×
بین الملل
شناسه خبر : 203256
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/09/20 ساعت 13:38
یک مسئول مصری: زمان اعلام آتش بس در غزه بسیار نزدیک است

یک مسئول مصری: زمان اعلام آتش بس در غزه بسیار نزدیک است

یک رسانه لبنانی به نقل از یک مسئول مصری گفت که نتانیاهو با بسیاری از مسائل که پیش از این درمورد آن ها ملاحظاتی داشته و یا مخالف آن ها بوده است، موافقت کرد و زمان اعلام آتش بس در غزه بسیار نزدیک است.

نورنیوز-گروه بین الملل:  یک مسئول مصری در گفت وگو با روزنامه الاخبار لبنان گفت که موضع بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی درخصوص آتش بس غزه در حال حاضر نرم تر از هر زمان دیگری شده است.

وی که در مذاکرات قاهره در مورد غزه مشارکت کرده است، افزود: نتانیاهو با بسیاری از مسائل که پیش از این درمورد آن ها ملاحظاتی داشته و یا مخالف آن ها بوده است، موافقت کرد و زمان اعلام آتش بس در غزه بسیار نزدیک است.

این مسئول مصری که الاخبار نامی از آن نبرده است خاطرنشان کرد: اتفاقات سوریه منجر به وقفه کوتاه در مذاکرات غزه شد اما این مذاکرات بار دیگر از سر گرفته شد.

وی همچنین گفت که قطر و ترکیه در این مذاکرات که تقریبا به مراحل نهایی رسیده است نقش گسترده تری ایفا کردند.

اخیرا یک منبع آگاه به شبکه الشرق گفت: توافق مبادله محدود میان(رژیم) اسرائیل و حماس، در صورت اجرا، ممکن است اولین مرحله از توافق جامع‌تر برای آتش‌بس تدریجی باشد که شامل عقب نشینی اسرائیل از نوار غزه نیز می‌شود.

این منبع اعلام کرد: در صورت موافقت اسرائیل با توافق پیشنهادی، آتش‌بس زیر نظر میانجی‌ها برای یک دوره ۶ تا هشت هفته آغاز خواهد شد.

منبع مذکور در این باره افزود: تل‌آویو در ازای تعدادی از گروگان‌های اسرائیلی (اسرای صهیونیست در نوار غزه)، اسرای فلسطینی از جمله دست‌کم ۱۰۰ اسیر دارای احکام سنگین را آزاد می‌کند.

شبکه الشرق در ادامه گزارش داد که جنبش حماس، فهرست اولیه اسرای زنده صهیونیست را به قاهره تحویل داده است.

رسانه‌های صهیونیستی نیز در این باره گزارش دادند: در مرحله اول، ۱۸ اسیر اسرائیلی زنده و پنج جسد در قرارداد مبادله آزاد خواهند شد.

شبکه العربی نیز به نقل از منابع خود اعلام کرد: درباره نقاط و مکان‌هایی که اسرائیل در مرحله اول توافق‌نامه آتش‌بس از آنها خارج می‌شود، توافق حاصل شده است؛ یک هفته پس از آغاز آتش‌بس، اسرا آزاد می شوند و ارتش اسرائیل از مناطق مورد توافق، خارج می‌شود.

این منابع گفتند: اسرائیل در مرحله اول از گذرگاه رفح و از برخی مواضع محور صلاح الدین عقب‌نشینی می‌کند.

طبق گفته منابع العربی، قاهره لیست سایر اسرای صهیونیست را تحویل خواهد داد و در مورد نقاط عقب‌نشینی ظرف دو روز با یک هیئت صهیونیستی گفت‌وگو خواهد کرد.

پیش از این یک منبع آگاه به العربی الجدید گفته بود: مذاکرات مربوط به توقف آتش بس در غزه به مرحله پیشرفته و تبادل اسیران از طریق میانجی گران رسیده است.

این منبع آگاه گفت: حماس به میانجی گر مصر، فهرست اولیه‌ای داده و هیات اسرائیلی، اسامی را بررسی می کند.

وی افزود: طرف‌ها به شکل بی سابقه ای در دستیابی به آتش بس، جدیت دارند و مصر، قطر، ترکیه و آمریکا، ناظر بر مذاکرات هستند.

روزنامه العربی الجدید گزارش داد که هیات حماس به مقامات اطلاعات مصر در جریان گفت وگوی چند ساعته روز یکشنبه، اسامی برخی اسیران صهیونیست شامل بیماران و سالخوردگان را ارائه کرده که قرار است مشمول توافق شوند.

این هیات همچنین اسامی اسیران فلسطینی دربند زندان های اشغالگران و کسانی را که مقاومت خواهان آزادی آنهاست، ارائه داده تا مشمول تبادل شوند.

این رسانه افزود: قرار است طی ساعات آتی، هیاتی اسرائیلی برای بررسی برخی بندهای پیشنهادی مربوط به آتش بس غزه وارد قاهره شود.


کلید واژگان
اسرائیلآتش بسزهصر
نظرات

آخرین اخبار
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش
غیبت مهره‌های کلیدی پرسپولیس در بازی با خیبر
اختصاص 252 هزار میلیارد تومان برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
نورنما | حلول ماه پر برکت رمضان مبارک باد
نتایج قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو اعلام شد + لینک
درخواست مسکو از واشنگتن: از محاصره نظامی کوبا دست بردار
تبریک پزشکیان به سران کشورهای اسلامی درپی حلول ماه مبارک رمضان
توییت ضرغامی درخصوص دلایل اعتراضات اخیر
چرخش به شرق تاکتیک است یا تغییر پارادایم؟
روسیه: مذاکرت سه جانبه ژنو دشوار بود
پزشکیان:اگر پروژه ای تعریف کنیم اعتبار آن را تامین می کنیم/حل مشکل برق با پنل های خورشیدی
اسامی داوران هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال
آغاز احداث نخستین نیروگاه خورشیدی شناور کشور
وزیر حج عربستان به ایران دعوت شد
پادکست | 8 راز طلایی برای جوان و پرانرژی موندن در هر سنی !
با حضور رییس جمهور؛ سه طرح شاخص اقتصادی و زیربنایی لرستان افتتاح شد
مجازی کردن امتحانات کار دست وزیر علوم داد
تضعیف اجماع بین‌المللی علیه مهمات خوشه‌ای
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمال از امروز
کشف 400 میلیارد تومان شمش طلا توسط مرزبانان
نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی اعلام شد+ لینک
گفتگوی تلفنی گروسی با عراقچی پیرامون مذاکرات ژنو
پادکست | دعا در آیینه قرآن
مذاکرات ایران و روسیه برای توسعه یک میدان نفتی وارد مراحل نهایی شد
کناره‌گیری سخنگوی وزارت امنیت داخلی آمریکا
استقلال و پاشنه آشیل همیشگی؛ عقب‌نشینی بعد از گل
هشدار هند به غول‌های فناوری : محتوای غیرقانونی باید حذف شود
پسکوف: درباره نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پیش‌داوری نکنید
اعتراض 81 سینماگر جهان به سکوت جشنواره برلین درباره غزه
252 همت برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در بودجه 1405
هشدار نظامی یمن و مهلت دیپلماتیک به ریاض
پزشکیان: برنامه جامع همکاری‌های ایران و روسیه به سرعت اجرا خواهد شد
تولیدکنندگان مرغ: نهاده‌ها 4 برابر قیمت واقعی فروخته می شوند
حیوان حمله‌کننده به دانشجو سگ ولگرد بود
هشدار درباره سه برابر شدن جمعیت سالمند ایران تا سال 1435
فرمانده نیروی دریایی ارتش ایران وارد دهلی نو شد
ورود رئیس جمهور مسعود پزشکیان به استان لرستان
زمان و ساعت دقیق لحظه تحویل سال 1405 + حیوان و رنگ سال
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404
قیمت گوشی امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404 + جدول
کارنامه آزمون دستیاری فوق تخصصی 1404 منتشر شد
عراقچی: مذاکرات ژنو پیشرفت داشت/ وارد متن یک توافق احتمالی خواهیم شد
نمایشگاه‌های بهاره تهران از 5 اسفند آغاز می‌شود