×
سیاسی
شناسه خبر : 203799
تاریخ انتشار : شنبه 1403/09/24 ساعت 12:16
عارف : مقام معظم رهبری تکلیف کرده ‌اند 100 مدیر توانا تربیت کنیم

عارف : مقام معظم رهبری تکلیف کرده ‌اند 100 مدیر توانا تربیت کنیم

عارف گفت: مقام معظم رهبری پرورش 100 مدیر توانا را به ما تکلیف کرده‌اند و ما یک پروژه برای تربیت 1000 مدیر را شروع کرده ایم، به وزارت کشور هم تکلیف شده است که از بخشداری ها و فرمانداری‌های بخش‌ها و شهرهای کوچک شروع کند و از مدیران جوان استفاده کند تا آنها برای پست های بالاتر آماده شوند.

نورنیوز-گروه سیاسی: معاون اول رئیس جمهور در نشست صمیمانه با اعضای جبهه اصلاحات جنوب غرب استان تهران گفت: در «دولت وفاق ملی» به دور از شعار ازهمه فعالان سیاسی اعم از اصلاح طلب یا اصولگرا دعوت می کنیم‌ به میدان بیایند و برای حل مشکلات، کمبودها، ناترازی ها و ناکارآمدی‌ها کمک کنند و راه حل بدهند.

محمد رضا عارف در این نشست که با حضور نمایندگان جبهه اصلاحات از شهرستان‌های اسلامشهر، بهارستان و رباط کریم برگزارشد، بعد از توضیحات حاضران درباره فعالیت های صورت گرفته از سوی جبهه اصلاحات در جنوب غرب استان تهران برای افزایش مشارکت مردم گفت‌: با آنکه مشکلات و نارسایی‌هایی فراتر از پیش بینی‌ها به ما به ارث رسیده و با ناترازی‌های بزرگی روبرو هستیم اما تمامی اعضای دولت وفاق ملی با جدیت تلاش می کنند و به هیچوجه دنبال سیاه نمایی نیستیم، ‌ما اعتقاد و عزم جدی برای حل مشکلات مردم، با کمک خود مردم داریم اما  از همه می خواهیم در «دولت وفاق ملی»  ‌پای کار بیایند.

وی در ادامه خطاب به حاضران در جلسه گفت: جبهه اصلاحات، فراتر از حزب و گروه و جناح است، جبهه اصلاحات همان خط امام(ره) است و توقعمان از تمام فعالان سیاسی اصلاح طلب این است که مثل همیشه  به کمک دولت بیایند وبرای حل مشکلات، کمبودها، ناترازی ها و ناکارآمدی‌ها راه حل بدهند.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه ‌دولت با  با فعالان سیاسی جریان های مختلف در تعامل است افزود: برای انتصاب هیچ مدیری به صورت ایجابی ورود نکرده‌ایم و این دستور شخص رئیس جمهور است، شخص وزیر یا استاندار خودش باید برای انتخاب همکارانش تصمیم بگیرد و بعد هم پاسخگو باشد اما با این حال به صورت سلبی ورود می کنیم و اگر مدیری مناسب نبود باید کنار برود، به همین خاطر است که انتخاب استانداران، سه ماه به طول انجامید.

عارف خاطرنشان کرد: توقع ما ازجبهه های سیاسی این است که فراتر از سطح یک جبهه سیاسی، بدون وجود هیچگونه مانع و سدی با دولت و نمایندگان آن اعم از استاندار و فرماندار درارتباط باشند و به آنها کمک کنند و استانداران نیز از مشورت های آنان استفاده کنند.

دعوت از تمامی وزرا از تمامی ادوار

 عارف با اشاره به مجمع وزرای ادوار انقلاب اسلامی که سه شنبه شب گذشته با حضور وزرا و دولتمردانی از همه دولت‌های بعد از انقلاب برگزار شد گفت: ما نخستین نشست دولت با مجمع وزرای ادوار را برگزار کردیم اما حاضران‌ گزینشی دعوت نشده بودند و از تمامی دولت ها شرکت کردند، در حالی که دردو دولت گذشته بارها برای برگزاری چنین نشستی تلاش کردیم اما حتی یکبار هم برگزار نشد.

جلوگیری از تورم با رونق تولید

معاون اول رئیس جمهور افزود: ما امروزمشکلات فراوانی داریم اما با این حال تردیدی نیست که راهبردهای دولت موفق بوده است، ما به جلوگیری از تورم در عین رونق تولید و نیز اصلاح ناترازی ها اعتقاد داریم ، در راس این دولت، یک جراح قلب حضور دارد و ایشان می داند که چه زمانی قلب باید جراحی شود، این جراحی باید زمانی صورت گیرد که بدنه جامعه آمادگی آن را داشته باشد و شما فعالان سیاسی باید این پیام را به ما بدهید که چه زمانی جامعه آمادگی دارد چرا که شما بی واسطه با بدنه جامعه در ارتباط هستید.

نسل آینده چه خواهد گفت؟

عارف در ادامه با اشاره به ناترازی ها گفت: برای دولت چهاردهم ادامه مسیر به شکل کنونی بسیار کم هزینه تر است اما ما وظیفه داریم که به نسل آینده هم فکر کنیم، ما نمی توانیم همه پول نفتی که استخراج می کنیم را خرج کرده و چیزی برای نسل آینده باقی نگذاریم. آیا نسل آینده این اجازه را به ما می دهد که هیچ چیزی برای او باقی نگذاریم ؟مطمئنا نظر مردم برای ما ملاک خواهد بود.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه گفت: در حال حاضر ما دو برابر پولی که از هدفمند کردن یارانه ها به دست می آید، یارانه می‌دهیم و واقعیت این است که ما با این شرایط دولت را تحویل گرفته ایم. رئیس و کارمند بیگناه چرا باید رها شود؟ وی  با اشاره به رویکرد دولت وفاق ملی، گفت: ما دولت وفاق هستیم، اما به دنبال منافع حزبی و گروهی و وفاق با دوستان خودمان نیستیم، ما نمی‌خواهیم مثل آن دوره‌هایی باشیم که وقتی یک دولت روی کار می آمد یک لشکر نیرو با خودش می آورد و همه گذشتگان را بدون قدر دانستن زحماتشان رها می کرد و اصلا فکر نمی‌کرد که رئیس اداره، رئیس دانشگاه، کارشناس و کارمندی که کنار گذاشته می شود، خانه نشین می‌شود و چه بر سرش می آید، ما می گوییم که آنها گناه نکرده اند که حالا که دولت عوض شده  آنها هم کنار گذاشته شوند و هیچ استفاده ای در وطن خودشان از آنها نشود.

 عارف در ادامه افزود:‌ ما بر موضوع بهبود وضعیت معیشتی مردم وفاق داریم، همه ما معتقدیم که معیشت مردم باید به صورت آبرومندانه تامین شود و برای رسیدن به این هدف، با همه آنها که کاربلد هستند وفاق و کار می کنیم.

در برق و گاز صنعت، ‌قاطعانه می ایستیم

وی در ادامه به موضوع ناترازی برق، آب و گاز اشاره کرد و گفت: دیگر اجازه نمی دهیم که در بهترین ساعات کاری، برق و گاز صنعت قطع شودبلکه کار را از دستگاه‌های دولتی و اداری شروع کرده ایم و در این مسیر«قاطع»  هستیم، ما تمامی مدیران دولتی را که اضافه مصرف دارند توبیخ می کنیم .

عارف افزود: مصارف دولتی باید به ۵۰ درصد مصرف کنونی برسد و شما برای اولین بار در دولت های اخیر شاهد خواهید دید که دولت چهاردهم چگونه در این زمینه جدی است. گاز باید به صنعت برسد، ما رویه گذشته را دنبال نخواهیم کرد که گاز و برق صنعت، فدای مصرف بالای خانگی و دولتی بشود، ما از هیچ مصرف اضافه ای به راحتی عبور نمی‌کنیم. 

پیام همه را به ما برسانید

معاون اول رئیس جمهور در ادامه خطاب به اعضای جبهه اصلاحات جنوب غرب تهران گفت: در انتخابات گذشته، ۵۰ درصد از مردم ایران رای ندادند، این پیام مهمی است، شما باید نه تنها پیام رسان رای دهندگان باشید بلکه باید واسطه انتقال پیام آن ۵۰ درصد دیگر که رای ندادند به دولت باشید، ‌خواسته‌ها و توقعات آنها را به ما برسانید ، «سرمایه اجتماعی» برای این دولت بسیار مهم است.

 عارف گفت: ما هرگز گله و شکایت نکرده و نخواهیم کرد، راهبرد ما تلافی کردن و تسویه حساب های بی ارزش سیاسی نیست، ما از نیروهایی مثل شما که در جبهه اصلاحات و در بین مردم منطقه خودتان اصالت و آبرو دارید می‌خواهیم که به کمک دولت بیایید، فعالانه حضور داشته باشید و مطالبات مردم را به ما برسانید تا با شناخت جلو برویم ، بگویید که مساله روز مردم و اولویت آنها چیست .

به گزارش ایسنا، معاون اول رئیس جمهور در پایان گفت: مقام معظم رهبری  پرورش ۱۰۰ مدیر توانا را به ما تکلیف کرده‌اند و ما یک پروژه برای تربیت ۱۰۰۰ مدیر را شروع کرده ایم، به وزارت کشور هم تکلیف شده است که از بخشداری ها و فرمانداری‌های بخش‌ها و شهرهای کوچک شروع کند واز مدیران جوان استفاده کند تا آنها برای پست های بالاتر آماده شوند شما در این مسیر هم کمک زیادی می توانید به مدیران دولتی کنید، افراد مستعد و کاردان را معرفی کنید .


نظرات

آخرین اخبار
یمن: شکست اسرائیل در فلسطین به معنای ناکامی طرح‌هایش در منطقه است
مقام سابق پنتاگون: آمریکا تا سال‌ها هزینه جنگ با ایران را خواهد پرداخت
درگیری در شرق چاد، 42 کشته برجای گذاشت
مقام روس: تجربه ونزوئلا، دلیل گمراهی آمریکا درقبال ایران بود
نماینده آمریکایی: جنگ ترامپ علیه ایران یک فاجعه تمام‌عیار بوده است
شلیک موشک از لبنان، مراسم مذهبی «مرون» در اسرائیل را لغو کرد
روایت عراقچی از دستور کار مذاکرات با مقامات روسیه/ با پاکستان و عمان مشورت خوبی داشتیم
توقیف یک کشتی باری در آب‌های سومالی
عراقچی برای دیدار با پوتین وارد سن‌پترزبورگ شد
آخرین وضعیت ایستگاه‌های جدید سنجش آلودگی هوای تهران
رکورد جهانی ماراتن در رقابت های لندن شکسته شد
پرداخت 65 درصد از بدهی‌های دارو
بنت و لاپید برای کنار زدن نتانیاهو متحد شدند
کدام مواد غذایی نباید در فریزر باشند؟
افشاگری هارتص از ربودن کودکان در غزه
مجروح شدن چند صهیونیست در پی تیراندازی از سوی نیروهای مقاومت فلسطین
گروهک‌های مسلح وابسته، به دنبال ایجاد ناامنی علیه غیرنظامیان در غزه است
حمله حزب الله لبنان به تجمع نظامیان صهیونیست
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد
«دریچه آتش بس یازمینه جنگ»
قدردانی سفیر ایران از دولت و مردم پاکستان برای میزبانی مذاکرات با آمریکا
جهش بی‌سابقه «کرک‌اسپرد» بنزین
عزم اسلام‌آباد برای ادامه ترانزیت کالا به ایران
درس امروز قالیباف به ترامپ؛ چه کسی کارت‌هایش تمام شده!؟
برقراری سفر رسمی چارلز سوم به ایالات متحده پس از بررسی‌های امنیتی
معاون رئیس‌جمهور : به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد
وزارت خارجه ایران: عراقچی به روسیه سفر کرد/دیدار با پوتین در سن‌پترزبورگ
البوسعیدی رایزنی با عراقچی را مُثمر ثمر خواند
اعلام جزئیات فروش ارز به زائران حج
اینتر یک قدم دیگر به قهرمانی نزدیک شد
نفتالی بنت: نتانیاهو باید کنار برود
شگفتی از معماری ذخیره‌سازی نفت از سوی ایران
هشدار صنعا درپی جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان
انتشار بیانیه منتسب به مظنون تیراندازی مراسم شام خبرنگاران کاخ سفید
تشکیل حزبی جدید برای رقابت با نتانیاهو در انتخابات
انتقاد عضو شورای شهر از تبلیغ جوایز میلیاردی در پیامک‌های شهرداری
اسلام‌آباد: به تلاش‌های خود برای پیشبرد صلح در منطقه ادامه خواهیم داد
کشته و زخمی شدن چند نظامی اسرائیل در حمله پهپادی به جنوب لبنان
اولیانوف: آمریکا اخاذی در برابر ایران را کنار بگذارد
نورنما | یادآوری یک نوای خاطره‌برانگیز از زبان کودکان دهه هشتاد
انتشار دستخطی از شهید علی لاریجانی از روزهای پایانی عمرش + تصویر
افزایش منابع قرض الحسنه اشتغال در سال 1405/ سهم هر استان چقدر است؟
برگزاری اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها 9 اردیبهشت در تهران + جزئیات
برگزاری آزمون دکتری دانشگاه آزاد به‌صورت مجازی
نمایشگاه مجازی کتاب تهران چقدر تخفیف برای خریداران در نظر گرفته است؟
هاآرتص: موج خودکشی در نیروهای اسرائیلی؛ 11 مورد در کمتر از یک ماه
یورش پلیس به باند برادران قاچاقچی فروش سلاح