×
سیاسی
شناسه خبر : 204126
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/09/26 ساعت 12:29

دکتر پزشکیان در آیین تجلیل از قهرمانان المپیکی و پارالمپیکی:

ایران با اتحاد و تلاش به قله‌های افتخار خواهد رسید

رئیس جمهور در مراسم تجلیل از قهرمانان المپیکی و پارالمپیکی کشور، با حضور مربیان، مدیران و مسئولان حوزه ورزش، به اهمیت تلاش، اتحاد و باور به توانمندی‌های ملی پرداخت و بر لزوم ایجاد بستری برای رشد و پیشرفت در تمامی عرصه‌های کشور از جمله ورزش تأکید کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: دکتر مسعود پزشکیان در آیین تجلیل از مدال‌آوران المپیک و پارالمپیک 2024 پاریس» اظهار داشت: حضور در جمع شما قهرمانان، مربیان و مدیرانی که در این مسیر زحمت کشیده‌اید، برای من افتخاری وصف‌ناشدنی است. شما تنها مدال نیاوردید، بلکه دل‌های مردم ایران را شاد و غرور ملی را تقویت کردید. دیدار با شما، احساسی از غرور و افتخار به همراه دارد و این حس، چیزی است که همیشه در ذهنم با آن زندگی می‌کنم.

رئیس جمهور با اشاره به فرهنگ و ادبیات غنی ایران، از شعری از اقبال لاهوری سخن گفت که الهام‌بخش او در مسیر زندگی و کار بوده است و افزود: پیام شعر «مانند صبا خیز و وزیدن دگر آموز ...» حرکت، تلاش و تغییر است. هر روز با این باور پیش می‌روم که ما ایرانیان شایسته برترین‌ها هستیم و باید بهترین باشیم. هیچ مشکلی در مسیر پیشرفت ما وجود ندارد جز نگاه ما؛ اگر نگاه‌مان را اصلاح کنیم، یا راهی پیدا می‌کنیم یا راهی می‌سازیم.

دکتر پزشکیان با تأکید بر لزوم کنار گذاشتن اختلافات و ایجاد اتحاد میان تمامی اقشار جامعه افزود: هیچ قدرتی نمی‌تواند ما را زمین‌گیر کند، مگر اختلافات و موانعی که خودمان برای خودمان ایجاد می‌کنیم. اگر باور کنیم که هر ایرانی، از هر قوم و مذهب، در هر گوشه کشور، می‌تواند بهترین باشد، دیگر چیزی ما را متوقف نخواهد کرد؛ باید دست به دست هم دهیم، اختلافات را کنار بگذاریم و به قله‌های بلند فکر کنیم.

رئیس جمهور همچنین تصریح کرد: رشد و پیشرفت کشور در گرو میدان دادن به جوانان، دانشمندان، کارآفرینان و ورزشکاران است. وظیفه ما در دولت این است که به جای ایجاد موانع، به آنها کمک کنیم. این کشور با همکاری و اتحاد همه مردم، می‌تواند بالاترین جایگاه را در منطقه و حتی جهان کسب کند.

دکتر پزشکیان با اشاره به اینکه هیچ مسیری بدون چالش نیست، خاطرنشان کرد: ما در مسیر زندگی باید قله‌های بلند را هدف بگیریم و با تمام توان برای رسیدن به آنها تلاش کنیم. حتی اگر به آن قله‌ها نرسیم، مهم این است که در راه تلاش کرده‌ایم. پیام زندگی همین است؛ پرواز را نباید فراموش کرد. افتخارآفرینی‌های شما قهرمانان عزیز، یادآور همین روحیه است که باید در تمام عرصه‌های زندگی جاری باشد.

 رئیس جمهور با ابراز امیدواری نسبت به آینده ورزش ایران افزود: شما قهرمانان، نه تنها در عرصه ورزش، بلکه در تقویت روحیه ملی و باور به توانمندی ایرانیان نقش‌آفرین بوده‌اید. از افتخارآفرینی‌های شما سپاسگزارم و تعهد می‌دهم که دولت تلاش کند موانع پیش‌روی شما و دیگر اقشار جامعه را بردارد.

دکتر پزشکیان با اشاره به اهداف ترسیم شده در سند چشم‌انداز درباره آینده کشور گفت: ایران باید در منطقه و جهان الهام‌بخش باشد. در علم، فناوری، ورزش، اقتصاد و سایر حوزه‌ها باید در اوج قرار بگیریم، اما این جایگاه، آسان به دست نمی‌آید؛ باید برای آن زحمت کشید و تلاش کرد. ما در دولت وظیفه داریم بستر لازم را برای تحقق این هدف فراهم کنیم.

رئیس جمهور در پایان خطاب به قهرمانان و حاضران گفت: پرواز شما در صحنه‌های بین‌المللی، الهام‌بخش مردم ایران است. ما در دولت تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا موانع را از سر راه شما برداریم و مسیر را برای رسیدن به قله‌های بلندتر و افتخارآمیزتر هموار کنیم. به امید روزی که ایران عزیزمان در همه عرصه‌ها، پرچم‌دار برتری باشد.

به هیچ وجه اجازه نمی‌دهیم مشکلات مردم ادامه پیدا کند

رئیس‌جمهور با تاکید بر همراهی مردم با پویش کاهش ۲درجه‌ای دمای محیط منازل و محل کار، اظهار کرد: ما در وضعیتی قرار گرفتیم که مجبوریم امسال مقداری مردم مراعات کنند؛ سال بعد تلاش خواهیم کرد این اتفاقات رخ ندهد و برای مشکلات یا راه پیدا می‌کنیم یا راه می‌سازیم و نمی‌گذاریم مردم مشکل داشته باشند.

مسعود پزشکیان در حاشیه مراسم تجلیل از مدال‌آوران المپیک و پارالمپیک در پاسخ به پرسشی درباره پویش «۲ درجه کمتر»، اظهار کرد: پیوستن به پویش کاهش ۲ درجه‌ای تداوم خواهد یافت. برای روندی که در کشور برقرار است باید از مردم عزیز کشور عذرخواهی کنیم.

وی افزود: ما در وضعیتی قرار گرفتیم که مجبوریم امسال مقداری مردم مراعات کنند؛ ان‌شاءالله سال بعد تلاش خواهیم کرد این اتفاقات رخ ندهد. همانگونه که گفتم برای مشکلات یا راه پیدا می‌کنیم یا راه می‌سازیم. نمی‌گذاریم مردم کشور مشکل داشته باشند.

رئیس‌جمهور تاکید کرد: از مردم می‌خواهیم کمک کنند تا دست به دست هم دهیم و کشورمان را آباد کنیم.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
افشای گاف امنیتی؛ اسناد مذاکرات ترامپ با پوتین در هتل جاماند!
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
یارانه مردادماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا 3 واریز شد
تاس: همکاری اقتصادی با روسیه به سود آمریکاست
تهدید تعرفه 50 درصدی آمریکا بر 70 درصد کالاهای صادراتی هند
حماس: حمایت آمریکا از نتانیاهو، راه را برای ادامه جنایات اشغالگران هموار کرد
نشست پوتین ـ ترامپ در آلاسکا از نگاه تحلیلگر روسی
شگفتی باستان‌شناسان؛ مقبره یک شوالیه زیر بستنی‌فروشی کشف شد
تعلیق افزایش قیمت بلیت کنسرت؛ انتظار برای ابلاغ نرخ‌های جدید
ابراز رضایت پوتین از سفر به آلاسکا
تاکید مصر، آلمان و فرانسه بر حل‌ مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران
کارنامه ملاک انتخاب رشته کنکور 1404 چه زمانی منتشر می شود؟
هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان
پوتین در ازای کنترل دونتسک، پیشروی در اوکراین را متوقف می‌کند
روزهای گرم تهران در آخرین روزهای مرداد ادامه دارد
نامه تمجیدآمیز رئیس‌جمهور روسیه به رهبر کره شمالی
عارف: امنیت اجتماعی و اقتصادی دو مسیر اصلی سازمان تأمین اجتماعی است
عراقچی: پیوند دوستی ایران و ارمنستان ریشه‌دار و پایدار است
زلنسکی: صلحی می‌خواهیم که پایدار باشد
کاهش 16 درصدی جانباختگان در طرح ترافیکی اربعین 1404
باکیچ بالاخره پرسپولیسی شد
وزارت اطلاعات پایگاه یکپارچه شناسایی اتباع خارجی ایجاد می‌کند
سنگ‌اندازی‌های بدون استدلال در مسیر عادی‌سازی پرونده ایران در FATF
امکان شرکت در امتحانات پیام‌نور بدون محدودیت جغرافیایی فراهم شد
واکنش رهبران اروپایی به ملاقات ترامپ و پوتین در الاسکا
اضافه شدن 250 مگاوات ظرفیت جدید به شبکه برق کشور
بررسی تحولات غزه و پرونده هسته‌ای ایران در مکالمه وزرای خارجه مصر و آلمان
بازگشایی جاده چالوس بصورت دو طرفه
وضعیت بحرانی سوء تغذیه در غزه؛ 40 هزار کودک در معرض خطر جدی هستند
موفقیت تیم ملی المپیاد علوم زمین ایران با کسب 4 نشان برنز در چین
نتایج نهایی انتخاب رشته متقاضیان دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی اعلام می شود
پزشکیان: دولت همه توان خود را برای توقف سوزاندن گازهای مشعل به کار گرفته است
پیکر استاد فرشچیان روز دوشنبه به اصفهان منتقل می شود +اعلام جزئیات مراسم
اخبار مرتبط قیمت طلا و سکه امروز شنبه 25 مرداد 1404 +جدول
آغاز لیگ برتر با کسر امتیاز سه تیم و محرومیت بازیکنان کلیدی
محمد حسین طاهری آکردی سرپرست جدید ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور شد
پیام های نتانیاهو چقدر جدی است؟
انزوای مالی
X
آگهی تبلیغاتی