×
سیاسی
شناسه خبر : 203716
تاریخ انتشار : جمعه 1403/09/23 ساعت 18:22
خروجی‌در بسیاری از رشته‌ها بیش از نیاز داخلی است

خروجی‌در بسیاری از رشته‌ها بیش از نیاز داخلی است

رئیس جمهور با اشاره به مشکلات نظام آموزشی گفت: نداشتن مهارت کافی فارغ‌التحصیلان برای ورود به بازار کار. خروجی‌های فعلی در بسیاری از رشته‌ها بیش از نیاز بازار داخلی است و این امر به افزایش بیکاری شده است.

نورنیوز-گروه سیاسی: رئیس‌جمهور از دوازدهمین دوره نمایشگاه تجهیزات آزمایشگاهی، تست و آزمون پیشرفته ایران‌ساخت و نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران، بازدید کرد.

مسعود پزشکیان بعد از ظهر امروز - جمعه - در جریان این بازدید سه‌ساعته، با تولیدکنندگان و صاحبان صنایع و غرفه‌های مختلف به گفت‌وگو پرداخت و از نزدیک در جریان آخرین دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های علم و فناوری، مراکز علمی و دانشگاهی و شرکت‌های خصوصی قرار گرفت.

رئیس جمهور در این دیدارها ضمن آگاهی از دغدغه‌ها و مطالبات فعالان حوزه فناوری، دستور پیگیری و حمایت‌های لازم را صادر کرد.

پزشکیان با تاکید بر اهمیت نگاه فراملی در تولید محصولات فناورانه، اظهار داشت: تولیدات محصولات فناوری نباید منحصر به مصرف داخلی باشد. در مرحله برنامه‌ریزی اولیه برای ساخت محصول، باید به بازار مصرف منطقه‌ای و بین‌المللی نیز توجه کنیم. صادرات محصول، عامل مهمی در پیشرفت اقتصادی کشور است و باید در اولویت قرار گیرد.

رئیس جمهور با اشاره به مشکلات موجود در نظام آموزشی و برنامه‌ریزی تحصیلی کشور تصریح کرد: نظام آموزشی ما با دو چالش اساسی روبه‌رو است؛ اول، وجود تعداد زیادی دانشگاه بدون دانشجو که نشان‌دهنده نبود برنامه‌ریزی صحیح است و دوم، نداشتن مهارت کافی فارغ‌التحصیلان برای ورود به بازار کار. خروجی‌های فعلی در بسیاری از رشته‌ها بیش از نیاز بازار داخلی است و این امر به افزایش بیکاری در میان تحصیل‌کردگان منجر می‌شود.

دوازدهمین دوره نمایشگاه تجهیزات، مواد آزمایشگاهی و تست و آزمون پیشرفته ایران‌ساخت که از ۲۳ آذر آغاز شده، میزبان ۲۷۸ شرکت دانش‌بنیان و فناور است. این شرکت‌ها در ۱۴ حوزه مختلف، از جمله نفت، گاز و پتروشیمی، برق و الکترونیک، نرم‌افزار و شبیه‌ساز، عمران و ساختمان، مکانیک، شیمی و متالورژی، کشاورزی و محیط زیست، و مهندسی پزشکی، خدمات و محصولات خود را عرضه کرده‌اند.

این نمایشگاه با هدف توسعه بازار محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان، ایجاد اشتغال پایدار برای حدود ۷ هزار ۲۰۰ نفر، که عمدتاً افراد تحصیل‌کرده هستند و گسترش بازار صادراتی تجهیزات و مواد آزمایشگاهی برگزار شده است. تأکید ویژه این دوره بر حوزه تجهیزات تست و آزمون پیشرفته، فرصتی را برای توسعه تعاملات میان شرکت‌های فناور و بخش صنعت فراهم کرده است.

رئیس جمهور با استقبال از تلاش‌های صورت گرفته در این نمایشگاه، بر اهمیت پشتیبانی از شرکت‌های دانش‌بنیان برای تحقق اهداف توسعه فناوری و صادرات تأکید کرد و از دست‌اندرکاران خواست اقدامات لازم برای پایداری این دستاوردها را در اولویت قرار دهند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آزمایش‌ تسلیحات هسته‌ای را از سر نگیرید
سفر وزیر امور خارجه به پاریس
انهدام دو کارگاه گسترده جعل گذرنامه و بازداشت 10 کلاهبردار
نیروی دریایی ارتش دریا را از صحنه تهدید به میدان اقتدار بدل ساخته است
هشدار کمبود دارو و شیرخشک در ماه های آینده
قتل هولناک یک وکیل مقابل دادگستری شهریار
تهران آلوده‌ترین شهر جهان شد
افت شاخص‌های بورس | کاهش 21 هزار واحدی شاخص کل تهران
غزه شاهد خلق بزرگترین فاجعه بشری
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهار شنبه5 آذر 1404
تکذیب یک صفحه جعلی در اینستاگرام به نام «علی لاریجانی»
وزیر نفت مخالف مصوبه جدید بنزینی دولت است
زلنسکی: اوکراین هنوز به حمایت دفاعی برای مقاومت نیاز دارد
لاریجانی: مذاکرات واقعی را می‌پذیریم!
سیلِ پهپادهای چین، آمریکا را غافلگیر کرد
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده از آسمان تهران
زمان وجزییات اجرای طرح کالابرگ برای سه دهک اول اعلام شد
سبزیجاتی که سلامت مغز شما را تضمین می‌کنند
پکن: اجازه احیای نظامی‌گری ژاپن را نخواهیم داد
دیوان عالی برزیل 27 سال زندان برای بولسونارو را تأیید کرد
صندوق ملی هوش مصنوعی تأسیس می‌شود
انتقاد اژه‌ای از رواج واژگان «تندرو» و «کندرو» در ادبیات سیاسی
توقیف ساعتی 40 هزار دستگاه خودرو متخلف
لاریجانی : توطئه آمریکایی-صهیونیستی پشت جنگ اخیر بود
بسته شدن 3 پنجره نقل‌وانتقالاتی مس رفسنجان با اعلام رسمی فیفا
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در آستانه برکناری
رقابت 14 فیلم در بخش مسابقه بین‌الملل جشنواره جهانی فیلم فجر
بازتاب عملکرد درخشان کشتی ایران در سایت اتحادیه جهانی
مجلس با یک فوریت لایحه «جنایات بین‌المللی» موافقت کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 5 آذر 1404+ جدول
هوای تهران همچنان در وضعیت قرمز
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (133) « تاکستان»
ترامپ: طرح صلح اوکراین به 22 بند کاهش یافت
پاکستان ادعای افغانستان مبنی بر حمله به این کشور را رد کرد
ترامپ: چین با تسریع خرید کالاهای آمریکایی موافقت کرد
سقف تازه بلیت هواپیما 6.9 میلیون
حماس: ساکنان غزه بر اثر بارش باران در چادرها گرفتار شده‌اند
ترافیک سنگین در مسیرهای منتهی به محورهای شمالی کشور
ویتکاف در مسیر دیدار با پوتین؛ جزئیات تازه از طرح صلح 28 ماده‌ای
شرایط لبنان و سیاست حزب‌الله
گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر امور‌خارجه ونزوئلا
ایران تهدید هسته‌ای نیست؛ اقدامات آمریکا سیاسی است
انتخابی اخلاقی در برابر اقتصاد رانتی
نقشه جدید رژیم صهیونیستی برای کرانه باختری
بسیج؛ کنشگری مردمی در عصر شبکه‌ای
ترامپ: به پیشرفت‌هایی درباره اوکراین دست یافتیم
اوکراین در مسیر پذیرش اجتناب‌ناپذیر طرح صلح ترامپ
راز ریزش ده‌میلیونی یارانه‌بگیران ایران
اقتصادنگار | اوضاع شیر تو شیر محصولات لبنی!
نشست سه جانبه در قاهره برای اجرای مرحله دوم آتش بس غزه
X
آگهی تبلیغاتی