×
بین الملل
شناسه خبر : 203608
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/09/22 ساعت 20:51
دبیرکل جنبش انصارالله یمن: رژیم صهیونیستی به فراتر از سوریه طمع دارد

دبیرکل جنبش انصارالله یمن: رژیم صهیونیستی به فراتر از سوریه طمع دارد

دبیرکل جنبش انصارالله یمن درباره تازه‌ترین تحولات کشورش و منطقه به ویژه تداوم تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه سخنرانی کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: دبیرکل جنبش انصارالله با بیان اینکه رژیم صهیونیستی به مناطق اطراف فلسطین اشغالی در شام و مصر طمع دارد، گفت که نتانیاهو در حال بهره‌برداری از تحولات سوریه برای تحقق جاه طلبی‌های خود است.

به گزارش  المسیره،سید عبدالملک بدرالدین الحوثی در این سخنرانی گفت: دشمن صهیونیستی هر روز مرتکب کشتارهای دسته جمعی علیه مردم فلسطین می‌شود که بر اثر آن در این هفته ۱۸۰۰ فلسطینی شهید یا مجروح شدند.

وی افزود: حمله رژیم صهیونیستی به بیمارستان کمال عدوان با انواع تسلیحات بیانگر وحشیگری این رژیم است، گویی به یک دژ مستحکم نظامی حمله می کند. هدف قرار دادن مستقیم ایستگاه اکسیژن در بیمارستان کمال عدوان توسط دشمن، جنایتی عمدی برای کشتن نوزادان نارس و بیماران در اتاق‌های مراقبت است. دشمن از طریق گرسنگی دادن به ملت فلسطین به نسل کشی خود ادامه می دهد و وضعیت به جایی رسیده است که اکثر آوارگان نوار غزه در صورت وجود مجبورند از خوراک دام استفاده کنند. رنج و مشلکات در نوار غزه بسیار زیاد است و دشمن به تلاش خود برای تخلیه کامل نوار شمالی از جمعیت خود ادامه می دهد.

الحوثی با اشاره به تحولات کرانه باختری افزود: دشمن به قتل، آدم ربایی، تخریب خانه ها و زمین ها و مصادره بیشتر آن برای ساخت شهرک های جدید در کرانه باختری ادامه می دهد. مایه تاسف است که اعضای تشکیلات خودگردان فلسطین در راستای خدمت به دشمن اسرائیلی علاوه بر همکاری امنیتی، قتل‌هایی را علیه رزمندگان مقاومت در کرانه باختری انجام دادند.

دبیرکل انصار الله تأکید کرد: انواع جنایات دشمن اسرائیلی در سایه شکست کامل اکثر مسلمانان و عرب‌ها رخ می دهد. بسیاری از صحنه های غم انگیزی که گواه ظلم و ستم بزرگ بر مردم فلسطین است، به مرور زمان برای بسیاری از مسلمانان عادی شده است. فاجعه فلسطین دیگر احساسات مسلمانان را تحریک و وجدان آنها را بیدار نمی کند و آنها وظایف انسانی، دینی و اخلاقی خود را در قبال فلسطین فراموش کرده‌اند.

وی به تحولات سوریه هم پرداخت و تصریح کرد: دشمن اسرائیلی تحولات سوریه را فرصتی واقعی برای پایان دادن به توافق منع درگیری می داند و از این تحولات سوء‌استفاده می کند و حتی به دنبال ایجاد فرصت های بیشتر برای خود است. این دشمن از تحولات مناطق مجاور فلسطین در شام و مصر به دنبال ایجاد فرصت هایی است که از آن ها تا حد زیادی علیه همه امت و ملت‌های ما سوء‌استفاده کند. دشمن به منطقه اطراف فلسطین طمع دارد و این طمع‌ورزی در برنامه های آموزشی و رسانه ای رژیم اشغالگر و در برنامه های سیاسی و توطئه های مشترکش با آمریکایی ها وجود دارد. نتانیاهوی جنایتکار گفته است که سقوط حکومت بشار اسد فرصت های جدید و مهمی برای اسرائیل ایجاد می کند و این فرصت ها اکنون عملیاتی شده است.

به گزارش مهر، رهبر انصارالله یمن ادامه داد: تجاوز اسرائیل به سوریه در دو جهت انجام شد، نخست از طریق نفوذ اشغالگران به عمق خاک سوریه و رسیدن به حومه دمشق و دوم تخریب توان نظامی ارتش سوریه. دشمن در صدد تحمیل خواسته‌های خود بر همه کشورهای ماست و فرقی برایش ندارد این کشورها در تقابل با او باشند یا با او همکاری کنند. معنای «خاورمیانه جدید» این است که همه کشورهای ما به جولانگاه اسرائیلی ها و آمریکایی ها تبدیل شوند. دشمن اسرائیلی ابتدا برای تثبیت معادله در سوریه اقدام می کند و سپس دامنه طمع ورزی‌هایش به فراتر از سوریه گسترش خواهد یافت.


نظرات

آخرین اخبار
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به مناطقی از کهگیلویه، بروجرد،اردبیل واهواز
اولیانوف: ایران در برابر اولتیماتوم ترامپ تسلیم نمی‌شود
رئیس اتحادیه بنکداران: هیچ کمبودی در بازار وجود ندارد
تصویر جمجه سوخته سرباز آمریکایی در میان تجهیزات هواپیمای سی - 130
رونالدو پیشنهاد حضور در امریکا را رد کرد
سناتور آمریکایی: کنگره همین حالا جنگ با ایران را پایان دهد
نیروهای مسلح ایران همواره مرگبار ظاهر می‌شوند
گروه سایبری حنظله 26 شرکت اسرائیلی را هک کرد
دستگیری 4 عنصر ضدامنیتی و مرتبط با شبکه‌های معاند در غرب تهران
شکار پهپاد «لوکاس» در آسمان خارک
ناامیدی ترامپ: با ایرانی‌ها نمی‌توان به خط پایان رسید
زلنسکی: جنگِ ایران اولویت واشنگتن را تغییر داده است
گراهام: به بازگشایی تنگه هرمز امیدوارم
برنامه تجمع امشب در میادین تهران
رشد نرخ خرید تضمینی برق نیروگاه‌های یک مگاواتی
پاسخ قالیباف به تهدید ترامپ؛ به ملت ایران احترام بگذار
آغاز روند اجرای قانون اعدام اسیران فلسطینی!
چه خبر از حمایت از کسب‌وکارهای اینترنتی؟
موج 97 عملیات وعده صادق 4/ حمله به مرکز فرماندهان و افسران آمریکایی
رزمندگان خیابان
اعلام وضعیت اضطراری انرژی در برخی از کشورهای جنوب شرق آسیا
پیشنهاد وزیر خارجه چین برای باز کردن تنگه هرمز
قطر بر لزوم توقف حملات به قطر و کشورهای منطقه تاکید کرد
سناتور مورفی: اقدامات و سخنان ترامپ، مطلقاً دیوانه‌وار است
چند نفر از داوطلبان انتخابات شوراهای روستا در تهران تایید صلاحیت شدند؟
حکیم جفریز:ترامپ بدون برنامه وارد یک جنگ پرهزینه کرده است
اعتراف ترامپ به فاکس نیوز: به اغتشاشگران در دی ماه ایران سلاح دادیم
تصویب تغییر نام میدان آرژانتین تهران
پیام گردان‌های القدس به ترامپ و نتانیاهو
سناتور دموکرات آمریکایی، ترامپ را دیوانه بی‌مهار خواند
ظریف: حرف‌های رکیک، نشانه «پیروزی» نیست، «استیصال» است
معاون دفتر پزشکیان: تنگه هرمز فقط با رژیم حقوقی جدید باز می‌شود
جلالی: خاک ایران را به گورستان آرزوهای متجاوزان تبدیل می‌کنیم
شوک بزرگ ایران به فرماندهی نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی
آخرین وضعیت ترافیکی محورهای کشور؛ ترافیک سنگین در این جاده‌ها
قاآنی: اصحاب اپستین منتظر مرصادها و طبس‌ها در منطقه باشند
تجمع اعتراضی هزاران اندونزیایی مقابل سفارت آمریکا در جاکارتا
حضور مجید واشقانی در میان بسیجیان ایست بازرسی
حمله پهپادی ارتش به صنایع پتروشیمی رژیم صهیونیستی و مقر نظامیان ارتش تروریستی آمریکا
نورویدیو | پشت پرده افزایش نجومی بودجه نظامی آمریکا ؛ امنیت یا منافع شخصی ؟
رضایی: صدای برنوی غیورمردان لر در واشنگتن و تل‌آویو شنیده شد
افزایش شمار جانباختگان سیل افغانستان به 100 تن
خسارت 200 میلیون دلاری به آمریکا برای عملیات نجات خلبان آمریکایی
ارسال فیلم، تصاویر و... به شبکه های فارسی معاند بر خلاف امنیت ملی بوده و جرم است
وقوع حادثه سخت برای نظامیان اسرائیلی در جنوب لبنان
انقاد شدید پلوسی از تهدیدهای ترامپ درباره خروج از ناتو
قدردانی عراق از ایران برای عبور نفتکش‌ها از تنگه هرمز
پاپ خواستار پایان خشونت‌ها در خاورمیانه شد
بی‌طرفی یا همدستی؛ فرانسه کدام‌سو ایستاده است؟
اروپا درپی تامین انرژی خود از آفریقا