×
سیاسی
شناسه خبر : 203610
تاریخ انتشار :

دکتر پزشکیان در جلسه با اعضای کارگروه توسعه عدالت آموزشی:

باید صرفه‌جویی در مصرف انرژی را به عنوان یک هنجار در نسل جدید جا بیاندازیم

رئیس جمهور لزوم توجه به آموزش رفتار صرفه‌جویانه در مصرف انرژی به دانش‌آموزان را یکی از مصادیق کیفیت‌بخشی به آموزش دانست و گفت: باید بتوانیم در نسل جدید صیانت از منابع و ذخایر کشور و صرفه‌جویی در مصرف انرژی را به عنوان یک هنجار و باور ذهنی جا بیاندازیم و ضرورت دارد این مهم قطعا به عنوان یکی از سرفصل‌های تحول در محتوای آموزشی مورد توجه قرار گیرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: دکتر مسعود پزشکیان در نشستی با اعضای کارگروه تامین فضای آموزشی، کیفیت‌بخشی به آموزش و توسعه عدالت آموزشی که شامگاه چهارشنبه برگزار شد، با تاکید بر اینکه دولت چهاردهم مصمم به ایجاد تحول در مدارس دولتی است، خاطرنشان کرد: گام اول در این هدف برچیدن تمام مدارس سنگی و کانکسی در سراسر کشور و احداث مدارس با کیفیت و مطابق با شیوه‌های آموزشی است. استانداران باید هر هفته نسبت به میزان اجرا و پیشرفت این طرح گزارش دهند و بنده شخصا در سفرهای استانی نیز روند کار را پیگیری خواهم کرد.

رئیس جمهور در ادامه مشارکت مردم را یکی از اصلی‌ترین ارکان طرح محرومیت‌زدایی از فضاهای آموزشی کشور دانست و تصریح کرد: اگر ما به مردم اعتماد کنیم و آنها نیز به ما اعتماد پیدا کنند و به این باور برسند که ما دغدغه آینده فرزندانشان را داریم،‌ خود را مالک این طرح می‌دانند و مطمئنا در اجرای آن به ما کمک خواهند کرد.

دکتر پزشکیان همچنین جانمایی مناسب و دسترسی آسان مدارس برای دانش‌آموزان در مناطق کم برخوردار را مورد تاکید قرار داد و بیان داشت: محل احداث مدارس جدید باید به گونه‌ای انتخاب شود که مانند گذشته کودکان و دانش‌آموزان ما برای رفتن به مدرسه با انواع مشکلات و مخاطرات مواجه نباشند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود تحقق برنامه دولت برای کیفیت‌بخشی به آموزش را مستلزم آموزش فراگیر و جامع به معلمان دانست و گفت: ما معتقدیم تغییر رفتار در یک نسل در کوتاه‌مدت اتفاق نخواهد افتاد و حداقل نیازمند یک دهه برنامه‌ریزی است، اما در صورتی که معلمان ما شیوه‌های نوین تدریس با تمرکز بر رفتار و عمل دانش‌آموزان را به خوبی آموزش ببینید، گام رو به جلو و مهمی در این مسیر برداشته خواهد شد.

دکتر پزشکیان در ادامه بر لزوم توجه به آموزش رفتار صرفه‌جویانه در مصرف انرژی به دانش‌آموزان به عنوان یکی از مصادیق کیفیت بخشی به آموزش تاکید کرد و گفت: ما باید بتوانیم در نسل جدید صیانت از منابع و ذخایر کشور و صرفه‌جویی در مصرف انرژی را به عنوان یک هنجار و باور ذهنی جا بیاندازیم و ضرورت دارد این مهم قطعا به عنوان یکی از سرفصل‌های تحول در محتوای آموزشی مورد توجه قرار گیرد.

پیش از سخنان رئیس جمهور، عبدالرحیم حسین‌زاده معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس‌جمهور، محرومیت‌زدایی از فضاهای آموزشی و ساخت مدارس برای دانش‌آموزان مناطق محروم را یکی از مقدس‌ترین کارها دانست و افزود: ساختن آینده ایران در گرو تربیت نیروهای زبده، با انگیزه و با نشاط است و این اتفاق رخ نخواهد داد مگر با توجه به مقوله مهم عدالت آموزشی.

حسین‌زاده در ادامه وفای عهد رئیس جمهور به مردم برای اجرای یک ساله این طرح را وظیفه مهم این کارگروه عنوان کرد و گفت: از آنجا که این طرح از جمله نخستین طرح‌های تیمی دولت با مشارکت همه دستگاه‌های اجرایی است، ما حق شکست در آن را نداریم.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور در ادامه افزود: از سوی دیگر تعریف پروژه‌های مشترک دولت با مردم که به درستی توسط دکتر پزشکیان هدف‌گذاری شده، بهترین فرصت و بستر برای جلب اعتماد عمومی و تضمین آینده نظام و کشور است، لذا ما با تمام توان تحقق این طرح را پیگیری و دنبال خواهیم کرد.

در این جلسه همچنین وزیر آموزش و پرورش و دیگر اعضای کارگروه به ارائه گزارشی از آخرین اقدامات انجام شده در اجرای طرح عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی به آموزش در سطوح مختلف و همچنین میزان پیشرفت کار به رئیس جمهور پرداختند.

بازدید رئیس جمهور از نمایشگاه توانمندی‌های بخش صنعت و معدن در رشد اقتصادی 8 درصد

رئیس جمهور از نمایشگاه توانمندی‌های بخش صنعت و معدن در رشد اقتصادی 8 درصد بازدید کرد و در گفتگو با مسئولان غرفه‌های مختلف، از نظرات، دغدغه‌ها و مطالبات آنان مطلع شد.

دکتر مسعود پزشکیان صبح امروز پنجشنبه به مدت بیش از سه ساعت از نمایشگاه توانمندی‌های بخش صنعت و معدن در رشد اقتصادی 8 درصد، بازدید و ضمن گفتگو با صاحبان صنایع، تولیدکنندگان و تشکل‌های بخش خصوصی در جریان مشکلات و موانع آنان برای تحقق رشد 8 درصدی در جریان اجرای برنامه هفتم توسعه قرار گرفت.

پزشکیان
 

رئیس جمهور پس از بازدید از این نمایشگاه ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع فعالین بخش خصوصی تاکید کرد: تحقق رشد 8 درصدی از اولویت‌های اصلی دولت است.

دکتر پزشکیان با بیان اینکه دولت آمادگی رفع موانع برای تحقق اهداف بخش خصوصی را دارد، تصریح کرد: حل چالش‌های ناترازی در کشور به کمک بخش خصوصی محقق خواهد شد؛ ما برای تمدن، صنعت و آینده  کشور هم که شده باید به فکر حل مشکلات موجود باشیم.

رئیس جمهور ضمن انتقاد از مصرف غیراستاندارد انرژی در صنایع، ادارات و مصرف خانگی ابراز امیدواری کرد دولت، تولیدکنندگان و مردم با تجدیدنظر در سیاست‌ها و اصلاح الگوی مصرف به میزان بهره‌وری انرژی در کشور کمک کنند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
لرزه بر موازنه دیپلماتیک! +فیلم
معاون پزشکیان: رئیس‌جمهور از تدوین لایحه «مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع» خبر نداشت!
ایثار در شعله‌های آبیدر
وضعیت آب و هوا امروز سه‌شنبه 7 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
رسانه صهیونیستی خبر داد: آذربایجان در آستانه پیوستن به «پیمان ابراهیم»
نامه آیت‌الله نوری‌همدانی تقدیم پاپ شد
مهرشاد سهیلی جایی در آنتن ندارد؛ روایت یک فریب تبلیغاتی
شرط جدید بانک مرکزی برای خرید ارز اربعین 1404
قمار 50 میلیون یورویی النصر با توصیه رونالدو!
گزارش الاخبار در مورد چشم‌انداز همکاری روسیه، چین و ایران در مرحله پساجنگ
عارف: توسعه روابط با منطقه راهبرد قطعی ایران است
انقلاب در پیوند قلب با دست توانای متخصصان ایرانی + فیلم
شکست تلخ تراکتور مقابل قهرمان آفریقا در واپسین ثانیه‌ها
تعطیلی یزد، قم و خوزستان در روز چهارشنبه+ جزئیات کاهش ساعت کاری روز سه‌شنبه
گفت‌وگوی تلفنی پوتین و نتانیاهو درباره ایران و سوریه
قدمت واقعی سمرقند فراتر از آن‌ چیزی است که تصور می‌شد
در جنگ 12 روزه اسرائیل علیه ایران، چند نفر از وزارت اطلاعات شهید شدند؟
وداع زودهنگام گلر الجزایری با سرخ‌ها در ارزروم
عکس های منتخب جهان،28 جولای2025
مهران با 51.8 درجه داغ‌ترین شهر ایران شد
هشدار ایران به رژیم اسرائیل درباره جداسازی استان‌های جنوبی سوریه
شکست پرسپولیس در آخرین بازی تدارکاتی در اردوی ترکیه
دبیرکل سازمان ملل: نسل‌کشی در غزه هیچ توجیهی ندارد
عراقچی: اگر تجاوز تکرار شود، بدون تردید واکنشی قاطع‌تر نشان خواهیم داد
کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1404 منتشر شد
میدری: حذف یارانه یا تغییر دهک‌بندی قبل از اعمال به افراد اطلاع داده می‌شود
گزارش تصویری | مرگ آرام بزرگ‌ترین دریاچه ایران
تیراندازی مرگبار در آتلانتا؛ یک کشته و 10 زخمی
ادامه قتل عام با گرسنگی؛ 14 فلسطینی دیگر در محاصره غزه جان باختند
حمله سایبری گسترده، سفرهای هوایی روسیه را مختل کرد
صادرات 45.5 میلیون دلاری از جلفا به 9 کشور دنیا
هشدار هواشناسی؛ موج گرما از فردا وارد کشور می‌شود + فیلم
جنگ 12 روزه را چگونه روایت کنیم؟
نسخه جدید دولت برای نشاط اجتماعی؛ بُن سفر در راه است؟
نظری جویباری از مدیرعاملی استقلال استعفا داد + فیلم
نماینده اسکواش ایران یک قدم تا قهرمانی جهان فاصله دارد
توافقی به رنگ سلطه؛ اروپا در سایه آمریکا
سخنگوی دولت: چهارشنبه تعطیل نیست/ لایحه فضای مجازی علیه آزادی بیان نیست
کارگردان «جنگ ستارگان» گنجینه هنری‌اش را به نمایش می‌گذارد
برای شرکت در اجلاس روسای مجالس جهانی؛ قالیباف عازم ژنو شد
درخواست توبه تتلو در دست بررسی دادگاه/ارجاع پرونده قتل «منصوره قدیری‌جاوید» به دیوان عالی
ترامپ: از ایران سیگنال‌های بدی دریافت می کنیم
رئیس‌جمهور مصر: کوچ اجباری فلسطینی‌ها خط قرمز ماست/رفح باید از سمت فلسطین نیز باز باشد
استرداد لایحه: شکست؟ عقب‌نشینی؟ یا حرکت به سمت حکمرانی گفت‌وگویی؟
تاکید پزشکیان بر ارتقای تعامل با کشورهای دیگر، بر مبنای منافع مشترک
موافقت رئیس‌جمهور با پس گرفتن لایحه مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی
ترامپ: کمک‌های امریکا به کودکان غزه دزدیده می‌شود!
«کلیشه‌های سیاسی» جان کودکان غزه را نجات نمی‌دهد
پیش‌فروش خودروی کوئیک GX_L از امروز آغاز شد
تعداد ثبت‌نام کنندگان اربعین در سامانه سماح از یک میلیون نفر گذشت! +لینک‌سایت
X
آگهی تبلیغاتی