×
سیاسی
شناسه خبر : 203868
تاریخ انتشار : شنبه 1403/09/24 ساعت 16:58
سخنگوی وزارت دفاع: توانایی ساخت هواپیمای مسافربری را داریم

سخنگوی وزارت دفاع: توانایی ساخت هواپیمای مسافربری را داریم

سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: ایران قابلیت علمی و ظرفیت بالقوه برای ساخت هواپیماهای مسافربری و تجاری را دارد.

نورنیوز-گروه سیاسی: سردار رضا طلایی‌نیک سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به برگزاری دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی هوایی و فضایی ایران اظهار داشت: این نمایشگاه در بر گیرنده بخشی از قابلیت‌های علمی و ملی ایران و نیز کشورهای شرکت‌کننده است.

سردار طلایی‌نیک ادامه داد: نمایشگاه بین‌المللی هوایی و فضایی ایران از ظرفیت سازمان‌های صنعتی تا مراکز علمی و پژوهشی در هوانوردی و صنعت هوایی را در بر می‌گیرد که علاوه بر وزارت دفاع و سازمان‌های تابعه و همچنین ظرفیت‌های کشورهای دیگر، شرکت‌های دانش‌بنیان نیز در این نمایشگاه مشارکت دارند.

سخنگوی وزارت دفاع افزود: حضور کشورهای چین، روسیه، پاکستان، مالزی و ایران در نمایشگاه بین‌المللی هوایی و فضایی ایران نشان‌دهنده هم‌افزایی در تبادل علمی و فناوری‌های حوزه هوایی است که صنعت هوایی گستره متنوعی در زیرسامانه‌ها و صنایع مرتبط دارد؛ به گونه‌ای که علاوه بر حوزه اویونیک و ناوبری، در حوزه‌های الکترونیک و سایر زیرسامانه‌های صنعت هوایی در این نمایشگاه قابلیت‌های علمی، فنی و تولیدی، عرضه شده است.

وی عنوان کرد: حضور وزیر دفاع و جمعی از مقامات لشکری و کشوری در دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی هوایی و فضایی ایران برای افتتاح و بازدید از این نمایشگاه، نشان‌دهنده اهمیت صنعت هوایی برای ایران است که در قانون برنامه هفتم توسعه یکی از اولویت‌های توسعه صنعتی و فناری‌های نوین در این صنعت تعیین شده است.

سردار طلایی‌نیک گفت: وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح پیشنهادات مدونی را برای توسعه صنعت هوایی و استفاده از فناوری‌های دو منظوره دفاعی و ملی به دولت عرضه کرده است و پس از تصویب آیین نامه مشارکت ملی - دفاعی بر اساس ماده ۱۰۲ قانون برنامه هفتم توسعه، زمینه‌های گسترده‌ای برای مشارکت بخش خصوصی، شرکت‌های دانش‌بنیان و بخش‌های لشکری و کشوری در حوزه‌های گوناگون و به ویژه صنعت هوایی فراهم خواهد شد.

سخنگوی وزارت دفاع با بیان اینکه ایران قابلیت علمی و ظرفیت بالقوه برای قرار گرفتن در تراز کشورهای سازنده هواپیماهای مسافربری و تجاری را دارد، افزود: بخش عمده‌ای از فناوری و صنعت هوایی ماهیت دو منظوره نظامی و غیرنظامی دارد، به همین علت در مشارکت‌های دفاعی - ملی یکی از اولویت‌های وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح هم‌افزایی بین بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان و حوزه‌های صنعت دفاعی و همکاری با سایر کشورهاست که نمایشگاه بین‌المللی هوایی و فضایی ایران در کیش زمینه تفاهم‌نامه‌های جدید و همکاری‌های بیشتر با سایر کشورها را فراهم کرده است.

وی در پایان درباره آخرین وضعیت ساخت هواپیماهای مسافربری نیز خاطرنشان کرد: مراحل ساخت هواپیماهای غیرنظامی در سازمان صنایع هوایی دنبال می‌شود؛ اما سرعت گرفتن و توسعه این ظرفیت مستلزم حمایت دولت و مشارکت‌های ملی است که وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح پیشنهادات مشخصی را برای تصمیم‌گیری در سطح کلان ملی در این حوزه، آماده کرده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
نسخه وزیر بهداشت برای درمان گرانی دارو
گزارش تصویری | عکس‌های منتشرنشده از حضور تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی 1998 فرانسه
حمله پهپادی حزب الله به مقر فرماندهی تیپ 401 زرهی ارتش اسرائیل
هدف از مذاکرات واشنگتن از زبان جوزف عون
مستمری خرداد مددجویان واریز شد+ جزئیات پرداخت
آغاز فاز جدید اجرای پزشک خانواده؛ کدام شهرها مشمول طرح شدند؟
درباره شدیدترین درگیری!
افزایش 2 برابری ظرفیت تولید برق برای اولین بار در تاریخ
حمله به آب؛ وحشیگری بی‌سابقه آمریکا
حمله لفظی نتانیاهو به اردوغان
انفجار تورم در آمریکا؛ دلار و نرخ بهره در آستانه تغییر
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت دوم
پاتک سایبری به پیام‌رسان دولتی فرانسه
جنگ ایران شکاف میان تعهدات جهانی و توان نظامی آمریکا را آشکار کرد
بیانیه مشترک سه قدرت در شورای حکام: قطعنامه ضدایرانی تلاش‌های دیپلماتیک را نابود می‌کند
صادق زیباکلام با اعلام جرم جدید بازداشت شد
نورنما | ویدیویی دیده نشده از پدر موشکی ایران و فرمانده هوافضای سپاه
اتحادیه اروپا: از دیپلماسی برای حل پایدار موضوع هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم
عارف: افزایش مبلغ کالابرگ در دستور کار دولت است
تهران گرم‌تر می‌شود
بقائی: تحولات اخیر روند مذاکرات را تحت تأثیر قرار داد
زنگ خطر آنفلوانزا در کشور؛ کرمانشاه و البرز در وضعیت قرمز
آتش‌بس یا بازی فریب؛ چرا ایران نباید جنگ را «تکه‌تکه» ببیند؟
61 درصد صهیونیست‌ها مخالف نامزدی دوباره نتانیاهو
بقائی نشان ادبی دریافت کرد
قالیباف: حرکت علمی و دفاعی کشور متوقف نمی‌شود
آغاز محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های مازندران
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405+ جدول
سپاه هیچ صفحه‌ای در «ایکس» ندارد
قیمت نقره امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405+جدول
آماده برای «توافق‌سازی»، مقاوم در برابر «تسلیم‌سازی»
چرا رامات دیوید هدف مهم موشک‌های ایران بود؟
هشدار چین درباره بحران ایران و آمریکا؛ راه‌حل فقط دیپلماسی است
محاصره دریایی تجارت ایران را قفل نمی‌کند
بازگشت «آقای خاص» به برنابئو؛ مورینیو سرمربی جدید رئال مادرید شد
فرماندار قشم: هیچ انفجاری در این جزیره رخ نداده است
روسیه از سرنگونی 326 پهپاد اوکراینی خبر داد
تشدید نظارت بر صنعت خودرو و افزایش انطباق تولیدکنندگان
جهش ذخایر سد سفیدرود؛ یک میلیارد مترمکعب آب ذخیره شد
رشد چشمگیر پذیرش استعدادهای درخشان در ارشد و دکتری
جزئیات افزایش نرخ بلیت اتوبوس در مسیرهای مختلف کشور
صادرات 20 قلم کالای دامی به کشورهای همسایه
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405+ جدول قیمت ها
روایت پزشکیان از پاسخ رهبر شهید درباره مذاکرات و «نه جنگ نه صلح»
اعلام جزئیات سهمیه ویژه مناطق بحران‌زده و آسیب‌دیدگان جنگ در کنکور
ادامه رکورد شکنی بورس ؛ صعود 52 هزار واحدی شاخص
انتصاب اعضای جدید هیأت مدیره مرکز خدمات حوزه‌های علمیه با حکم رهبر انقلاب
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 20خرداد ؛ تداوم نوسان دلار در کریدور 170 هزار تومانی
انفجار خاموشی که همه چیز را آنلاین می بلعد
برنامه تیم ملی والیبال ایران در لیگ ملت‌های 2026 مشخص شد + جدول زمان ومکان مسابقات