×
اجتماعی
شناسه خبر : 203763
تاریخ انتشار : شنبه 1403/09/24 ساعت 09:15
آغاز ثبت‌نام کنکور 1404 از فردا

آغاز ثبت‌نام کنکور 1404 از فردا

ثبت‌نام‌ و شرکت‌ در آزمون‌ سراسری‌ سال 1404 (نوبت اول) از فردا یکشنبه آغاز خواهد شد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: ثبت‌نام‌ و شرکت‌ در آزمون‌ سراسری‌ سال ۱۴۰۴ (نوبت اول) برای‌ پذیرش در رشته‌های با آزمون در دوره‌های‌ روزانه، نوبت دوم (شبانه)، نیمه‌حضوری، مجازی، پردیس خودگردان دانشگاه‌ها و مؤسسات‌ آموزش‌ عالی، دانشگاه‌ پیام‌نور، مؤسسات‌ آموزش‌ عالی‌ غیرانتفاعی‌ و غیردولتی، رشته‌های تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم در دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت‌دبیر شهید رجائی از فردا آغاز می‌شود.

 ثبت‌نام‌ و شرکت‌ در آزمون‌ سراسری‌ سال ۱۴۰۴ (نوبت اول) برای‌ پذیرش در رشته‌های با آزمون در دوره‌های‌ روزانه، نوبت دوم (شبانه)، نیمه‌حضوری، مجازی، پردیس خودگردان دانشگاه‌ها و مؤسسات‌ آموزش‌ عالی، دانشگاه‌ پیام‌نور، مؤسسات‌ آموزش‌ عالی‌ غیرانتفاعی‌ و غیردولتی، رشته‌های تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم در دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت‌دبیر شهید رجائی از فردا یک‌شنبه ۲۵ آذر منحصراً از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آغاز می شود و در روز شنبه اول دی ماه پایان می‌پذیرد.

نکاتی در خصوص آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم در دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت‌دبیر شهید رجائی:

۱- متقاضیانی که در زمان ثبت نام آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ (نوبت اول)، نوع آزمون خود را "فقط متقاضی شرکت در آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم هستم" انتخاب می نمایند، در صورت قبولی و یا عدم قبولی در آزمون پذیرش دانشجو - معلم حق انتخاب‌رشته در رشته‌های تحصیلی آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ را نخواهند داشت.

۲- متقاضیانی که در زمان ثبت نام، نوع آزمون خود را "متقاضی شرکت در آزمون سراسری و همچنین آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم هستم" انتخاب می‌نمایند، در صورت قبولی نهایی در آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم حق انتخاب‌رشته در آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ را ندارند. لازم به یادآوری است اعلام نتیجه نهایی آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم در سال ۱۴۰۴ قبل از انتخاب‌رشته متقاضیان آزمون سراسری اعلام خواهد شد و به قبولین نهایی آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم، کارنامه ملاک عمل برای انتخاب‌رشته در آزمون سراسری داده نخواهد شد.

 بعد از اعلام نتایج نهایی آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم در سال ۱۴۰۴، مهلت چند روزه به این  دسته از متقاضیان داده می‌شود که چنانچه از قبولیِ خود در دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت‌دبیرشهید رجائی منصرف شدند، امکان انتخاب‌رشته در آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ را داشته باشند. این دسته از متقاضیان لازم است در فرصت تعیین شده که از سوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام خواهد شد درخواست انصراف خود را قبل از صدور کارنامه ملاک عمل برای انتخاب‌رشته، به آموزش و پرورش ارائه دهند.

۳- دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت‌دبیر شهید رجائی، دارندگان مدرک تحصیلی کارشناسی و بالاتر و همچنین دانشجویان دارای تعهد به دستگاه‌های اجرایی کشور و بورسیه، مجاز به ثبت‌نام در آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو ‌-‌ معلم نیستند.

۴- متقاضیان آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم برای دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت‌دبیر شهید رجائی، نمی‌توانند متقاضی استفاده از سهمیه بهیاری در گروه آزمایشی تجربی شوند. 

پذیرفته شدگان رشته‌های با آزمون تمام دوره‎ های آموزش رایگان «شامل دوره‌های روزانه، محروم، بورسیه، فرهنگیان و تربیت‌دبیر شهید رجایی» و همچنین پذیرفته شدگان چهار رشته پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی تمامی دوره ها اعم از رایگان و غیر رایگان (روزانه و غیرروزانه) آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ چه در دانشگاه یا مؤسسه قبولی ثبت نام کرده و چه ثبت نام نکرده باشند، اجازه شرکت مجدد در آزمون سراسری یا اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم سال ۱۴۰۴ را ندارند. این متقاضیان برای شرکت مجدد در آزمون سال ۱۴۰۵ و بعد از آن، باید تا پایان زمان ثبت نام آن آزمون، از دانشگاه یا مؤسسه قبولی انصراف قطعی دهند. در ضمن این متقاضیان حق بازگشت به قبولی قبلی خود را ندارند. 

تمامی پذیرفته شدگان رشته‌های با آزمون دوره های آموزش رایگان «شامل دوره‌های روزانه، محروم، بورسیه، فرهنگیان و تربیت‌دبیر شهید رجایی» و همچنین پذیرفته‌شدگان چهار رشته پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی تمامی دوره ها اعم از رایگان و غیر رایگان (روزانه و غیرروزانه) در سال ۱۴۰۲ و قبل از آن که در حال تحصیل هستند، برای شرکت مجدد در آزمون سراسری سال ۱۴۰۴، باید تا پایان زمان ثبت نام آزمون سراسری یا اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم سال ۱۴۰۴، از دانشگاه یا مؤسسه قبولی انصراف قطعی دهند. این دسته از متقاضیان پس از اعلام نتایج نهایی در صورت قبولی در رشته جدید، باید فرم انصراف قطعی از رشته قبلی را به دانشگاه محل قبولی ارائه دهند. در ضمن این متقاضیان حق بازگشت به قبولی قبلی خود را ندارند.

آزمون های گروه آزمایشی «هنر» و «زبان های خارجی» در یک نیم‌روز و به طور هم زمان برگزار می شود. لذا متقاضیان نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۴ امکان شرکت هم زمان در هر دو گروه آزمایشی ذکر شده را ندارند. متقاضیان آزمون سراسری می توانند نوبت اول در یکی از این دو گروه هنر یا زبان‌های خارجی ثبت‌نام کرده و در نوبت دوم در گروه دیگر (هنر یا زبان‌های خارجی) ثبت‌نام نمایند.

سوابق تحصیلی به صورت سیستمی توسط سازمان سنجش آموزش کشور از وزارت آموزش و پرورش اخذ خواهد شد و متقاضیان نیاز به اقدام خاصی در اخذ سوابق تحصیلی خود از سامانه وزارت آموزش و پرورش ندارند.

تقاضا می‌شود پس از اتمام ثبت‌نام و دریافت پرینت تاییدیه، حتماً از لینک نمایش داده شده در حساب کاربریِ ثبت‌نام، نسبت به «مشاهده سوابق تحصیلی در سامانه برخط وزارت آموزش و پرورش» اقدام نمایند. بدیهی است آن دسته از متقاضیانی که در زمان ثبت‌نام آزمون سراسری هنوز فارغ‌التحصیل نشده‌اند پس از ورود به سامانه وزارت آموزش و پرورش صرفاً مشخصات فردی به آنها نمایش داده می‌شود و نمرات پس از شرکت در امتحانات نهایی (خرداد ۱۴۰۴) در سامانه بارگذاری خواهد شد.

 همه متقاضیانی که سابقه تحصیلی کامل گروه آزمایشی مورد نظر خود را ندارند (اعم از دانش‌آموزان و فارغ‌التحصیلان شاخه‌های نظری، فنی و حرفه‌ای و کار و دانش در تمام نظام‌های آموزش و پرورش، طلاب حوزه‌های علمیه، متقاضیانی که نمره خود را قبل از خرداد سال ۱۳۸۴ اخذ کرده‌اند، فارغ‌التحصیلان مدارس بین‌الملل و دارندگان گواهینامه معادل دوره متوسطه و پیش‌دانشگاهی) باید نسبت به ایجاد سابقه تحصیلی برای دروس عمومی و اختصاصی از طریق شرکت در امتحانات نهایی (نظام ۳-۳-۶) که وزارت آموزش و پرورش در خرداد ماه هر سال برگزار می‌شود، اقدام کنند.

متقاضیان استفاده از سهمیه بهیاری در گروه آزمایشی تجربی نمی‌توانند متقاضی آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم برای پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت‌دبیر شهید رجائی شوند.

شرکت کنندگان آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ که مجاز به ثبت‌نام در آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ هستند و متقاضی گزینش با نمرات اختصاصی آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ می‌باشند، لازم است جهت انتخاب رشته و گزینش در آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ در یکی از نوبت‌های اول یا دوم آزمون‌ سراسری سال ۱۴۰۴ ثبت‌نام کنند.

این دسته از متقاضیان نیازی به شرکت در جلسه آزمون و پاسخ‌گویی به سؤالات آزمون را ندارند. لازم به تاکید است این موضوع شامل متقاضیان آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو ـ معلم نمی‌شود. به عبارت دیگر متقاضیان پذیرش در دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت‌دبیر شهید رجایی در صورتی که مجاز به ثبت‌نام در آزمون باشند، باید در آزمون اختصاصی دانشجو ـ معلم سال ۱۴۰۴ شرکت نمایند.

منظور از ثبت‌نام در دو گروه آزمایشی بدین صورت است که متقاضی می‌تواند علاوه بر انتخاب یکی از گروه‌های آزمایشی (علوم ریاضی‌وفنی یا علوم تجربی یا علوم انسانی) به عنوان گروه آزمایشی اصلی، صرفاً در یکی از گروه های آزمایشی هنر و یا زبان های خارجی نیز متقاضی شود. ضمناً

نمی‌توان به طور هم‌زمان، در گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی‌وفنی، علوم تجربی و علوم‌انسانی ثبت‌نام نمود.

به دلیل هم‌زمانی نوبت برگزاری آزمون گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی، متقاضیان منحصراً مجاز به ثبت‌نام در یکی از گروه‌های آزمایشی هنر و یا زبان‌های خارجی هستند.

شرایط و ضوابط ثبت‌نام و شرکت در آزمون، در دفترچه راهنمای ثبت‌نام نوبت اول آزمون سراسری و آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم در دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت‌دبیر شهید رجایی سال ۱۴۰۴ درج شده و لازم است تمامی متقاضیان قبل از ثبت‌نام، آن را مطالعه نمایند. هرگونه‌ تغییر احتمالی در شرایط و ضوابط ثبت‌نام این آزمون، به صورت اطلاعیه رسمی از طریق‌ درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان و نشریه پیک‌سنجش‌ و در صورت لزوم ‌از طریق رسانه‌های گروهی ‌اعلام ‌خواهد شد. 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
زلزله 3.7 ریشتری شیرگاه استان مازندران را لرزاند
مسکو: 197 پهپاد اوکراین را منهدم کردیم
آنکارا از آغاز تولید جنگنده و ناو هواپیمابر خبر داد
قمار ترامپ با «دیپلماسی بدون دیپلمات‌ها»
اعلام برنامه اردوی نوروزی تیم ملی فوتبال ایران
از ضرب الاجل ترامپ تا پیام شورای دفاع؛ خط باریک اشتباه محاسباتی
چند توصیه مهم ماه رمضانی؛ این مواد غذایی را از افطار حذف کنید
رئیس سازمان مالیاتی از اجرای کامل قانون مالیاتی سامانه مودیان خبر داد
مهلت ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها تمدید شد
شورای صلح غزه محور رایزنی روبیو و بن زاید
در کشور چند بازیکن بازی‌های رایانه‌ای وجود دارد؟
ضرب الاجل ترامپ؛ وقتی تهدید 15روزه بوی خطای محاسباتی می‌دهد
نیویورک تایمز: ترامپ درباره جنگ با ایران به کسی توضیح نمی‌دهد
بازار خودرو در هفته پیش‌رو افزایشی خواهد بود یا کاهشی؟
تهدید علی کریمی به سوزاندن قرآن
زمان برگزاری جلسه تعیین دستمزد 1405 اعلام شد
قیمت طلای جهانی امروز 1 اسفند 1404
وقتی قدرت به ابزار معامله تنزل می‌یابد
پرسپولیس – خیبر؛ آخرین فرصت اوسمار برای بازگشت به کورس قهرمانی
شهباز شریف: تنها راه صلح پایدار در غزه تشکیل کشور مستقل است
تشخیص هوش مصنوعی در پزشکی چقدر واقعی است؟
کسری تجاری آمریکا به 901 میلیارد دلار رسید
احتمال همکاری نفتی میان ایران و آمریکا
صدور ویزای کشتی‌گیران ایرانی برای حضور در مسابقات رنکینگ آلبانی
آغاز به کار نمایشگاه قرآن از امروز
جدول اوقات شرعی به افق تهران در ماه رمضان
مذاکرات هسته‌ای؛ محور رایزنی معاون وزیرخارجه ایران با سفرای چین و روسیه
نظر رئیس پیشین پلیس راهور در خصوص گواهینامه موتورسیکلت بانوان؛ قابل اجراست
میوه و تره بار هم مشمول اقلام کالابرگ شد
تهران و قاهره به‌سوی برقراری روابط گسترده؛ احتمال تبادل سفیر بین دو کشور
آبِ طلایی؛ پروژه‌ای برای بودجه‌های بی‌پایان؟
مخلوط این شوینده‌ها خطر مرگ را به‌دنبال دارد
روبیو به اراضی اشغال سفر می‌کند
جزئیات کشف 15 کیلو شمش طلا به ارزش 400 میلیارد تومان در مرز پاوه
نگاهی به برنامه‌های افطار تلویزیون
روایت گروسی از آنچه در مذاکرات میان ایران و آمریکا اتفاق افتاد
آنچلوتی خطاب به برزیلی‌ها: 4 سال دیگر می‌مانم
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون جمعه 1 اسفند+ جدول پخش
افزایش نگرانی درخصوص تنگه هرمز قیمت نفت را بالا برد
اعلام برنامه زمان‌بندی بازی‌های دوستانه حریف ایران در جام جهانی
پاسخ ایران در واکنش به تهدیدات آمریکا: در صورت تجاوز قاطعانه پاسخ خواهیم
در زمان روزه‌داری می‌توان خون اهدا کرد؟
وقوع حادثه درمحور شاهین‌شهر/ یک 405 واژگون شد
دیدار ولیعهد عربستان با سناتور آمریکایی پیرامون تحولات منطقه
افزایش 40 درصدی حضور دانش آموزان در المپیادها
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 1 اسفند ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی؛ چالوس یک‌طرفه می‌شود
پایتخت‌نشینان در بهمن ماه چند روز هوای قابل قبول تنفس کردند؟
واردات روغن افزایش یافت
در صورت عدم توافق با ایران اتفاقات بسیار بدی برای آنها خواهد افتاد