×
اجتماعی
شناسه خبر : 203138
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/09/19 ساعت 16:53
مجلس خواستار تجدیدنظر درباره افزایش غیرمتعارف شهریه دانشگاه آزاد شد

مجلس خواستار تجدیدنظر درباره افزایش غیرمتعارف شهریه دانشگاه آزاد شد

52 نماینده مجلس شورای اسلامی در تذکری به وزیر بهداشت و علوم خواستار تجدید نظر در افزایش غیرمتعارف شهریه دانشگاه آزاد شدند.

نورنیوز- گروه اجتماعی: احمد نادری در جلسه علنی نوبت عصر امروز مجلس شورای اسلامی، تذکرات کتبی نمایندگان خطاب به مسئولان اجرایی کشور را به شرح زیر قرائت کرد:

تذکر علی اکبر علیزاده، نماینده دامغان و تعداد ۴۹ نفر از نمایندگان به عبدالناصر همتی، وزیر امور اقتصادی و دارایی در مورد لزوم رفع مشکلات پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری.

تذکر علی اکبر علیزاده و ۴۲ نفر از نمایندگان به علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش در مورد لزوم پیگیری اخذ مجوز استخدام سرایدار مدارس.

تذکر حبیب قاسمی، نماینده شهرضا و دهقان و تعداد ۳۲ نفر از نمایندگان به وزیر نفت در مورد لزوم پاسخگویی در خصوص علت عدم هزینه کرد مبلغ ۵.۲ هزار میلیارد تومان بودجه بهینه‌سازی مصرف انرژی

تذکر حسینعلی حاجی دلیگانی، نماینده شاهین شهر و تعداد ۴۳ نفر از نمایندگان به جناب احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مورد لزوم اعمال حق شغل در احکام بازنشستگی فرهنگیان واجد شرایط.

تذکر میثم ظهوریان، نماینده مشهد و کلات به علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش در مورد ضرورت جلوگیری از تبدیل وضعیت و جذب بدون آزمون و رسیدگی به کاهش کیفیت گزینش در آموزش و پرورش.

تذکر رمضان رحیمی، نماینده فلاورجان به رئیس‌جمهور در مورد لزوم رسیدگی به افزایش سه برابری شهریه دانشگاه آزاد اسلامی.

تذکر محسن بیگلری، نمانده سقز و بانه و تعداد ۳۷ نفر از نمایندگان به حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مورد لزوم رسیدگی به افزایش سرسام آور شهریه دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد.

تذکر محمدرضا صباغیان، نماینده مهریز و تعداد ۳۳ نفر از نمایندگان به اسکندر مومنی، وزیر کشور در مورد لزوم رسیدگی به عدم عملکرد مناسب و شفاف سامانه سیپاد، نارضایتی رانندگان و مشکلات ناشی از آن در شهرداری‌ها.

تذکر محمدرضا صباغیان، نماینده مهریز و تعداد ۳۶ نفر از نمایندگان به سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد لزوم تسریع در اتصال منازل و کسب‌وکارها به شبکه فیبر نوری در شهرهایی که طرح فیبر نوری کامل شده است.

تذکر عباس بیگدلی، نماینده تاکستان و تعداد ۲۹ نفر از نمایندگان به علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش در مورد لزوم رسیدگی به اعتراضات آزمون کیفیت بخشی آموزش و پرورش برگزار شده در اردیبهشت ۱۴۰۳.

تذکر سید سلمان ذاکر، نماینده ارومیه به محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مورد لزوم رسیدگی به گرانی کیت‌های آزمایشگاهی با کیفیت در آزمایشگاه‌ها.

تذکر حسینعلی حاجی‌دلیگانی و تعداد ۵۱ نفر از نمایندگان به محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان پزشکی و حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مورد لزوم تجدیدنظر در افزایش غیر متعارف شهریه رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی.

تذکر بهروز محبی نجم آبادی، نماینده مردم سبزوار و تعداد ۳۳ نفر از نمایندگان به سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه در مورد لزوم انجام دیپلماسی موثر در مقابل کشورهای غربی در مسیر تحکیم اقتدار نظام اسلامی.

تذکر رمضان رحیمی، نماینده فلاورجان و تعداد ۳۳ نفر از نمایندگان به عبدالناصر همتی، وزیر امور اقتصادی و دارایی در مورد لزوم کنترل تورم و جلوگیری از افزایش قیمت کالاهای اساسی.

تذکر رمضان رحیمی و تعداد ۴۸ نفر از نمایندگان به عزیز نصیرزاده، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در مورد لزوم دادن پاسخ مناسب به رژیم غاصب صهیونیستی در تجاوز آشکار به حریم جمهوری اسلامی ایران.

تذکر حبیب قاسمی و تعداد ۴۱ نفر از نمایندگان به عبدالناصر همتی، امور اقتصادی و دارایی در مورد لزوم کنترل افزایش بی رویه قیمت کالاها و سقوط شدید سرمایه‌های مردم در بورس.

تذکر محمدرضا صباغیان و تعداد ۲۲ نفر از نمایندگان به محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مورد لزوم چاره‌اندیشی برای کاهش پدیده خودکشی در جامعه به خصوص در بین پزشکان.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کاربران اپ‌های هوش مصنوعی از یک میلیارد کاربر گذشت
8 نشانه‌ای که می‌گویند بدن‌تان بیش از حد خسته است
پیش‌بینی عفونت‌های تنفسی کودکان با هوش مصنوعی
اجساد کشته شدگان اسرائیلی بهانه‌ آزار فلسطینیان است
رقابت عشقی خونین / پسر جوان در دعوا بر سر یک دختر کشته شد
محبوبیت بالای پوتین بر اساس نظرسنجی اخیر روسیه
درخواست اعدام برای نخست‌وزیر سابق بنگلادش
حمایت قاطع شورای امنیت از دولت لبنان
نامه ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره قطعنامه 2231
رسوایی‌های شاهزاده کار دستش داد
قتل عمد در تصادفات مربوط به خودروهای با چراغ زنون صحت ندارد
با وجود تمدید آتش بس صورت گرفت؛ حمله هوایی پاکستان به پکتیکا افغانستان
اعلام قوی‌ترین گذرنامه‌های جهان/ایران در رتبه چندم قرار دارند؟
طلایی‌پوشان سپاهان برنده از آبادان بیرون آمدند
ترکیه و سوریه درصدد گسترش توافق میان خود
تعطیلی مدارس تمام مقاطع مشهد فردا 26 مهر
فیلمبرداری با تلفن همراه از مسابقات لیگ برتر ممنوع شد
لحن ترامپ نرم شد/تعرفه‌های سنگین چین پایدار نخواهد بود
نتایج اولیه انتخابات نظام پزشکی اعلام شد؛ مشارکت بیش از 76 هزار نفر
بیانیه تند ایران در واکنش به ادعاهای ضدایرانی مقام انگلیس
وزیر خارجه: ایران تحت هیچ فشاری قرار نمی‌گیرد/حقوق حاکمیتی ایران قابل مذاکره نیست
آثار شکنجه بر پیکر 120 شهید فلسطینی
ترامپ به زلنسکی : تاماهاوک‌ها را نمی‌دهیم!
تمدید 4 ماهه خدمت سربازی اجباری در رژیم اسرائیل
پاداش عجیب عربستان صدای قهرمان جام جهانی را درآورد
کاهش 10 درصدی ارزش بورس تهران در نیمه نخست امسال
چین همزمان با رزمایش مشترک فیلیپین و آمریکا قدرت‌نمایی کرد
جان بولتون خود را به مقامات قضایی تسلیم کرد
ساپینتو: به باخت عادت نداریم / فکر نکنید رئال مادرید هستیم
حماس خواستار تکمیل روند آتش بس شد
واکنش تند هاشمیان به شایعات درباره جانشینش
فوت رهبر اپوزیسیون آرژانتین در پخش زنده تلویزیونی
فایننشال تایمز:عربستان در پی پیمان دفاعی با آمریکاست
هشدار حماس: خلع سلاح مقاومت، آغاز ناآرامی هاست
جدول لیگ برتر پس از بازی‌های امروز / استقلال در یک قدمی صدرنشینی!
پیشنهاد پرسپولیس به سرمربی سابق سپاهان!
سناتورهای آمریکایی قطعنامه‌ای برای جلوگیری از حمله آمریکا به ونزوئلا ارائه می‌دهند
جزییات جدید از ثبت‌نام وام 50 میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی
روسیه: شکست اروپایی‌ها در بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران
یارانه پردرآمدهاحذف می شود/ تعداد و دهک های مشمول
پلاک‌های جدید و متفاوت در راه سیستان و اینچه‌برون
اولین پیروزی استقلال در خانه/استقلال (1) - مس رفسنجان (0)+ فیلم گل مسابقه
اصرار اتحادیه اروپا بر مواضع غیرسازنده درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران
دستیار مورینیو در آستانه پیوستن به کادرفنی تیم ملی ایران
نقض مکرر آتش بس غزه از سوی رژیم اسرائیل/ایران محکوم کرد
رزمایش ونزوئلا در واکنش به تحرکات آمریکا
امیر دریادار سیاری: امنیت پایدار در سایه آمادگی و بازدارندگی حاصل می شود
گل گهر موقتا صدرنشین لیگ برتر شد
درگذشت کشتی گیر 18 ساله گیلانی در حین تمرین
بانک‌ها و خودروسازان زیر ذره‌بین؛ بازگشت هزاران میلیارد به جیب مردم
X
آگهی تبلیغاتی