×
بین الملل
شناسه خبر : 203376
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/09/21 ساعت 11:22
حمله راکتی از داخل غزه به اراضی اشغالی

حمله راکتی از داخل غزه به اراضی اشغالی

منابع خبری گزارش دادند که نیروهای مقاومت فلسطین امروز 4 فروند راکت به سمت سرزمین های اشغالی پرتاب کردند.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش  خبرگزاری شهاب، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که صبح امروز ۲ فروند راکت از داخل نوار غزه به سمت شهرک «بئیری» شلیک شدند.

رادیو ارتش یک ساعت بعد نیز اعلام کرد که برای بار دوم ۲ فروند راکت دیگر به سمت سرزمین های اشغالی شلیک شد.

منابع صهیونیستی تلفات و خسارت هایی که این حملات به همراه داشته است را اعلام نکردند.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته که بر اثر آن، افزون بر ویرانی های عظیم و قحطی مرگبار بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شده اند.

تل آویو با تحقیر جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری برای اتخاذ تدابیری جهت جلوگیری از اقدامات نسل کشی و بهبود وضعیت فاجعه بار انسانی در نوار غزه همچنان به جنایات نسل کشی علیه ساکنان این منطقه ادامه می دهد.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که پس از گذشت بیش از یکسال جنگ، هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه دست یابد.

ویرانی 86 درصدی غزه و خسارت 37 میلیارد دلاری به آن توسط اشغالگران

دفتر رسانه‌ای دولت غزه اعلام کرد رژیم صهیونیستی از 7 اکتبر 2023 تاکنون 9905 جنایت علیه نوار غزه انجام داده که از این تعداد 7160 مورد علیه خانواده‌های فلسطینی بوده است.

رژیم اشغالگر در حملات خود علیه نوار غزه 1410 خانواده را به طور کامل نابود کرده و بر اساس اعلام وزارت بهداشت تعداد آنها 5444 نفر بوده است.

این دفتر با انتشار بیانیه‌ای افزود 55758 شهید و مفقود در این حملات بر جای مانده که 17712 نفر از آنها کودک و 12136 نفر از آنها زن بوده‌اند. همچنین 3500 کودک در این منطقه به دلیل سوء تغذیه و کمبود غذا در معرض مرگ قرار داشته و 12650 مجروح نیز برای معالجه نیازمند اعزام به خارج هستند. همچنین 12500 بیمار سرطانی در معرض مرگ قرار داشته و باید مداوا شوند.

در بخش درمان تاکنون 1059 نفر از کادر درمان به شهادت رسیده و این تعداد در بخش دفاع مدنی 88 نفر است. اشغالگران در بیمارستان‌های غزه 7 گور دسته جمعی ایجاد کردند که در آنها مجموعاً 520 شهید دفن شده‌ است.

در ادامه این گزارش آمده است 212 مرکز آوارگان و پناهجویان در نوار غزه هدف حمله قرار گرفته و 211 مرکز دولتی ویران شده است. در این حملات همچنین 160500 واحد مسکونی به طور کامل ویران شده و اشغالگران با 78 هزار تُن بمب این وسعت از ویرانی را به وجود آورده‌اند.

پزشکان بدون مرز: دیگر هیچ مکان امنی در غزه وجود ندارد

سازمان بین المللی پزشکان بدون مرز اعلام کرد با وجود ادامه نسل کشی رژیم صهیونیستی در تمام نوار غزه دیگر هیچ مکان امنی در این منطقه وجود نداشته و هیچکس در آن از خطر مصونیت ندارد.

این سازمان بین المللی این مساله را پس از آن بیان کرد که نحوه برخورد گروه اعزامی خود با چند مجروح فلسطینی که در میان آنها 4 کودک نیز وجود داشته‌اند را تشریح نمود. این افراد در بمباران روز یکشنبه اشغالگران صهیونیست علیه شهر دیر البلح در مرکز نوار غزه مجروح شده‌اند.

این سازمان در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: 8 دسامبر جاری و در پی بمباران اسرائیل گروه‌ پزشکی اعزامی ما در بیمارستان صحرایی دیر البلح پذیرای تعدادی مجروح بود که در میان آنها 4 کودک نیز وجود داشته است.

عیس ویلو هماهنگ کننده این بیمارستان صحرایی گفت: آنجا کودکی 11 ماهه بود که درگیر مشکلات ناشی از ضربه مغری شده بود، همچنین یک دختر بچه 7 ساله نیز با دستگاه تنفس مصنوعی به زندگی ادامه می‌داد و از زخم‌های باز در ناحیه شکم رنج می‌برد.

وی افزود: این یک حادثه بدون مورد مشابه نیست بلکه رفتاری هنجار گونه در این جنگ به شمار می‌رود، در نتیجه هیچ مکان امنی در غزه وجود ندارد و هیچکس در آن از خطر مصون نیست.

زخمی شدن 3 شهرک‌نشین صهیونیست در نابلس

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد بر اثر تیراندازی شب گذشته مبارزان مقاومت به سمت خودروی صهیونیست‌ها در شهر نابلس در کرانه باختری، 3 شهرک‌نشین صهیونیست زخمی شدند.

شهادت 22 نفر در بمباران خانه‌ای در شمال نوار غزه

منابع پزشکی از افزایش شمار شهدای بمباران خانه‌ای در مجاورت بیمارستان کمال عدوان در شمال نوار غزه به 22 نفر خبر دادند.

شمار زیادی هم در این حمله زخمی شدند.


نظرات

آخرین اخبار
قفل ترافیکی در جاده‌های شمال؛ چالوس و هراز زیر بار سنگین خودروها
آماده باش آتش‌نشانی تهران؛ سامانه 125 شبانه‌روزی فعال است
اعتراف گروسی درباره وضعیت مواد هسته‌ای ایران
بازگشایی حریم هوایی عراق به روی همه پروازها
هشدار رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت: مدارک پیش‌دبستانی‌های غیرمجاز تایید نمی‌شود
امیر حاتمی: دشمن به آتش‌بس و توافق پایبند نیست
قیمت گوشت قرمز امروز 18 خرداد 1405+ جدول
آغاز دوره نقاهت قلی‌زاده در تهران پس از عمل جراحی زانو
پزشکیان: اولویت ما امنیت ملی و آرامش مردم است
سقوط 67 هزار واحدی بورس؛ شاخص کل عقب نشست
خطر کلاهبرداری: مجرمان با اخبار داغ، شما را به سمت لینک‌های آلوده می‌کشانند.
کدام استان ها درگیر ترسالی و خشکسالی هستند؟
قدردانی حماس از پاسخ کوبنده ایران و یمن به رژیم صهیونیستی
شکار 19 تروریست در تور امنیتی ایران؛ جزئیات انهدام 4 هسته تکفیری
مسافران برای دریافت وجه بلیت‌های لغوشده اقدام کنند
هشدار سخنگوی دولت به مردم: فریب نخورید، اخبار رسمی را دنبال کنید!
نورنما | وقتی جهان برای کودکان امن نیست ...
وزارت بهداشت: همچنان در آماده‌باش کامل هستیم
قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول
قرارگاه خاتم: پاسخی دردناک به رژیم داده شد و توقف عملیات اعلام می‌شود
بازی تکراری تحریم؛ وقتی اروپا واقعیت حاکمیت ایران بر هرمز را نادیده می‌گیرد
قیمت نقره امروز دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول
نمایندگی ایران در وین نسبت به قطعنامه‌های ضدایرانی هشدار داد
رئیس قوه قضاییه: حمایت ملت ایران دنیا را شگفت‌زده کرد
زمان شارژ مرحله سوم اعتبار کودکان دارای سوءتغذیه اعلام شد
نورویدئو | پنتاگون علیه تل آویو؟؛ پشت پرده هشدار بی‌سابقه آمریکا
ادعای معاریو: نتانیاهو از ایران شکست سختی خورد
سفیر ایران در روسیه: اروپا از معادلات مذاکره حذف شده است
دوشنبه سیاه در شرق دور؛ خاورمیانه نبض بورس‌های جهانی را لرزاند
مشاجره خانوادگی در آزادراه کاشان حادثه آفرید
ترامپ خواستار توقف فوری جنگ ایران و اسرائیل شد
دادستانی: انتشار تصاویر اصابت پرتابه‌ها جرم است
پکن نسبت به اوضاع منطقه ابراز نگرانی عمیق کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 18 خرداد 1405 ؛ ریزش اونس جهانی
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول قیمت ها
پیام معنادار ماسک در اوج جنگ؛ اعتراف به پیوند باستانی ایران و تنگه هرمز
بازگشت حجاج ایرانی با وجود محدودیت آسمانی ادامه دارد/ فرودگاه مشهد جایگزین تهران شد
بیت‌کوین پس از سقوط، دوباره اوج گرفت
یکشنبه شب؛ ساعت منطقه به وقت جدیدی تنظیم شد
مرگ فروشنده پرافتخارترین بازسازی تاریخ جوایز تونی شد
ترامپ علیه فدرال رزرو؛ جنگ نرخ بهره بالا گرفت
مرگ در راه اروپا؛ واژگونی قایق مهاجران در نزدیکی مالت
دندانپزشکان بخوانند: آغاز نام‌نویسی آزمون تخصص از امروز
پیام تازه تهران به تل‌آویو؛ «پاسخ در میدان عمل مشخص می‌شود»
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت/پاسخ حزب الله/تهدید به حمله مجدد به لبنان+ فیلم
پیام مهم ایران به جهان: لبنان تنها نیست!
حمله رژیم صهیونیستی به چندشهر ایران؛ شنیده شدن صدای انفجار در غرب و جنوب تهران
شمارش معکوس برای خروج آمریکا؛ کشورها دیگر فرش قرمز نظامی پهن نمی‌کنند
نورنیوز چه پرسید که پاسخ بقایی معنادار شد؟
کایا کالاس خواستار خویشتنداری طرف‌ها در خاورمیانه شد