×
بین الملل
شناسه خبر : 203945
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/09/25 ساعت 08:50
سران چه کشورهایی در مراسم تحلیف ترامپ شرکت می‌کنند؟

سران چه کشورهایی در مراسم تحلیف ترامپ شرکت می‌کنند؟

دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا شخصاً از برخی رهبران خارجی، بخصوص متحدان جدید دعوت کرده است تا در مراسم تحلیف وی شرکت کنند.

نورنیوز-گروه بین الملل: دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا که قرار است ۲۰ ژانویه ۲۰۲۵ کمی بیش از یک ماه دیگر بعنوان چهل و هفتمین  رئیس جمهور این کشور برای دومین بار سوگند یاد کند، مشتاق است مراسم تحلیف خود را به یک رویداد جهانی تبدیل کند.

 دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا شخصاً از برخی رهبران خارجی، از جمله سران کشورهایی که در گذشته اخیر با ایالات متحده آمریکا اختلاف داشته اند، دعوت کرده است تا در مراسم تحلیف وی شرکت کنند.

بر اساس گزارش شبکه سی ان ان و خبرگزاری آسوشیتدپرس، در حال حاضر، ترامپ از شی جین پینگ، رئیس جمهور چین خواسته است تا در مراسم سوگند او شرکت کند.

تیم ترامپ این مساله را تایید کرده است که پیشنهادی بی سابقه به رهبر یکی از رقبای اصلی ژئوپلیتیک آمریکا محسوب می شود.

کارولین لیویت، سخنگوی ترامپ در مصاحبه با فاکس نیوز گفت: «این نمونه ای از رویکرد باز ترامپ با رهبران کشورهایی است که نه تنها متحد، بلکه دشمنان و رقبای ما نیز هستند.»

شبکه خبری سی ان ان آمریکا به نقل از دو منبع آگاه اعلام کرد انتظار می‌رود هیاتی از مقامات ارشد چین به جای رئیس جمهور این کشور در این مراسم شرکت کند.

شبکه سی ان ان همچنین به نقل از مقامات آگاه اعلام کرد که نایب بوکله، رئیس جمهور السالوادور، جورجیا ملونی، نخست وزیر ایتالیا و خاویر مایلی، رئیس جمهور آرژانتین نیز به این مراسم دعوت شده اند.

به گفته یک منبع آگاه، دعوت ها برای شرکت در مراسم تحلیف ترامپ در واشنگتن تاکنون،عمدتا غیررسمی بوده و گاهی اوقات در خلال گفتگوهای تلفنی در مورد مسائل دیگر به صورت گذرا به آنها اشاره شده است.

به گفته این فرد، برخی از دعوت‌ها از طریق کانال‌های غیر مستقیم انجام شده است، تا دعوت مستقیم یک رهبر از رهبر دیگر.

یک منبع آگاه نیز گفت که ترامپ همچنین دعوت نامه های کتبی را آماده کرده و از تیمش خواسته است آنها را برای رهبران خارجی بفرستند.

تیم انتقالی ترامپ به سؤالات درباره اینکه چه رهبرانی دیگر را دعوت کرده بود، پاسخ نداده اند. رئیس جمهور منتخب آمریکا پیشنهاد کرد که ممکن است رهبران خارجی دیگری را دعوت کند، افرادی که ممکن است "کمی خطرناک" باشد.

ترامپ گفت: «ما دوست داریم از فرصت‌های خود استفاده کنیم. این فرصت بدی نیست.»

کارشناسان به آسوشیتدپرس نیز گفتند که شی جین پینگ رئیس جمهور چین، احتمالاً پذیرش این دعوت را بسیار خطرناک می‌بیند و ژست ترامپ ممکن است تأثیر جزئی بر روابط رقابتی میان آمریکا و چین داشته باشد.

یکی از دستیاران ارشد ویکتور اوربان، رئیس جمهور مجارستان و از سرسخت ترین حامیان ترامپ، گفت که اوربان قرار نیست در مراسم تحلیف وی شرکت کند.

ترامپ با حضور در بورس نیویورک گفت که در فکر "دعوت از افراد خاصی برای مراسم تحلیف" است.

با توجه به سوابق تاریخی وزارت امور خارجه آمریکا، هیچ رئیس دولتی قبلاً برای مراسم تحلیف به آمریکا سفر رسمی نداشته است.

به گزارش آسوشیتدپرس، این دعوت‌نامه‌های بی‌سابقه در لحظه‌ای انجام می‌شود که بسیاری از جهان در حال آماده شدن برای آینده‌ای هستند که ترامپ و جهان‌بینی «اول آمریکا»ی او به کاخ سفید باز می گردد.

ترامپ متعهد شده است که تعرفه های سنگینی را علیه چین، کانادا و مکزیک وضع کند. او گفته است این کشورها باید اقدامات بیشتری برای کاهش مهاجرت غیرقانونی و جریان مواد مخدر غیرقانونی مانند فنتانیل به آمریکا انجام دهند.

جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا نیز به تهدیدات ترامپ پاسخ و هشدار داد که این تعرفه ها برای اقتصاد آمریکا نیز خطرناک خواهد بود.

ترامپ همچنین قول داده است که به جنگ تقریباً سه ساله روسیه در اوکراین پایان دهد و به متحدان ناتو که کمتر از ۲ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را صرف دفاع می‌کنند، فشار بیاورد تا این وضعیت را بهبود ببخشند یا با خطر توقف کمک آمریکا در صورت حمله مواجه شوند.

به گزارش ایرنا، پیش از این، کاخ سفید اعلام کرد جو بایدن رئیس جمهور دموکرات کنونی آمریکا در مراسم تحلیف دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا در ۲۰ ژانویه ۲۰۲۵ شرکت خواهد کرد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خبر بد در اردوی پرسپولیس
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی تراکتور و خیبر در هفته دهم
ارتش آمریکا یک میلیون پهپاد می‌خرد
وضعیت اسفناک فلسطینیان در زندان زیرزمینی اسرائیل
خارج‌ کردن توده 10 کیلویی از شکم یک بیمار
مصر خواستار انتقال به مرحله دوم توافق غزه و اجرای آتش‌بس در سودان شد
تاج: آمریکا به افسر امنیتی ایران ویزا نمی‌دهد؛ ولی تمام افراد باید حاضر باشند
نورنما | اسرار‌آمیز‌ترین افعی جهان
آبفا: سرانه مصرف آب در شمال تهران،860 لیتر برای هر نفر است!
بزرگترین کشف ماریجوانا سال جاری توسط پلیس ری
دمای 7 استان به صفر می‌رسد
خیبر (2)- تراکتور (1) | خیبر رویای صدرنشینی را از تبریزی ها گرفت+ گل دوم خیبر
قالیباف: هدف ما افزایش مبادلات ایران و پاکستان از 3 به 10 میلیارد دلار است
وزیر ارشاد: قصد مچ‌گیری از مدیران را نداریم
بیانیه وزارت کشور یمن در خصوص کشف یک شبکه جاسوسی+ فیلم
کشف شی تاریخی عصر آهن در اسلامشهر
رهگیری و انهدام 8 پهپاد اوکراینی از سوی روسیه
زمین‌گیر شدن بوئینگ‌های ام‌دی 2 شرکت معروف آمریکایی
دنیامالی: پاداش قهرمانان بازنگری می‌شود
کاخ سفید: بی‌بی‌سی ماشین تبلیغاتی است!
غزه تحویل گرفتن 15 پیکر شهید از رژیم صهیونیستی را تأیید کرد
کاهش 50 درصدی سقط جنین در کشور
امشب هر دو مسیر تونل رسالت مسدود است
پیروزی و صعود فوتسال ایران مقابل تاجیکستان + گل ها
محکومیت شرکت «بادران گستران» به دو سال ممنوعیت از فعالیت در حوزه رمزارز
آغاز تولید فصل سوم «کارآگاه علوی» با حضور وحید رهبانی
افزایش فشار ترامپ بر مخالفان سیاسی
دوگانگی غرب؛ از تطهیر جولانی تا تحریم غزه
دیدار تراکتور و پرسپولیس با تماشاگر برگزار می‌شود
مذاکرات کابل-اسلام‌آباد در نشست «استانبول» بی‌نتیجه ماند
300 پرونده قتل در 6 ماه اول سال منجر به سازش شد
احضار مدیرعامل و سرپرست رسانه‌ای استقلال به کمیته اخلاق
علوی: شایعه برگزاری شهرآورد بدون تماشاگر صحت ندارد
شش کشته در آتش‌سوزی کارخانه لوازم آرایشی در ترکیه+ فیلم
افشای دخمه‌های مرگ
رشد قیمت املاک نداریم
هشدار جدی درباره بحران آب در تهران؛ محدودیت‌ها آغاز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 17 آبان 1404 + جدول
هیچ تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی و دارو اتخاذ نشده است
جنگ 12 روزه آزمایشگاه واقعی برای تست گزاره‌های معیوب علیه ایران بود
آمار تکان‌دهنده سازمان ملل از حملات ژیم صهیونیستی به کرانه باختری
نخستین قطار باری روسیه به بندر خشک آپرین رسید + فیلم
عارف: دولت حق ندارد خلاف منویات مردم کاری کند
زندی در صدر رنکینگ جهانی تکواندو
واردات خودرو امسال به 50 هزار دستگاه هم نمی‌رسد
نبیه بری: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مطرح نیست
حذف 4 صفر از پول ملی کلید خورد/رفع فیلتر تلگرام منوط به جزئیات توافق است
رشد بورس در نخستین روز هفته
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 17 آبان 1404
استراتژی بقا در عصر هوش مصنوعی
X
آگهی تبلیغاتی