×
سیاسی
شناسه خبر : 203907
تاریخ انتشار :

گزارش سالانه وزارت امورخارجه در خصوص نقض حقوق بشر در آمریکا و انگلیس

گزارش سالانه وزارت امورخارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص نقض حقوق بشر در آمریکا و انگلیس با استناد به مصوبه سال 1391 مجلس شورای اسلامی منتشر شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: رئوس اصلی گزارش سالانه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص نقض حقوق بشر توسط آمریکا و انگلیس طی نشستی با حضور دکتر حکیمی مشاور رئیس قوه قضائیه و معاون قضایی ستاد حقوق بشر، عیسی کاملی مدیر کل آمریکا و محسن عمادی دستیار مدیرکل حقوق بشر و زنان وزارت امور خارجه با حضور خبرنگاران حوزه سیاست خارجی تشریح شد.

تبصره سوم قانون «افشای نقض حقوق بشر توسط آمریکا و انگلیس در جهان امروز»، مصوبه سوم اردیبهشت ماه ۱۳۹۱ مجلس شورای اسلامی، وزارت امور خارجه را موظف به تهیه گزارش سالانه نقض حقوق بشر در ایالات متحده آمریکا و انگلیس نموده است.

بیشتر بخوانید:

نشست تبیین گزارش وضعیت حقوق بشر آمریکا و انگلیس برگزار شد

بر همین اساس و با هدف انجام تکالیف مندرج در این قانون، وزارت امور خارجه تلاش نموده تا در دو گزارش پیش رو، با استناد به آخرین گزارش‌های رسمی سازمان‌ها و نهادهای متعدد حقوق بشری وابسته به سازمان ملل متحد و نیز منابع معتبر و در دسترس بین‌المللی، بخشی از موارد نقض حقوق بشر توسط این دو کشور را در سطح داخلی و بین‌المللی به ویژه با تاکید بر حوزه‌هایی همچون زنان، مهاجران و نیز نژادپرستی نهادینه شده در ایالات متحده آمریکا و انگلیس در سال ۲۰۲۴ میلادی (دوره یکساله منتهی به سپتامبر ۲۰۲۴) مورد بررسی و تدقیق قرار دهد.

بدیهی است موارد ذکر شده در این گزارش‌ها، شامل تمامی موضوعات و موارد نقض حقوق بشر توسط این کشورها نبوده و تنها سعی شده است تا متقن‌ترین و پررنگترین موارد با استناد به آمار و گزارشات موجود ذکر شود.

براساس گزارش نقض حقوق بشر توسط ایالات متحده آمریکا در سال ۲۰۲۴، برجسته‌سازی موارد نقض حقوق بشر در آمریکا به منظور آشکار کردن عدم صداقت دولتمردان آمریکایی در احترام به حقوق بشر و بی اعتنایی آنان به حقوق بین الملل بشر که قربانیان زیادی را در ایران و سایر کشورها بر جای گذاشته، وظیفه همه کشورهای مستقل و آزاده می باشد.

در طول سال ۲۰۲۴  اقدامات ضدحقوق بشری آمریکا در سطح بین‌المللی و ریاکاری این کشور در ادعای سردمداری حقوق بشر در جهان، استفاده ابزاری از حقوق بشر در جهت مداخله و همدستی با رژیم صهیونیستی در نقض حقوق بشر فلسطینیان، نقض سیستماتیک حقوق بشر و جنایات مکرر  برای حفظ سیستم آپارتاید صهیونیستی، وضع ظالمانه اقدامات قهرآمیز یکجانبه، انتقال تسلیحات و حمایت از گروه‌های تروریستی تداوم داشته است. حمایت بی قید و شرط آمریکا و سایر دولت‌های غربی از رژیم صهیونیستی منطقه غرب آسیا را به بحرانی ترین نقطه جهان در مقوله نقض حقوق بشر علیه مردم فلسطین به ویژه زنان و کودکان در نتیجه جنگ افروزی رژیم صهیونیستی تبدیل کرده است. آمریکا در حمایت همه جانبه و بی‌حد و حصر از رژیم صهیونیستی تمامی قوانین بین‌المللی و گزارش‌ها و بیانیه‌ها و مواضع نهادهای حقوق بشری را نادیده انگاشته و به سخره گرفته و اعتبار کلیه اسناد بین‌المللی حقوق بشری را زیر سوال برده است.

همچنین، براساس گزارش نقض حقوق بشر توسط انگلیس در سال ۲۰۲۴، اقدامات و عملکرد ضدحقوق بشری دولت انگلیس در سطح داخلی و بین‌المللی همچنان مورد انتقاد نهادهای حقوق بشری سازمان ملل، شورای اروپا و مدافعان حقوق بشر است، از جمله انتقادها به تبعیض نژادی سیستماتیک در انگلیس که یکی از پرتکرارترین موارد نقض حقوق بشر در این کشور است؛

بارزترین مورد نقض حقوق بشر توسط این کشور، در رابطه با فلسطین است. انگلیس با ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی و حمایت‌های مالی و پشتیبانی‌های امنیتی و فناورانه، ضمن همدستی با رژیم اشغالگر در ادامه نقض حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین، نقش مستقیم و غیرمستقیم در ارتکاب جنایات جنگی، جنایات علیه بشریت و جنایت نسل‌کشی در فلسطین اشغالی داشته است.

مشروح این گزارش را در اینجا بخوانید


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
ایران در عملیات «بشارت فتح» به پایگاه العدید چه چیزی را هدف قرار داد؟+فیلم
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
دستور وزیر کشور برای پیگیری حادثه زاهدان/عارف و اژه‌ای پیام دادند، مولوی عبدالحمید بیانیه
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
چگونه با پویش «کلیک امن» پلیس فتا گرفتار کلاهبرداران اینترنتی نشویم؟
جزئیات زمانبندی جدید دانشگاه آزاد برای جاماندگان امتحانات نیمسال دوم
مسیر اربعین برای مشمولان فاقد معافیت در اربعین 1404 بسته است!
ماکرون در مورد ایران با سران آلمان و انگلیس رایزنی کرد
600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند
نصب سیستم اعلان عمومی آژیر هشدار در تهران آغاز شد
«ابرقویی‌نژاد» به پرسپولیس پیوست
ایرانخودرو نصف مشتریانش را از دست داد!
توضیحات سخنگوی سپاه درباره نقش شهدای اقتدار در توسعه قدرت‌ دفاعی ایران
نوراینفو | دانستنی‌هایی در مورد سفر اربعین
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 4 مرداد 1404
کاهش 100 میلیون متر مکعبی ذخایر سد کرج نسبت به پارسال +فیلم
عملیات تروریستی در زاهدان؛ حلقه تکمیلی جنگ ترکیبی علیه ایران
برانکو: از ایران پیشنهاد دارم!
بیانیه 191 فعال سیاسی و فرهنگی: «روز ایستادن پای ایران است»
نخست‌وزیر مالزی: اسرائیل باید از سازمان ملل اخراج شود + فیلم
انقلاب در حمل‌ونقل پایتخت با تاکسی اینترنتی شهرداری تهران
ترجیحات ایران و اروپا در استانبول
طرح بیمه رانندگان کامیون در مجلس کلید خورد
کمیته بین‌المللی صلیب سرخ: هیچ عذری برای آنچه در غزه می‌گذرد پذیرفتنی نیست
قیمت دلار امروز شنبه 4 مرداد 1404
نبرد نان؛ نقشه جدید قدرت از مزرعه تا مرزهای ژئوپلیتیک
کشتی «حنظله» با وجود تهدید توسط 30 پهپاد به غزه نزدیک می‌شود
یمن باز هم با موشک «فلسطین 2» به اسرائیل حمله کرد
ترامپ: «در آستانه تحقق بزرگ‌ترین توافق تجاری با اروپا هستیم»
قیمت خودرو امروز شنبه 4 مرداد 1404
سخنگوی شورای نگهبان: طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی در شورای نگهبان تایید شد
نظارت ویژه بر 600 مجتمع خدماتی در مسیر زائران اربعین
فروش ارز اربعین از امروز در 4 بانک کلید خورد +جزئیات
X
آگهی تبلیغاتی