگردان فلسطین و درگیری با مبارزان فلسطینی در اردوگاه جنین ، اعتصاب سراسری این اردوگاه را فرا گرفت.

در حالی که تشکیلات خودگردان فلسطین به ریاست محمود عباس (ابومازن) در میان جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، هماهنگی و همکاری با این رژیم را به اوج رسانده و در راستای خدمت به اشغالگران در حال تعقیب رزمندگان مقاومت در کرانه باختری است، طی روزهای گذشته چند تن از آنها را به شهادت رسانده  است.

واکنش جبهه مردمی به حمله تشکیلات خودگردان فلسطین به جنین

جبهه مردمی برای آزادی فلسطین امروز دوشنبه در واکنش به خیانت تشکیلات خودگردان فلسطین و ترور رزمندگان مقاومت اعلام کرد که حمله مقامات امنیتی تشکیلات خودگردان به رزمندگان مقاومت در جنین عبور خطرناک از خطوط قرمز است.

این جبهه مردمی افزود که سلاح‌های مقاومت قانونی است و رزمندگان مقاومت قانون شکن نیستند، بلکه آن‌ها حامی ملت فلسطین هستند.

جبهه مردمی برای آزادی فلسطین اظهار داشت که اشتباه محاسباتی تشکیلات خودگردان وضعیت را به سمت سراشیبی خطرناکی سوق می‌دهد و ممکن است به درگیری داخلی منجر شود.

منابع محلی فلسطینی امروز گزارش دادند که نیروهای امنیتی تحت امر تشکیلات خودگردان برای چندمین روز متوالی با مبارزان فلسطینی در اطراف اردوگاه جنین درگیر شدند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی در واکنش به حملات دستگاه‌های امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین به رزمندگان مقاومت در جنین گزارش دادند که درگیری بین دستگاه‌های امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین و افراد مسلح فلسطینی (نیروهای مقاومت) طی چند سال گذشته بی‌سابقه بوده است.

در پی اقدامات سرکوبگرانه نیروهای تحت امر تشکیلات خودگردان فلسطین و درگیری با مبارزان فلسطینی در اردوگاه جنین ، اعتصاب سراسری این اردوگاه را فرا گرفت.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ادامه بن‌بست در مذاکرات آتش‌بس؛ حماس نتانیاهو را مقصر می‌داند
افسر عراقی: هیچ نیروی آمریکایی از عین الاسد نرفته است
فیلم «آنتیک» آماده اکران پاییزی شد
45 میلیون دلار برای سفیدشویی نسل‌کشی
متروی تهران برای دانش‌آموزان و دانشجویان در هفته اول مهر رایگان شد
اختلال گسترده GPS در 123 هزار پرواز اروپایی مشکل ساز شد
وزرای صهیونیست به مکان سری زیرزمینی گریختند
تصادف مرگبار در بزرگراه شهید صیاد شیرازی
جایگاه‌های بنزین در حال تجهیز به طرح «کهاب»
آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد
سفارت روسیه در سوئد دوباره هدف حمله پهپادی قرار گرفت
برملائی مأموریت‌های پنهان لندن در آسمان غزه
دریادار سیاری: با این مردم مقابل هیچ دشمنی شکست نخواهیم خورد
قیمت دلار و ارز امروز شنبه 16 شهریور 1404
ایران و آینده موبایل در مسیر 5G
ادامه فاجعه انسانی در غزه/بمباران مدرسه «الفارابی» و شهادت دهها غیرنظامی
مجلس حق پخش مسابقات ورزشی را به باشگاه‌ها داد
این همه یارانه می دهید، باز هم قیمت گوشت همسطح بازارهای جهانی است
دفتر نخست‌وزیر اوکراین به آتش کشیده شد
ساعت کاری مراکز تعویض پلاک به روال قبل برگشت
چگونه نماز آیات بخوانیم؟
جزئیات محکومیت قطعی متهمان پرونده بزرگ اختلاس منابع طبیعی
امشب چشم از ماه برندارید؛ طولانی‌ترین خسوف قرن در راه است
نورنما | تعقیب و گریز پلیس آمریکا
پیام معاون ترامپ در شبکه‌های اجتماعی جنجالی شد
فردا پیش فروش سکه در مرکز مبادله برگزار می‌شود
ریاکاری به سبک ترامپ؛ صلح در شعار و جنگ در عمل
پلیس راهور اعلام کرد: تغییر قانون؛ کلید صدور گواهینامه بانوان
وقتی سینما صدای عدالت می‌شود
بیماران سرطانی حتماً باید واکسن آنفولانزا تزریق کنند
مشارکت اوکراین و دانمارک در تولید موشک و پهپاد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 16 شهریور
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 16 شهریور + جدول
تحولی شگفت انگیز در سرعت هوش مصنوعی با رایانه جدید نوری مایکروسافت
لبنان؛ همچنان در کانون طوفان
بار روغن زیتون، شیشه از آب درآمد
پیشنهاد تازه آمریکا به حماس برای توقف جنگ در غزه
حماس: آماده پذیرش آتش‌بس دائمی هستیم
اروپا به اوکراین دروغ می‌گوید، هیچ نیرویی برای نجات نمی‌آید
بررسی سه فوریتی طرح خروج از NPT در مجلس تکذیب شد
بازیکنان تیم ملی والیبال جوانان از سربازی معاف شدند
نخست‌وزیر ژاپن استعفا کرد
قیمت خودرو امروز یکشنبه 16 شهریورماه 1404 + جدول
ناوگان جهانی مقاومت
اروپا باید برای موفقیت دیپلماسی زمان و فضای لازم را ایجاد کند
عراقچی: اقدامات یکجانبه و قلدرمآبانه آمریکا محکوم است
خونریزی در سویداء سوریه ادامه دارد/شمار قربانیان به 2 هزار نفر رسید
فینال تاشکند ؛ آزمون بزرگ قلعه نویی
جنگندۀ آذربایجان در دست اوکراین؛ باکو به جبهه ضدروسی ورود کرده است؟
زمان واریز اعتبار «کالابرگ» به حساب دهک‌های4 تا 7 اعلام شد
X
آگهی تبلیغاتی