×
بین الملل
شناسه خبر : 203895
تاریخ انتشار :

حامیان فلسطین باز‌هم به خیابان‌های لندن آمدند

هزاران نفر از حامیان فلسطین در انگلیس امروز (شنبه 24 آذر 1403) در اعتراض به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی در غزه، دست به تظاهرات زده و بار دیگر حمایت و همبستگی خود را با مردم مظلوم فلسطین به نمایش گذاشتند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: افراد شرکت کننده در اقدامی نمادین و به یاد کودکان بی‌گناهی که توسط رژیم جنایتکار صهیونیستی در غزه به شهادت رسیده‌اند، هزاران دست لباس نوزادی و اسباب‌بازی را روی زمین مقابل ساختمان پارلمان این کشور قرار دادند.

آن‌ها که از آغاز جنگ در غزه، با تظاهرات در شهرهای مختلف انگلیس، خشم و اعتراض خود را نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی به منصه ظهور گذاشته‌اند، تلاش کردند تا به شکلی متفاوت، به بی‌عملی دولت این کشور برابر نسل کشی در غزه اعتراض کنند.

دولت انگلیس جنایات رژیم اسرائیل در غزه را «نسل‌کشی» نمی‌داند. کی‌یر استارمر نخست وزیر انگلیس چندی پیش در مجلس عوام مدعی شد: من هرگز آنچه را که در غزه رخ می‌دهد نسل‌کشی توصیف نکرده‌ام اما موافق هستم که دو طرف باید قوانین بین‌المللی را رعایت کنند.

زمانی که یک نماینده مجلس به رویکرد دولت اعتراض کرد و پرسید «آیا نخست وزیر مایل است تعریف خود را درباره نسل‌کشی ارائه و توضیح دهد که برای نجات جان زنان، مردان و کودکان فلسطینی، چه اقدامات بیشتری را صورت خواهد داد»، استارمر ادعا کرد: من از تعریف نسل کشی آگاه هستم و به همین خاطر این (جنایات اسرائیل در غزه) را نسل کشی نمی‌دانم.

با این حال کسانی که در تظاهرات امروز شرکت کردند، با سردادن فریادهای ضد اسرائیلی، خواستار توقف حمایت سیاسی و نظامی لندن از تل‌آویو، برقراری فوری آتش‌بس در غزه و پایان آپارتاید در سرزمین‌های اشغالی شدند. آن‌ها درحالی که پرچم فلسطین را در دست داشتند تاکید کردند تا زمانی که جنایات رژیم صهیونیستی در غزه جریان دارد، به تظاهرات خود ادامه خواهند داد.

رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته است که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار، بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شده‌اند.

این رژیم همچنین برخلاف هشدار جامعه جهانی، قانونی را تصویب کرده است که به موجب آن فعالیت آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (UNRWA) در داخل فلسطین اشغالی ممنوع می‌شود.

تل آویو با تحقیر جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری درباره ضرورت جلوگیری از نسل کشی و بهبود وضعیت فاجعه بار انسانی در غزه همچنان به جنایات خود در این منطقه ادامه می‌دهد.

با وجود همه این جنایت‌ها، مقام‌های صهیونی اعتراف کرده‌اند که این رژیم پس از گذشت یک سال، هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ، یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مشارکت ملی برای امنیت؛ ترددهای مشکوک کامیونت و وانت‌ها را گزارش دهید
یحیی سریع: پاسخ یمن با موشک‌های پیشرفته به تجاوزات رژیم صهیونیستی +فیلم
تمدید لغو پروازهای داخلی و خارجی تا ساعت 15 امروز
چین: خواستار حل مسئله هسته‌ای ایران از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک هستیم
اقدامات عملی عراق علیه تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی
برنامه مسابقات امروز یکشنبه 25 خرداد + پخش زنده
هشدار وزارت نفت درباره خطرات تنفسی در محدوده حادثه
ایجاد یک گودال عمیق در «بات یام» در «تل‌آویو» بر اثر اصابت موشک های ایرانی
واکنش رسمی رژیم صهیونیستی به حملات موشکی ایران
ترامپ: ایالات متحده هیچ دخالتی در حمله دیشب به ایران نداشت
هشدار اضطراری آمریکا به اتباع خود برای ترک ایران
تشکیل مرکز اضطراری شناسایی اجساد در جنوب تل‌آویو
واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه به اظهارات وقیحانه مقامات آلمانی
در حالی‌ که اسرائیل می‌سوزد، نتانیاهو به کدام سوراخ پناه برده است؟
تصویر آخرین لباسی که شهید حاجی‌زاده هنگام شهادت به تن داشت
اذعان تل‌آویو به ناتوانی در برابر ایران +فیلم
پاسخ بقائى به مکرون: این حجم از ریاکارى حیزت‌آور است
رئیس شاباک استعفا داد
‌تصاویری از آتش‌سوزی انبار نفت شهران تهران درپی حمله رژیم صهیونیستی/مردم فاصله بگیرند
اطلاعیۀ روابط‌عمومی سپاه دربارۀ موج جدید عملیات وعده صادق 3
رسانه عبری زبان: شب سختی را پیش رو داریم
شهادت سردار خسرو حسنی جانشین اطلاعات نیروی هوافضای سپاه در جریان حمله تروریستی اسراییل
ترامپ: جنگ بین ایران و اسرائیل باید تمام شود
ناوشکن جاسوسی انگلیسی در دریای عمان متوقف شد
جزییات دورکاری کارمندان دولتی در استان تهران اعلام شد
انهدام 10 هواگرد اسرائیلی در یک ساعت گذشته
عراق به شورای امنیت شکایت می‌کند
آژانس انرژی اتمی: 4 ساختمان در سایت هسته‌ای اصفهان آسیب دیدند
تمام ادارات و ارائه خدمات طبق روال معمول دایر است
امتحانات 2 روز آیندۀ دانشگاه آزاد در تهران لغو شد
انتقال خانواده‌های ورزای اسرائیلی از ترس حملات ایران به پناهگاه
فردا مدارس در اسرائیل تعطیل شد
آخرین وضعیت ترافیکی در محور های شمالی
بورس تعطیل شد
جزئیات تعطیلی موزه ها اعلام شد
رژیم صهیونیستی فاز 14 پارس جنوبی را هدف گرفت+ فیلم
شکار پهپاد اسرائیلی با سامانه سوم خرداد در نطنز
رئیس‌کل بانک مرکزی: تخصیص یک میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی
قهرمان بوکس لرستانی در حمله اسرائیل به شهادت رسید
اطلاعیه سازمان هدفمندی یارانه‌ها درخصوص زمان دقیق واریز یارانه نقدی+جزییات واریز
اعلام تعداد شهدا و مجروحین آذربایجان‌شرقی در حملات رژیم صهیونیستی
تصاویر حضور باشکوه مردم در راهپیمایی غدیر با وجود تهدیدات رژیم صهیونیستی
عراقچی: نام شهیدان سلامی، باقری و رشید در تاریخ جاودانه شد
انهدام ریزپرنده اسرائیلی در شیراز توسط پدافند هوایی
اطلاعیه شماره 2 آموزش‌وپرورش درباره برگزاری امتحانات خرداد
تصاویری از کارخانه خودروسازى در بروجرد پس از حمله رژیم صهیونیستى
پیام فدراسیون سوارکاری درپی شهادت پولادوند و خانواده‌اش
استاد و نخبه برجستۀ هوش مصنوعی کشور به شهادت رسید
جدایی بی‌سر و صدای محمدرضا خالدآبادی از استقلال؛ پایان یک تجربه ناکام
نحوه برگزاری امتحانات پایان‌ترم دانشگاه آزاد اعلام شد
X
آگهی تبلیغاتی