×
اجتماعی
شناسه خبر : 203853
تاریخ انتشار : شنبه 1403/09/24 ساعت 15:35
دریافت 80 هزار ردیف استخدامی جدید

دریافت 80 هزار ردیف استخدامی جدید

وزیر آموزش و پرورش گفت: امسال 80 هزار ردیف استخدامی جدید گرفته و احکام‌ آنها صادر شده است

نورنیوز-گروه اجتماعی: وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه امسال ۸۰ هزار ردیف استخدامی جدید گرفته و احکام‌ آنها صادر شده است، گفت: یکی از مهمترین دغدغه‌ها و اولویت ما منزلت و معیشت معلمان است.

 علیرضا کاظمی روز شنبه در حاشیه تجلیل از پژوهشگران برتر وزارت آموزش و پرورش در اردوگاه شهیدباهنر درباره وضعیت نیروهای حق‌التدریس و خرید خدمات نیز با اشاره به اینکه مشکل ۴۰ تا ۵۰ هزار معلم را در حوزه رتبه‌بندی حل کردیم، توضیح داد: در این مدت کوتاه هم اقدامات خوبی در حوزه رتبه‌بندی و رسیدگی به اعتراضات و حل مسائل معلمان انجام شده است.

وی درباره به‌کارگیری نیروهای خرید خدمات هم گفت: این افراد امسال نیز به کار گرفته شدند و حق‌التدریس‌ این افراد قطعی است و کد حق‌التدریسی برای همه آن‌ها صادر شده است و پیگیر مسائل و مشکلات‌شان هستیم.

وزیر آموزش و پرورش درباره وضعیت آموزش در زمان تعطیلی مدارس اظهار کرد: فعالیت‌های آموزشی از طریق شبکه شاد پیگیری می‌شود و در هیچ شرایطی آموزش را تعطیل نخواهیم کرد، آموزش در جریان است و اگر کافی نبود قطعاً به فکر کلاس‌های جبرانی هم خواهیم بود.

کاظمی یادآورشد: یکی از زیرساخت‌های اصلی برای توسعه فعالیت‌های پژوهشی و فرهنگ پژوهش در بین دانش‌آموزان، پژوهش‌سراهای دانش‌آموزی است.

وی افزود: ایجاد پژوهش‌سرای دانش‌آموزی و بعدها به مرور زمان ایجاد پژوهش‌سراهای تخصصی یکی از اقدامات موثر در آموزش و پرورش بود.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: اما نکته مهم‌ این است که آیا امکانات پژوهش‌سراها با توجه به تغییر و تحولاتی که با سرعت در جهان در حال شکل‌گیری است، متناسب با نیازهای دانش‌آموزان است یا خیر. این موضوع نیاز به بازنگری دارد و به طور قطع یکی از برنامه‌های مهمی که در دستور کار قرار دارد ایجاد پژوهش‌سراهای تخصصی متناسب با نیازهای دانش‌آموزان و به‌روزآوری امکانات پژوهش‌سراها است. همچنین توسعه پژوهش‌سراها مدنظر است.

کاظمی عنوان کرد: معتقدیم نخبه‌های علمی و همه دانشمندان آینده افرادی خواهند بود که از مسیر همین فعالیت‌های پژوهشی و پژوهش‌سراهای دانش‌آموزی طی مسیر کرده باشند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه امسال حدود ۴ هزار کتابخانه کلاسی تجهیز شده است، خاطرنشان کرد: دانش آموزان در دوره متوسطه اول و دوم هم به فناورانه و کتاب‌های اختصاصی و هم به کتابخانه‌های مرکزی دسترسی دارند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه به دلیل کمبود منابع نتوانستیم این کتابخانه‌ها را به‌روز کنیم، گفت: به هر حال مسئله اول توسعه و ترویج فرهنگ کتاب‌ و کتابخوانی است و مسئله بعد هم دسترسی‌های دانش‌آموزان به منابع علمی و درسی در سطح بالاتر است.

کاظمی اضافه کرد: مسیرهای متعددی را برای دستیابی دانش‌آموزان به کتاب‌ها و تجهیز کتابخانه کلاسی پیش‌بینی کرده ایم که یک بخش آن، کمک‌هایی است که دیگران با رویکرد مشخصی انجام می‌دهند. اگر خودمان در مدرسه به عنوان مدیر مدرسه همت کنیم با همان ظرفیت دانش‌آموزان می‌توانیم بهترین کتابخانه را ایجاد کنیم.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
آخرین قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 1 شهریور + جدول
قیمت یورو امروز یکشنبه 1 شهریور چقدر شد؟
جدول قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 1 شهریور
ادعای افسر آمریکایی درخصوص توصیه هسته‌ای به ترامپ درباره ترکیه
واریز حقوق بازنشستگان آغاز شد؛ این حروف امروز اول شهریور حقوق می‌گیرند
قیمت طلا امروز یکشنبه 1 شهریور + جدول قیمت طلا 18 عیار
ایران روی صندلی؛ زنگ خطر زیر پوست شهر
قیمت دلار امروز یکشنبه 1 شهریور + جدول قیمت انواع ارز
پزشکیان: در جنگ تمام‌عیار اقتصادی و نظامی هستیم/ دنیا در برابر قدرت ایران حیرت کرد
کاهش متقاضیان کنکور در سال‌های اخیر؛ امسال تغییرمحسوسی در ظرفیت پذیرش نیست
واکنش غریب‌آبادی به درخواست از فرانسه و انگلیس برای اقدام علیه اسرائیل
مدار دیپلماسی | ایران وعراق از پیوند مردمی تا نظم جدید منطقه
ترکیب احتمالی استقلال برای دیدار با سپاهان؛ یک تغییر در ترکیب آبی‌ها
اقتصاد دفاع؛ از تاب‌آوری زنجیره تامین تا بهره‌وری قدرت
سهمیه کارت سوخت سیستان و بلوچستان تغییر کرد؛ جزئیات سهمیه 160 لیتری
ایران؛ حامی دولت و مقاومت عراق
آیا حمله اسرائیل به پایگاه سوریه برای تحریک ترکیه انجام شد؟
سیاه‌نمایی از ایران
برنامه کامل بازی‌های امروز لیگ برتر؛ ساعت بازی استقلال و سپاهان + جدول لیگ
مجید آدینه اعدام شد؛ جزئیات پرونده مردی که با سلاح و تجهیزات جنگی در کرج بازداشت شد
سوریه؛ میدان تقابل ترکیه و رژیم صهیونیستی
جدول پخش زنده بازی‌های امروز یکشنبه 1 شهریور 1405؛ ؛ از استقلال و سپاهان تا بارسلونا
دشمن تازه نتانیاهو کیست؛ آنکارا یا بحران داخلی؟
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 1 شهریور 1405+ وضعیت استانها
محافظت از فرسودگی زودرس مغز با چند راهکار ساده
قطعی برق مازندران امروز یکشنبه 1 شهریور + لینک
قطعی برق کرمان امروز یکشنبه اول شهریور + لینک
قطعی برق کرمانشاه امروز یکشنبه اول شهریور + جدول
برنامه قطعی برق تهران امروز یکشنبه اول شهریور اعلام شد
درک جدید از چرخه‌های زندگی کهکشان‌های رادیویی
کدام اندام‌ها دچار پیری زودرس می‌شوند؟
پیشگیری از سکته‌های قلبی و مغزی با کاهش کلسترول بد
کشفی عجیب درباره الماس که می‌تواند آینده انرژی پاک را تغییر دهد
حذف کامل قند از رژیم کم‌چرب چه بلایی سر روده می‌آورد؟
بهترین ساعت برای خوردن شام؛ کاهش خطر دیابت و بیماری قلبی با یک تغییر ساده
خون دماغ چه زمانی خطرناک است؟ هشدار اورژانس درباره خونریزی بینی
گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه ایران و فرمانده ارتش پاکستان درباره تحولات غرب آسیا
سقوط مرگبار ون در جاده هراز
طوفان و ریزگردها ادارات منطقه سیستان را تعطیل کرد
«بُت» حمید نعمت‌الله بدون حذف و اصلاحیه، مجوز اکران گرفت
نورنما | تجربه زندگی روی سیارات در موزه ژاپن
یمن: تحریم‌های جدید علیه حزب‌الله نتیجه ناکامی نظامی اسرائیل است
اهدای اعضای جوان 27 ساله به چند بیمار
محسن رضایی: رفتار دفاعی و دیپلماتیک ایران باید تغییر کند
بسته 26 بندی مدیریت جمعیت تهران در دولت نهایی می‌شود
بزیک: پرسپولیس امسال جنگجوتر است
هشت عهد عاشقانه با امام زمان(عج) در شاهچراغ(ع)
روسیه در مسیر پیروزی است
پوتین: اقتصاد اوکراین به مرز فروپاشی رسیده است
پایان گرمای پایتخت؛ تهران خنک‌تر می‌شود