×
اجتماعی
شناسه خبر : 202769
تاریخ انتشار : شنبه 1403/09/17 ساعت 11:22
مدارس می‌توانند بعد از امتحانات تعطیل کنند/پایان امتحانات نوبت اول تا 24 دی‌ماه

مدارس می‌توانند بعد از امتحانات تعطیل کنند/پایان امتحانات نوبت اول تا 24 دی‌ماه

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش‌وپرورش گفت: طبق آیین‌نامه آموزشی، روال عادی این است که مدارس در ایام امتحانات نوبت اول دایر باشند. با این حال، امکان دریافت مجوز تعطیلی برای دو هفته وجود دارد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت آموزش‌وپرورش با اشاره به ضرورت اتمام امتحانات نوبت اول تا ۲۴ دی‌ماه گفت: طراحی سؤالات و تصحیح امتحانات نوبت اول بر عهده معلمان است.
محسن زارعی درباره طراحی سؤالات امتحانات نهایی و دغدغه دانش‌آموزان نسبت به دشواری برخی از این سؤالات اظهار داشت: هدف از برگزاری امتحانات نهایی و هماهنگ کشوری این نیست که سؤالات صرفاً بر اساس محفوظات طراحی شوند و نمره‌دهی بر همین مبنا صورت گیرد.

وی افزود: تلاش ما در جهت توسعه توانمندی معلمان است. به همین منظور، با همکاری دبیرخانه راهبری سنجش و متخصصان حوزه ارزشیابی، بسته‌های آموزشی برای تمام دوره‌های تحصیلی در حال تولید است. این بسته‌ها در اختیار معلمان قرار خواهد گرفت تا آنان را با مفاهیمی همچون ارزشیابی برای یادگیری، ارزشیابی از یادگیری و آزمون‌های عملکردی آشنا کند.

آشنایی معلمان با شیوه‌های نوین ارزشیابی

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش‌وپرورش بیان کرد: سال گذشته، همایش «سواد سنجش» با همکاری دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد و تفاهم‌نامه‌ای با گروه روان‌شناسی و علوم تربیتی این دانشگاه به امضا رسید تا همکاری‌های بیشتری در این زمینه انجام شود. در حال حاضر، گروه سنجش و اندازه‌گیری این دانشگاه با مشارکت دبیرخانه راهبری سنجش، مشغول تولید بسته‌های آموزشی برای معلمان است.

وی ادامه داد: برنامه‌ریزی شده است که این بسته‌ها به‌صورت فایل‌های آموزشی استاندارد در استودیوها ضبط و در اختیار معلمان قرار گیرد تا آن‌ها با این سبک از ارزشیابی بیشتر آشنا شوند.

مدارس می‌توانند بعد از امتحانات تعطیل کنند

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش‌وپرورش درباره عدم تعطیلی مدارس پس از امتحانات نوبت اول بیان کرد: طبق آیین‌نامه آموزشی، روال عادی این است که مدارس در ایام امتحانات نوبت اول دایر باشند. با این حال، امکان دریافت مجوز تعطیلی برای دو هفته وجود دارد. بر این اساس، مدیر مدرسه می‌تواند از کمیسیون منطقه درخواست کند تا دانش‌آموزان پس از پایان امتحانات به خانه بازگردند.

آماده‌سازی دانش‌آموزان برای امتحانات نهایی

زارعی افزود: طراحی و تصحیح سؤالات امتحانات نوبت اول بر عهده معلمان است، اما برای آماده‌سازی دانش‌آموزان جهت امتحانات نهایی، توصیه شده است طراحی سؤالات بر اساس راهنمای عمل، جدول محتوا و ارزشیابی استاندارد انجام شود. این چارچوب استاندارد بر اساس اهداف برنامه درسی و محتوای کتاب‌های درسی تعیین شده است تا دانش‌آموزان با سبک سؤالات نهایی آشنا شوند. وی همچنین تأکید کرد که نیازی به برگزاری آزمون‌های شبه‌نهایی نیست، زیرا این آزمون‌های مکرر می‌توانند باعث خستگی دانش‌آموزان شوند.

وی تأکید کرد: برای سایر دوره‌های تحصیلی نیز توصیه شده است که برنامه‌ریزی و برگزاری امتحانات نوبت اول حداکثر تا 24 دی‌ماه، پیش از ایام اعتکاف، انجام شود.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش‌وپرورش خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی، طراحی و اجرای امتحانات نوبت اول در تمامی دوره‌های تحصیلی کاملاً بر عهده مدارس است و هیچ‌گونه مداخله‌ای از سوی وزارتخانه، استان یا مناطق انجام نمی‌شود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
واشنگتن به‌دنبال تحریم‌ها در صورت انتخاب نوری المالکی است
هکرها در کمین وای‌فای رایگان عمومی
کشور با کسری 15 درصدی خون مواجه است
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 30 بهمن 1404
تهدید کیم جونگ اون پس از رونمایی از سلاح جدید هسته‌ای
افزایش 25 درصدی قیمت بلیت اتوبوس‌های برون‌شهری از فردا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 30 بهمن 1404+ جدول
رئیس‌جمهور سابق کره‌جنوبی به حبس ابد محکوم شد
پیش بینی وضعیت آب و هوا البرز فردا جمعه یکم اسفند 1404
هشتمین رئیس‌جمهور موقت پرو در 10 سال گذشته انتخاب شد
تبریک قالیباف به روسای مجالس کشورهای اسلامی به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان
رکوردشکنی واردات نفت آسیا
ترافیک سنگین در هراز و آزادراه تهران-کرج-قزوین
کریم بنزما: با روزه گرفتن، بهتر بازی می‌کنم
شامگاه امشب؛ عطارد در اوج درخشش رویت‌پذیر است
گروسی از پیشرفت ملموس در مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا خبر داد
پزشکیان: رسالت ما گره‌گشایی از مشکلات مردم است
علت مرگ بازیگر هالیوود مشخص شد
جزئیات کشف 15 کیلو شمش طلا به ارزش 400 میلیارد تومان
مخالفت اتریش در پیوستن به شورای صلح غزه
رشد 40 درصدی تولید نفت ونزوئلا در سال 2026
زلنسکی: توافق بر سر نظارت بر آتش‌بس نزدیک است
سفر وزیر خارجه آمریکا به فلسطین اشغالی در هفته آینده
تصادف خونین در کمربندی بندر دیر بوشهر جان 4 نفر را گرفت
عراقچی: مذاکرات ژنو پیشرفت داشت/ وارد متن یک توافق احتمالی خواهیم شد
ارزش سهام عدالت دوباره تغییر کرد / سهامداران حتما بخوانند
آمریکا ناتو را برای پایان ماموریت در عراق تحت فشار گذاشت
رونمایی کره‌شمالی از موشک‌اندازهای جدید هسته‌ای
سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی‌ماه در اندیمشک دستگیر شدند
60 لیتر سهمیه بنزین امشب در کارت سوخت شارژ می شود
واردات گوشی به کشور 15 درصد کاهش یافت
قطع گاز 55 هزار ویلای پُرمصرف در مازندران
رژیم و راهکار جدید کاهش انسولین برای دیابتی‌ها
هوای پایتخت در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفت
مصاف چادرملو اردکان در خانه با گل‌گهر سیرجان صدرنشین
جایگزین محمد صلاح در لیورپول مشخص شد
هشدار بانک مرکزی به بانک‌های ناتراز
پیام عراقچی به وزیر خارجه موریتانی
سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز تصمیم نهایی درباره ایران نگرفته است
صدور 2500 کارت سوخت در یک روز
طلای جهانی دوباره صعودی شد ؛ اونس به مرز 5 هزار دلار رسید
انفجار کپسول گاز در کراچی پاکستان جان 13 نفر را گرفت
زلزله 4.3 ریشتری صبح پنجشنبه عسلویه را لرزاند
معماری نوین امنیت در آب‌های جنوب
قیمت گوشت قرمز امروز 30 بهمن 1404 + جدول
ایران در صورت حمله، با همه توان پاسخ می‌دهد
رویترز:خروج بخشی از نیروهای آمریکایی از سوریه آغاز شد
چالش بحران آب و تحصیل در لرستان
سفر غیرمنتظره فرمانده ارشد آمریکا به ونزوئلا
فرصت تصمیم!