×
بین الملل
شناسه خبر : 203897
تاریخ انتشار : شنبه 1403/09/24 ساعت 19:53
شیخ‌ نعیم قاسم: صهیونیست‌ها در شکستن کانون مقاومت ناکام ماندند.

شیخ‌ نعیم قاسم: صهیونیست‌ها در شکستن کانون مقاومت ناکام ماندند.

رژیم صهیونیستی شماری از رهبران و فرماندهان حزب الله و در راس آنها سید حسن نصرالله رهبر شهیدان مقاومت را به شهادت رساند و جنایات وحشیانه خود را علیه غیرنظامیان ادامه داد اما در شکستن کانون و روحیه مقاومت ناکام ماند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان در ابتدای سخنرانی خود، تصریح کرد دفاع از غزه وظیفه و اقدامی واجب است و این نه تنها وظیفه ما  بلکه وظیفه همه اعراب و مسلمانان است.

وی افزود: ما انتظار داشتیم تجاوز جنایتکارانه اسرائیل هر لحظه علیه لبنان انجام شود، اما زمان مشخصی را نمی‌دانستیم، بنابراین تجاوز در سپتامبر رخ داد و این ن ربطی به حمایت و پشتیبانی  از غزه ندارد، بلکه  مرتبط با به پروژه توسعه‌طلبی اسرائیل است.

 دبیر کل حزب الله لبنان با طرح این سوال که دشمن با تهاجم به لبنان چه دستاوردی داشته است تصریح کرد: دشمن اسرائیلی شماری از رهبران و فرماندهان حزب الله و در راس آنها سید حسن نصرالله رهبر شهیدان مقاومت را به شهادت رساند و جنایات وحشیانه خود را علیه غیرنظامیان ادامه داد اما هرگز نتوانست کانون  مقاومت را  در هم بشکند.

 شیخ نعیم قاسم با اشاره به مقاومت اسطوره ای مقاومت از جمله خون حسن نصرالله سید الشهدای مقاومت و ایجاد انگیزه برای ادامه مقاومت تصریح کرد: رزمندگان ما توانستند صدمات زیادی به دشمن وارد کنند و صدها نفر از سربازان را زخمی کنند یا به هلاکت برسانند در حالیکه ما مانع از رسیدن دشمن به اهداف خود از جمله هدف اصلی یعنی در هم شکستن مقاومت شدیم.

 نعیم قاسم گفت: من به تمام مردم و کسانی که با مقاومت و ایستادگی خود توانستند نقشه دشمن را خنثی کنند و پشتوانه رزمندگان در میدان بودند، سلام و درود می فرستم و از آنها تقدیر می‌کنم.

 دبیر کل حزب الله تاکید ما هرگز در برابر دشمن تسلیم یا تحقیر و ذلیل نخواهیم شد و این صفات هرگز در خصوص حزب الله اتفاق نخواهد افتاد. ما شاکر خداوند هستیم که  ما را ثابت قدم و برتر قرار داد و ما را قادر ساخت تا این رویارویی را با پیروزی واقعی به انجام برسانیم.

دبیر کل حزب الله  که موضوعات سخنرانی خود را بر اوضاع لبنان و تجاوزات رژیم صهیونیستی و  برنامه حزب الله در آینده و تحولات سوریه  متمرکز کرده استٰ در ادامه تاکید کرد: دشمن متوجه شد که در  رویارویی با حزب الله افق روشنی برای او متصور نیست و  پیروزی واقعی برای او هرگز به ارمغان نخواهد آمدو از اینرو  به توافق آتش بس متوسل شد.

وی تاکید کرد: آنچه دشمن را  وادار به پیشنهاد آتش بس کرد سه عامل  پایداری و ایستادگی مقاومت کنندگان، خون شهدا و بالاتر از همه خون  سید شهیدان مقاومت حسن نصرالله بود که انگیزه زیادی به مقاومت داد و دیگر موضوع هم مدیریت سیاسی و نظامی نبرد سفت و سخت و  یکپارچه بود.

دبیر کل حزب الله لبنان گفت: ما  در این نبرد پیروز شدیم چون مانع از دستیابی دشمن به هدف خود یعنی از بین بردن و درهم شکستن مقاومت شدیم و شهرک نشینان صهیونیست را آواره کردیم.

شیخ نعیم قاسم با اشاره به نقضهای مکرر اتش بس توسط رژیم صهیونیستی گفت:  ما در این مدت در مقابل صدها  نقض و تخلف اسرائیل  صبوری به خرج دادیم تا مانعی بر سر راه اجرای توافق ایجاد نشود و نقضهای دشمن را برملا کنیم.

 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
تردد 180 هزار زائر از مرز مهران در هفته نخست ماه صفر
تجاوز دوباره آمریکا به خاک ایران/ آتش سوزی و عقب نشینی کشتی‌های متخلف در تنگه هرمز
عطارد در حال کوچک‌شدن است
کنگره آمریکا بودجه 1.15 تریلیون دلاری جنگی را تصویب کرد
دو نفتکش سعودی در دریای سرخ هدف قرار گرفتند
توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان تهدیدی برای اسرائیل است
افزایش حملات پهپادی به روسیه در آستانه انتخابات دوما
هماهنگی ایران و عراق برای تردد روان زائران اربعین از مرز سومار
حمله به ایران آزمونی برای آینده حقوق بین‌الملل است
مذاکرات لبنان و اسرائیل ماه آینده از سر گرفته می‌شود
توان بومی ایران معادلات نبرد فناورانه را تغییر داد
پایانِ عصرِ اجاره‌نشینی در فضا؛ نقشه راه سه‌گانه ایران برای تسخیر مدار ژئو
فرارِ مس از نبردِ آبادان؛ فدراسیون در انتظار صدور حکمِ نهایی صعودِ نفت
اولیانوف:ایران مذاکره را می‌پذیرد، اما اولتیماتوم نه
هشدار غریب‌آبادی به اروپا: پایگاه‌دادن به متجاوز، شما را در جنگ شریک می‌کند
تاکید قطر و سوریه بر ضرورت کاهش تنش‌ها در منطقه
تغییر مسیر نفتکش‌ها پس از هشدار انصارالله
مأموریت غیرممکن در اوکراین؛ آیا ترامپ می‌تواند گره کورِ پنجمین سال جنگ را باز کند؟
سردرگمی واشنگتن پس از ضربات پشیمان‌کننده
هفتمین خرید پرسپولیس قطعی شد؛ اخباری با قراردادی دو ساله آمد
رئیس پارلمان لبنان:اسرائیل هنوز آتش‌بازی می‌کند
افشاگری بقائی از سکوت مرگبار کنگره آمریکا در قبال جنایات «میناب» و «لامرد»
واکنش انصارالله به بیانیه‌های عربی؛ این مواضع روایت آمریکا و عربستان است
نقض گسترده آتش‌بس در لبنان؛ ارتش اسرائیل جنوب این کشور را هدف قرار داد
اطلاعیه مهم پرسپولیس درباره بیرانوند؛ رأی محرومیت هنوز معتبر است
پزشکیان: اعتماد متقابل شرط احیای روابط ایران و آلمان است
طوفان گردوخاک در سیستان؛ دید افقی در زهک به 400 متر سقوط کرد
واکنش قاطع قرارگاه خاتم الانبیاء به تهدید ترامپ
یارانه کدام دهک ها 3 برابر می شود؟ + فیلم
خبر خوش برای صنعتگران: قطعی برق صنایع در مرداد و شهریور ممنوع شد
ادای احترام به تابوت‌ها؛ ترامپ باز هم با لفاظی سعی در پنهان کردن شکست دارد
اعترافِ تلخ به بهای خونین جنگ؛ آیا ترامپ قاتلِ سربازان خودش است؟
پشت پرده دیدار مقام سنتکام با فرمانده ارتش لبنان
قالیباف: اگر نفت ما صادر نشود، هیچ‌کس نفت نخواهد فروخت
حادثه مرموز برای جنگنده نیروی دریایی آمریکا؛ نقص فنی یا هدف قرار گرفتن؟
پزشکیان: پاکستان را کشوری دوست، برادر و شریک قابل اعتماد می‌دانیم
عکس های منتخب ایران، چهارشنبه 31 تیر 1405
بازگشت دراماتیک «برزیل ایران» به لیگ برتر؛ حکم صعود صنعت نفت امضا شد
چرا هواپیمای فوق‌پیشرفته ناتو ناگهان تغییر مسیر داد؟
ترامپ چه رازی را با تهدید کلنگ فاش کرد؟
زمان اعلام نتایج آزمون سمپاد و نمونه دولتی مشخص شد
پوتین: اقتصاد روسیه همچنان باثبات است؛ بحران سوخت موقتی است
ورود 4 هزار اتوبوس جدید به کشور؛توافق بزرگ برای توسعه حمل و نقل عمومی
آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات آمریکای متجاوز به ایران
لاوروف: ادامه خصومت‌ها در هرمز تبعات منطقه‌ای خواهد داشت
تهدید یمن، گلوگاه انرژی جهان را نشانه رفت
کالاس در نقش توجیه‌گر آمریکا: تنگه هرمز باید بدون هزینه عبور برای کشتی ها باشد
تغییرات در فرماندهان ارتش اوکراین
نورنما | رونمایی چین از خودروی پرنده
ابراز نگرانی یونسکو درباره نابودی آثار باستانی لبنان در حملات رژیم صهیونیستی