×
سیاسی
شناسه خبر : 203565
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/09/22 ساعت 15:31
محسنی اژه‌ای: بخشی خصوصی نباید در بیان دغدغه‌ها احساس ترس کند

محسنی اژه‌ای: بخشی خصوصی نباید در بیان دغدغه‌ها احساس ترس کند

رئیس قوه قضائیه گفت: درست است که بخش خصوصی در کار خود دغدغه دارد اما این دغدغه‌ها نباید ایجاد ترس کند بلکه باید تلاش کنیم دغدغه رفع و کار ارزشمندی به نفع تولید در کشور انجام شود.

نورنیوز- گروه سیاسی: حجت‌الاسلام والمسلمین «غلامحسین محسنی‌اژه‌ای» روز پنجشنبه(۲۲ آذرماه) در جریان سی و ششمین سفر استانی خود در دیدار با فعالان اقتصادی، مسوولان و اقشار مختلف مردم استان کرمانشاه همچنین اخذ نظر بخش خصوصی در زمان مطرح شدن لوایح و طرح ها را ضروری دانست و گفت: آیا نباید بدانیم پیامد این لوایح بر بخش خصوصی چیست؟

در اتاق دربسته قانون وضع نکنیم

رئیس قوه قضائیه در ادامه با بیان اینکه نباید در اتاق در بسته قوانینی وضع شود در حالی که ندانیم در میدان چه خبر است، ادامه داد: اینکه سالهاست گفته می شود تصدی گری دولت باید کم شود باید در عمل انجام داد و کارها را به مردم سپرد.

وی تاکید کرد: درست است که بخش خصوصی در کار خود دغدغه دارد اما این دغدغه ها نباید ایجاد ترس کند بلکه باید تلاش کنیم دغدغه رفع و کار ارزشمندی به نفع تولید در کشور انجام شود.

محسنی اژه ای گفت: اینکه می گویند بازرسی کل کشور موانعی ایجاد می کند که جرات را می گیرد درست نیست و گاهی ممکن است در برداشت از قانون اختلاف ایجاد شود لذا باید تحمل خودمان را بالا ببریم.

رییس قوه قضائیه در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: خودمان به خودمان رحم کنیم تا خدا هم به ما کمک کند وضع بهتر شود.

محسنی اژه ای افزود: خود فعالان اقتصادی بعضی وقت ها به هم رحم نمی کنند و رقابت های ظالمانه انجام می دهند به گونه ای که می خواهند رقیب خودشان را با دادن اطلاعات به دستگاه های اطلاعاتی و نظارتی زمین بزنند.

وی از دستگاه‌های اطلاعاتی و نظارتی خواست تا اجازه ندهند رقیبی رقیبش را زمین بزند.

وی تصریح کرد: همه ما اشکال داریم لذا در درجه اول هدف اصلاح باشد تا اینکه توی سر افراد بزنیم.

در تعامل با بخش خصوصی باید بازنگری کنیم

رییس دستگاه قضا در بخش دیگری از سخنانش در ادامه سخنانش گفت: اگر قبول داریم بخش خصوصی باید به میدان بیاید و بعضی مشکلات را حل کند باید در تعامل با آن‌ها بازنگری کنیم، آنچه تا امروز بوده خوب نبوده و اشکال داشته است.

وی به اصناف اشاره کرد و افزود: در اتحادیه های اصناف خود کنترلی، هدایت و هشدار وجود داشته باشد تا دیگران از بیرون نیایند چون درست نمی توانند تشخیص دهند و مشکلاتی به وجود می آید.

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای ادامه داد: ما ۲ جور افراد داریم که یکی عامدانه فساد درست می کند و یک نوع برخورد می خواهد و دیگر اینکه بر اثر مدیریت ضعیف اشتباه کرده و زمین می خورد و مشکلاتی که خارج از توان او بوده برای این افراد هم باید جور دیگر برخورد کرد.

وی از فعالان اقتصادی خواست تا به دستگاه‌های قضایی و نظارتی کمک کنند تا دست افرادی که زمین خورده اند را بگیرند و بی تفاوت نباشند.

رییس دستگاه قضا همچنین از فعالان اقتصادی بخش خصوصی خواست تا در زمان وضع قوانینی مانند لایحه بودجه نظر بدهند و به قانون گذاران کمک کنند.

وی به نحوه محاسبه تاخیر تادیه اشاره کرد و گفت: فردی که طبق این قانون بدهی اش از یک میلیارد تومان ۵۰ میلیارد تومان شده باشد ۱۰۰ سال هم زندان باشد نمی تواند بدهی خود را بدهد.

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای تاکید کرد: در زمان وضع قوانین بی تفاوت نباشیم اما وقتی قانون وضع شد همه باید ملتزم به آن باشیم لذا لازم است قانون با استحکام بنویسیم تا خودش مانع نباشد.

رییس دستگاه قضا در ادامه ۲ نکته دیگر را خطاب به فعالان بخش خصوصی بیان کرد و گفت: اول باید کیفیت کالا و خدمات را بالا ببریم چون ممکن است موقتا سودی حاصل شود اما در دراز مدت ضرر می کنیم.

وی افزود : فعالان اقتصادی برای پیش رفتن کارشان به کسی باج و پول بی وجه ندهند چرا که کار را سخت تر می کند.

وی شخصی را مثال زد که مبلغ سنگینی را به جاعلی داده بود که حکمی را با اسم مقامات مختلف به او بدهد، حجت‌الاسلام اژه‌ای گفت: حتی اگر می خواستیم به این شخص کمک کنیم همین موضوع کار او را سخت تر کرده بود.

وی تکرار این دست موارد را باعث تاثیر منفی در رسیدگی به مشکلات فعالان اقتصادی دانست.

وی در پایان از فعالان اقتصادی استان خواست در خواست های خود را به ضمیمه راه حل آن تحویل دهند تا جایی که اختیار هست رسیدگی شود.

رییس قوه قضائیه و جمعی از مسوولان این قوه در قالب سفری رسمی یک روزه کاری امروز پنجشنبه وارد استان کرمانشاه شدند.

تعدادی از مسوولان قضایی از جمله رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح و رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه نیز روز گذشته (چهارشنبه ۲۱ آذر) وارد استان شدند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
اف‑35 نیروی هوایی آمریکا سقوط کرد
شهادت 11 فعال صنعت دارو و تجهیزات پزشکی
برگزاری دور پایانی مرحله پلی‌آف انتخابی جام‌جهانی 2026
آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی فعال شد
تساوی دیدار مصر در برابر اسپانیا قهرمان اروپا
سناتور آمریکایی: جنگ در ایران افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها در آمریکا را به دنبال داشت
«چک‌لیستِ» صلیب سرخ برای آمادگیِ مراقبان در شرایط بحران
جهانی‌سازی جنگ؛ خطای محاسباتی بزرگ آمریکا
خودداری لهستان از ارسال سامانه‌های دفاع موشکی پاتریوت به خاورمیانه
حملات همزمان یمنی‌ها و حزب الله به فلسطین اشغالی
فعال شدن آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی
فیلیپین به‌دنبال مذاکره با ایران برای عبور از تنگه هرمز است
ربوده شدن روزنامه‌نگار آمریکایی در عراق تأیید شد
تداوم ناپایداری‌های جوی تا 14 فروردین
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به نقاطی در تهران و کرج
ادعای ترامپ: ما به زودی ایران را ترک می‌کنیم
روبیو: پایان جنگ ایران نزدیک است
شوک های پی در پی در اقتصاد آمریکا
لوموند: سخنان ترامپ دیگر بازارهای مالی را آرام نمی‌کند
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
بلومبرگ: دست برتر جنگ انرژی در اختیار ایران است
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و کویت
چین، روسیه، اندونزی و پاکستان خواستار آتش بس فوری شدند
5644 موشک و پهپاد، آمار کشورهای عربی از حملات ایران در 32 روز جنگ
عراقچی: پاسخی به پیشنهادات 15 بندی آمریکا نداده‌ایم
واکنش آمریکا، انگلیس و فرانسه به کشته شدن صلحبانان سازمان ملل در لبنان
اصابت پرتابه به یک نفتکش در شمال دوحه
تحلیلگر نظامی روس: ذخایر موشک‌های تاماهاوک آمریکا رو به اتمام است
وارن: جنگ ترامپ با ایران از محبوبیت برخوردار نیست
مرشایمر: اگر ترامپ و نتانیاهو به دادگاه می‌آمدند، اعدام می‌شدند
45 عملیات حزب‌الله در 24 ساعت گذشته علیه اشغالگران
ارسال سوخت جت از نیویورک به انگلیس در بحبوحه بحران انرژی
پدرو سانچز: از اقدام تلافی‌جویانه ترامپ نمی‌ترسم
29 کشته در سقوط هواپیمای ترابری نظامی روسیه
سناتور آمریکایی: اقتصاد جهانی به دلیل بسته بودن تنگه هرمز درحال فروپاشی است
ترامپ عقب‌نشینی کرد: تغییر رژیم ایران هدف امریکا نبود
سقوط جنگنده F-35 آمریکا در نوادا
تعجب فرانسه از انتقاد ترامپ درباره ممنوعیت پروازهای نظامی آمریکایی
پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان
روایت قالیباف از خواب شوم آمریکایی‌ها که «هرگز» تعبیر نخواهد شد!
وزیر فرهنگ: بیش از 80 درصد مردم به هویت ایرانی خود افتخار می‌کنند
ایروانی: تهدید آمریکا علیه زیرساخت‌های حیاتی ایران نقض فاحش حقوق بین‌الملل است
65 عناصر وابسته به اسرائیل در استان مرکزی دستگیر شدند
مقام اتحادیه اروپا: قیمت نفت و گاز به این زودی‌ به حالات عادی برنخواهد گشت
دستگیری 123 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر، گلستان و بابلسر
سی‌ویکمین موج تجمعات شبانه مردمی ایران/پزشکیان و عراقچی در جمع مردم+فیلم
خدمات رایگان طراحی و نظارت برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده
نگراتی پوتین از پیامدهای ادامه جنگ افروزی آمریکایی صهیونیستی
حزب‌الله: قانون اعدام اسرای فلسطینی نشانه تداوم سیاست‌های سرکوبگرانه و خطرناک است
پاپ خواستار پایان جنگ ایران پیش از عید پاک شد