×
بین الملل
شناسه خبر : 203607
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/09/22 ساعت 20:41
انتشار جزئیات خبر بازداشت 30 شهرک‌نشین صهیونیست به جرم جاسوسی برای ایران

انتشار جزئیات خبر بازداشت 30 شهرک‌نشین صهیونیست به جرم جاسوسی برای ایران

انتشار جزئیات خبر بازداشت 30 شهرک‌نشین صهیونیست به جرم جاسوسی برای ایران با واکنش گسترده‎ای در رسانه‌های عبری زبان همراه شده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: سازمان امنیت و اطلاعات داخلی اسرائیل (شاباک) در گزارش اخیر خود با تایید خبر بازداشت ۳۰ صهیونیست به اتهام جاسوسی به سود ایران مدعی شد این گروه‌ها ماموریت داشته‌اند تا یک دانشمند هسته‌ای اسرائیل و همچنین مسئولین امنیتی سابق این رژیم را ترور کنند.

 انتشار جزئیات خبر بازداشت 30 شهرک‌نشین صهیونیست به جرم جاسوسی برای ایران با واکنش گسترده‎ای در رسانه‌های عبری زبان همراه شده است.

نهادهای امنیتی رژیم صهیونیستی پس از بازداشت این افراد که عمدتا شهرک‌نشینان صهیونیست هستند، از اینکه ایران توانسته است با تشکیل 9 هسته وتیم جاسوسی، اقدام به سرقت اسناد و اطلاعات ارزشمند از سرزمین‌های اشغالی کند، ابراز نگرانی کرده‌اند.

همزمان خبرگزاری رویترز در خبری به نقل از چهار منبع خود در نهادهای امنیتی رژیم صهیونیستی مدعی شد که شکل گیری این هسته‌های جاسوسی نگرانی وسیعی را نیز در داخل کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل در مورد تلاش‌های مجدانه ایران در طول دهه‌های گذشته برای نفوذ در عمق سرزمین‌های اشغالی به همراه داشته است.

سازمان امنیت و اطلاعات داخلی اسرائیل (شاباک) در گزارش اخیر خود با تایید خبر بازداشت 30 صهیونیست به اتهام جاسوسی به سود ایران مدعی شد این گروه‌ها ماموریت داشته‌اند تا یک دانشمند هسته‌ای اسرائیل و همچنین مسئولین امنیتی سابق این رژیم را ترور کنند.

علاوه بر این یکی از تیم‌های جاسوسی متعلق به ایران نیز وظیفه داشته تا اطلاعاتی را در مورد پایگاه‌های نظامی و سامانه‌های پدافندی ارتش رژیم صهیونیستی جمع‌آوری و به طرف ایرانی ارائه دهد.

براساس اعلام پلیس و نهادهای امنیتی اسرائیل در میان متهمین پرونده نام یک پدر و پسر نیز به چشم می‌خورد که در زمان سکونت خود در جولان اشغالی، تحرکات ارتش اسرائیل در این منطقه را در اختیار نهادهای اطلاعاتی ایران قرار داده‌اند.

منابع امنیتی اسرائیلی به رویترز گفته اند دستگیری شهرک‌نشینان صهیونیست متهم به جاسوسی برای ایران پس از آن رخ داد که دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی ایران در طول دو سال گذشته تلاش‌های مستمری را برای جمع‌آوری اطلاعاتی از داخل سرزمین‌های اشغالی آغاز کرده بودند.

به گزارش تسنیم، در همین راستا «شالوم بن حنان»، یکی از مقامات ارشد سابق شاباک افزود: این پدیده‌ای بسیار گسترده و وسیع است که بسیاری از اسرائیلی‌ها آگاهانه و عامدانه در جهت خواست ایران اقدام به جمع‌آوری اطلاعات علیه منافع اسرائیل می‌کنند و علاوه بر این ایران را در طراحی عملیات‌ها و حملات علیه اسرائیل یاری می‌دهند.


نظرات

آخرین اخبار
بازداشت خبرنگار مشهور آمریکایی در اسرائیل
واکنش تند پاکستان به شهرک‌سازی و اقدامات اشغالگرانه رژیم صهیونیستی
شکست المپیاکو مقابل لورکوزن؛ شب تلخ طارمی در یونان
ماه مبارک رمضان از نگاه قرآن
توماس فریدمن: تمرکز نتانیاهو بر ایران، انحراف افکار عمومی است
دیدار نخست وزیر قطر با رئیس جمهور موقت ونزوئلا
قرارداد گازی ایران و روسیه در آستانه نهایی شدن
حمله هوایی مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
معمای مذاکره
دیدگاه اسرائیلی‌ها درباره مذاکرات هسته‌ای
توصیه‌های طب ایرانی برای روزه‌داری بدون تشنگی
مخالفت‌ها در کنگره آمریکا با رویکردهای تقابلی علیه تهران
رویترز: ایران امروز آزمایش موشکی انجام می‌دهد
آیا جنگ نزدیک است؛ ترامپ کدام مسیر را انتخاب می کند؟
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون پنجشنبه 30 بهمن+جدول پخش
برنامه مسابقات ورزشی امروز 30 بهمن 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 30 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
آیا برنج درمان ریزش موست؟
ارتباط آلودگی هوا با یک بیماری شایع قرن
هشدار شیوع یک عفونت ویروسی از طریق پشه
عواقب جبران‌ناپذیر مصرف خودسرانه داروهای افسردگی
دوش آب سرد، برای کودکان مبتلا به تب ممنوع
زخم‌پوش فوق‌نازک هوشمند به بازار آمد
کلاه کاهش ریزش مو ابداع شد
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(1) - الاهلی قطر (3) / باخت سپاهان در دوحه+ فیلم
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند