×
اجتماعی
شناسه خبر : 203326
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/09/20 ساعت 21:41
فروش مجوز روزانه طرح ترافیک در تهران ممنوع شد

بر اساس اعلام کارگروه اضطرار آلودگی هوا؛

فروش مجوز روزانه طرح ترافیک در تهران ممنوع شد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران گفت: فروش مجوز روزانه طرح ترافیک در تهران از روز چهارشنبه 21 تا پنجشنبه 22 آذرماه ممنوع است و طرح زوج و فرد خودروها در محدوده طرح کاهش آلودگی هوا اجرا می‌شود.

نورنیوز- گروه اجتماعی: میرمحمد غراوی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران عصر سه‌شنبه از برگزاری سومین جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوا در استانداری تهران خبر داد و در تشریح جزییات مصوبات این کارگروه اظهار کرد: براساس بررسی‌های صورت گرفته و گزارش‌های اعلامی از سوی هواشناسی مبنی بر تداوم آلودگی هوا و با توجه به صدور هشدار نارنجی آلودگی هوا این مصوبات از روز چهارشنبه ۲۱ آذرماه تا پایان روز جمعه ۲۳ آذرماه برای همه شهرستان‌های استان به استثنای شهرستان‌های فیروزکوه و دماوند، قابل اجرایی است، شهر رودهن به لحاظ نزدیکی به شهرستان پردیس و متاثر بودن از آلودگی هوا مشمول مصوبات ذیل است.

وی بیان کرد: فعالیت همه مراکز آموزش عالی و دانشگاه‌ها (دولتی و غیردولتی)، فعالیت‌های آموزشی همه مقاطع تحصیلی و همچنین مدارس استثنایی (دولتی و غیردولتی) در دو نوبت صبح و عصر، در تاریخ‌های یادشده تعطیل اعلام می‌شود، همچنین آموزشگاه‌های زیر نظر ادارات کل آموزش و پرورش نیز مشمول این مصوبه هستند.

غراوی گفت: فعالیت همه مهدکودک‌ها، کودکستان‌ها، دستگاه‌های دولتی ملی و استانی و نهادهای عمومی غیردولتی به استثنا بانک‌ها، مراکز خدمات‌رسان و مراکز درمانی تعطیل خواهد بود.

تردد شبانه همه خودروهای گازوییلی سنگین ممنوع است

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران بیان کرد: تردد شبانه همه خودروهای گازوییلی سنگین به استثنای میکسرهای حمل بتن در سطح شهر تهران و تردد کامیون‌های عبوری موکدا از رینگ آزادگان ممنوع بوده و باید از آزادراه الغدیر تردد کنند، همچنین از روشن ماندن اتوبوس‌ها و مینی‌بوس‌ها در پایانه‌های مسافربری، وسایل حمل و نقل عمومی که آلایندگی قابل رویت دارند (مینی‌بوس، اتوبوس، ون و تاکسی) از محل توقف‌گاه اتوبوس‌های شرکت واحد و پایانه‌های مسافربری جلوگیری شود.

غراوی اظهار کرد: در این کارگروه مصوب شد پلیس‌های راهور استان تهران، نسبت به جلوگیری از تردد همه موتور سیکلت‌ها، خودروهای دودزا اقدامات لازم را به عمل آورند.

وی بر ضرورت استفاده از ماسک‌های مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (N۹۵) توسط آحاد مردم و به ویژه گروه‌های حساس (کودکان، افراد سالمند، بیماران قلب و تنفسی، زنان باردار)، شاغلان پلیس راهور و شهرداری‌ها که بیشترین مواجهه با آلودگی هوا و حضور در فضای باز دارند، تاکید کرد و گفت: لازم است که اطلاع رسانی لازم، توصیه‌ها و جلب همکاری و مشارکت عمومی درباره پرهیز از اقدامات منجر به آلودگی هوا، رعایت نکات بهداشتی ویژه شرایط اضطرار آلودگی هوا و کاهش استفاده از وسایل نقلیه شخصی و پرهیز از سفرهای غیر ضروری و نظایر آن، انجام شود و از فعالیت‌های ورزشی در محیط باز خودداری شود.

وی بر ضرورت جانمایی پایگاه‌های سیار فوریت‌های پزشکی اعم از اورژانس و هلال احمر در مناطق پرتردد شهر، تاکید کرد و افزود: مصرف نفت‌کوره و مازوت در همه واحدهای نیروگاهی، صنعتی، تولیدی، معدنی و خدماتی استان ممنوع است و تداوم تامین سوخت گاز موردنیاز نیروگاه‌ها و سایر واحدهای متصل به شبکه گازرسانی که فعالیت آنها در این شرایط ضروری است، انجام شود.

تشدید نظارت بر فعالیت واحدهای آلاینده

معاون استاندار تهران بر ضرورت جلوگیری از پسماندسوزی و سوزاندن شاخ و برگ درختان در محدوده شهرداری‌ها و بخشداری‌های استان و شهرداری‌های مناطق ۲۲ گانه تهران، و حریم شهرها و خارج از حریم شهرها، تاکید کرد و گفت: طبق مصوبات لازم است که اطلاع‌رسانی لازم در این باره از طریق فرمانداری‌ها و شهرداری‌ها در حوزه استحفاظی شهرستان‌ها صورت گیرد.

وی تشدید نظارت بر فعالیت واحدهای آلاینده و همچنین سوخت مصرفی نیروگاه‌ها و واحدهای تولیدی و صنعتی را نیز از مصوبات کارگروه اعلام کرد و افزود: همه دستگاه‌ها مکلف هستند گزارش اقدامات را به صورت مکتوب به همراه مستندات پس از پایان شرایط اضطرار به استانداری و دبیرخانه اعلام کنند.

غراوی گفت: فرمانداران استان بر نحوه اجرای مصوبات در شهرستان مربوطه نظارت و گزارش اقدامات را به استانداری و دبیرخانه اعلام کنند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
لغو 1100 پرواز فقط در یک روز در آمریکا
بازداشت عضو شورای شهر دورود
القسام جسد افسر اسرائیلی را به صلیب سرخ تحویل داد
قوه قضاییه: اظهارات رسایی صحت ندارد
نخست وزیر مجارستان: پیروزی اوکراین فقط با «معجزه» ممکن است
تاکید وزیران خارجه مصر و قطر بر تثبیت آتش‌بس در غزه
پزشکیان: دستگاه‌های دولتی از ناقضان اصول قانون اساسی هستند
غیرحضوری شدن فعالیت ببیشتر مدارس خوزستان تا پایان آبان + جزییات
صرفه‌جویی در شمال تهران؛ 67 روز بیشتر آب برای پایتخت
جایگاه و نقش گروه زر در امنیت غذایی ایران
مالک رستوران اسپانیایی، مشتریان صهیونیست خود را خارج کرد + فیلم
ترامپ: دموکرات‌ها «مثل سگ» پا پس کشیدند
پایان فرار برادران قاتل؛ اعتراف به قتل سه مرد در زاهدان
اعلام آمادگی لاوروف برای دیدار با وزیر خارجه آمریکا
جزئیات پرونده قتل مبینا زارع در غرب تهران ؛ قاتل از کشور گریخت
دستگیری عوامل کشتار غیرمجاز الاغ
رئیس ستاد ازدواج دانشگاهیان منصوب شد
رئیس‌جمهور سه‌شنبه به مجلس می‌رود
زلزله‌ای حدود 7 ریشتری شمال شرق ژاپن را لرزاند
عارف: تأمین مسکن، اولویت اصلی دولت است
مهریه بدون سقف و بدون زندان
پرونده ثبت‌نام آزمون دکتری 1405 با 171 هزار داوطلب بسته شد
اژه‌ای: از متهمان امنیتی جنگ 12 روزه نیز می‌توان گذشت
موفقیت برندهای ایرانی در بازار چین
قیمت دلار و سایرارزها امروز یکشنبه 18 آبان 1404
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 18 آبان 1404 + جدول
پاسخ رسمی مرغداران به شایعه مصرف مواد مخدر در مرغ‌ها
از غزه تا قاب سینما؛ آغاز شمارش معکوس نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت
آلمانی‌ها در مخالفت با صادرات سلاح به رژیم صهیونیستی خود را زنجیر کردند
گذشت از قصاص یک ساعت قبل از اجرای حکم
اعتراض تند شورایی‌ها به غیبت زاکانی در صحن شورا
توانمندی موشکی کشور چند سال جلو افتاده است
اختلال اینترنت ایران مربوط به سرویس کلادفلر است
انتقاد فرانسه از استقرار نیروهای آمریکایی در کارائیب
سقوط عجیب بورس تهران با خروج نقدینگی
نتانیاهو به زوال عقل پیشرفته مبتلا است
نقشه تازه قدرت در نظم نوین معدنی
حمل بار غیرایمن و جابه‌جایی مسافر با خودرو شخصی ممنوع شد
پرداخت بیعانه نقطه آغاز اغلب کلاهبرداری‌های اینترنتی است
پایان رسمی صدرنشینی ایران در رنکینگ جهانی والیبال نشسته
قاضی پرونده اعدام صدام از سوءقصد جان سالم به در برد
قیمت خودرو داخلی و مونتاژی امروز 18 آبان 1404
هشت کشور آماده بازداشت نتانیاهو به اتهام جنایت جنگی در غزه
یک شهید در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
اراک میزبان دربی پایتخت شد
چرا کالای ایرانی در بازار عراق 17 درصد گران‌تر تمام می شود؟
راز قتل مادر زن با اعتراف داماد فاش شد
پرواز تمام هواپیماهای «MD-11» در آمریکا ممنوع شد
هیچ کس حق لغو کنسرت‌ها را به‌خاطر سلیقه شخصی ندارد
اخراج کارمندان با 3 فرزند یا مادران باردار ممنوع شد
X
آگهی تبلیغاتی