×
اجتماعی
شناسه خبر : 202932
تاریخ انتشار :

با همکاری همراه اول و وزارت بهداشت

برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع با رویکردی نوین اجرایی می‌شود

شرکت ارتباطات سیار ایران و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تفاهم‌نامه‌ای با محوریت دیجیتالی‌سازی سامانه‌های سطح یک سلامت حوزه بهداشت و همچنین همکاری در اجرای برنامه ملی پزشک خانواده و نظام ارجاع با رویکردی نوین امضا کردند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: روز شنبه 17 آذر 1403 آیین امضای تفاهم نامه همراه اول و وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر سر ارائه خدمات الکترونیک و یکپارچه سازی سامانه های سطح یک حوزه بهداشت در چارچوب قوانین و مقررات برگزار و تفاهم نامه ای در راستای اجرای نقشه راه سلامت الکترونیک کشور و تکالیف برنامه توسعه هفتم پیشرفت در حوزه سلامت کشور منعقد شد. 

همراه اول در قالب این تفاهم نامه با همکاری شرکت های نوآور و دانش بیان حوزه سلامت، اقدام به یکپارچه سازی و تجمیع سامانه های سطح یک به منظور پیاده سازی پرونده الکترونیک پایه خواهد کرد.

همکاری در اجرای برنامه ملی پزشک خانواده و نظام ارجاع با رویکردی نوین و ارائه سامانه های تعاملی و داده محور مانند خود مراقبتی و پیشگیری به منظور جلب مشارکت عموم مردم برای نقش آفرینی موثر در سلامت و بهداشت از جمله رئوس مهم این تفاهم نام است.

*همراه اول پیشران تحول دیجیتال کشور

علی بقایی رییس هیات مدیره همراه اول که با جمعی از مدیران ارشد اپراتور اول تلفن همراه در این نشست حضور داشت، با تأکید بر اینکه عزم ما در اپراتور برای فراهم سازی زمینه های تحول دیجیتال جزم است، اظهار کرد: در حال حاضر بزرگترین اپراتور تلفن همراه خاورمیانه با در اختیار داشتن امن ترین شبکه و مسیرهای ارتباطی هستیم.

رییس هیات مدیره همراه اول با بیان اینکه اکنون با در اختیار داشتن شبکه ای مبتنی بر بالاترین نسل فناوری، پیشران اکوسیستم دیجیتال هستیم، گفت: ما به دو دلیل معتقدیم که همراه اول نقش پیشران و اساسی در تحول دیجیتال دارد؛ اول اینکه نیروی انسانی متخصص و نخبه ای در اختیار دارد و دوم بستر امن و گسترده ارتباطی است که جایگاه آن را از تمامی اپراتورها بالاتر برده است.

وی اشاره ای به ظرفیت های زیرساختی و پردازشی همراه اول نیز داشت و ابراز کرد: با تکیه بر این پتانسیل ها، وارد مقوله هوش مصنوعی شده ایم که می توانیم دامنه آن را با توجه به بیگ دیتای موجود در حوزه سلامت، به این حوزه نیز بسط دهیم.

بقایی مفهوم دیجیتالی شدن را متفاوت از نرم افزاری شدن مطرح کرد و ادامه داد: در حال حاضر با مقوله دیجیتال بسیار فاصله داریم؛ ممکن است در حال حاضر به سمت الکترونیکی شدن رفته باشیم اما الزاما دیجیتالی نشدیم.

وی افزود: به عنوان مثال یکپارچه سازی احراز هویت یا اشتراک گذاری زیرساخت هایی که داریم از جمله موارد دیجیتالی سازی است؛ با توجه به اینکه در حوزه سلامت با اقشار مختلف مردم در ارتباط هستیم باید دیجیتالی سازی فرآیندها را با هدف ایجاد رضایت خاطر برای آنها انجام دهیم.

*ضرورت حرکت به سمت تکنولوژی‌های نوین

علیرضا رییسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نیز که به همراه مدیران ارشد این وزارتخانه در جلسه حضور داشت، با تأکید بر اینکه برای انجام این پروژه ترجیح دادیم با همراه اول که دارای توانمندی های زیرساختی و فنی است تفاهم کنیم، اظهار کرد: بیگ دیتای ما در حوزه سلامت، یک ثروت بزرگ تلقی می شود و برای تبادل اطلاعات نیازمند بستر و زیرساختی امن بودیم.

وی ادامه داد: مقوله یکپارچه سامانه ها بیش از هر موضوع دیگری برای ما اهمیت دارد که امیدواریم با ابتکار و خلاقیت همراه اول، از این دغدغه رها شویم. همچنین ترند فناوری نشان می دهد که باید به سمت تکنولوژی های نوین برویم زیرا ممکن است در آینده نه چندان دور پزشکی از راه دور یا استفاده از هوش مصنوعی در حوزه های بهداشت و درمان رایج شود یا حتی ما تصمیم بگیریم به سمت خانه های بهداشت مجازی برویم.

گفتنی است همراه اول به عنوان نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور و همچنین «نخستین اپراتور سلامت ایران»، وظیفه ارائه بستر فعالیت ذی نفعان حوزه سلامت را برعهده دارد.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آشفتگی در کاخ سفید؛ سرگیجه در سیاست جهانی
آکسیوس: اقدامات ترامپ زنگ خطر را در ناتو به صدا درآورده است
اتحادیه اروپا: ایران فورا به برجام بازگردد!
افزایش شمار شهدای غزه
دستگیری متهم پرونده 20 هزار دلاری ارز دیجیتال
پادکست | «داستان اصحاب اخدود؛ روایتی از ظلم، ایمان و استقامت.»
نورنما | دریاچه یخ زده چشمه سبز گلمکان
تنها 10 درصد از شکست‌های اسرائیل در عملیات هفتم اکتبر آشکار شده است
برگزاری نشست بانوان پیشران به همت ستاد ملی روایت پیشرفت ریاست جمهوری
انگلیس در اقدامی خصمانه، سطح امنیتی ایران را افزایش داد
برگزیدگان مسابقه عکاسی طبیعت و حیات وحش2024
اختلال در اینترنت کشور به علت قطعی مسیر فیبر در خارج از کشور
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 14 اسفند 1403
پاشینیان: همکاری‌ ایران و ارمنستان در مسیر توسعه راهبردی قرار دارد
بیانیه حماس در واکنش به شهادت «ایسر السعدی»
پایتخت اندونزی زیر آب رفت
محمود عباس: اولویت ما تصدی کامل مسئولیت‌های غزه توسط تشکیلات خودگردان است
نشست اضطراری سران عرب با محوریت فلسطین آغاز شد
پزشکیان: می‌توان از ظرفیت تبلیغی مساجد برای حل مشکلات اجتماعی بهره‌گرفت
دیدار سفیر جدید ایران در غنا با عراقچی
بخشنامه دادستان کل کشور برای ارائه خدمات قضایی در تعطیلات نوروز
سومین مرحله پیش‌فروش سکه در راه است
اظهار آمادگی نخست وزیر استرالیا برای اعزام نیرو به اوکراین
تسلیم رونوشت استوارنامه‌های سفرای جدید ویتنام و نیوزیلند به عراقچی
درگیری شدید در پارلمان صربستان؛ سکته مغزی قانونگذار صرب +فیلم
حماس: آماده بررسی اداره غزه با گروه‌های فلسطینی هستیم
کرملین: برای کمک به حل‌وفصل مشکلات ایران و آمریکا آماده‌ایم
احتمال پرداخت سود سهام عدالت تا قبل از عید
افزایش مبالغ برخی تخلفات رانندگی از 20 اسفند
ریف دمشق در آتش؛اسرائیل ناجی دروغین در سوریه
عیدی تمامی بازنشستگان واریز شد
تحریم‌های غرب و راهبردهای اقتصادی ایران؛ بازی جدید در تجارت جهانی
افشـای راز جنایت‌هـای سیاه/ مردی که به کودکان تعرض می‌کرد بازداشت شد
8 فروردین؛ برپایی مراسم روز قدس
مخالفت AFC با تغییر زمان دیدار النصر - استقلال/تشریح آخرین وضعیت مصدومان استقلال
گزارش تصویری | نشست هفتگی سخنگوی دولت با خبرنگاران
20 درصد ذخایر ارزی کشور به طلا تبدیل شد
پشتیبانی و توانمندسازی محرومین از رسالت‌های مهم دولت و حاکمیت است
نباید ثروت را ضدارزش تلقی کنیم/فساد امری مسری است
کمک چهار میلیارد تومانی رهبر انقلاب برای آزادی زندانیان نیازمند
ارونوف همچنان دور از پرسپولیس و سعید صادقی آماده بازگشت
سکه چند؟
سانحه رانندگی برای سرویس مدرسه در خوی
مقابله مثل کانادا با آمریکا
تقویت روابط با جمهوری آذربایجان و ازبکستان
نورنما | تصاویری از قندیل های کجور نوشهر
آغاز انتشار گواهی سپرده نقره از 18 اسفند
"نه زمینی دیگر"؛ فلسطین در اسکار جهانی شد!
سفر احتمالی فرستاده ویژه ترامپ به خاورمیانه
توقف کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین
X
آگهی تبلیغاتی