×
بین الملل
شناسه خبر : 204176
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/09/26 ساعت 17:59
در اردوگاه جِنین چه خبر است؟

در اردوگاه جِنین چه خبر است؟

رسانه‌های محلی فلسطینی گزارش دادند که نیروهای نظامی تحت امر تشکیلات خودگردان برای چندمین روز متوالی با مبارزان فلسطینی در اطراف اردوگاه جنین درگیر شدند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: منابع محلی فلسطینی امروز دوشنبه گزارش دادند که نیروهای امنیتی تحت امر تشکیلات خودگردان برای چندمین روز متوالی با مبارزان فلسطینی در اطراف اردوگاه جنین درگیر شدند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی در واکنش به حملات دستگاه‌های امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین به رزمندگان مقاومت در جنین گزارش دادند که درگیری بین دستگاه‌های امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین و افراد مسلح فلسطینی (نیروهای مقاومت) طی چند سال گذشته بی سابقه بوده است.

سخنگوی گردان جنین در کرانه باختری در همین راستا اعلام کرد که می خواهند (اشاره به رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان با حمایت آمریکا)، جنین بدون سلاح و مقاومت باشد، اما باید بدانند هیچ قدرتی به جز خداوند نمی‌تواند سلاح را از مقاومت بگیرد.

وی در ادامه افزود: جهت قطب نمای ما روشن است، فقط علیه اشغالگران است، ما در تمام کرانه باختری، مقاومت را گسترش می‌دهیم. سخنگوی گردان جنین اظهار داشت: دستگاه‌های امنیتی تشکیلات خودگردان، فردی را که سالها تحت تعقیب اشغالگر بود و دو کودک بیگناه داشت، ترور کردند.

اعتصاب سراسری در اردوگاه جنین

در پی اقدامات سرکوبگرانه نیروهای تحت امر تشکیلات خودگردان فلسطین و درگیری با مبارزان فلسطینی در اردوگاه جنین ، اعتصاب سراسری این اردوگاه را فرا گرفت.

در حالی که تشکیلات خودگردان فلسطین به ریاست محمود عباس (ابومازن) در میان جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، هماهنگی و همکاری با این رژیم را به اوج رسانده و در راستای خدمت به اشغالگران در حال تعقیب رزمندگان مقاومت در کرانه باختری است، طی روزهای گذشته چند تن از آنها را به شهادت رسانده  است.

واکنش جبهه مردمی به حمله تشکیلات خودگردان فلسطین به جنین

جبهه مردمی برای آزادی فلسطین امروز دوشنبه در واکنش به خیانت تشکیلات خودگردان فلسطین و ترور رزمندگان مقاومت اعلام کرد که حمله مقامات امنیتی تشکیلات خودگردان به رزمندگان مقاومت در جنین عبور خطرناک از خطوط قرمز است.

این جبهه مردمی افزود که سلاح‌های مقاومت قانونی است و رزمندگان مقاومت قانون شکن نیستند، بلکه آن‌ها حامی ملت فلسطین هستند.

جبهه مردمی برای آزادی فلسطین اظهار داشت که اشتباه محاسباتی تشکیلات خودگردان وضعیت را به سمت سراشیبی خطرناکی سوق می‌دهد و ممکن است به درگیری داخلی منجر شود.

منابع محلی فلسطینی امروز گزارش دادند که نیروهای امنیتی تحت امر تشکیلات خودگردان برای چندمین روز متوالی با مبارزان فلسطینی در اطراف اردوگاه جنین درگیر شدند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی در واکنش به حملات دستگاه‌های امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین به رزمندگان مقاومت در جنین گزارش دادند که درگیری بین دستگاه‌های امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین و افراد مسلح فلسطینی (نیروهای مقاومت) طی چند سال گذشته بی‌سابقه بوده است.

در پی اقدامات سرکوبگرانه نیروهای تحت امر تشکیلات خودگردان فلسطین و درگیری با مبارزان فلسطینی در اردوگاه جنین ، اعتصاب سراسری این اردوگاه را فرا گرفت.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ژن RNA غیر کدکننده به‌عنوان کنترل‌کننده رشد سلول‌های بزرگ شناسایی شد
هشدار مادورو درباره پیامدهای تهدیدهای واشنگتن بر صلح منطقه‌ای
پیشروی اشغالگران اسرائیلی بار دیگر در قنیطره سوریه
الازهر حکم اعدام بیماران سرطانی غزه توسط اسرائیل را محکوم کرد
تحریم‌ها نتوانستند واردات نفت هند از روسیه را کاهش دهند
ساختمان‌های شهرداری تهران صاحب شناسنامه پدافندی می‌شوند
هدف‌گذاری ایران و پاکستان برای تحقق تجارت 10 میلیارد دلاری
تامین بازار شب یلدا با عرضه گسترده هندوانه
انتصاب یک بانوی به‌عنوان معاون سیاسی فرمانداری مراغه
حمله سنگین سایبری به وزارت کشور فرانسه
ارتش ونزوئلا: تهدیدهای ترامپ ما را نمی‌ترساند
عون: گفت‌وگو با اسرائیل برای تثبیت امنیت است نه تسلیم شدن
رونمایی دولت از یک یارانه جدید
بیانیه سفارت روسیه درباره آزادی شهروند روسی زندانی در ایران
نتایج آزمون زبان دانشگاه آزاد اعلام شد
مجری آمریکایی: ترامپ ممکن است امشب به ونزوئلا اعلان جنگ کند
انگلیس دارایی‌های آبراموویچ روسی را به اوکراین واگذار می‌کند
نیروهای جدایی‌طلب جنوب یمن با تل‌آویو تماس برقرار کردند
یک دانشمند هسته‌ای صهیونیست در آمریکا به قتل رسید/جزئیات جدیدی از ترور
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود+ آیین‌نامه جدید سوخت
آمریکا مجوز فروش نفت پروژه ساخالین-2 روسیه را صادر کرد
گوشی نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی هک شد/نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده‌
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + مغز تغییرات منفی ندارد
نورنما | مجسمه آزادی سقوط کرد
آزادی گروگان بشاگردی پس از تلاش‌های قضائی در جاسک
سوارس اینتر میامی ماندنی شد
بولتون: پوتین ترامپ را فریب می‌دهد
ترامپ حین مذاکرات مشغول برنامه‌ریزی برای حمله به ایران بود
آخرین وضعیت مجری «گزارش ورزشی» پس از گازگرفتگی
شرایط حذف افراد از دریافت کالابرگ اعلام شد+جزئیات
خط 8 مترو تهران با 34 ایستگاه پرتقاضا وارد فاز اجرایی می‌شود
احتمال انتقال دیدار ایران و مصر به ونکوور/اختصاص بخشی از درآمد جام جهانی برای غزه/
پزشکیان: امام خمینی (ره) پیام آور وحدت و انسجام بود
پزشکیان: دعوت دولت به مشارکت به معنای فقدان برنامه نیست
ونزوئلا: صادرات نفت خام ما بی‌وقفه ادامه دارد
تراکتور-پرسپولیس با 50 هزار تماشاگر
هواشناسی بوشهر 2 هشدار قرمز صادر کرد
انصارالله یورش نتانیاهو به مسجدالاقصی را اهانتی آشکار خواند
توضیحات آتیه‌سازان حافظ درباره بیمه تکمیلی بازنشستگان
هشدار هلال احمر درخصوص ورود موج جدید بارشی به جنوب کشور
ارز مسافری و دانشجویی بر مبنای نرخ تالار دوم مرکز مبادله است
انار شب یلدا تامین شد
جهان باید فرصت تعامل با تهران را دریابد
هشدار درباره تبعات اقتصادی مصادره دارایی‌های روسیه
چه خبر از وضعیت مصدومان استقلال ؟
مرتس: با تضمین‌های امنیتی به اوکراین، حملات آتی روسیه را تلافی می‌کنیم
عکس های منتخب ایران ؛ چهارشنبه 26 آذر 1404
کیش یک شب بارانی بی‌سابقه را تجربه کرد
پیکر زن ایرانی در بوسنی شناسایی شد
هشدار زرد هواشناسی در استان البرز
X
آگهی تبلیغاتی