×
بین الملل
شناسه خبر : 204113
تاریخ انتشار :

یکشنبه سیاه بیمارستان «کمال عدوان» غزه/زخمی شدن کادر درمان هنگام دفن شهدا

بمباران های شدید روزانه دهها شهید و زخمی برجای می گذارد، به طوری که جنگ غزه تاکنون بیش از 151 هزار شهید و مجروح از فلسطینیان برجای گذاشته که بیشتر آنان را کودکان و زنان تشکیل می دهند.

نورنیوز-گروه بین الملل: رژیم صهیونیستی در چهارصد و سی و هفتمین روز جنگ غزه، به حملات و اقدامات ددمنشانه خود علیه ساکنان این منطقه ادامه داد.

 العربی الجدید در گزارشی نوشت: جنگ غزه در حالی وارد چهارصد و سی و هفتمین روز خود شده که بمباران های شدید روزانه دهها شهید و زخمی برجای می گذارد، به طوری که جنگ غزه تاکنون بیش از ۱۵۱ هزار شهید و مجروح از فلسطینیان برجای گذاشته که بیشتر آنان را کودکان و زنان تشکیل می دهند. علاوه بر این، جنگ غزه تاکنون ۱۱ هزار مفقود، ویرانی های گسترده و گرسنگی هزاران کودک و سالخورده را به همراه داشته است.

این رسانه ادامه داد: روز گذشته (یکشنبه) ارتش رژیم اشغالگر دو مدرسه آوارگان در خان یونس در جنوب غزه و بیت حانون را در شمال غزه هدف قرار داد که بر اثر آن ده ها نفر شهید و زخمی شدند. این اقدامات در بحبوحه تحرکات دیپلماتیک برای توقف نسل کشی در غزه از هفتم اکتبر سال گذشته میلادی است.

در همین حال، منابع فلسطینی از بمباران حومه مدارس «ابوحسین» در اردوگاه جبالیا در شمال غزه و شهادت ۶۹ فلسطینی در حملات روز یکشنبه به مناطق مختلف غزه خبر دادند.

منابع بیمارستانی در بیمارستان «کمال عدوان» در شمال غزه نیز از زخمی شدن شماری از کادر پزشکی این بیمارستان هنگام دفن شهیدان خبر دادند و درباره فاجعه قریب الوقوع به سبب ناتوانی در بیرون آوردن پیکر شهدا از زیر آوار اطراف بیمارستان و دفن آنها هشدار دادند.

این خبر در حالی منتشر می شود که محمود بصل سخنگوی سازمان امداد و نجات غزه به استفاده اشغالگران از سلاح‌های ناشناخته اشاره و تاکید کرده که سازمان‌های حقوقی بین‌الملل باید پیگیر استفاده اشغالگران از این سلاح‌های خطرناک علیه مردم غزه باشند.

وی در گفت و گو با الجزیره، گفت: دشمن صهیونیستی آوارگان فلسطینی را از مدرسه‌ای به مدرسه دیگر با بمباران و قتل و کشتار تعقیب می‌کند.

بصل تصریح کرد که رژیم صهیونیستی آوارگان فلسطینی را با سلاح‌های مختلفی بمباران می‌کند که موجب سوختن اجساد و تکه تکه شدن آنها می‌شود.

 ژنراتورهای برق هدف قرار گرفت

 رئیس بیمارستان «کمال عدوان» در شمال غزه از روز یکشنبه به عنوان روز سیاه این بیمارستان یاد کرد و گفت که حملات رژیم صهیونیستی به این مرکز بی وقفه ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری شهاب، «حسام ابوصفیه» گفت: اشغالگران اسرائیلی بیمارستان را به طور مداوم هدف قرار می دهند.

وی از روز یکشنبه به عنوان «روز سیاه» این بیمارستان به علت شدت حملات رژیم صهیونیستی نام برد و گفت: حملات از روز گذشته متوقف نشده و به طور مداوم ادامه دارد. آمبولانس ها هنگام حمل مجروحان از سوی کوادکوپتر های این رژیم هدف قرار گرفتند که بر اثر آن دو راننده آمبولانس و نیز یکی از کارکنان بیمارستان زخمی شدند.

ابوصفیه ادامه داد: هنگام خروج آمبولانس ها ، ورودی شمالی بیمارستان هدف قرار گرفت و شماری مجروح به داخل بیمارستان منتقل شدند. پیکر شهدا نزدیک ورودی بیمارستان روی زمین است و ما از بیم حملات مداوم نمی‌توانیم آنها را جابجا کنیم زیرا هر جنبنده ای هدف قرار می گیرد.

رئیس بیمارستان «کمال عدوان» به حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به ژنراتورهای بیمارستان و نیز منبع آب اشاره و اضافه کرد: چهار ژنراتور بیمارستان هدف قرار گرفت و زیان های شدیدی به آن وارد شد. هر که به دنبال تعمیر ژنراتورها باشد، هدف قرار می گیرد.

وی تاکید کرد: بیش از هفتاد روز است که ما از دنیا می خواهیم حمایتی کنند اما تاکنون جواب مثبتی نشنیده ایم.

ابوصفیه درباره قطع برق طی ساعات آتی و تمام شدن آب و کپسول اکسیژن در این بیمارستان هشدار داد و آن را موجب شهادت مجروحان و بیماران دانست.

وی اظهار داشت: در حال حاضر بیش از ۵۰ زخمی در بخش مراقبت های ویژه حضور دارند که نیاز به اکسیژن و برق و آب به طور شبانه روزی دارند. بیمارستان بدون هشدار قبلی به طور مستقیم هدف قرار می گیرد.

خبرگزاری شهاب گزارش داد: مناطق شمالی غزه از پنجم اکتبر گذشته آماج حملات رژیم صهیونیستی قرار گرفته که بر اثر آن بیش از چهار هزار نفر شهید و مفقود و دوازده هزار نفر زخمی شده اند. همچنین دو هزار نفر به دست نظامیان صهیونیست بازداشت شده و زیرساختهای حیاتی هم نابود شده اند.

بمباران 4 مدرسه در 24 ساعت/ استفاده اشغالگران از سلاح‌های ناشناخته

سخنگوی دفاع مدنی غزه تاکید کرد که دشمن صهیونیستی آوارگان فلسطینی را از مدرسه‌ای به مدرسه دیگر با بمباران و قتل و کشتار تعقیب می‌کند.

محمود بصل در گفتگو با الجزیره عنوان کرد که ارتش اشغالگر صهیونیستی در 24 ساعت گذشته 4 مدرسه را که آوارگان فلسطینی در آن ساکن بودند، بمباران کرده و بیش از 50 نفر را به شهادت رسانده است.

بصل تصریح کرد که رژیم صهیونیستی آوارگان فلسطینی را با سلاح‌های مختلفی بمباران می‌کند که موجب جزغاله شدن اجساد و تکه تکه شدن آن‌ها می‌شود.

وی گفت لازم است که سازمان‌های حقوقی بین‌المللی پیگیر سلاح‌های خطرناکی باشند که علیه مردم غزه استفاده می‌شود.

سخنگوی دفاع مدنی غزه با اشاره به عدم شناسایی اجساد شهدا به سبب سلاح‌های بکار رفته در حملات اشغالگران، تاکید کرد که بسیاری از مجروحان نیز به سبب نبود تجهیزات پزشکی به شهادت می‌رسند.

محمود بصل گفت هزاران نفر از مجروحان در نوار غزه به سبب نبود امکانات دفاع مدنی و عدم امدادرسانی، به شهادت رسیدند.

سازمان‌های بین‌المللی پیگیر استفاده اشغالگران از سلاح‌های ناشناخته در غزه باشند

 محمود بصل سخنگوی سازمان امداد و نجات غزه به استفاده اشغالگران از سلاح‌های ناشناخته اشاره و تاکید کرد که سازمان‌های حقوقی بین‌المللی باید پیگیر استفاده اشغالگران از این سلاح‌های خطرناک علیه مردم غزه باشند.

 سخنگوی سازمان امداد و نجات غزه در گفت و گو با الجزیره، گفت: دشمن صهیونیستی آوارگان فلسطینی را از مدرسه‌ای به مدرسه دیگر با بمباران و قتل و کشتار تعقیب می‌کند.

وی افزود که ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی در ۲۴ ساعت گذشته چهار مدرسه را که آوارگان فلسطینی در آن ساکن بودند، بمباران کرده و بیش از ۵۰ نفر را به شهادت رسانده است.

بصل تصریح کرد که رژیم صهیونیستی آوارگان فلسطینی را با سلاح‌های مختلفی بمباران می‌کند که موجب سوختن اجساد و تکه تکه شدن آنها می‌شود.

سخنگوی سازمان امداد و نجات غزه با اشاره به عدم شناسایی اجساد شهدا به سبب سلاح‌های بکار رفته در حملات اشغالگران، تاکید کرد که بسیاری از مجروحان نیز به سبب نبود تجهیزات پزشکی به شهادت می‌رسند.

بصل همچنین گفت که هزاران نفر از مجروحان در نوار غزه به سبب نبود امکانات دفاع مدنی و عدم امدادرسانی، به شهادت رسیده‌اند.

به گزارش ایرنا، جنایات رژیم اسرائیل علیه نوار غزه در پانزدهمین ماه متوالی در حالی ادامه دارد که دیوان کیفری بین‌المللی، دستور بازداشت بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت، نخست وزیر و وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و استفاده از گرسنگی (گرسنگی دادن به مردم غزه) به عنوان یک سلاح صادر کرده است.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده است که با گذشت ۴۳۷ روز جنگ، هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هشدار درباره خبرهای جعلی ثبت نام جدید سهام عدالت
تکرار سکانس معروف سریال یوسف پیامبر در پایتخت 7
سقوط یک هواپیما در استرالیا حین اجرای حرکات نمایشی+ فیلم
آغاز بارش‌های گسترده از چهارشنبه + فیلم
وکیل دانشجوی ایرانی: درودی هیچ جرمی مرتکب نشده است
هشدار درباره کلاهبرداری اینترنتی با پیامک فطریه 1404
اقتصادنگار | چرا متقاضیان ثبت نام خودرو در حال کاهش است؟
ایران در صدر اولویت های ترامپ؛ تهدید یا بازی قدرت؟
ترافیک سنگین چالوس و آزادراه تهران شمال
اعلام مبلغ کمک‌ معیشت ماهانه جانبازان و معلولان در سال 1404 + جدول
زلزلهٔ 7.7 ریشتری میانمار / تعداد کشته ها از 1000 نفر فراتر رفت+ فیلم
شامگاه 10 فروردین هلال ماه با چشم غیر مسلح دیده می شود
فیلم‌هایی در سال 1403، کمتر از انتظار فروختند
دیدار جولانی با هیاتی از جامعه شیعیان سوریه
زنگ خطر جمعیتی؛ چرا برخی استان‌ها جوان‌تر و برخی پیرتر شده‌اند+ جدول
پایتخت 7؛ توجه به مخاطب یا موفقیت اقتصادی تلویزیون؟
لبیک‌های ناتمام؛ وقتی ایران در خیابان بود و بیروت زیر تهدید
دیدار پزشکیان با علی نصیریان به مناسبت روز جهانی تئاتر/استاد نصیریان: شما گره گشا هستید
یوهان چین، مردمی که گرفتار ریزش ساختمان درپی زلزله شدید شدند+ فیلم
رهبر انصارالله: آمریکا به دنبال تحمیل ذلت و تسلیم به منطقه است
ایران و آمریکا؛ سرانجام چه می‌شود؟!
ابراز امیدواری حماس در خصوص دستیابی به توافق
حمله هوایی جدید آمریکا به یمن
ایران تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد
جدیدترین لفاظی «ترامپ» درباره ایران/ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم
نقص فنی هواپیمای تهران - کیش +جزئیات
آمریکا صعود تیم ملی فوتبال ایران به جام جهانی را تبریک گفت
دور جدید گفتگوهای ایران و تروئیکای اروپا در ژنو
505 کشته تصادفات جاده‌ای در 13 روز اخیر
اتحادیه اروپا خبر داد: از مکاتبات واشنگتن و تهران آگاهیم
نورنما | نوستالژی ترین موسیقی های متن کارتون های دهه 60 و 70 و سازنده های آن ها
جوزف عون: در آینده شاید پروازها از ایران برقرار شود
جنبش انصارالله تهدید کرد/ دبی و ابوظبی اهداف بعدی ما خواهند بود
طولانی ترین محاصره از زمان آغاز جنگ غزه در سه هفته گذشته
بازگشت ارونوف به تمرینات پرسپولیس
تصاویر اختصاصی نورنیوز از حضور اقشار مختلف مردم در راهپیمایی روز قدس
گفت‌وگوی سازنده ترامپ با نخست‌وزیر کانادا
برد پرگل کایسری با درخشش علی کریمی
حمایت اعضای بریکس از استفاده صلح‌آمیز ایران از انرژی هسته‌ای
عباس عراقچی: هرگز تحت فشار و تهدید مذاکره نخواهیم کرد
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه حزب الله لبنان اعمال کرد
اولین حمله رژیم صهیونیستی به بیروت بعد از آتش‌بس/5 شهید و 18 زخمی در حملات
مذاکره‌کننده روسیه: ادعاها درباره تهران ساختگی است
مصرف بنزین به مرز 140 میلیون لیتر رسید
وضعیت رضایتبخش سلامت حسن یزدانی
آمریکا کمک‌ به سازمان تجارت جهانی را متوقف کرد
حکمرانی سازمان ملل بر اوکراین؛ پیشنهاد پوتین
نورنما | پشت صحنه سکانس پرواز سالار معمولی در قسمت امشب پایتخت 7
افزایش نسبی دما در 5 روز آینده در پایتخت
قرعه نمایندگان کشورمان مشخص شد/ آزادکاران از فردا به مصاف رقیبان می‌روند
X
آگهی تبلیغاتی