×
اجتماعی
شناسه خبر : 204019
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/09/25 ساعت 17:40
دولت سال آینده بهانه‌ای برای پرداخت نکردن حقوق بازنشستگان ندارد

توسلی در گفت‌وگو با نورنیوز:

دولت سال آینده بهانه‌ای برای پرداخت نکردن حقوق بازنشستگان ندارد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: طبق مصوبه مجلس در سال آینده 1 درصد از منابع حاصل از مالیات بر ارزش افزوده به صندوق‌های بازنشستگی اختصاص یافته از همین رو تمام منابع تأمین می‌شود و دولت هیچ بهانه‌ای برای پرداخت نکردن حقوق بازنشستگان در سال 1404 ندارد.

نورنیوز- گروه اجتماعی: فتح‌اله توسلی، نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس در پاسخ پرسش خبرنگار نورنیوز در خصوص عدم رضایت بازنشستگان عزیز کشورمان از مبلغ پرداختی به عنوان همسان‌سازی اظهار کرد: نمایندگان مجلس سال گذشته 50 هزار میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت حقوق بازنشستگان تصویب کردند که همان را نیز دولت به طور کامل اجرا نکرد.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس بیان کرد: دولت باید این حقیقت را در نظر بگیرد که امروز کسانی که بازنشسته شده‌اند حتی زندگیشان بیشتر از افراد مشغول به کار است. چون کسی که بازنشست می‌شود به دلیل بالا رفتن سن هزینه‌های درمان بیشتری دارد و در صورت که تحت حمایت بیمه نباشد به شدت آسیب می‌بیند. از طرف دیگر بازنشستگان عزیز معمولاً به دلیل ازدواج فرزندانشان خانواده بزرگ‌تری دارند و از همین رو باید هزینه بیشتری را برای تأمین خوراک پرداخت کنند.

تامین منابع لازم برای پرداخت حقوق بازنشستگان

توسلی ادامه داد: چون بازنشستگان از سیستم اداری کشور منفک شدند مدافعان کمتری در دستگاه‌های اجرایی دارند در همین راستا مجلس پیشنهاد اختصاص ۱ درصد از منابع حاصل از مالیات بر ارزش افزوده به صندوق بازنشستگی مطرح و تصویب کرد تا دولت بهانه‌ای برای پرداخت نکردن حقوق بازنشستگان نداشته باشد.

این نماینده مجلس درباره اظهار نظر اخیر رئیس سازمان توسعه تجارت در خصوص عدم اجرای مفاد موافقتنامه تجاری ایران با 20 کشور دنیا تأکید کرد: ایشان قصد فرافکنی از بیان چنین صحبتی داشتند زیرا یکی از کسانی که اتفاقاً باید در خصوص عدم اجرای موافقتنامه‌های ایران با سایر کشورهای دنیا توضیح دهد خود رئیس سازمان توسعه تجارت است.

سازمان توسعه تجارت باید پاسخگوی عدم اجرای موافقتنامه‌های تجاری باشد

توسلی تصریح کرد: مجلس در این زمینه نقش ناظر را دارد و نمایندگان خانه ملت باید از رئیس سازمان توسعه تجارت این پرسش را مطرح کنند که چرا موافقتنامه‌های تجاری کشور اجرا نشده؟ چرا رایزن‌های بازرگانی ما در کشورهای مختلف موفق عمل نکردند؟ چرا صادرات غیرنفتی ایران در سال گذشته ۱۷ میلیارد دلار منفی بوده است؟ چرا این سازمان در سال ۱۴۰۳ برنامه مدونی برای توسعه ارتباطات تجاری با کشورهای منطقه به مجلس ارائه نکرد؟ چرا سازمان توسعه تجارت در زمینه صادرات دارو و محصولات کشاورزی موفق عمل نکرده است؟ لذا کسی که پاسخ باید بدهد دقیقا خود این سازمان است.

نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس افزود: در صورتی که اجرای موافقتنامه‌های تجاری نیازمند زیرساخت قانونی است قطعاً مجلس همکاری لازم را می‌کند. هر هفته موضوعات بین‌‍المللی در کمیسیون اقتصادی مجلس طرح و تصویب و سپس برای بررسی در جلسه صحن مجلس ارسال می‌شود. مجلس در این زمینه هیچ مانعی ایجاد نمی‌کند زیرا تنها راه نجات اقتصاد کشور را توسعه روابط خارجی و همکاری با کشورهای منطقه می‌دانیم.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حمله آمریکا به شناوری در ونزوئلا
دو مدیر ارشد BBC کناره‌گیری کردند/علت کنارگیری
مدال برنز شنای تیمی به ایران رسید
فروش طرح ترافیک از فردا بمدت 48 ساعت در پایتخت ممنوع شد/علت ممنوعیت
تصاویر منتشرشده از تونل‌های موشکی، مربوط به سپاه نیست
تحکیم دیپلماسی فرهنگی میان ایران و عراق
سریع‌ترین کاهش جمعیت در جهان متعلق به ایران است
بیانیه باشگاه پرسپولیس؛ مقابل فشار و بی‌عدالتی، سکوت نخواهیم کرد
فعلا مجوز جدیدی به سکوهای برخط خرید و فروش طلا داده نمی شود
ارتش رژیم صهیونیستی در کرانه باختری رزمایش برگزار می‌کند
دکتر پزشکیان همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
نورنما | سیاه‌ترین ماده جهان
ویدیویی از قدرت طوفان فونگ-وانگ در فیلیپین
شه بخش در بوکس به مدال برنز رسید
عکس های منتخب ایران،یکشنبه 18 آبان 1404
ساماندهی مهاجران غیرمجاز همچنان در دستور کار
کنست دوشنبه در یک جلسه جنجالی به موضوع تشکیل کمیته بررسی می‌پردازد
نخستین طلای ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
زمان واریز یارانه نقدی در آبان ماه مشخص شد+دهک های مشمول
اینترنت غزه قطع شد
چای گران شد
دستورالعمل اجرایی انتخابات شورای دانش‌آموزی ابلاغ شد
نتائج اولیه انتخابات عراق بعد از 24 ساعت از پایان رای گیری اعلام می‌شود
اعضای هیات علمی جایزه کتاب سال منصوب شدند
مرگ سالانه بیش از 58 هزار مرگ با آلودگی هوا
منچسترسیتی 3-0 لیورپول| نتیجه‌ای ایده‌آل برای پپ در هزارمین تجربه سرمربیگری + خلاصه بازی
حزب الله لبنان: ملت لبنان تحت هیچ‌شرایطی تن به تسلیم نخواهد داد
تخلیه شهر با دومین طوفان مرگبار فیلیپین
غریب‌آبادی: اجلاس استانداران حاشیه خزر، گامی مهم در تقویت همکاری‌های منطقه‌ای است
یمن: ما متعهد به ایستادن در کنار فلسطین هستیم
باروت هسته‌ای و ماسک صلح آمریکا
ابراز نگرانی عراقچی درباره تداوم تنش‌ بین دو کشور همسایه
ارزش طلاهای موجود در خزانه بورس کالا از 341 همت عبور کرد
اولین مدال‌ ایران در ریاض بدست آمد
فوتسال ایران با شکست ازبکستان به فینال رسید
وزیر خارجه ترکیه فردا به آمریکا می‌رود
تعلیق صادرات تسلیحات آمریکا به متحدانش
شوک نظرسنجی امرسون به عملکر ترامپ
نورنما | انفجار عجیب
کرملین: پوتین دستوری برای انجام آزمایش‌های هسته‌ای صادر نکرده است
افزایش بودجه مرمت و زیرساخت‌های میراث فرهنگی به 4 همت
تکذیب خبر جمع آوری کارت‌های اضطراری سوخت جایگاه‌ها
هشدار زرد آلودگی هوا در تهران/ دما ثابت می‌ماند
طوفان در تنریف اسپانیا 3 کشته و 15 زخمی بر جای گذاشت
واکنش سازمان برنامه به سفر برزیل معاون رئیس‎‌جمهور
شمار شهدای غزه به 69 هزار و 176 نفر رسید
کدام بازیکن باارزشترین فوتبالیست جوان جهان است؟
لغو 1100 پرواز فقط در یک روز در آمریکا
بازداشت عضو شورای شهر دورود
القسام جسد افسر اسرائیلی را به صلیب سرخ تحویل داد
X
آگهی تبلیغاتی