×
سیاسی
شناسه خبر : 203371
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/09/21 ساعت 10:30
رژیم صهیونیستی می‌خواهد سوریه را به سرزمینی سوخته تبدیل کند

پیام دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی؛

رژیم صهیونیستی می‌خواهد سوریه را به سرزمینی سوخته تبدیل کند

حجت الاسلام حمید شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی درخصوص تحولات اخیر سوریه پیامی به علمای جهان اسلام صادر کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی خطاب به علمای جهان اسلام نوشت: رژیم صهیونیستی تاکنون حدود 400 حمله به تأسیسات حیاتی ملت سوریه داشته و می‌خواهد این کشور جوانمرد و مقاوم را به سرزمینی سوخته و خالی از سلاح تبدیل کند.

حجت الاسلام حمید شهریاری درخصوص تحولات اخیر سوریه با ارسال پیامی به علمای جهان اسلام نوشت: آنچه در سوریه جای تردید نیست این است که مردم این کشور عزیز در دفاع از عزت و کرامت کشور خود و در واقع از عزت و کرامت ملت خود در برابر اشغالگری صهیونیستی مقاومت کردند و شهدای بسیاری را تقدیم کردند. دشمن صهیونیستی طی دهه‌های گذشته بارها علیه سوریه توطئه کرده، اما با مقاومت مردم این کشور و مقاومت جبهه پشتیبان مواجه شد و شکست خورد و ناامید شد.

وی افزود: رژیم اشغالگر صهیونیستی جنگ نظامی، اطلاعاتی و اقتصادی را علیه سوریه به راه انداخت و از طریق جاسوسان خود تلاش کرد اقتصاد مردم سوریه را فلج کرده و روحیه ارتش سوریه را تضعیف کند، اما با مردمی سرشار از نشاط، هوشیاری و تدبیر مواجه شد. این رژیم امروز فرصتی برای انتقام از این مردم سرافراز پیدا کرده است، به همین دلیل شروع به انتقام گیری سخت کرده و حدود 400 حمله را علیه تأسیسات حیاتی، زیرساخت ها و تمام اجزای زندگی ملت سوریه از جمله مراکز نظامی، انبارهای مهمات و هواپیماهای جنگنده را هدف قرار داد. اسرائیل می خواهد این کشور جوانمرد و مقاوم را به سرزمینی سوخته و خالی از سلاح تبدیل کند که هیچ قدرت و توانی نداشته باشد.

شهریاری اضافه کرد: این رژیم در حالی که مردم سوریه سرگرم سازماندهی مجدد امور و التیام زخم های خود هستند، تاکنون توانسته است به برخی از اهداف نفرت انگیز خود دست یابد. این رژیم اشغالگر پس از عملیات فشرده برای تحمیل وضعیت تسلیم و عادی سازی در منطقه و پس از تلاش برای ایجاد فضای یأس و ناامیدی نسبت به محور مقاومت، توانست به برخی از اهداف خود دست یابد.

وی افزود: اخبار مربوط به اشغال بخش هایی از خاک سوریه توسط اسرائیل همچنان ادامه دارد. اگر این وضعیت بدون بازدارندگی و مقاومت ادامه یابد، سوریه، خدای ناکرده، تحت تأثیر همان اشغال، آوارگی، کشتار و ویرانی که فلسطین دچار شده قرار خواهد گرفت. تجاوز امروز رژیم صهیونیستی به سوریه، تجاوز علیه همه اعراب و مسلمانان است و باید برای مقابله با این تجاوز و دفاع از سرزمین سوریه و مردم آن اقدام عاجل صورت گیرد.

دبیر کل مجمع تقریب مذاهب ادامه داد: تسلیحات هوایی و زمینی که اسرائیل در حال تخریب آنها است، سلاح های این یا آن رژیم نیست، بلکه سلاح های مردم سوریه، ملت های عرب و مسلمان و صلح طلب است. کاری که اسرائیل در جهت نابودی این سلاح ها انجام می دهد، زمینه سازی برای تحقق پروژه قدیمی و جدید خود در بازآرایی منطقه بر اساس نقشه خاورمیانه جدید و سپس گسترش آن از نیل تا فرات است.

وی افزود: در گفتمان رسانه های صهیونیستی و رسانه های مرتبط با این دشمن اشغالگر مشخص است که از سلاح فرقه گرایی و ملی گرایی برای ادامه حمله اسرائیل به سوریه استفاده می کنند. ما بار دیگر بر اساس اهداف خود در مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، تأکید می‌کنیم که گفتمان تفرقه مذهبی و نژادپرستانه برای حمایت از صهیونیست‌ها در عملیات تفرقه، تضعیف و تحمیل وضعیت ناامیدی و ناامیدی در سوریه آغاز شده و شبانه روز به کار خود ادامه می دهد.

شهریاری افزود: ای علما و متفکران جهان اسلام! در چنین شرایطی اعراب، مسلمانان و آزادگان جهان، همه دولت ها و ملت ها - به ویژه کسانی که در امت نفوذ دارند، مسئولیت نجات سوریه از چنگال اشغالگران را بر عهده دارند. همه ملت های جهان آزاد باید با صدای بلند و موضعی متحد و محکم برای حمایت از مردم سوریه در برابر این تجاوزات بایستند. آنچه لبنان، غزه و سوریه در معرض آن قرار داشته و دارند، به وضوح نشان می دهد که صهیونیست ها برای رسیدن به اهداف شوم خود از ارتکاب فجیع ترین جنایات دریغ نمی کنند؛ آنها را نمی توان از تجاوزاتشان بازداشت مگر با مقاومت.

وی اضافه کرد: شرایط منطقه به طور موقت و نسبی محور مقاومت را از ایفای نقش خود در مقابله با متجاوزان منحرف کرده است اما شعله ای که خداوند متعال در جان آزادگان افروخته است خاموش شدنی نیست و شجره طیبه ای که در جان ملت های آزاده ریشه دوانده است، به اذن پروردگار همیشه ثمر می دهد. و فردا برای ناظر آن نزدیک است. «آنها آن را دور می بینند ولی ما آن را نزدیک می بینیم».


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جزئیات نامه ایران به شورای امنیت درباره اعترافات اخیر ترامپ
قطار مرگ، جان 6 زن هندی را گرفت
سخنگوی سپاه : محاسبات دشمن با دفاع مقدس 12 روزه به هم ریخت
لغو هزاران پرواز همزمان با تعطیلی طولانی دولت آمریکا
پیام پزشکیان در واکنش به تصویب منشور کوروش
واکنش استقلال به اقدام هواداران و باشگاه پرسپولیس
پایان حزب نتانیاهو بر اساس یک نظرسنجی
درخواست 125 عضو دموکرات کنگره برای اجرای آتش‌بس در غزه
دستور صدراعظم آلمان برای نوسازی سریع ارتش
گزارش تصویری | رونمایی از مجسمه «زانو زنندگان برابر ایران»
داستان‌سرایی تازه یک رسانه آمریکایی علیه ایران!
شوک در پیکان؛ سعید دقیقی از سرمربیگری استعفا داد!
ریزش سازه‌ نیروگاه برق 6 نفر را محبوس کرد
حمایت جمهوری خواهان به رهبری ترامپ از حزب افراطی آلمان
اوسمار: پرسپولیس هنوز بهترینش را نشان نداده است
نورنما |شهر زیرزمینی عجیب
صدور حکم بازداشت نتانیاهو و 37 مظنون از سوی دادستانی استانبول
رویترز : ترامپ جنایات جنگی اسرائیل در غزه را نادیده می‌گیرد
جزئیات درگیری مسلحانه پلیس با سارقان خطرناک در زاهدان
مربی ایتالیایی دستیار قلعه نویی شد+ سوابق
قائم‌پناه: رئیس‌جمهور صدای بی‌صدایان است
یونیسف: نیمی از پناهجویان بازگشته از پاکستان به افغانستان کودک هستند
طلسم پنج‌هفته‌ای فولاد با برد مقابل پیکان شکست
افشای جراحی‌های مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی
ارتش آلمان تیم‌های واکنش سریع به تهدیدات پهپادی تشکیل می دهد
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
جدول لیگ برتر پس از اتمام مسابقات روز دوم هفته دهم
صدای شادی بانوان در سکوهای فولاد پیچید
دستور کاتس برای تخریب همه تونل‌ های غزه
هشدار سازمان‌های بین‌المللی درباره کشتار و بحران بی‌سابقه در الفاشر
گواردیولا در آستانه ورود به تالار مشاهیر 1000 تایی‌ها!
تلف شدن دو قلاده خرس قهوه ای در کرمانشاه و مازندران
مجسمه «زانو‌زنندگان برابر ایران» در میدان انقلاب رونمایی شد
ترامپ: نسبت به رفع تحریم های ایران پذیرا هستم
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
لغو تحریم های احمد الشرع از سوی انگلیس و اتحادیه اروپا
حبس خانگی دادستان نظامی اسرائیل
قالیباف: هدف طرح «آبراهام» به زانو درآوردن کشورهای اسلامی است
حماس: پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم، توجیه جنایات علیه غزه است
کنایه عراقچی به اظهارات نتانیاهو
نماینده یزد، مدعی جدید قهرمانی
ترکیه به دنبال بازگرداندن اعضا مرتبط با پ‌ک‌ک از عراق
پایان‌بازی؛ پرسپولیس 3-0 استقلال خوزستان + فیلمهای گلها
وزیر خارجه عراق: می‌خواهیم با ایران و آمریکا روابط خوبی داشته باشیم
واکنش بقایی به قبول مسئولیت تجاوز نظامی اسرائیل علیه ایران از سوی ترامپ
چرا عقربه رشد اقتصادی در جهان از شرق و جنوب بر نمی گردد؟
هشدار نماینده لبنانی درباره تله‌های آمریکایی-اسرائیلی
معاون نخست وزیر روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
اتحادیه اروپا: به حمایت از سوریه متعهد هستیم
اجرای طرح برخورد با اراذل و اوباش و حاملان سلاح سرد درغرب استان تهران
X
آگهی تبلیغاتی