×
اجتماعی
شناسه خبر : 203853
تاریخ انتشار : شنبه 1403/09/24 ساعت 15:35
دریافت 80 هزار ردیف استخدامی جدید

دریافت 80 هزار ردیف استخدامی جدید

وزیر آموزش و پرورش گفت: امسال 80 هزار ردیف استخدامی جدید گرفته و احکام‌ آنها صادر شده است

نورنیوز-گروه اجتماعی: وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه امسال ۸۰ هزار ردیف استخدامی جدید گرفته و احکام‌ آنها صادر شده است، گفت: یکی از مهمترین دغدغه‌ها و اولویت ما منزلت و معیشت معلمان است.

 علیرضا کاظمی روز شنبه در حاشیه تجلیل از پژوهشگران برتر وزارت آموزش و پرورش در اردوگاه شهیدباهنر درباره وضعیت نیروهای حق‌التدریس و خرید خدمات نیز با اشاره به اینکه مشکل ۴۰ تا ۵۰ هزار معلم را در حوزه رتبه‌بندی حل کردیم، توضیح داد: در این مدت کوتاه هم اقدامات خوبی در حوزه رتبه‌بندی و رسیدگی به اعتراضات و حل مسائل معلمان انجام شده است.

وی درباره به‌کارگیری نیروهای خرید خدمات هم گفت: این افراد امسال نیز به کار گرفته شدند و حق‌التدریس‌ این افراد قطعی است و کد حق‌التدریسی برای همه آن‌ها صادر شده است و پیگیر مسائل و مشکلات‌شان هستیم.

وزیر آموزش و پرورش درباره وضعیت آموزش در زمان تعطیلی مدارس اظهار کرد: فعالیت‌های آموزشی از طریق شبکه شاد پیگیری می‌شود و در هیچ شرایطی آموزش را تعطیل نخواهیم کرد، آموزش در جریان است و اگر کافی نبود قطعاً به فکر کلاس‌های جبرانی هم خواهیم بود.

کاظمی یادآورشد: یکی از زیرساخت‌های اصلی برای توسعه فعالیت‌های پژوهشی و فرهنگ پژوهش در بین دانش‌آموزان، پژوهش‌سراهای دانش‌آموزی است.

وی افزود: ایجاد پژوهش‌سرای دانش‌آموزی و بعدها به مرور زمان ایجاد پژوهش‌سراهای تخصصی یکی از اقدامات موثر در آموزش و پرورش بود.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: اما نکته مهم‌ این است که آیا امکانات پژوهش‌سراها با توجه به تغییر و تحولاتی که با سرعت در جهان در حال شکل‌گیری است، متناسب با نیازهای دانش‌آموزان است یا خیر. این موضوع نیاز به بازنگری دارد و به طور قطع یکی از برنامه‌های مهمی که در دستور کار قرار دارد ایجاد پژوهش‌سراهای تخصصی متناسب با نیازهای دانش‌آموزان و به‌روزآوری امکانات پژوهش‌سراها است. همچنین توسعه پژوهش‌سراها مدنظر است.

کاظمی عنوان کرد: معتقدیم نخبه‌های علمی و همه دانشمندان آینده افرادی خواهند بود که از مسیر همین فعالیت‌های پژوهشی و پژوهش‌سراهای دانش‌آموزی طی مسیر کرده باشند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه امسال حدود ۴ هزار کتابخانه کلاسی تجهیز شده است، خاطرنشان کرد: دانش آموزان در دوره متوسطه اول و دوم هم به فناورانه و کتاب‌های اختصاصی و هم به کتابخانه‌های مرکزی دسترسی دارند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه به دلیل کمبود منابع نتوانستیم این کتابخانه‌ها را به‌روز کنیم، گفت: به هر حال مسئله اول توسعه و ترویج فرهنگ کتاب‌ و کتابخوانی است و مسئله بعد هم دسترسی‌های دانش‌آموزان به منابع علمی و درسی در سطح بالاتر است.

کاظمی اضافه کرد: مسیرهای متعددی را برای دستیابی دانش‌آموزان به کتاب‌ها و تجهیز کتابخانه کلاسی پیش‌بینی کرده ایم که یک بخش آن، کمک‌هایی است که دیگران با رویکرد مشخصی انجام می‌دهند. اگر خودمان در مدرسه به عنوان مدیر مدرسه همت کنیم با همان ظرفیت دانش‌آموزان می‌توانیم بهترین کتابخانه را ایجاد کنیم.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
فعال‌سازی شعب غیرفعال دیوان عالی برای کاهش اطاله دادرسی
پزشکیان وارد اسلام‌آباد شد
اژه‌ای: هیمنه آمریکا در برابر اراده ملت ایران شکسته شد
نورنما | بمب های یخی، سلاح باغ وحش برلین علیه موج گرما
برگزاری دیدار پرسپولیس- چادرملو قطعی شد/درخواست تعویق بازی +مکان بازی
تهران 13 و 14 تیر تعطیل است؛ 15 تیر کل کشور
اختلال در خدمات 6 بانک کشور
بورس دوباره صعودی شد
تشکیل کمیته مشترک ایران و عمان برای گفت‌گو درباره تنگه هرمز
نوراینفو | عواملی که خطر گرمازدگی را افزایش می دهد
سوگ سرخ آزادگی
پرونده زمین‌خواری با سوءاستفاده از نام ایثارگران افشا شد
نیروگاه‌های کشور آماده تأمین برق مردم در تابستان
شوک به تیم ملی مصر؛ مصدومیت دو بازیکن در آستانه دیدار با ایران
وزیر دارایی اسرائیل: مذاکرات ایران و آمریکا به ما مربوط نیست
آغاز پخش مجموعه نوستالژیک «اسکیپی» از شبکه تماشا
واردات محصولات غیرتراریخته در اولویت باشد
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 2 تیر 1405+ جدول
سریال «سرخدار» روی آنتن شبکه یک می رود+ زمان پخش
آغاز پیش‌فروش اعتباری محصولات زامیاد از امروز+ آدرس سایت و نحوه ثبت نام
روایت بقایی از ماجرای توقف مذاکرات؛ نشست چهارجانبه پس از اظهارات ترامپ برگزار نشد
آغاز مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد 1405 از این تاریخ
افت شدید مخاطبان سینمای ایران در خردادماه!
تشریح برنامه‌های شهرداری تهران برای برگزاری مراسم تشییع در پایتخت
قیمت دلار امروز سه شنبه 2 تیر 1405 ؛ روند صعودی دلار ادامه دارد
ادعای یک منبع آگاه درباره سفر عراقچی به بغداد
ترامپ به دنبال پرکردن ذخایر تسلیحاتی با کمک شرکت های خودروسازی
قیمت دلار توافقی امروز سه شنبه 2 تیر 1405
ترس شاباک از احتمال تکرار حمله مشابه 7 اکتبر
آزمون‌های نهایی ترمیم سابقه تحصیلی برگزار می شود +زمان و مدت ثبت‌نام
بورس‌های آسیایی قرمزپوش شدند
موج گرما در فرانسه قربانی می گیرد
امارات مشتری موشک‌های براهموس هند شد
طارمی بعد از بازی با بلژیک به هم‌تیمی هایش چه گفت؟
افت بی‌سابقه ذخایر نفت خام در آمریکا
نخستین تمرین تیم ملی ایران پس از دیدار با بلژیک برگزار شد
آیا برنامه امتحانات نهایی تغییر می کند؟
در جلسه هیئت ایرانی و سلطان عمان چه گذشت؟
واکنش ترامپ به استعفای نخست وزیر انگلیس
جنگ با ایران تاکر کارلسون را از جمهوری‌خواهان دور کرد
معاریو: ترکیه کابوس جدید اسرائیل است
ترافیک سنگین در شمال و یک‌طرفه شدن جاده کندوان
کاهش قیمت نفت در بازار جهانی ادامه‌دار شد
مترو و اتوبوس تهران تا پایان مراسم تشییع رهبر شهید رایگان شد
حمایت 67 درصدی آمریکایی ها از صلح با ایران
ایران در جنگ اخیر پیروز شد؛ آمریکا و اسرائیل شکست خوردند
خبر افزایش قیمت نان در تهران تأیید شد
استفاده از تلفن همراه در مدارس چک ممنوع می شود
هوای تهران در آستانه وضعیت ناسالم قرار گرفت
مجلس در تامین داروی بیماران خاص به کمک وزارت بهداشت می رود