×
سیاسی
شناسه خبر : 203258
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/09/20 ساعت 13:47
محسن رضایی: زیر ساخت نظامی سوریه در حال نابودی است

محسن رضایی: زیر ساخت نظامی سوریه در حال نابودی است

محسن رضایی گفت: طی 24 ساعت گذشته 250 نقطه زیر ساختی در سوریه مورد حمله اسراییل، امریکا و گروه‌های تروریستی قرار گرفت و تمامی مراکز پژوهشی نظامی سوریه در حال نابودی کامل است.

نورنیوز-گروه سیاسی: دبیر شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا با اشاره به اتفاقات اخیر رخ داده در سوریه گفت: دشمن از استقلال مردم منطقه در هراس است و هم اکنون امریکا و اسراییل در حال نابودی زیرساخت‌های سوریه هستند.

 محسن رضایی روز سه شنبه در مراسم افتتاح دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی هوایی و فضایی ایران در کیش با بیان اینکه نیروهای نظامی اسراییل با سوء استفاده از اتفاقات رخ داده در سوریه به ۲۰ کیلومتری دمشق رسیدند، اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۵۰ نقطه زیر ساختی در سوریه مورد حمله اسراییل، امریکا و گروه‌های تروریستی قرار گرفت و تمامی مراکز پژوهشی نظامی سوریه در حال نابودی کامل است.

وی ادامه داد: همین اتفاقات اخیری که در لبنان و سوریه دیدم و شاید در آینده نزدیک در عراق نیز شاهد آن خواهیم بود، از نشانه‌های واضح ترس دشمنان از استقلال کشورهای منطقه است و آنان تمامی تلاش خود را برای جلوگیری از آن و تضعیف کردن ملت‌های منطقه به کار خواهند گرفت.

دبیر شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا با بیان اینکه دشمنان در حال تلاش برای تغییر چهره غرب آسیا هستند، افزود: جنایات انجام شده برای این برنامه ریزی شوم، حتی از جنایت‌های هیتلر نیز بدتر است.

وی با اشاره به دریافت اطلاعاتی از اردوگاه‌های امریکا در منطقه گفت: ۱۱ هزار داعشی در حال آموزش در اردوگاه‌های امریکا در منطقه هستند تا در اولین فرصت وارد عراق شوند.

رضایی با تاکید بر اینکه وقت آن رسیده تا کشورهای منطقه بیدار شوند، بیان کرد: هرگونه کاهش امنیت در منطقه آسیب‌های جبران ناپذیری به کشورها وارد خواهد کرد که همه در این راستا باید هوشیار باشند؛ امریکا و هم دستانش به دنبال تضعیف ملت‌ها و غارت اموال آنان هستند.

وی ادامه داد: باید از تاریخ عبرت گرفت؛ تاریخ نشان داده که غرب حتی به دست نشانده‌های خود نیز رحم ندارد و غارت منابع کشورهای دیگر از اولویت‌های اصلی آنان است.

دبیر شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا پیشرفت‌های امروز کشور در عرصه نظامی را نشان از خودباوری در این حوزه دانست و گفت: ما امروز با افتخار در همه حوزه‌های نظامی در حال تولید محصول هستیم؛ ما هیچگاه روزهایی را که برای خرید هواپیما و تعمیر آن‌ها ملت ایران را تحقیر کردند فراموش نمی‌کنیم و این مسیر پیشرفت را ادامه خواهیم داد.

وی اضافه کرد: ما به یاد داریم که همان تجهیزات نظامی که پیش از انقلابی خریداری شده بود به دلیل عدم پشتیبانی و تجهیزات موجود، در جنگ هشت ساله زمین گیر شد؛ در جنگ تمامی کشورهایی که حتی قرارداد همکاری نظامی داشتند به ایران پشت کردند اما ما با دست خالی و با اعتماد به نفس در برابر دشمنان ایستادیم و به امروز رسیدیم.

رضایی با تاکید بر اینکه دشمن هرچه در توان داشته برای جلوگیری از پیشرفت ملت ایران به کار گرفته است، افزود:‌ امروز در شرایط محاصره اقتصادی و تحریم هستیم؛ آنان می‌دانند که ملت متمدن ایران در صورت وجود شرایط لازم می‌تواند به قدرت اول تبدیل شود و برای همین همواره در تلاش برای تضعیف ملت ایران هستند.

وی همچنین تقویت صنعت هوایی و فضایی کشور را ضروری دانست و به توجه ویژه در برنامه هفتم توسعه به این حوزه شد.

به گزارش ایرنا، رضایی همچنین اعلام کرد که در شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا از هرگونه پیشرفت نظامی در صنعت هوایی کشور حمایت می‌شود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هوای تهران در وضعیت مطلوب
برنامه مسابقات ورزشی امروز 23 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه23 آذر 1404+ وضعیت استانها
چین سیستم هوش مصنوعی گسترده ملی را فعال کرد
دزفول عضو مجمع شهرداران آسیایی شد
نشستن اشتباه، علت کمر درد
وقتی چت بات ها جای مشاور برای نوجوانان را می گیرد
آیا مصرف داروهای ضدافسردگی برای رشد مغز نوزاد مضر است؟
در هوای آلوده، تنگی نفس را جدی بگیرید
مجروح شدن 2 سرباز صهیونیست در جنوب غزه
حماس: رژیم اشغالگر عامدانه به‌دنبال شکست آتش‌بس در غزه است
اعتصاب سراسری در ایتالیا؛ ، حمل‌ونقل عمومی متوقف شد
پایان مأموریت یونامی آغازگر فصل جدیدی در روابط با سازمان ملل
تأکید وزیر علوم بر اختصاص سهم قانونی پژوهش از تولید ناخالص ملی
محکومیت شهرک‌سازی اسرائیل در کرانه باختری از سوی آلمان
کشته و مجروح شدن 6 آمریکایی در تدمر/ ترامپ: انتقام جدی است
افزایش جذب سرمایه‌گذاری خارجی در مناطق آزاد
سردرگمی در دبیرخانه کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
قلعه‌نویی خواهان 4 بازی تدارکاتی برای تیم ملی شد
اوکراین جنگ دریایی علیه روسیه را اعلام کرد
بنزن عامل آلودگی هوای پایتخت
آزادی 113 محکوم واجد شرایط قانون در پایتخت
بازگشت صلاح و پیروزی لیورپول/چلسی به روزهای برد برگشت
حماس: سلاح مقاومت بخشی از سلاح‌های دولت فلسطین خواهد بود
نورنما | بزرگ‌ترین باغ گردوی جهان در کدام شهر است؟
عراقچی: ما خواهان جنگ نیستیم / آمریکا قابل اعتماد نیست
خاموشی گسترده در اودسای اوکراین
لهستان دیوار دفاعی برابر روسیه می‌سازد
مدارس ابتدایی هرمزگان یکشنبه و دوشنبه غیرحضوری شد
اعضای باند توزیع گوشت آلوده در اصفهان بازداشت شدند
کدام مشاغل مشمول فراخوان مالیات بر ارزش افزوده نمی‌شوند؟
صدای تازه ترین شکاف سیاسی در آمریکا در جیب مردم
هشدار حزب‌الله عراق به ترامپ و نماینده او
اوراسیا و بازتعریف جایگاه ایران در زنجیره تجارت منطقه‌ای
در جنگ بعدی ایران 500 تا هزار موشک همزمان شلیک خواهد کرد
کامران فانی کتابشناس پیشکسوت درگذشت/پیام تسلیت پزشکیان
5 میلیون درخواست برای بلیط جام‌جهانی فقط در یک روز
گروسی: در خصوص ایران در تلاش برای یافتن راه حل پایدار هستم
استقبال 2.9 میلیون سرپرست خانوار از کالابرگ جدید
معمای لوسیفر
فرمانده ارشد القسام ترور شد
عراقچی: همکاری بین کشورهای منطقه در تثبیت امنیت ضروری است
ماشاریپوف رسما بازیکن استقلال است
پزشکیان: بریکس می‌تواند الگوی ارتباطی نوینی ارائه دهد
کالابرگ درآمدی سه دهک اول درآمدی شارژ شد
فعالیت سامانه بارشی در سراسر کشور تشدید می شود
ثبت پنجمین فوتی ناشی از آنفلوآنزا در هرمزگان
ابلاغ تعرفه واردات خودرو از 4 تا 165 درصد از سوی دولت
ایلام رکورددار بارش‌ها شد
نهاده‌های بندر امام خمینی ترخیص شد
X
آگهی تبلیغاتی