×
سیاسی
شناسه خبر : 203610
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/09/22 ساعت 21:09
باید صرفه‌جویی در مصرف انرژی را به عنوان یک هنجار در نسل جدید جا بیاندازیم

دکتر پزشکیان در جلسه با اعضای کارگروه توسعه عدالت آموزشی:

باید صرفه‌جویی در مصرف انرژی را به عنوان یک هنجار در نسل جدید جا بیاندازیم

رئیس جمهور لزوم توجه به آموزش رفتار صرفه‌جویانه در مصرف انرژی به دانش‌آموزان را یکی از مصادیق کیفیت‌بخشی به آموزش دانست و گفت: باید بتوانیم در نسل جدید صیانت از منابع و ذخایر کشور و صرفه‌جویی در مصرف انرژی را به عنوان یک هنجار و باور ذهنی جا بیاندازیم و ضرورت دارد این مهم قطعا به عنوان یکی از سرفصل‌های تحول در محتوای آموزشی مورد توجه قرار گیرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: دکتر مسعود پزشکیان در نشستی با اعضای کارگروه تامین فضای آموزشی، کیفیت‌بخشی به آموزش و توسعه عدالت آموزشی که شامگاه چهارشنبه برگزار شد، با تاکید بر اینکه دولت چهاردهم مصمم به ایجاد تحول در مدارس دولتی است، خاطرنشان کرد: گام اول در این هدف برچیدن تمام مدارس سنگی و کانکسی در سراسر کشور و احداث مدارس با کیفیت و مطابق با شیوه‌های آموزشی است. استانداران باید هر هفته نسبت به میزان اجرا و پیشرفت این طرح گزارش دهند و بنده شخصا در سفرهای استانی نیز روند کار را پیگیری خواهم کرد.

رئیس جمهور در ادامه مشارکت مردم را یکی از اصلی‌ترین ارکان طرح محرومیت‌زدایی از فضاهای آموزشی کشور دانست و تصریح کرد: اگر ما به مردم اعتماد کنیم و آنها نیز به ما اعتماد پیدا کنند و به این باور برسند که ما دغدغه آینده فرزندانشان را داریم،‌ خود را مالک این طرح می‌دانند و مطمئنا در اجرای آن به ما کمک خواهند کرد.

دکتر پزشکیان همچنین جانمایی مناسب و دسترسی آسان مدارس برای دانش‌آموزان در مناطق کم برخوردار را مورد تاکید قرار داد و بیان داشت: محل احداث مدارس جدید باید به گونه‌ای انتخاب شود که مانند گذشته کودکان و دانش‌آموزان ما برای رفتن به مدرسه با انواع مشکلات و مخاطرات مواجه نباشند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود تحقق برنامه دولت برای کیفیت‌بخشی به آموزش را مستلزم آموزش فراگیر و جامع به معلمان دانست و گفت: ما معتقدیم تغییر رفتار در یک نسل در کوتاه‌مدت اتفاق نخواهد افتاد و حداقل نیازمند یک دهه برنامه‌ریزی است، اما در صورتی که معلمان ما شیوه‌های نوین تدریس با تمرکز بر رفتار و عمل دانش‌آموزان را به خوبی آموزش ببینید، گام رو به جلو و مهمی در این مسیر برداشته خواهد شد.

دکتر پزشکیان در ادامه بر لزوم توجه به آموزش رفتار صرفه‌جویانه در مصرف انرژی به دانش‌آموزان به عنوان یکی از مصادیق کیفیت بخشی به آموزش تاکید کرد و گفت: ما باید بتوانیم در نسل جدید صیانت از منابع و ذخایر کشور و صرفه‌جویی در مصرف انرژی را به عنوان یک هنجار و باور ذهنی جا بیاندازیم و ضرورت دارد این مهم قطعا به عنوان یکی از سرفصل‌های تحول در محتوای آموزشی مورد توجه قرار گیرد.

پیش از سخنان رئیس جمهور، عبدالرحیم حسین‌زاده معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس‌جمهور، محرومیت‌زدایی از فضاهای آموزشی و ساخت مدارس برای دانش‌آموزان مناطق محروم را یکی از مقدس‌ترین کارها دانست و افزود: ساختن آینده ایران در گرو تربیت نیروهای زبده، با انگیزه و با نشاط است و این اتفاق رخ نخواهد داد مگر با توجه به مقوله مهم عدالت آموزشی.

حسین‌زاده در ادامه وفای عهد رئیس جمهور به مردم برای اجرای یک ساله این طرح را وظیفه مهم این کارگروه عنوان کرد و گفت: از آنجا که این طرح از جمله نخستین طرح‌های تیمی دولت با مشارکت همه دستگاه‌های اجرایی است، ما حق شکست در آن را نداریم.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور در ادامه افزود: از سوی دیگر تعریف پروژه‌های مشترک دولت با مردم که به درستی توسط دکتر پزشکیان هدف‌گذاری شده، بهترین فرصت و بستر برای جلب اعتماد عمومی و تضمین آینده نظام و کشور است، لذا ما با تمام توان تحقق این طرح را پیگیری و دنبال خواهیم کرد.

در این جلسه همچنین وزیر آموزش و پرورش و دیگر اعضای کارگروه به ارائه گزارشی از آخرین اقدامات انجام شده در اجرای طرح عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی به آموزش در سطوح مختلف و همچنین میزان پیشرفت کار به رئیس جمهور پرداختند.

بازدید رئیس جمهور از نمایشگاه توانمندی‌های بخش صنعت و معدن در رشد اقتصادی 8 درصد

رئیس جمهور از نمایشگاه توانمندی‌های بخش صنعت و معدن در رشد اقتصادی 8 درصد بازدید کرد و در گفتگو با مسئولان غرفه‌های مختلف، از نظرات، دغدغه‌ها و مطالبات آنان مطلع شد.

دکتر مسعود پزشکیان صبح امروز پنجشنبه به مدت بیش از سه ساعت از نمایشگاه توانمندی‌های بخش صنعت و معدن در رشد اقتصادی 8 درصد، بازدید و ضمن گفتگو با صاحبان صنایع، تولیدکنندگان و تشکل‌های بخش خصوصی در جریان مشکلات و موانع آنان برای تحقق رشد 8 درصدی در جریان اجرای برنامه هفتم توسعه قرار گرفت.

پزشکیان
 

رئیس جمهور پس از بازدید از این نمایشگاه ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع فعالین بخش خصوصی تاکید کرد: تحقق رشد 8 درصدی از اولویت‌های اصلی دولت است.

دکتر پزشکیان با بیان اینکه دولت آمادگی رفع موانع برای تحقق اهداف بخش خصوصی را دارد، تصریح کرد: حل چالش‌های ناترازی در کشور به کمک بخش خصوصی محقق خواهد شد؛ ما برای تمدن، صنعت و آینده  کشور هم که شده باید به فکر حل مشکلات موجود باشیم.

رئیس جمهور ضمن انتقاد از مصرف غیراستاندارد انرژی در صنایع، ادارات و مصرف خانگی ابراز امیدواری کرد دولت، تولیدکنندگان و مردم با تجدیدنظر در سیاست‌ها و اصلاح الگوی مصرف به میزان بهره‌وری انرژی در کشور کمک کنند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
«آنتیک» صدرنشین جدید سینماها؛ پژمان و مجید رکود را شکستند
واشنگتن‌پست: پیش‌بینی ترامپ درباره فروپاشی صنعت نفت ایران بعید است
فراخوان جامعه کارگری برای حضور در تجمعات سراسری روز کارگر
حسین‌زاده: اینترنت برای معیشت روستاییان یک ضرورت است، نه کالای لوکس
چگونه جنگ خلیج فارس جهان را وارد هشدار گرسنگی می کند؟
اجرای رالی موتورسیکلت‌ها در محکومیت حمله به آثار تاریخی ایران
سفارت ایران در لندن اتهام دخالت در حملات تروریستی را رد کرد
واکنش بقایی به گزارش آمریکا درباره اقدام تجاوزکارانه علیه ملت ایران
پیام پزشکیان به مناسبت روز جهانی کار و کارگر
برخی خدمات ابری آمازون در خلیج فارس همچنان مختل است
تمدید واردات کالاهای اساسی از مرزها تا پایان شهریور
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز جمعه 11 اردیبهشت1405+ جدول
گزارش معاریو از «جنگ اعصاب» میان ترامپ و نتانیاهو
طباطبایی: ایران داعیه‌دار صلح است اما در برابر زور پاسخ قاطع می‌دهد
آیا ستاره مراکشی ها در جام جهانی پا به توپ می‌شود؟
گزارش الجزیره از خسارت چندین میلیارد دلاری تجهیزات آمریکا در جنگ ایران
تعرفه حقوق ورودی خودرو در انتظار تصویب دولت
وزارت ارتباطات: «اینترنت پرو» طرح ما نبود
قیمت جهانی طلا در مسیر کاهش هفتگی
هشت پلیس در انفجار خانه ای در نیویورک زخمی شدتد
تداوم شرایط سالم هوا در پایتخت
عارف: کارگران در خط مقدم دفاع از معیشت مردم ایستاده‌اند
رئیس انجمن قطعه‌سازان: بخش عمده قیمت خودرو در بازار کاذب است
کلسترول بالا فقط مشکل افراد چاق نیست
نقش بنادر شمالی در تأمین کالاهای اساسی و مواد غذایی
شوک هرمز، صادرات آمریکا را بلعید
هاآرتص: جبهه لبنان سخت‌ترین میدان نبرد برای ارتش اسرائیل
اینستاگرام با حساب‌های بازنشرکننده محتوا مقابله می‌کند
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 11 اردیبهشت+ وضعیت استانها
آخرین وضعیت ترافیک در محورهای شمالی کشور
پلیس فتا نسبت به افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی هشدار داد
ابلاغ پیام تشکر رهبر انقلاب از شورای مفتیان فدراسیون روسیه
انتقال پنج نفر به بیمارستان پس از چاقوکشی در دبیرستان آمریکایی
سفر ترامپ به چین و تصمیم گیری درباره جنگ با ایران
معاون وزیر آموزش و پرورش از جبران افت تحصیلی ابتداییها در بستر مجازی خبر داد
ایران و روسیه درباره همکاری‌های هسته‌ای رایزنی کردند
فرمانده پیشین ناتو: جایگزینی رادار‌ها و موشک‌های آمریکا دشوار و زمان بر است
فرار سرمایه از دوبی به سنگاپور در پی تنش‌های منطقه‌ای
هشدار پکن به واشنگتن درباره مسئله تایوان
این غذاها خطر سرطان روده را کاهش می‌دهند
اختلاف در واشنگتن بر سر قانونی بودن جنگ با ایران
آمریکا ناوگان کمک‌رسانی به غزه را محکوم کرد
واکنش رئیس فدراسیون فوتبال فلسطین به پیشنهاد دست دادن با مقام اسرائیلی + فیلم
ادعای مقام آمریکایی: ترامپ به‌زودی تصمیم مهمی درباره ایران اتخاذ می‌کند
جهان هر ماه 750 میلیون بشکه نفت را در هرمز از دست می‌دهد
نوراینفو | نکاتی برای بالا بردن امنیت گوشی هوشمند
ایروانی: ادعاهای مطرح‌شده علیه ایران بی‌اساس است
9 نشانه سرطان روده بزرگ که نباید نادیده بگیرید
چرا ابتلا به سرطان روده بزرگ در جهان افزایش پیدا کرده است؟
آیا بستن چشم‌ها باعث تقویت شنوایی می‌شود؟