×
سیاسی
شناسه خبر : 204126
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/09/26 ساعت 12:29

دکتر پزشکیان در آیین تجلیل از قهرمانان المپیکی و پارالمپیکی:

ایران با اتحاد و تلاش به قله‌های افتخار خواهد رسید

رئیس جمهور در مراسم تجلیل از قهرمانان المپیکی و پارالمپیکی کشور، با حضور مربیان، مدیران و مسئولان حوزه ورزش، به اهمیت تلاش، اتحاد و باور به توانمندی‌های ملی پرداخت و بر لزوم ایجاد بستری برای رشد و پیشرفت در تمامی عرصه‌های کشور از جمله ورزش تأکید کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: دکتر مسعود پزشکیان در آیین تجلیل از مدال‌آوران المپیک و پارالمپیک 2024 پاریس» اظهار داشت: حضور در جمع شما قهرمانان، مربیان و مدیرانی که در این مسیر زحمت کشیده‌اید، برای من افتخاری وصف‌ناشدنی است. شما تنها مدال نیاوردید، بلکه دل‌های مردم ایران را شاد و غرور ملی را تقویت کردید. دیدار با شما، احساسی از غرور و افتخار به همراه دارد و این حس، چیزی است که همیشه در ذهنم با آن زندگی می‌کنم.

رئیس جمهور با اشاره به فرهنگ و ادبیات غنی ایران، از شعری از اقبال لاهوری سخن گفت که الهام‌بخش او در مسیر زندگی و کار بوده است و افزود: پیام شعر «مانند صبا خیز و وزیدن دگر آموز ...» حرکت، تلاش و تغییر است. هر روز با این باور پیش می‌روم که ما ایرانیان شایسته برترین‌ها هستیم و باید بهترین باشیم. هیچ مشکلی در مسیر پیشرفت ما وجود ندارد جز نگاه ما؛ اگر نگاه‌مان را اصلاح کنیم، یا راهی پیدا می‌کنیم یا راهی می‌سازیم.

دکتر پزشکیان با تأکید بر لزوم کنار گذاشتن اختلافات و ایجاد اتحاد میان تمامی اقشار جامعه افزود: هیچ قدرتی نمی‌تواند ما را زمین‌گیر کند، مگر اختلافات و موانعی که خودمان برای خودمان ایجاد می‌کنیم. اگر باور کنیم که هر ایرانی، از هر قوم و مذهب، در هر گوشه کشور، می‌تواند بهترین باشد، دیگر چیزی ما را متوقف نخواهد کرد؛ باید دست به دست هم دهیم، اختلافات را کنار بگذاریم و به قله‌های بلند فکر کنیم.

رئیس جمهور همچنین تصریح کرد: رشد و پیشرفت کشور در گرو میدان دادن به جوانان، دانشمندان، کارآفرینان و ورزشکاران است. وظیفه ما در دولت این است که به جای ایجاد موانع، به آنها کمک کنیم. این کشور با همکاری و اتحاد همه مردم، می‌تواند بالاترین جایگاه را در منطقه و حتی جهان کسب کند.

دکتر پزشکیان با اشاره به اینکه هیچ مسیری بدون چالش نیست، خاطرنشان کرد: ما در مسیر زندگی باید قله‌های بلند را هدف بگیریم و با تمام توان برای رسیدن به آنها تلاش کنیم. حتی اگر به آن قله‌ها نرسیم، مهم این است که در راه تلاش کرده‌ایم. پیام زندگی همین است؛ پرواز را نباید فراموش کرد. افتخارآفرینی‌های شما قهرمانان عزیز، یادآور همین روحیه است که باید در تمام عرصه‌های زندگی جاری باشد.

 رئیس جمهور با ابراز امیدواری نسبت به آینده ورزش ایران افزود: شما قهرمانان، نه تنها در عرصه ورزش، بلکه در تقویت روحیه ملی و باور به توانمندی ایرانیان نقش‌آفرین بوده‌اید. از افتخارآفرینی‌های شما سپاسگزارم و تعهد می‌دهم که دولت تلاش کند موانع پیش‌روی شما و دیگر اقشار جامعه را بردارد.

دکتر پزشکیان با اشاره به اهداف ترسیم شده در سند چشم‌انداز درباره آینده کشور گفت: ایران باید در منطقه و جهان الهام‌بخش باشد. در علم، فناوری، ورزش، اقتصاد و سایر حوزه‌ها باید در اوج قرار بگیریم، اما این جایگاه، آسان به دست نمی‌آید؛ باید برای آن زحمت کشید و تلاش کرد. ما در دولت وظیفه داریم بستر لازم را برای تحقق این هدف فراهم کنیم.

رئیس جمهور در پایان خطاب به قهرمانان و حاضران گفت: پرواز شما در صحنه‌های بین‌المللی، الهام‌بخش مردم ایران است. ما در دولت تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا موانع را از سر راه شما برداریم و مسیر را برای رسیدن به قله‌های بلندتر و افتخارآمیزتر هموار کنیم. به امید روزی که ایران عزیزمان در همه عرصه‌ها، پرچم‌دار برتری باشد.

به هیچ وجه اجازه نمی‌دهیم مشکلات مردم ادامه پیدا کند

رئیس‌جمهور با تاکید بر همراهی مردم با پویش کاهش ۲درجه‌ای دمای محیط منازل و محل کار، اظهار کرد: ما در وضعیتی قرار گرفتیم که مجبوریم امسال مقداری مردم مراعات کنند؛ سال بعد تلاش خواهیم کرد این اتفاقات رخ ندهد و برای مشکلات یا راه پیدا می‌کنیم یا راه می‌سازیم و نمی‌گذاریم مردم مشکل داشته باشند.

مسعود پزشکیان در حاشیه مراسم تجلیل از مدال‌آوران المپیک و پارالمپیک در پاسخ به پرسشی درباره پویش «۲ درجه کمتر»، اظهار کرد: پیوستن به پویش کاهش ۲ درجه‌ای تداوم خواهد یافت. برای روندی که در کشور برقرار است باید از مردم عزیز کشور عذرخواهی کنیم.

وی افزود: ما در وضعیتی قرار گرفتیم که مجبوریم امسال مقداری مردم مراعات کنند؛ ان‌شاءالله سال بعد تلاش خواهیم کرد این اتفاقات رخ ندهد. همانگونه که گفتم برای مشکلات یا راه پیدا می‌کنیم یا راه می‌سازیم. نمی‌گذاریم مردم کشور مشکل داشته باشند.

رئیس‌جمهور تاکید کرد: از مردم می‌خواهیم کمک کنند تا دست به دست هم دهیم و کشورمان را آباد کنیم.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دور سوم مذاکرات فنی ایران و آژانس در وین برگزار شد
عکس های منتخب ایران ؛ شنبه 16 شهریور 1404
ریزش پل در کربلا/تعداد مصدومان
برگزیدگان هشتاد و دومین جشنواره فیلم ونیز معرفی شدند
شهربانو منصوریان برای ششمین‌بار قهرمان جهان شد
زمان پرداخت سود سهام عدالت اعلام شد+فیلم
نورنما | لحظه تشکیل یک جزیره در میان آب‌های بی‌انتهای اقیانوس
ترکیه ادعای رسانه‌ رژیم صهیونیستی درباره تلاش آنکارا برای ترور وزیر امنیت داخلی را رد کرد
مدیرکل آموزش‌وپرورش تهران: خانواده‌ها زمان ثبت‌نام وجه پرداخت نکنند+فیلم
مودی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل شرکت نمی‌کند
سبد غذایی؛ قافله عقب مانده درآمد
مدافع سابق تیم ملی ایتالیا در راه تهران؟
استقرار 10 «اف-35» آمریکا در کارائیب برای حمله محتمل به ونزوئلا
عراقچی: هر وقت آمریکا آمادگی مذاکره عادلانه و با احترام داشته باشد مذاکره را آغاز می‌کنیم
نحوه پرداخت خسارت وسایل منازل آسیب‌دیده در دفاع مقدس 12 روزه اعلام شد+فیلم
پرتغال(5) - ارمنستان (0) |پرتغال همچنان با ستاره 40 ساله خود می‌درخشد + خلاصه بازی
انگلیس(2) - آندورا(0) | شروعی آهسته و بی‌روح در رقابت‌های انتخابی جام جهانی + خلاصه بازی
استوری منیر الحدادی که با قرارداد 2 ساله به استقلال پیوست
دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه، فعالیت‌های نظامی » در برج‌های مسکونی را تکذیب کرد
مادورو: ونزوئلا آماده مبارزه مسلحانه در صورت حمله است
هتل‌های سبز ایران به‌زودی نشان ملی دریافت می‌کنند
پلیس راهور: حضور معلم در سرویس مدارس ممنوع شد+فیلم
زهرا کیانی نخستین طلای تالوی ایران در جهان را کسب کرد
خطوط 2 و 5 مترو تهران به هم متصل شد
تیم امید ایران(6) - گوام(0) پیروزی بی‌دردسر تیم ملی امید ایران برابر گوام + خلاصه بازی
اسلواکی اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
حماس:هدف نابودی کامل شهر غزه، جنایتی بی‌سابقه در تاریخ معاصر به‌شمار می‌رود
فرمان ترامپ، نقاب حمایت از جاسوسان
سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد
آخرین خبر از افتتاح مسیر رفت فاز 2 آزادراه تهران - شمال
متوسط عمر زنان و مردان در ایران چقدر است؟
واکنش فدراسیون فوتبال به تمسخر تیم‌ملی
سامانه اعلام قیمت خودرو مشخص شد
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
نظام نوین جهانی در حال ظهور است
باشگاه استقلال همچنان درگیر مطالبات سنگین بازیکنان و مربیان پیشین
طرح صلح احتمالی واشنگتن برای پایان جنگ روسیه و اوکراین
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
کنسرت قربانی باز هم تمدید شد
X
آگهی تبلیغاتی