×
سیاسی
شناسه خبر : 203610
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/09/22 ساعت 21:09

دکتر پزشکیان در جلسه با اعضای کارگروه توسعه عدالت آموزشی:

باید صرفه‌جویی در مصرف انرژی را به عنوان یک هنجار در نسل جدید جا بیاندازیم

رئیس جمهور لزوم توجه به آموزش رفتار صرفه‌جویانه در مصرف انرژی به دانش‌آموزان را یکی از مصادیق کیفیت‌بخشی به آموزش دانست و گفت: باید بتوانیم در نسل جدید صیانت از منابع و ذخایر کشور و صرفه‌جویی در مصرف انرژی را به عنوان یک هنجار و باور ذهنی جا بیاندازیم و ضرورت دارد این مهم قطعا به عنوان یکی از سرفصل‌های تحول در محتوای آموزشی مورد توجه قرار گیرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: دکتر مسعود پزشکیان در نشستی با اعضای کارگروه تامین فضای آموزشی، کیفیت‌بخشی به آموزش و توسعه عدالت آموزشی که شامگاه چهارشنبه برگزار شد، با تاکید بر اینکه دولت چهاردهم مصمم به ایجاد تحول در مدارس دولتی است، خاطرنشان کرد: گام اول در این هدف برچیدن تمام مدارس سنگی و کانکسی در سراسر کشور و احداث مدارس با کیفیت و مطابق با شیوه‌های آموزشی است. استانداران باید هر هفته نسبت به میزان اجرا و پیشرفت این طرح گزارش دهند و بنده شخصا در سفرهای استانی نیز روند کار را پیگیری خواهم کرد.

رئیس جمهور در ادامه مشارکت مردم را یکی از اصلی‌ترین ارکان طرح محرومیت‌زدایی از فضاهای آموزشی کشور دانست و تصریح کرد: اگر ما به مردم اعتماد کنیم و آنها نیز به ما اعتماد پیدا کنند و به این باور برسند که ما دغدغه آینده فرزندانشان را داریم،‌ خود را مالک این طرح می‌دانند و مطمئنا در اجرای آن به ما کمک خواهند کرد.

دکتر پزشکیان همچنین جانمایی مناسب و دسترسی آسان مدارس برای دانش‌آموزان در مناطق کم برخوردار را مورد تاکید قرار داد و بیان داشت: محل احداث مدارس جدید باید به گونه‌ای انتخاب شود که مانند گذشته کودکان و دانش‌آموزان ما برای رفتن به مدرسه با انواع مشکلات و مخاطرات مواجه نباشند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود تحقق برنامه دولت برای کیفیت‌بخشی به آموزش را مستلزم آموزش فراگیر و جامع به معلمان دانست و گفت: ما معتقدیم تغییر رفتار در یک نسل در کوتاه‌مدت اتفاق نخواهد افتاد و حداقل نیازمند یک دهه برنامه‌ریزی است، اما در صورتی که معلمان ما شیوه‌های نوین تدریس با تمرکز بر رفتار و عمل دانش‌آموزان را به خوبی آموزش ببینید، گام رو به جلو و مهمی در این مسیر برداشته خواهد شد.

دکتر پزشکیان در ادامه بر لزوم توجه به آموزش رفتار صرفه‌جویانه در مصرف انرژی به دانش‌آموزان به عنوان یکی از مصادیق کیفیت بخشی به آموزش تاکید کرد و گفت: ما باید بتوانیم در نسل جدید صیانت از منابع و ذخایر کشور و صرفه‌جویی در مصرف انرژی را به عنوان یک هنجار و باور ذهنی جا بیاندازیم و ضرورت دارد این مهم قطعا به عنوان یکی از سرفصل‌های تحول در محتوای آموزشی مورد توجه قرار گیرد.

پیش از سخنان رئیس جمهور، عبدالرحیم حسین‌زاده معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس‌جمهور، محرومیت‌زدایی از فضاهای آموزشی و ساخت مدارس برای دانش‌آموزان مناطق محروم را یکی از مقدس‌ترین کارها دانست و افزود: ساختن آینده ایران در گرو تربیت نیروهای زبده، با انگیزه و با نشاط است و این اتفاق رخ نخواهد داد مگر با توجه به مقوله مهم عدالت آموزشی.

حسین‌زاده در ادامه وفای عهد رئیس جمهور به مردم برای اجرای یک ساله این طرح را وظیفه مهم این کارگروه عنوان کرد و گفت: از آنجا که این طرح از جمله نخستین طرح‌های تیمی دولت با مشارکت همه دستگاه‌های اجرایی است، ما حق شکست در آن را نداریم.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور در ادامه افزود: از سوی دیگر تعریف پروژه‌های مشترک دولت با مردم که به درستی توسط دکتر پزشکیان هدف‌گذاری شده، بهترین فرصت و بستر برای جلب اعتماد عمومی و تضمین آینده نظام و کشور است، لذا ما با تمام توان تحقق این طرح را پیگیری و دنبال خواهیم کرد.

در این جلسه همچنین وزیر آموزش و پرورش و دیگر اعضای کارگروه به ارائه گزارشی از آخرین اقدامات انجام شده در اجرای طرح عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی به آموزش در سطوح مختلف و همچنین میزان پیشرفت کار به رئیس جمهور پرداختند.

بازدید رئیس جمهور از نمایشگاه توانمندی‌های بخش صنعت و معدن در رشد اقتصادی 8 درصد

رئیس جمهور از نمایشگاه توانمندی‌های بخش صنعت و معدن در رشد اقتصادی 8 درصد بازدید کرد و در گفتگو با مسئولان غرفه‌های مختلف، از نظرات، دغدغه‌ها و مطالبات آنان مطلع شد.

دکتر مسعود پزشکیان صبح امروز پنجشنبه به مدت بیش از سه ساعت از نمایشگاه توانمندی‌های بخش صنعت و معدن در رشد اقتصادی 8 درصد، بازدید و ضمن گفتگو با صاحبان صنایع، تولیدکنندگان و تشکل‌های بخش خصوصی در جریان مشکلات و موانع آنان برای تحقق رشد 8 درصدی در جریان اجرای برنامه هفتم توسعه قرار گرفت.

پزشکیان
 

رئیس جمهور پس از بازدید از این نمایشگاه ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع فعالین بخش خصوصی تاکید کرد: تحقق رشد 8 درصدی از اولویت‌های اصلی دولت است.

دکتر پزشکیان با بیان اینکه دولت آمادگی رفع موانع برای تحقق اهداف بخش خصوصی را دارد، تصریح کرد: حل چالش‌های ناترازی در کشور به کمک بخش خصوصی محقق خواهد شد؛ ما برای تمدن، صنعت و آینده  کشور هم که شده باید به فکر حل مشکلات موجود باشیم.

رئیس جمهور ضمن انتقاد از مصرف غیراستاندارد انرژی در صنایع، ادارات و مصرف خانگی ابراز امیدواری کرد دولت، تولیدکنندگان و مردم با تجدیدنظر در سیاست‌ها و اصلاح الگوی مصرف به میزان بهره‌وری انرژی در کشور کمک کنند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نظامیان آمریکایی دانش و مهارت لازم برای مقابله با پهپاد را ندارند
حادثه‌ای خطرناک برای آفرود + فیلم
اختلاف اتحادیه اروپا و آمریکا در اجرای توافق تجاری
خطر وقوع جنگ تصادفی بر سر تایوان جدی شد
پاسخ منفی مادرید به تل‌آویو؛ قرارداد تسلیحاتی 700 میلیون یورویی لغو شد
رئیس سازمان تعزیرات : افزایش 22 درصدی قیمت خودرو غیرقانونی است + فیلم
واکنش ایمانی به میزان افزایش قیمت خودرو + فیلم
جزییات درگیری مسلحانه در معدن طلای سقز + آمار مصدومین
تهدید اسرائیل برای جهان اسلام به یک واقعیت ملموس تبدیل شده است
افزایش بهای نفت پس از حملات اوکراین به پالایشگاه‌های روسیه
محمد نخودی، مدال برنز جهان را برای ایران کسب کرد
تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
گروسی: زمان اجرای توافق قاهره با ایران فرا رسیده
وزیر خارجه آمریکا: روادید چه کسانی لغو می‌شود؟
واشنگتن خواستار برچیده شدن کامل برنامه غنی‌سازی اورانیوم ایران شد
نورنما | نبرد دو مار پیتون روی سقف کتابخانه‌ای در استرالیا
ترامپ: روسیه متجاوز و مقصر اصلی جنگ با اوکراین است
امامی با شکست مقابل حریف اسلواکی درجایگاه پنجم ایستاد
نتایج روز چهارم والیبال قهرمانی مردان جهان 2025
شبکه اینترنشنال هک شد + فیلم
41 میلیون مترمکعب صرفه‌جویی گاز با پویش مردم
روند صلح یمن در خطر است
325 مقام پیشین اروپایی خواستار تحریم اسرائیل شدند
روسای جمهور ایران و لبنان دیدار کردند + فیلم
توضیحات مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی درباره پرداخت معوقات بازنشستگان+ فیلم
چالش بی‌پایان مهاجرت غیر قانونی در اروپا + فیلم
کاپیتان سپاهان 10 زندانی را آزاد کرد
جوزف عون شرایط صلح در فلسطین را اعلام کرد
مثلث وحشت؛ فاجعه انسانی با تبعات راهبردی غیرقابل بازگشت
ارتفاعات تهران بارانی می شود
سودانی، خواستار برنامه‌ریزی جامع جهت پایان فوری درگیری‌ها در غزه شد
پزشکیان با بن سلمان در دوحه دیدار کرد
مدیرعامل تأمین اجتماعی: پرداخت به‌موقع مستمری‌ها خط قرمز ماست
آذرپیرا با غلبه بر ستاره بحرینی فینالیست شد
رحمان عموزاد به فینال رسید + فیلم
حضور گروه صنعتی،پژوهشی زر در بیست‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی شیرینی و شکلات ایران
بقائی: نشست دوحه فرصتی برای تقویت امنیت و ثبات منطقه‌ای است
رژیم صهیونیستی ناخواسته اراده جمعی امت اسلامی را بیدار کرده است+فیلم
لاپید: حمله اسرائیل به قطر بی‌هدف و ناکارآمد بود
دبیرکل سازمان همکاری اسلامی تجاوز علیه قطر را به شدت محکوم کرد
سران ایران و عراق بر اتحاد کشورهای اسلامی علیه جنایات اسرائیل تاکید کردند
صادرکنندگان آسیب‌دیده بندر شهید رجایی اطلاعات خود را ثبت کنند+مهلت ثبت اطلاعات
محبوبیت ترامپ در بین رای‌دهندگان لاتینی تبار سقوط کرد
دو افسر ارتش آمریکا ناظر رزمایش مشترک روسیه و بلاورس شدند
واکنش امیر قطر درخصوص حمله اسرائیل به منطقه مسکونی در قطر + فیلم
رحمان عموزاد با شکست نماینده هندی راهی نیمه نهایی شد + فیلم
مذاکرات ایران با روسیه و ترکمنستان برای تامین گاز ادامه دارد
سیروس پرهام هنرمند نام آشنا درگذشت
تحولی بزرگ در روابط اقتصادی ایران و پاکستان در راه است
دستگاه هوشمند پایش آلودگی، مخترع ایرانی را صاحب افتخار کرد
X
آگهی تبلیغاتی