×
بین الملل
شناسه خبر : 203373
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/09/21 ساعت 10:46
رژیم صهیونیستی کدام مواضع حساس سوریه را درهم کوبید؟

العربی الجدید؛

رژیم صهیونیستی کدام مواضع حساس سوریه را درهم کوبید؟

پایگاه خبری و تحلیلی العربی الجدید در گزارشی نوشت که اشغالگران صهیونیست تقریباً تمامی مواضع نظامی و حساس رژیم صهیونیستی را طی دو روز گذشته موشک باران کردند

نورنیوز-گروه بین الملل: رژیم صهیونیستی در بی‌سابقه‌ترین موشک باران خود طی دو روز گذشته، بیش از ۳۰۰ هدف راهبردی و استراتژیک را در اراضی سوریه در هم کوبید.

پایگاه خبری و تحلیلی العربی الجدید در گزارشی نوشت که اشغالگران صهیونیست تقریباً تمامی مواضع نظامی و حساس رژیم صهیونیستی را طی دو روز گذشته موشک باران کردند تا بتوانند توانمندی نظامی و راهبردی سوریه شامل فرودگاه‌ها و مراکز مطالعات نظامی و ناوگان دریایی و مخازن و انبارهای مهمات و تسلیحات این کشور را از بین ببرند.

تل‌آویو طی روزهای یکشنبه و دوشنبه دست کم ۳۰۰ حمله به مراکز راهبردی سوریه انجام داد که از جمله مهم‌ترین آنها حمله به مراکز مطالعات علمی و نظامی در منطقه «جمرایا» بود که در پشت کوه‌های قاسیون و در فاصله ۱۰ کیلومتری شمال غرب دمشق پایتخت سوریه قرار دارد. این مرکز در دهه ۸۰ قرن گذشته میلادی تشکیل شده و گفته می‌شود سلاح‌ها و موشک‌های پیشرفته‌ای در آنها تولید شده بود که فرصت استفاده از آنها ضد اهداف رژیم صهیونیستی به دست نیامد.

یکی دیگر از مناطق راهبردی موشک باران شده توسط رژیم صهیونیستی، مرکز «برزه» است که در شمال شرقی دمشق قرار دارد. این مرکز نیز در دهه ۷۰ قرن گذشته با مشارکت سوریه و آژانس مطالعاتی دولت فرانسه تأسیس شده و تخصص اصلی آن توسعه تسلیحات شیمیایی و بیولوژیک بوده است.

تل آویو همچنین کارگاه‌های نظامی در منطقه «السفیره» واقع در جنوب شرق حلب که در فاصله ۲۰ کیلومتری این شهر قرار داشته را نیز موشک باران کرده است. این مرکز به عنوان مرکزی برای توسعه تسلیحاتی ارتش سوریه مورد استفاده قرار می‌گرفت.

حمله به مراکز نیروی دریایی سوریه در آب‌های مدیترانه از جمله اقدامات روشمند رژیم صهیونیستی برای از بین بردن توانمندی‌های نظامی سوریه بوده است.

فرودگاه نظامی المزة واقع در غرب دمشق از دیگر اهداف حملات دو روز گذشته رژیم صهیونیستی به سوریه بود که در جریان آن ده‌ها بالگرد و جنگنده سوری منهدم شدند. این فرودگاه یکی از مهم‌ترین مراکز دولت سوریه بود.

سامانه‌های دفاع هوایی مستقر در داخل فرودگاه از جمله سامانه‌های اس ۲۰۰ و سامانه اوسا از دیگر اهداف حملات هوایی رژیم صهیونیستی بود که گفته می‌شود به صورت کامل منهدم شده است.

رژیم صهیونیستی همچنین تمامی فرودگاه‌های سوریه در حومه شرقی حمص را هدف حمله خود قرار داده است. از جمله این مواضع، فرودگاه الشعیرات است که در فاصله ۳۱ کیلومتری جنوب شرق شهر حمص و در مرکز سوریه قرار دارد و سامانه‌های پیشرفته راداری سوریه و کارخانه‌های تسلیحات نظامی در آن مستقر بوده است. روند تولید و نگهداری پهپادهای سوریه نیز در این مرکز انجام می‌شده است.

این فرودگاه شامل ۴۰ آشیانه سیمانی و دو باند پرواز بوده که طول هر کدام از آنها ۳ کیلومتر بوده است. این فرودگاه مجهز به سامانه‌های مستحکم دفاع موشکی شامل موشک‌های سام ۶ بوده و مرکز فرماندهی تیپ ۲۲ دولت بشار اسد در آن مستقر بوده است. آمریکا نیز در ۷ آوریل سال ۲۰۱۷ حملاتی را علیه این پایگاه انجام داده بود.

فائز الاسمر تحلیلگر مسائل نظامی در گفتگو با العربی الجدید تصریح کرد که تل‌آویو تقریباً هیچ مرکز نظامی را از حملات خود مستثنی نکرده است. این حملات، سوریه و ارتش این کشور را بیش از ۲۰ سال به عقب بازگرداند. وی افزود که این حملات، انبارهای تسلیحات و مهمات در حومه دمشق و تیپ ۱۲۱ در منطقه کناکر و تیپ ۱۲ در حومه درعا را منهدم کرده است.

به گزارش مهر، بنابر اعلام این کارشناس و تحلیلگر سوری، رژیم تل‌آویو، جنگنده‌های سوخوی و میگ ۲۹ سوریه و انبارهای مهمات در کوه‌های طرطب در حومه حس که و پایگاه نظامی فرودگاه قامشلی در دورترین نقطه شمال شرقی سوریه را هدف قرار داده است. این حملات همچنین تیپ‌های موشکی و شبکه‌های راداری سوریه را منهدم کرده تا اهداف تل آویو از خلع سلاح کامل سوریه محقق شود.


نظرات

آخرین اخبار
طرح انتخابات تناسبی مجلس به کارگروه تخصصی کمیسیون امور داخلی ارجاع شد
صادرات چای مجاز شد
جنگ خاورمیانه رونق‌بخش صنعت توریسم در جنوب اروپا و مراکش
حمله حزب‌الله به سکوی گنبد آهنین
پوتین وارد پکن شد
تأکید رهبر انقلاب بر نقش افزایش جمعیت در خلق تمدن نوین ایران اسلامی
غریب‌آبادی: ایران برای مقابله با هرگونه تجاوز نظامی آماده و یکپارچه است
حماس گزارش شورای صلح غزه را تحریف واقعیت خواند
نورنما | ربات های کنگ فوکار چینی
روسیه: نیروگاه بوشهر طی هفته‌های آینده به سطح برنامه‌ریزی‌شده بازمی‌گردد
زلزله 4.6 ریشتری نورآباد دلفان در استان لرستان را لرزاند
نورویدیو | چرا پرونده چین به قلب قدرت ایران منتقل شد ؟
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه 12 فرد، 29 نهاد و 19 کشتی مرتبط با ایران اعمال کرد
حضور «رها» با بازی شهاب حسینی در جشنواره «ریندنس» انگلستان
کاپیتان پرتغال به ششمین جام جهانی می‌رسد
کاهش دارایی اوراق خزانه آمریکا در پی شوک انرژی
سینماهای کشور در «روز ملی جمعیت» برای عیالوارها رایگان شد
فردا؛ خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده جنگ تحمیلی در احمدآباد مستوفی
سناریوی ساختگی در جاده چالوس؛چاقوی سوءظن بر قلب نوعروس
عراق: استفاده از خاک خود علیه امنیت منطقه را برنمی‌تابیم
حزب‌الله: هیچ گروهی در دولت نمی‌تواند تصمیم‌گیری ملی را به انحصار خود درآورد
گزارش اتلتیک از احتمال ممنوعیت پرچم پیش از انقلاب ایران در جام جهانی
آیا علیرضا بیرانوند محروم میشود؟
هادی چوپان با مربی مطرح جهانی در مسیر مسترالمپیا 2026
چرا هوای تهران در شرایط خطرناک قرار گرفت؟
خبرهای جدید معاون اول رئیس جمهور از تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی
سه گزینه دشوار ترامپ در قبال ایران چیست؟
جزئیات جلسه شهردار تهران با پزشکیان؛ رسیدگی به آسیب دیدگان جنگ وبازسازی شتاب میگیرد؟
کیفیت هوای تهران در وضعیت قرمز؛ پایتخت در محاصره گرد و خاک
چین ادعای فایننشال تایمز درباره پوتین را رد کرد
باران و کولاک در راه تهران ؛ از سفرهای غیرضروری بپرهیزید
تعویق حمله آمریکا به ایران؛ فریب یا واقعیت؟
ردپای 100 میلیارد دلاری اسرائیل در لیگ برتر انگلیس!
اشتباه محاسباتی در هاوانا؟ هشدار تحلیلگران درباره ماجراجویی نظامی آمریکا
سقوط قیمت تخم‌مرغ؛ جهش قیمت مرغ
سقف خسارت بیمه مسکن 30 درصد افزایش یافت
کاهش مصرف برق 17 درصدی با همکاری مردم
سرنوشت نامعلوم دوومیدانی‌کاران بازداشتی ایران در کره جنوبی
وزارت اطلاعات: 19 تروریست تکفیری دستگیر شدند+فیلم
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 +جدول
ایران تا 1430 سالخورده‌ترین کشور جهان می‌شود
ذخایر استراتژیک نفت خام آمریکا در سراشیبی تاریخی
اکرمی‌نیا: مردم با حضورشان، دشمن را ناکام کردند
ترامپ و سه مانع اصلی رشد اقتصادی آمریکا
شاخص بورس سبزپوش شد
سقوط آزاد نرخ باروری در ایران/کاهش جمعیت فقط درد اقتصاد نیست
حاجی‌بابایی: بخشی از گرانی‌ها هیچ ربطی به جنگ ندارد
ثبات قیمت در بازار برنج/از ایرانیِ 470 هزار تومانی تا هندیِ 195 هزار تومانی
امتحانات مدارس البرز مجازی شد
رحمانی فضلی: چین وارد تقابل مستقیم با ایران نمی‌شود