×
سیاسی
شناسه خبر : 203371
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/09/21 ساعت 10:30
رژیم صهیونیستی می‌خواهد سوریه را به سرزمینی سوخته تبدیل کند

پیام دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی؛

رژیم صهیونیستی می‌خواهد سوریه را به سرزمینی سوخته تبدیل کند

حجت الاسلام حمید شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی درخصوص تحولات اخیر سوریه پیامی به علمای جهان اسلام صادر کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی خطاب به علمای جهان اسلام نوشت: رژیم صهیونیستی تاکنون حدود 400 حمله به تأسیسات حیاتی ملت سوریه داشته و می‌خواهد این کشور جوانمرد و مقاوم را به سرزمینی سوخته و خالی از سلاح تبدیل کند.

حجت الاسلام حمید شهریاری درخصوص تحولات اخیر سوریه با ارسال پیامی به علمای جهان اسلام نوشت: آنچه در سوریه جای تردید نیست این است که مردم این کشور عزیز در دفاع از عزت و کرامت کشور خود و در واقع از عزت و کرامت ملت خود در برابر اشغالگری صهیونیستی مقاومت کردند و شهدای بسیاری را تقدیم کردند. دشمن صهیونیستی طی دهه‌های گذشته بارها علیه سوریه توطئه کرده، اما با مقاومت مردم این کشور و مقاومت جبهه پشتیبان مواجه شد و شکست خورد و ناامید شد.

وی افزود: رژیم اشغالگر صهیونیستی جنگ نظامی، اطلاعاتی و اقتصادی را علیه سوریه به راه انداخت و از طریق جاسوسان خود تلاش کرد اقتصاد مردم سوریه را فلج کرده و روحیه ارتش سوریه را تضعیف کند، اما با مردمی سرشار از نشاط، هوشیاری و تدبیر مواجه شد. این رژیم امروز فرصتی برای انتقام از این مردم سرافراز پیدا کرده است، به همین دلیل شروع به انتقام گیری سخت کرده و حدود 400 حمله را علیه تأسیسات حیاتی، زیرساخت ها و تمام اجزای زندگی ملت سوریه از جمله مراکز نظامی، انبارهای مهمات و هواپیماهای جنگنده را هدف قرار داد. اسرائیل می خواهد این کشور جوانمرد و مقاوم را به سرزمینی سوخته و خالی از سلاح تبدیل کند که هیچ قدرت و توانی نداشته باشد.

شهریاری اضافه کرد: این رژیم در حالی که مردم سوریه سرگرم سازماندهی مجدد امور و التیام زخم های خود هستند، تاکنون توانسته است به برخی از اهداف نفرت انگیز خود دست یابد. این رژیم اشغالگر پس از عملیات فشرده برای تحمیل وضعیت تسلیم و عادی سازی در منطقه و پس از تلاش برای ایجاد فضای یأس و ناامیدی نسبت به محور مقاومت، توانست به برخی از اهداف خود دست یابد.

وی افزود: اخبار مربوط به اشغال بخش هایی از خاک سوریه توسط اسرائیل همچنان ادامه دارد. اگر این وضعیت بدون بازدارندگی و مقاومت ادامه یابد، سوریه، خدای ناکرده، تحت تأثیر همان اشغال، آوارگی، کشتار و ویرانی که فلسطین دچار شده قرار خواهد گرفت. تجاوز امروز رژیم صهیونیستی به سوریه، تجاوز علیه همه اعراب و مسلمانان است و باید برای مقابله با این تجاوز و دفاع از سرزمین سوریه و مردم آن اقدام عاجل صورت گیرد.

دبیر کل مجمع تقریب مذاهب ادامه داد: تسلیحات هوایی و زمینی که اسرائیل در حال تخریب آنها است، سلاح های این یا آن رژیم نیست، بلکه سلاح های مردم سوریه، ملت های عرب و مسلمان و صلح طلب است. کاری که اسرائیل در جهت نابودی این سلاح ها انجام می دهد، زمینه سازی برای تحقق پروژه قدیمی و جدید خود در بازآرایی منطقه بر اساس نقشه خاورمیانه جدید و سپس گسترش آن از نیل تا فرات است.

وی افزود: در گفتمان رسانه های صهیونیستی و رسانه های مرتبط با این دشمن اشغالگر مشخص است که از سلاح فرقه گرایی و ملی گرایی برای ادامه حمله اسرائیل به سوریه استفاده می کنند. ما بار دیگر بر اساس اهداف خود در مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، تأکید می‌کنیم که گفتمان تفرقه مذهبی و نژادپرستانه برای حمایت از صهیونیست‌ها در عملیات تفرقه، تضعیف و تحمیل وضعیت ناامیدی و ناامیدی در سوریه آغاز شده و شبانه روز به کار خود ادامه می دهد.

شهریاری افزود: ای علما و متفکران جهان اسلام! در چنین شرایطی اعراب، مسلمانان و آزادگان جهان، همه دولت ها و ملت ها - به ویژه کسانی که در امت نفوذ دارند، مسئولیت نجات سوریه از چنگال اشغالگران را بر عهده دارند. همه ملت های جهان آزاد باید با صدای بلند و موضعی متحد و محکم برای حمایت از مردم سوریه در برابر این تجاوزات بایستند. آنچه لبنان، غزه و سوریه در معرض آن قرار داشته و دارند، به وضوح نشان می دهد که صهیونیست ها برای رسیدن به اهداف شوم خود از ارتکاب فجیع ترین جنایات دریغ نمی کنند؛ آنها را نمی توان از تجاوزاتشان بازداشت مگر با مقاومت.

وی اضافه کرد: شرایط منطقه به طور موقت و نسبی محور مقاومت را از ایفای نقش خود در مقابله با متجاوزان منحرف کرده است اما شعله ای که خداوند متعال در جان آزادگان افروخته است خاموش شدنی نیست و شجره طیبه ای که در جان ملت های آزاده ریشه دوانده است، به اذن پروردگار همیشه ثمر می دهد. و فردا برای ناظر آن نزدیک است. «آنها آن را دور می بینند ولی ما آن را نزدیک می بینیم».


نظرات

آخرین اخبار
2 بانک بزرگ دنیا در قطر و دبی تخلیه شدند
پیام‌های تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/آسیب به مراکز غیرنظامی
سردار فدوی: ترامپ آتش‌بس می خواهد
نیویورک تایمز: آسیب به پایگاه‌های آمریکا جدی است
جهاد کشاورزی: توزیع کالاهای اساسی در کشور روال عادی دارد/کمبودی نداریم
وزرای خارجه روسیه و مصر توقف فوری درگیری‌ها را خواستار شدند
واکنش استارمر به بمباران میناب: از دیدن آن تصاویر نگران هستیم
ممنوعیت راهپیمایی روز جهانی قدس در انگلیس!
باوجود خبر احتمال آزادسازی ذخایر؛ نفت همچنان در مسیر صعود
شل و توتال خطاب به مشتریان: گاز نداریم
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
اردوغان: رژیم صهیونیستی عامل جنگ منطقه است
ناکامی موساد و سیا با حضور گسترده مردم ایران در خیابان ها
حملات امروز اسرائیل به لبنان ده‌ها شهید و زخمی به‌جا گذاشت
هشدار یک موسسه اعتبارسنجی نسبت به بسته ماندن تنگه هرمز
تمدید مهلت حذف و اضافه دانشگاه الزهرا (س)
انهدام یک باند مرتبط با دشمن آمریکایی-صهیونی در خوزستان
رویین تن: کادر درمان همواره در شرایط جنگی رشادت می‌کنند
بقایی: بانک اهداف ایران هر روز بروزرسانی می‌شود
تحلیلگر چینی: آمریکا و اسرائیل در جنگ علیه ایران شکست خورده‌اند
احتمال انجام بزرگترین آزادسازی ذخایر نفتی
وزیر دادگستری: آمریکا در باتلاقی گیر افتاده که نمی‌تواند از آن خارج شود
کپی‌برداری آمریکا از پهپاد ایرانی شاهد136
اتحادیه اروپا 19 مقام و نهاد ایرانی را تحریم کرد
شهرک نشینان صهیونیست: دیگر بیش از این نمی‌توانیم توان تاب بیاوریم
تماس‌های تلفنی پوتین با سران امارات و جمهوری آذربایجان
دو کشتی صهیونیستی در تنگه هرمز مورد هدف آتش سپاه قرار گرفت
رهایی گروگان در شهرستان فنوج
مشکلی در تامین دارو، تجهیزات پزشکی و شیر خشک نداریم
بی‌اعتمادی مسکو به ترامپ درپی حمله آمریکا در میانه مذاکرات
بی‌توجهی مجامع بین‌المللی به زیست‌بوم خلیج فارس
معاریو: حزب‌الله زنده است
مدافع برزیلی چادرملو: مردم ایران فوق‌العاده هستند
شلیک بیش از 850 موشک از سوی حزب الله به سمت سرزمین‌های اشغالی
مشاور سخنگوی وزارت امور خارجه: هیچ مذاکره‌ای با آمریکا انجام نخواهد شد
خبر خوش به فرهنگیان؛ پرداخت حقوق زودتر از موعد
اسپانیا سفیر خود را از اسرائیل فراخواند
سردار تنگسیری: اجازه عبور از تنگه هرمز در اختیار ایران است
نمی‌گذاریم حتی یک لیتر نفت به نفع آمریکا و شرکای آنها از تنگه هرمز عبور کند
گزارش تصویری | احیای شب بیست و یکم ماه رمضان میدان تجریش
قیمت نفت برنت در 2 ماه آینده به بالای 95 دلار می‌رسد
پیام فرمانده هوافضای سپاه به ترامپ
متجاوزان آمریکایی و شرکایش حق عبور از تنگه هرمز را ندارند
اندونگ: با استقلال و ایران می‌مانم
تحلیل رسانه‌های آسیایی: جنگ آمریکا و اسرائیل تهدیدی برای ثبات منطقه است
گوگل عامل‌های هوش مصنوعی به پنتاگون می‌دهد
حمله دشمن آمریکایی صهیونیستی به دو شناور در اسکله جزیره هرمز
مهلت ارسال اطلاعات دفاتر تجاری الکترونیکی تمدید شد
آغاز موج سی ونهم عملیات وعده صادق 4 با یاد و نام شهدای اقتدار علیه اهداف آمریکا در منطقه