×
اقتصادی
شناسه خبر : 203886
تاریخ انتشار : شنبه 1403/09/24 ساعت 19:03
کدام وزرا به «پویش دو درجه کمتر» پیوستند؟

کدام وزرا به «پویش دو درجه کمتر» پیوستند؟

وزیر امور خارجه گفت: در وزارت امور خارجه از همکاران خواسته شده که دما را تا حد ممکن کاهش دهند و از لباس‌های گرمتر استفاده کنند.

نورنیوز- گروه اقتصادی: سید عباس عراقچی درباره شرکت مردم در پویش «دو درجه کمتر» با اشاره به ضرورت همکاری مردم در شرایط کمبود گاز و برق اظهار کرد: پس از اینکه رئیس‌جمهور پیشنهاد دادن که دمای منازل به میزان دو درجه کاهش یابد، ما نیز در منزل خود، با هماهنگی همسایگان، دما را پنج درجه کاهش دادیم.

وی افزود: همچنین، در وزارت امور خارجه از همکاران خواسته شده که دما را تا حد ممکن کاهش دهند و از لباس‌های گرم‌تر استفاده کنند.

وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی ایران، با تاکید بر اینکه وزارت امور خارجه ساختمان‌های کمی دارد، تصریح کرد: این وزارتخانه همانند باقی اجزای دولت و جامعه به سهم خود در این شرایط همکاری خواهد کرد تا این مرحله را بدون مشکل پشت سر بگذاریم.

ستار هاشمی به «پویش دو درجه کمتر» پیوست

سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وزیر ارتباطات به طرح رئیس‌جمهور با عنوان «پویش دو درجه کمتر» پیوست.

وزیر ارتباطات در ویدئویی که در رابطه با همین پویش از خود منتشر کرده است، تاکید کرد: در خانواده ارتباطات کشور در کنار مردم عزیز ایران به «پویش دو درجه کمتر» می پیوندیم.

وی افزود: این پویش در بحث مقابله با آلودگی محیط زیست و موضوع ناترازی انرژی کمک می‌‎کند.

هاشمی بیان کرد: نگاه ویژه وزارت ارتباطات به مبحث هوشمندسازی مصرف انرژی است؛ این برنامه با همراهی وزارتخانه‌های نفت و نیرو نهایی شده است.


 

سیدعباس صالحی به «پویش دو درجه کمتر» پیوست

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن پیوستن به «پویش دو درجه کمتر» از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه اتلاف انرژی، موضوع را با مدیران مجموعه‌های فرهنگی و هنری در میان گذارند و از آنها بخواهند که به خدمت‌رسانی پایدار برق و گاز در کشور کمک کنند.

سیدعباس صالحی در راستای پویش «۲ درجه مصرف کمتر انرژی» که رئیس جمهور اعلام کردند، تاکید کرده است: بر ما لازم است که برای گذر از این شرایط سخت و دشوار در کنار هموطنان در سراسر کشور، همه سالن‌های سینمایی، هنری و موسیقی، گالری‌ها و دیگر مجموعه‌های مرتبط با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ۲ درجه از دمای محیطی خود را کاهش دهند.
وی افزود: در فضاهای محیطی تا حد امکان که مخل فعالیت‌ هنرمندان و آسایش مراجعان نباشد، چراغ‌های اضافه خاموش شود یا نور محیط کمتر از قبل شود. در ساعات عدم فعالیت به‌ویژه در ساعات بامدادی، چراغ‌ها و گرمایش محیط خاموش شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین از عموم مردم، همکاران خود و اهالی فرهنگ، هنر و رسانه درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه اتلاف برق یا انرژی، موضوع را با مدیران مجموعه‌ها در میان گذارند و از آنها بخواهند که به خدمت‌رسانی پایدار برق و گاز در کشور کمک کنند.

صالحی ادامه داد: پیام‌گیر گویای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به شماره ۳۳۹۶۶۰۵۰ آماده بررسی گزارش شهروندان درباره این موضوع است.

سیدمحمد اتابک به «پویش دو درجه کمتر» پیوست

وزیر صنعت، معدن و تجارت در نامه‌ای به سازمان‌های مستقل و مدیران کل استانی صمت در سراسر کشور خواستار تحقق پویش رئیس‌جمهور در کاهش مصرف انرژی و عدالت توزیع حامل‌های انرژی شد.

 «سیدمحمد اتابک» وزیر صمت، عصر شنبه پویش رئیس‌جمهور را تاکیدی بر حمایت از تولید پایدار کشور دانسته و آورده است: بر اساس توصیه رئیس جمهور، تنها راه کوتاه‌مدت رفع ناترازی در تامین و مصرف انرژی با همت و پشتوانه مردمی و همکاری مؤکد کلیه نهادهای عمومی غیردولتی و دستگاه‌های تابعه قوای سه‌گانه در صرفه‌جویی و مصرف انرژی امکان‌پذیر خواهد بود.

وی همچنین نگاه خردمندانه رئیس‌جمهور بر پیشبرد برنامه فرهنگ مصرف با تکیه بر اراده ملی را نشأت گرفته از توجه دکتر پزشکیان به گستره‌ تأثیر فرهنگ جمعی عنوان کرده و این اراده ملی در پیوستن به «پویش کاهش حداقل دو درجه‌ای دمای محیطی» را گره‌گشای معضل مصرف بی‌رویه حامل‌های انرژی در کشور عنوان کرده است.

وزیر صمت در ادامه خواسته است: مدیریت مصرف تا حصول نتیجه در تولید پایدار و برخورداری عادلانه از حامل‌های انرژی از اهداف عینی و قابل ارزیابی این بخشنامه خواهد بود.

معاونت توسعه مدیریت، منابع و امور استان‌ها از تاریخ ابلاغ، مسئول اجرای مفاد این بخشنامه است.

عباس علی‌آبادی به «پویش دو درجه کمتر» پیوست

وزیر نیرو در پیامی پیوستن خود به «پویش دو درجه کمتر» را اعلام کرد.

در پیام وزیر نیرو که عصر شنبه منتشر شد، آمده است: بیایید با مشارکت همگانی در پویش «دو درجه کمتر»، ضمن صرفه‌جویی در مصرف گاز و برق، به نسل‌های آینده نشان دهیم که با همدلی و مدیریت مصرف، بحران‌ها را پشت سر خواهیم گذاشت.

در این پیام خطاب به هموطنان آمده است: این روزها صنعت برق و نیروگاه‌های کشور با تمام توان آماده تولید برق پایدار برای همه شما هستند، اما از طرفی به دلیل سرمای شدید و بالا رفتن مصرف گاز در بخش خانگی با کمبود سوخت نیروگاهی مواجه‌ایم که می‌تواند تأثیراتی بر تأمین برق و فعالیت واحدهای نیروگاهی داشته باشد. ما برای عبور از این شرایط به همیاری و همراهی شما نیازمندیم.

وزیر نیرو با یادآوری اینکه با کاهش تنها دو درجه از دمای منازل و ادارات و استفاده بهینه از وسایل گرمایشی، می‌توانیم گام بزرگی در کاهش مصرف انرژی برداریم، تصریح کرد: این اقدام نه تنها از خاموشی‌های احتمالی جلوگیری می‌کند، بلکه به تأمین گاز و برق بیشتر برای خانه‌های شما و فعالیت‌های تولیدی کشور کمک خواهد کرد.

رئیس سازمان استخدامی به پویش «دو درجه کمتر» پیوست

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اعلام پیوستن خود به پویش «دو درجه کمتر» گفت: مردم با پیوستن به این پویش در کاهش ناترازی انرژی و تامین گاز مصرفی کمک کنند.

 «علاءالدین رفیع‌زاده» امروز در پیام ویدیویی ضمن درخواست از مردم برای پیوستن به پویش دو درجه کمتر اظهار داشت: این روزها سرمای پیش دستانه زمستان تقریباً تمام نقاط کشور را فرا گرفته است لذا ناترازی‌های موجود در حوزه انرژی ایجاب می‌کند که صرفه‌جویی لازم در این حوزه صورت گیرد.

وی افزود: کارشناسان معتقدند که اگر هر خانواده دو درجه دمای محل سکونت خود را کاهش دهند روزانه حدود ۵۰ میلیون متر مکعب صرفه‌جویی اتفاق می‌افتد لذا از هموطنان به ویژه کارکنان و همکاران خدوم نظام اداری کشور تقاضا دارم با کاهش دو درجه‌ای محل سکونت خود به پویش کاهش دو درجه‌ای دما پیوسته و در کاهش ناترازی انرژی و تامین گاز مصرفی تمامی هموطنان در اقصی نقاط کشور کمک کنند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
کدام کشورها رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان ممنوع کرده‌اند؟
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است
شکست نابغه ایرانی در تورنمنت تنیس میلیون‌دلاری
ناکامی ترامپ در استفاده دو پایگاه برای حمله به ایران