×
اجتماعی
شناسه خبر : 204019
تاریخ انتشار :

توسلی در گفت‌وگو با نورنیوز:

دولت سال آینده بهانه‌ای برای پرداخت نکردن حقوق بازنشستگان ندارد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: طبق مصوبه مجلس در سال آینده 1 درصد از منابع حاصل از مالیات بر ارزش افزوده به صندوق‌های بازنشستگی اختصاص یافته از همین رو تمام منابع تأمین می‌شود و دولت هیچ بهانه‌ای برای پرداخت نکردن حقوق بازنشستگان در سال 1404 ندارد.

نورنیوز- گروه اجتماعی: فتح‌اله توسلی، نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس در پاسخ پرسش خبرنگار نورنیوز در خصوص عدم رضایت بازنشستگان عزیز کشورمان از مبلغ پرداختی به عنوان همسان‌سازی اظهار کرد: نمایندگان مجلس سال گذشته 50 هزار میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت حقوق بازنشستگان تصویب کردند که همان را نیز دولت به طور کامل اجرا نکرد.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس بیان کرد: دولت باید این حقیقت را در نظر بگیرد که امروز کسانی که بازنشسته شده‌اند حتی زندگیشان بیشتر از افراد مشغول به کار است. چون کسی که بازنشست می‌شود به دلیل بالا رفتن سن هزینه‌های درمان بیشتری دارد و در صورت که تحت حمایت بیمه نباشد به شدت آسیب می‌بیند. از طرف دیگر بازنشستگان عزیز معمولاً به دلیل ازدواج فرزندانشان خانواده بزرگ‌تری دارند و از همین رو باید هزینه بیشتری را برای تأمین خوراک پرداخت کنند.

تامین منابع لازم برای پرداخت حقوق بازنشستگان

توسلی ادامه داد: چون بازنشستگان از سیستم اداری کشور منفک شدند مدافعان کمتری در دستگاه‌های اجرایی دارند در همین راستا مجلس پیشنهاد اختصاص ۱ درصد از منابع حاصل از مالیات بر ارزش افزوده به صندوق بازنشستگی مطرح و تصویب کرد تا دولت بهانه‌ای برای پرداخت نکردن حقوق بازنشستگان نداشته باشد.

این نماینده مجلس درباره اظهار نظر اخیر رئیس سازمان توسعه تجارت در خصوص عدم اجرای مفاد موافقتنامه تجاری ایران با 20 کشور دنیا تأکید کرد: ایشان قصد فرافکنی از بیان چنین صحبتی داشتند زیرا یکی از کسانی که اتفاقاً باید در خصوص عدم اجرای موافقتنامه‌های ایران با سایر کشورهای دنیا توضیح دهد خود رئیس سازمان توسعه تجارت است.

سازمان توسعه تجارت باید پاسخگوی عدم اجرای موافقتنامه‌های تجاری باشد

توسلی تصریح کرد: مجلس در این زمینه نقش ناظر را دارد و نمایندگان خانه ملت باید از رئیس سازمان توسعه تجارت این پرسش را مطرح کنند که چرا موافقتنامه‌های تجاری کشور اجرا نشده؟ چرا رایزن‌های بازرگانی ما در کشورهای مختلف موفق عمل نکردند؟ چرا صادرات غیرنفتی ایران در سال گذشته ۱۷ میلیارد دلار منفی بوده است؟ چرا این سازمان در سال ۱۴۰۳ برنامه مدونی برای توسعه ارتباطات تجاری با کشورهای منطقه به مجلس ارائه نکرد؟ چرا سازمان توسعه تجارت در زمینه صادرات دارو و محصولات کشاورزی موفق عمل نکرده است؟ لذا کسی که پاسخ باید بدهد دقیقا خود این سازمان است.

نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس افزود: در صورتی که اجرای موافقتنامه‌های تجاری نیازمند زیرساخت قانونی است قطعاً مجلس همکاری لازم را می‌کند. هر هفته موضوعات بین‌‍المللی در کمیسیون اقتصادی مجلس طرح و تصویب و سپس برای بررسی در جلسه صحن مجلس ارسال می‌شود. مجلس در این زمینه هیچ مانعی ایجاد نمی‌کند زیرا تنها راه نجات اقتصاد کشور را توسعه روابط خارجی و همکاری با کشورهای منطقه می‌دانیم.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ادعای مضحک و عجیب ترامپ درباره اوضاع غزه
تهیه‌کننده «دیالوگ» با قید وثیقه آزاد شد
نخستین دیدار مقامات ناسا و نیروی فضایی روسیه پس از 7 سال
سیاست‌نامه | رمزگشایی از بیانیه 191 کنشگر درباره ایران پساجنگ
عراقچی فردا به تاجیکستان می‌رود
هشدار اقتصاددانان؛ حذف صفرها بدون ثبات، تورم را تکرار می‌کند
سایپا تا 15 شهریور باید خودروهای ناقص کامل کرده و تحویل دهد
آغاز توزیع «دیبا کارت اعتباری» ویژه خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران
ناتوانی غرب در عدم اجرای قوانین بین‌المللی در قبال رژیم صهیونیستی
نشاط ملی با تعطیلات تابستانی ایجاد می‌شود اگر...
دفاع 12 روزه، مرصاد دوم در نبرد منطقه‌ای
افشای طرح‌های جدید ارتش اسرائیل برای تشدید حملات به نوار غزه
وزیر جهاد کشاورزی: تخصیص ارز ترجیحی 28500 تومانی به کالاهای اساسی ادامه دارد
مسدود شدن تونل توحید تهران از ساعت 24 امشب + مسیرهای جایگزین
رئیس‌جمهور به وزارت بهداشت و معاونت علمی رفت
مهاجرانی: تعطیلی یک هفته‌ای فردا در دولت تعیین تکلیف می‌شود
استقلال با آدان گلر اسپانایی به توافق رسید
پیش‌فروش بلیت پروازهای اربعین 1404 از فردا آغاز می‌شود
بازگشت مسعود ریگی به فجر سپاسی با قراردادی یک‌ساله
نمایش ارسال کمک ها به غزه با فشارهای مقاومت اشغالگران
رئیس مجلس در نشست ژنو: جنایات رژیم صهیونیستی کابوسی وحشتناک و تهدیدی جهانی است
وزیر امور خارجه: برنامه مذاکره ای هنوز تعیین نشده است
آنتن‌دهی ضعیف در جاده‌ها و روستاها، محور اصلی سوالات نمایندگان از وزیر ارتباطات
کدام استان‌ها فردا چهارشنبه تعطیل شدند؟
پادشاه اردن هشدار داد: خطر شعله‌ور شدن درگیری بزرگ‌تر در منطقه وجود دارد
بارگذاری فیش حقوقی تیر ماه بازنشستگان کشوری
رشد چشمگیر تردد مسافران از مرزهای چذابه و شلمچه نسبت به سال‌های گذشته
جنگ 12 روزه در سریال‌های تلویزیونی قاب بندی می شود
پشت پرده خاموشی هم زمان تلویزیون‌های «اسنوا» و «دوو»
عضو شورای شهر: بعد از خروج اتباع از کشور، نیروهای پاکبان 80 درصد کاهش داشتند!
شمار شهدای غزه از 60 هزار نفر فراتر رفت
پایتخت چین در تسخیر سیل +فیلم
بورس در بحران؛ درمان مقطعی یا اصلاح بنیادین؟
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 7 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
رمز گشایی از جنایت هولناک در بولوار فرهنگ مشهد
مجوز واردات سگ و گربه صادر شد؛ کالاهای اساسی زندگی انسان‌ها همچنان در صف!
چرایی تأخیر در صدور فیش حقوق بازنشستگان!
وقتی تلویزیون دیگر منبع خبر نیست!؛ گزارش یک افول بی سابقه
قیمت دلار و سایر ارز ها امروز سه‌شنبه 7 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
ترامپ در حضور نخست‌وزیر انگلیس: شهردار لندن انسان ناخوشایندی است! +فیلم
جمهوری اسلامی استحکام بی‌نظیر پایه‌های نظام و کشور خود را به دنیا نشان داد+ فیلم کامل
پرتاب یک بمب دست‌ساز به داخل کابین یک خودروی نظامی اسرائیلی+ ویدیو
«رفع محاصره غزه»؛ شرط جدید مجلس برای مذاکره با غرب
سرگردانی بازنشستگان نیروهای مسلح برای دریافت کارت حساب پشتیبان
خدمات‌رسانی مواکب اربعین در مرز خسروی از 10 مرداد آغاز می‌شود
وزن سنگین سیاست
نوراینفو | نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی 12 روزه
ابعاد طرح کریدور داوود
تغییر نام 9 معبر به نام شهدای اقتدار
زلزله مدیریتی در استقلال؛ یک عضو دیگر از هیئت مدیره رفتنی شد
X
آگهی تبلیغاتی