×
بین الملل
شناسه خبر : 203395
تاریخ انتشار :

جزئیات و حواشی اولین جلسه محاکمه نتانیاهو

اولین جلسه محاکمه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با جزئیات و حواشی زیادی از جمله ممانعت از تصویربرداری از نتانیاهو در جایگاه متهم همراه بود.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش خبرگزاری فلسطینی شهاب، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیروز سه‌شنبه برای اولین بار از بیش از ۸ سال گذشته تاکنون در جلسه دادگاه خود که به اتهام فساد مالی و اداری در پرونده‌های متعدد تشکیل شده است، شرکت کرد.

علاوه بر نتانیاهو، فرزندش آفنیر بعلاوه تعدادی از وزرای کابینه و اعضای کنست رژیم صهیونیستی از حزب لیکود و احزاب متحد نتانیاهو در این جلسه حاضر بودند.

دادگاه رژیم صهیونیستی پخش مستقیم روند محاکمه در شبکه‌های تلویزیونی این رژیم را ممنوع اعلام کرد و بنیامین نتانیاهو نیز تا قبل از خروج خبرنگاران و تصویربرداران از دادگاه حاضر نشد در جایگاه متهمان قرار بگیرد تا تصویری از وی به عنوان متهم ثبت نشود.

دادگاه نتانیاهو که بنا به دلایل امنیتی به شهر اشغالی قدس منتقل شده است، با حضور سه تن از قضات برگزار شد.

رادیو رژیم صهیونیستی اعلام کرد که برای اولین بار در تاریخ موجودیت این رژیم، نخست‌وزیر در شرایطی که هنوز در جایگاه نخست وزیری قرار دارد، مورد محاکمه قرار می‌گیرد.

«مری ریگیو» یکی از وزرای کابینه رژیم صهیونیستی در واکنش به این دادگاه اعلام کرد که دادگاه، نتانیاهو را تحقیر کرد و به کابینه و امنیت اسرائیل آسیب زد. چه می‌شد اگر جلسه محاکمه چند ماه به تعویق می‌افتاد؟

ایتمار بن گویر وزیر افراطی کابینه رژیم صهیونیستی از افرادی بود که در دادگاه حاضر شد تا از نتانیاهو حمایت کند. او در سخنانی خواستار برکناری مشاور حقوقی کابینه شد.

شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که دادستان این دادگاه، نتانیاهو را با لقب «متهم شماره یک» مخاطب قرار داد. یکی از مشاوران نتانیاهو مجموعه‌ای از اسناد «به کلی محرمانه» را برای دفاع از وی وارد جلسه دادگاه کرد و به سمت نتانیاهو رفت.

بر اساس جدول زمانبندی دادگاه، نتانیاهو سه بار در هفته در جلسات دادگاه شرکت خواهد کرد تا به اتهامات وی در خصوص رشوه و کلاهبرداری و خیانت در امانت رسیدگی شود. قضات دادگاه درخواست نتانیاهو مبنی بر کاهش تعداد جلسات به دو بار در هفته را رد کردند. هر کدام از جلسات دادگاه ۶ ساعت طول خواهد کشید.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش دادند که دفتر مرکزی دادستانی رژیم صهیونیستی و سرویس جاسوسی داخلی این رژیم (شاباک) خواستار برگزاری دادگاه در سالنی زیرزمینی واقع در ساختمان مرکزی دادستانی رژیم صهیونیستی در تل آویو بودند.

این شبکه اعلام کرد که تعداد جلسات دادگاه نتانیاهو مشخص نیست و بر اساس نیاز دادگاه، تعداد جلسات تعیین خواهد شد، اما احتمال دارد این تعداد ۲۰ روز باشد.


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
امیر سرلشکر حاتمی فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران شد
راهنمای بقا در شرایط جنگی در پنج قدم
مهدی کروبی تجاوز رژیم صهیونیستی علیه ایران را محکوم کرد
ره‌گیری موفق پرتابه‌ها در آسمان تهران
شلیک به فرمول موازنه
ساقط شدن پهپاد متجاوز رژیم صهیونیستی در آسمان قم
پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب خطاب به ملت ایران منتشر شد
فعال‌شدن پدافند هوایی در مرکز تهران+ فیلم
محدوده ستارخان همین الان+فیلم
واکنش اعضای تیم ملی فوتبال به وحشی‌گری رژیم صهیونیستی
اطلاعیه وزارت علوم و وزارت بهداشت درباره نحوه فعالیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی
حمله رژیم صهیونیستی به محدوده سایت فردو +فیلم
شهادت دریابان شمخانی تکذیب شد
حملات جدید رژیم صهیونیستی به مناطقی در حوالی چیتگر +فیلم
فعال شدن پدافند پارچین در شرق تهران +فیلم
دقایقی قبل؛ انفجار و مشاهده دود در منطقه گرمدره +فیلم
به درخواست ایران امشب شورای امنیت سازمان ملل تشکیل می‌شود
سرلشکر پاکپور: به‌زودی درهای جهنم به روی رژیم کودک‌کش گشوده می‌شود
راه‌آهن: هیچ اختلالی در حرکت قطارها نداریم
فراجا هشدار داد: از جابجایی موشک‌ها فیلم نگیرید
عراقچی: ایران از اروپا انتظار دارد صهیونیست‌ها را محکوم کنند
واکنش محسن چاوشی به حمله دیشب رژیم صهیونیستی: لگد کردی، لگد می‌شی ...
آیت‌الله جوادی آملی: سنگ را از همان‌جا که آمده، برگردانید
دادستانی کل هشدار داد: انتشار محتوای مخل امنیت روانی جامعه جرم است
ایران هیچ حمله پهپادی انجام نداده است
فرماندهان شهید ایران را بیشتر بشناسید
پاسخ سنگین ایران در راه است؛ شهادت تنی چند از فرماندهان سپاه+فیل
درخواست مردم همدان از نیروهای مسلح
در شرایط جنگی حواسمان به علائم هشدار دهنده روان کودکان باشد
بمباران سنگین اطراف تبریز توسط رژیم صهیونیستی +فیلم
ویتکاف خواهان دیدار با عراقچی شد؛ ایران نپذیرفت!
توقف واریز و برداشت در پلتفرم‌های طلا با دستور بانک مرکزی
مجمع روحانیون مبارز: ذات رژیم صهیونیستی دشمن صلح است
پزشکیان: پاسخ ما دشمن را پشیمان می‌کند
آمار غیررسمی شهدا و زخمی شدگان در حملات دیشب اسرائیل به ایران
چگونه روان کودکان را از زیر آوار جنگ نجات دهیم؟
شکست نزدیک تیم ملی والیبال ایران در مسابقات لیگ ملت‌ها 2025 مقابل آمریکا
طلا در اوج؛ سایه تجاوز اسرائیل بر بازارهای جهانی سنگینی کرد
پیروزی تیم ملی والیبال زنان ایران مقابل استرالیا در جام ملت‌های آسیا
شهادت خبرنگار دفاع‌پرس و دختر شهید باقری در حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی
اظهارات گستاخانه ترامپ: ایران باید قبل از نابودی توافق کند!
حملات مجدد رژیم صهیونیستی به کرمانشاه +فیلم
حزب مؤتلفه اسلامی: پیروان مکتب حیدر کرار(ع) تجاوز رژیم صهیونیستی را بی‌پاسخ نمی‌گذارند
حمله به قلب هسته‌ای ایران؛ آلودگی فقط داخل سایت
پیام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای شهادت سردار حاجی‌زاده
هشدار به مردم: از خریدهای هیجانی خودداری کنید
تهران: بیانیه امروز صبح گروسی خیلی دیر بود!
آماده‌باش سراسری هلال‌احمر؛ 95 مصدوم در 12 استان
فضای پروازی کشور بسته شد
نامۀ عراقچی به سازمان ملل: اسرائیل پشیمان خواهد شد
X
آگهی تبلیغاتی