×
سیاسی
شناسه خبر : 203002
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/09/18 ساعت 20:40
قائم‌پناه: فیلترینگ نه‌تنها امنیت را حفظ نمی‌کند بلکه آن را به خطر می‌اندازد

قائم‌پناه: فیلترینگ نه‌تنها امنیت را حفظ نمی‌کند بلکه آن را به خطر می‌اندازد

معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: تلاش دولت این است که با تعامل سازنده به سمتی حرکت کنیم که برای حفظ منافع کشور، فیلترینگ برداشته شود. روش فعلی نه تنها امنیت را تامین نمی‌کند، بلکه امنیت را نیز به خطر می‌اندازد.

نورنیوز- گروه سیاسی: محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور به‌مناسبت گرامیداشت روز دانشجو با حضور در جمع دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران و تبریک روز دانشجو به آنان، گفت: این روزها، روز دانشجو است. ان شاءالله فضایی ایجاد شود بدون محدودیت، آزادانه بیاندیشید و بیان کنید. ان شاءالله دختران کشور به هیچ وجه احساس سرخوردگی نکنند. خواهران ما به‌راحتی گفتار پاک خودشان را برای ایران بزرگ بر زبان آوردند.

وی ادامه داد: «دولت وفاق ملی» با وفاق کارش را شروع و کابینه خود را بدون توجه به گرایش خاصی از میان همه جریانات انتخاب کرد و ۴ نفر از بانوان در کابینه عضو شدند.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه باید توانمندی‌های زنان بیش از پیش به منصه ظهور برسد، افزود: از میان همه اقوام؛ چه کرد تا ترک و لر و عرب از آن‌ها در کابینه بهره‌مند شدیم؛ چرا که ایران برای همه است و متعلق به گروهی خاص نیست. ایران برای همه است و همه باید از لحاظ قومی و جنسیتی بتوانند در سرنوشت کشور موثر باشند.

قائم‌پناه رویکرد دوم دولت در اداره کشور را، مدیریت بر اساس عقلانیت عنوان کرد و گفت: باید نخبگان و دانشجویان در تصمیم‌گیری‌های کشور حضور داشته باشند. ما باید دانشگاه را در حل مشکلات کشور سهیم بدانیم.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور ادامه داد: رویکرد دیگر دولت وفاق، صداقت با مردم است و آن‌که هر آن‌چه می‌خواهیم انجام بدهیم، درباره آن صادقانه با مردم گفت‌وگو و از آن‌ها نظرسنجی کنیم. اگر از ناترازی انرژی می‌گوییم، اگر از گرانی و فیلترینگ می‌گوییم، همه صادقانه بیان می‌شود.

وی با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد مردم در استفاده از فیلترشکن ناراضی هستند، تصریح کرد: تلاش دولت این است که با تعامل سازنده به سمتی حرکت کنیم که برای حفظ منافع کشور، فیلترینگ برداشته شود. روش فعلی نه تنها امنیت را تامین نمی‌کند، بلکه امنیت را نیز به خطر می‌اندازد. پرداخت هزینه‌ای ۲۰ همتی برای فیلترشکن از جیب مردم به صلاح نیست.

محمدجعفر قائم‌پناه به شفافیت در اداره امور کشور به‌ویژه مسائل اقتصادی اشاره کرد و گفت: ناترازی‌های قابل توجهی در حوزه برق، گاز، بنزین و به طور کل انرژی داریم. بنابراین برای حل مشکلات اقتصادی کشور، ده‌ها جلسه کارشناسی برگزار شده است.

وی اضافه کرد: امیدوارم در زمینه بهداشت و درمان، پزشک خانواده، نظام ارجاع و سطح‌بندی را در دولت اجرا و از حضور جوانان در سطوح مختلف استفاده کنیم. امیدوارم کاری کنیم که هیچ کدام از کادر پزشکی دغدغه معیشت و خروج از کشور نداشته باشند.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه دولت وفاق ملی به جامعه پزشکی توجه و خدمت خواهد کرد، گفت: هرگونه اهانت به جامعه پزشکی را محکوم می‌کنم و از رؤسای مربوطه می‌خواهیم هرگونه بی‌حرمتی به جامعه پزشکی را گزارش دهند تا از طریق دستگاه قضا پیگیری شود.

قائم‌پناه در ادامه در پاسخ به سوالات دانشجویان با بیان اینکه رجیستری آیفون اولویت نیست، بلکه اولویت دولت نرخ تورم ۳۵ و ۴۰ درصدی و نرخ بیکاری و فقر است، افزود: لازمه اینها این است مشکلات کشور را حل کنیم.  ما به عنوان حاکمیت سه وظیفه تامین امنیت، سلامت و آموزش را بر عهده داریم.

وی تصریح کرد: فضای دانشگاه باید آزاد باشد. ما فضای امنیتی دانشگاه‌ها را نمی‌پذیریم. همه باید تریبون داشته باشند و آزادانه در چارچوب نظام مقدس جمهوری اسلامی، نقد و بررسی و گفت‌وگو کنند.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه دولت، دنبال صلح است و از جنگ گریزان هستیم، اظهار کرد: اما زیر بار حرف زور هم نمی‌رویم. عزت، حکمت و مصلحت سرلوحه کار دولت وفاق ملی است.

قائم‌پناه با بیان اینکه ما گوش شنوای دانشجویان هستیم، گفت: آزادی برای همه گروه‌های دانشجویی باید تحقق یابد. آزاداندیشی باید سرلوحه کار باشد. دانشجویی که نتواند مطالبات جوانی‌اش را به صراحت بگوید فردا مدیر خوبی نخواهد شد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جلسه سران قوا برگزار شد
واکنش پرسپولیس به رأی اصلاحی کمیته استیناف؛ ابطال کنید
کشف جسد یک افسر اسرائیلی در جنوب غزه
فهرست تیم ملی اعلام شد
وزارت دادگستری آمریکا همچنان به دنبال تحقیقات درباره پرونده ترامپ-روسیه
رسانه‌های عراقی از خشک شدن دریاچه حمرین در استان دیاله عراق خبر دادند
نخست وزیر مجارستان جو بایدن را مسئول آغاز جنگ اوکراین دانست
تامین 3 میلیارد دلار برای واردات ماشین‌آلات و تجهیزات تولید
وزیر جنگ آمریکا: وضعیت کنونی جهان مانند آغاز جنگ جهانی دوم است
ائتلاف احزاب لبنانی: دولت، مداخله وقیحانه سفارت آمریکا را محکوم کند
تیم ملی والیبال ایران مقابل ترکیه پیروز شد
نفوذ دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه
فوجیان، غول دریایی چین وارد میدان شد+فیلم
لاوروف: دستور پوتین درباره آزمایش‌های هسته‌ای در حال انجام است
پزشکیان به گلستان سفر می‌کند
گروسی: سایت‌های فردو، نطنز و اصفهان برای بازرسان ما غیرقابل دسترسی هستند
خبر بد در اردوی پرسپولیس
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی تراکتور و خیبر در هفته دهم
ارتش آمریکا یک میلیون پهپاد می‌خرد
وضعیت اسفناک فلسطینیان در زندان زیرزمینی اسرائیل
خیبر (2)- تراکتور (1) | شاگردان رحمتی رویای صدرنشینی را از تبریزی ها گرفتند+ خلاصه بازی
خارج‌ کردن توده 10 کیلویی از شکم یک بیمار
مصر خواستار انتقال به مرحله دوم توافق غزه و اجرای آتش‌بس در سودان شد
تاج: آمریکا به افسر امنیتی ایران ویزا نمی‌دهد؛ ولی تمام افراد باید حاضر باشند
نورنما | اسرار‌آمیز‌ترین افعی جهان
آبفا: سرانه مصرف آب در شمال تهران،860 لیتر برای هر نفر است!
بزرگترین کشف ماریجوانا سال جاری توسط پلیس ری
دمای 7 استان به صفر می‌رسد
قالیباف: هدف ما افزایش مبادلات ایران و پاکستان از 3 به 10 میلیارد دلار است
وزیر ارشاد: قصد مچ‌گیری از مدیران را نداریم
بیانیه وزارت کشور یمن در خصوص کشف یک شبکه جاسوسی+ فیلم
کشف شی تاریخی عصر آهن در اسلامشهر
رهگیری و انهدام 8 پهپاد اوکراینی از سوی روسیه
زمین‌گیر شدن بوئینگ‌های ام‌دی 2 شرکت معروف آمریکایی
دنیامالی: پاداش قهرمانان بازنگری می‌شود
کاخ سفید: بی‌بی‌سی ماشین تبلیغاتی است!
غزه تحویل گرفتن 15 پیکر شهید از رژیم صهیونیستی را تأیید کرد
کاهش 50 درصدی سقط جنین در کشور
امشب هر دو مسیر تونل رسالت مسدود است
پیروزی و صعود فوتسال ایران مقابل تاجیکستان + گل ها
محکومیت شرکت «بادران گستران» به دو سال ممنوعیت از فعالیت در حوزه رمزارز
آغاز تولید فصل سوم «کارآگاه علوی» با حضور وحید رهبانی
افزایش فشار ترامپ بر مخالفان سیاسی
دوگانگی غرب؛ از تطهیر جولانی تا تحریم غزه
دیدار تراکتور و پرسپولیس با تماشاگر برگزار می‌شود
مذاکرات کابل-اسلام‌آباد در نشست «استانبول» بی‌نتیجه ماند
300 پرونده قتل در 6 ماه اول سال منجر به سازش شد
احضار مدیرعامل و سرپرست رسانه‌ای استقلال به کمیته اخلاق
علوی: شایعه برگزاری شهرآورد بدون تماشاگر صحت ندارد
شش کشته در آتش‌سوزی کارخانه لوازم آرایشی در ترکیه+ فیلم
X
آگهی تبلیغاتی