×
اجتماعی
شناسه خبر : 203138
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/09/19 ساعت 16:53
مجلس خواستار تجدیدنظر درباره افزایش غیرمتعارف شهریه دانشگاه آزاد شد

مجلس خواستار تجدیدنظر درباره افزایش غیرمتعارف شهریه دانشگاه آزاد شد

52 نماینده مجلس شورای اسلامی در تذکری به وزیر بهداشت و علوم خواستار تجدید نظر در افزایش غیرمتعارف شهریه دانشگاه آزاد شدند.

نورنیوز- گروه اجتماعی: احمد نادری در جلسه علنی نوبت عصر امروز مجلس شورای اسلامی، تذکرات کتبی نمایندگان خطاب به مسئولان اجرایی کشور را به شرح زیر قرائت کرد:

تذکر علی اکبر علیزاده، نماینده دامغان و تعداد ۴۹ نفر از نمایندگان به عبدالناصر همتی، وزیر امور اقتصادی و دارایی در مورد لزوم رفع مشکلات پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری.

تذکر علی اکبر علیزاده و ۴۲ نفر از نمایندگان به علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش در مورد لزوم پیگیری اخذ مجوز استخدام سرایدار مدارس.

تذکر حبیب قاسمی، نماینده شهرضا و دهقان و تعداد ۳۲ نفر از نمایندگان به وزیر نفت در مورد لزوم پاسخگویی در خصوص علت عدم هزینه کرد مبلغ ۵.۲ هزار میلیارد تومان بودجه بهینه‌سازی مصرف انرژی

تذکر حسینعلی حاجی دلیگانی، نماینده شاهین شهر و تعداد ۴۳ نفر از نمایندگان به جناب احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مورد لزوم اعمال حق شغل در احکام بازنشستگی فرهنگیان واجد شرایط.

تذکر میثم ظهوریان، نماینده مشهد و کلات به علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش در مورد ضرورت جلوگیری از تبدیل وضعیت و جذب بدون آزمون و رسیدگی به کاهش کیفیت گزینش در آموزش و پرورش.

تذکر رمضان رحیمی، نماینده فلاورجان به رئیس‌جمهور در مورد لزوم رسیدگی به افزایش سه برابری شهریه دانشگاه آزاد اسلامی.

تذکر محسن بیگلری، نمانده سقز و بانه و تعداد ۳۷ نفر از نمایندگان به حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مورد لزوم رسیدگی به افزایش سرسام آور شهریه دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد.

تذکر محمدرضا صباغیان، نماینده مهریز و تعداد ۳۳ نفر از نمایندگان به اسکندر مومنی، وزیر کشور در مورد لزوم رسیدگی به عدم عملکرد مناسب و شفاف سامانه سیپاد، نارضایتی رانندگان و مشکلات ناشی از آن در شهرداری‌ها.

تذکر محمدرضا صباغیان، نماینده مهریز و تعداد ۳۶ نفر از نمایندگان به سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد لزوم تسریع در اتصال منازل و کسب‌وکارها به شبکه فیبر نوری در شهرهایی که طرح فیبر نوری کامل شده است.

تذکر عباس بیگدلی، نماینده تاکستان و تعداد ۲۹ نفر از نمایندگان به علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش در مورد لزوم رسیدگی به اعتراضات آزمون کیفیت بخشی آموزش و پرورش برگزار شده در اردیبهشت ۱۴۰۳.

تذکر سید سلمان ذاکر، نماینده ارومیه به محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مورد لزوم رسیدگی به گرانی کیت‌های آزمایشگاهی با کیفیت در آزمایشگاه‌ها.

تذکر حسینعلی حاجی‌دلیگانی و تعداد ۵۱ نفر از نمایندگان به محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان پزشکی و حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مورد لزوم تجدیدنظر در افزایش غیر متعارف شهریه رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی.

تذکر بهروز محبی نجم آبادی، نماینده مردم سبزوار و تعداد ۳۳ نفر از نمایندگان به سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه در مورد لزوم انجام دیپلماسی موثر در مقابل کشورهای غربی در مسیر تحکیم اقتدار نظام اسلامی.

تذکر رمضان رحیمی، نماینده فلاورجان و تعداد ۳۳ نفر از نمایندگان به عبدالناصر همتی، وزیر امور اقتصادی و دارایی در مورد لزوم کنترل تورم و جلوگیری از افزایش قیمت کالاهای اساسی.

تذکر رمضان رحیمی و تعداد ۴۸ نفر از نمایندگان به عزیز نصیرزاده، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در مورد لزوم دادن پاسخ مناسب به رژیم غاصب صهیونیستی در تجاوز آشکار به حریم جمهوری اسلامی ایران.

تذکر حبیب قاسمی و تعداد ۴۱ نفر از نمایندگان به عبدالناصر همتی، امور اقتصادی و دارایی در مورد لزوم کنترل افزایش بی رویه قیمت کالاها و سقوط شدید سرمایه‌های مردم در بورس.

تذکر محمدرضا صباغیان و تعداد ۲۲ نفر از نمایندگان به محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مورد لزوم چاره‌اندیشی برای کاهش پدیده خودکشی در جامعه به خصوص در بین پزشکان.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
زمان برگزاری مراسم وداع و تشییع شهید سپهبد سید عبدالرحیم موسوی اعلام شد
اعتراف کانال 14 اسرائیل: حملات دیشب گسترده و پردامنه بود
یک سخنرانی و واکنش‌های منفی در بازار
اردن تنها برای دو ماه ذخایر سوخت و گاز دارد
البرادعی: ترامپ ما (اعراب) را رها می‌کند؟
شکست اف-15 آمریکایی در دوئل با پهپاد ایرانی
سقوط سهام در بازارهار جهانی پس از اظهارات ترامپ
تغییر وضع تنگه هرمز بدون عادی‌سازی روابط با ایران ممکن نیست
واکنش‌ تند محافل آمریکایی به مهملات ترامپ: او یک متوهم است
بازسازی فولاد خوزستان؛ نیازمند 6 ماه تا یک سال
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله هوایی به اسکله‌های قشم و بندرچارک
زلزله بزرگ 7.4 ریشتری سواحل اندونزی را لرزاند
تمرکز شهرداری تهران بر جبران عقب ماندگی‌های فضای سبز
رازگشایی از سخنان امشب ترامپ؛ اعلام صریح ناکامی
واکنش‌های منفی به سخنرانی ترامپ/ 20 دقیقه وقت با ارزش هدر رفت
واکنش منفی بازار نفت به ترامپ/قیمت نفت 4 دلار گران شد
پاسخگویی به بیش از 310 هزار تماس مردمی در تهران از ابتدای جنگ
انگلیس اشتراک‌گذاری اطلاعات با آمریکا را محدود کرد
نمایش برخط «موسی کلیم الله» در شبکه نمایش خانگی
خسارت گسترده در تل‌آویو بعد از اصابت موشک‌های ایرانی
حملات مجدد حزب‌الله به نیروهای اسرائیلی
غول پتروشیمی عربستان به دلیل کنترل تنگه هرمز تعطیل شد
آمریکا برای همیشه از خلیج فارس اخراج شد
واشنگتن آماده آتش‌بس با تهران است
مقام ایرانی به المیادین: زرادخانه ما دشمن را غافلگیر می‌کند
دبیرکل ناتو پس از تهدید ترامپ به آمریکا سفر می کند
انتقاد سناتور آمریکایی از جنگ‌طلبی‌های ترامپ
گفت‌وگوی استاب و ترامپ درباره ایران
ایران در تنگه هرمز «عوارضی» راه‌اندازی کرده است
آمریکا تحریم‌ها علیه دلسی رودریگز را لغو کرد
شکست اف-15 آمریکایی در دوئل با پهپاد ایرانی
فرانسه و ژاپن اعلامیه همکاری در حوزه انرژی هسته‌ای امضا کردند
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و ویتنام در خصوص تحولات منطقه
گزارش CNN از پیام‌های رد و بدل شده بین ترامپ و اروپایی‌ها
پالتیکو: ترامپ می‌خواهد اعلام کند جنگ با ایران رو به پایان است
اردن تنها برای دو ماه ذخایر سوخت و گاز دارد
انفجارهای متوالی پایگاه‌های آمریکا در عراق و بحرین را لرزاند
مرشایمر: اگر دادگاهی شبیه نورنبرگ برگزار می‌شد، ترامپ و نتانیاهو اعدام می‌شدند
سپاه: یک فروند موشک کروز«جی اس اس ام» در بویین زهرا منهدم شد
افزایش قیمت بنزین در ایالت های مختلف آمریکا
ایران قصدی برای ورود به مذاکره ندارد
سردار موسوی: پناهگاه تاریک هدیه نتانیاهو به صهیونیست‌هاست
بقائی: خواسته‌های آمریکا حداکثری و غیرمنطقی است/ برای هر شرایطی آماده‌ایم
ترامپ اروپا را تهدید کرد؛ کمک به بازگشایی تنگه هرمز یا قطع حمایت نظامی از اوکراین
هشدار سازمان ملل درباره سرکوب‌ها و محدودیت رسانه‌ها پس از حمایت از ایران
شرکت لوفت‌هانزا برای کمبود سوخت جت در خارج از اروپا آماده می‌شود
عارف: ماجراجویی علیه ایران پرهزینه و پشیمان‌کننده خواهد شد
مقاومت اسلامی عراق از اجرای 41 عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا خبر داد
رضایی: پایان جنگ دست رهبر انقلاب و شما مردم است
انهدام موشک کروز در منطقه جاسب کاشان