×
اجتماعی
شناسه خبر : 202769
تاریخ انتشار : شنبه 1403/09/17 ساعت 11:22
مدارس می‌توانند بعد از امتحانات تعطیل کنند/پایان امتحانات نوبت اول تا 24 دی‌ماه

مدارس می‌توانند بعد از امتحانات تعطیل کنند/پایان امتحانات نوبت اول تا 24 دی‌ماه

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش‌وپرورش گفت: طبق آیین‌نامه آموزشی، روال عادی این است که مدارس در ایام امتحانات نوبت اول دایر باشند. با این حال، امکان دریافت مجوز تعطیلی برای دو هفته وجود دارد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت آموزش‌وپرورش با اشاره به ضرورت اتمام امتحانات نوبت اول تا ۲۴ دی‌ماه گفت: طراحی سؤالات و تصحیح امتحانات نوبت اول بر عهده معلمان است.
محسن زارعی درباره طراحی سؤالات امتحانات نهایی و دغدغه دانش‌آموزان نسبت به دشواری برخی از این سؤالات اظهار داشت: هدف از برگزاری امتحانات نهایی و هماهنگ کشوری این نیست که سؤالات صرفاً بر اساس محفوظات طراحی شوند و نمره‌دهی بر همین مبنا صورت گیرد.

وی افزود: تلاش ما در جهت توسعه توانمندی معلمان است. به همین منظور، با همکاری دبیرخانه راهبری سنجش و متخصصان حوزه ارزشیابی، بسته‌های آموزشی برای تمام دوره‌های تحصیلی در حال تولید است. این بسته‌ها در اختیار معلمان قرار خواهد گرفت تا آنان را با مفاهیمی همچون ارزشیابی برای یادگیری، ارزشیابی از یادگیری و آزمون‌های عملکردی آشنا کند.

آشنایی معلمان با شیوه‌های نوین ارزشیابی

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش‌وپرورش بیان کرد: سال گذشته، همایش «سواد سنجش» با همکاری دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد و تفاهم‌نامه‌ای با گروه روان‌شناسی و علوم تربیتی این دانشگاه به امضا رسید تا همکاری‌های بیشتری در این زمینه انجام شود. در حال حاضر، گروه سنجش و اندازه‌گیری این دانشگاه با مشارکت دبیرخانه راهبری سنجش، مشغول تولید بسته‌های آموزشی برای معلمان است.

وی ادامه داد: برنامه‌ریزی شده است که این بسته‌ها به‌صورت فایل‌های آموزشی استاندارد در استودیوها ضبط و در اختیار معلمان قرار گیرد تا آن‌ها با این سبک از ارزشیابی بیشتر آشنا شوند.

مدارس می‌توانند بعد از امتحانات تعطیل کنند

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش‌وپرورش درباره عدم تعطیلی مدارس پس از امتحانات نوبت اول بیان کرد: طبق آیین‌نامه آموزشی، روال عادی این است که مدارس در ایام امتحانات نوبت اول دایر باشند. با این حال، امکان دریافت مجوز تعطیلی برای دو هفته وجود دارد. بر این اساس، مدیر مدرسه می‌تواند از کمیسیون منطقه درخواست کند تا دانش‌آموزان پس از پایان امتحانات به خانه بازگردند.

آماده‌سازی دانش‌آموزان برای امتحانات نهایی

زارعی افزود: طراحی و تصحیح سؤالات امتحانات نوبت اول بر عهده معلمان است، اما برای آماده‌سازی دانش‌آموزان جهت امتحانات نهایی، توصیه شده است طراحی سؤالات بر اساس راهنمای عمل، جدول محتوا و ارزشیابی استاندارد انجام شود. این چارچوب استاندارد بر اساس اهداف برنامه درسی و محتوای کتاب‌های درسی تعیین شده است تا دانش‌آموزان با سبک سؤالات نهایی آشنا شوند. وی همچنین تأکید کرد که نیازی به برگزاری آزمون‌های شبه‌نهایی نیست، زیرا این آزمون‌های مکرر می‌توانند باعث خستگی دانش‌آموزان شوند.

وی تأکید کرد: برای سایر دوره‌های تحصیلی نیز توصیه شده است که برنامه‌ریزی و برگزاری امتحانات نوبت اول حداکثر تا 24 دی‌ماه، پیش از ایام اعتکاف، انجام شود.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش‌وپرورش خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی، طراحی و اجرای امتحانات نوبت اول در تمامی دوره‌های تحصیلی کاملاً بر عهده مدارس است و هیچ‌گونه مداخله‌ای از سوی وزارتخانه، استان یا مناطق انجام نمی‌شود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
تا زمان ادامه تجاوزات، دفاع، حق ذاتی ایران است
نورنما | انتقال مجروح های نظامی اسرائیل به بیمارستان ها
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ آمریکا پل B1 را در کرج هدف گرفت
کودکان با چنگ و دندان پرچم را بالا نگه می دارند
تنگه هرمز را به زور نمی‌توان باز کرد
واکنش‌ حسن روح‌الامین به وقایع اخیر+ تصویر
تردد دریایی کیش برقرار است
خدمت‌رسانی به 8000 تهرانی در جنگ رمضان
جزئیات آخرین اردوی تیم ملی وزنه‌برداری تشریح شد
نورویدئو | چرا جنگ«تمیز،محدود و کوتاه» به کابوس تبدیل شد؟
تجاوز امریکا به مقر نیروی مردمی حشد شعبی
مرحله دوم موج 90/ انهدام زیرساخت‌های جنایت وترور /هجوم پهپادی ارتش به مقر جنگنده‌ها دراردن
تشدید جنگ اخراج منطقه‌ای آمریکا را سریعتر می‌کند
توقف کامل تولید در مجتمع فولاد مبارکه
سخنرانی برای سخنرانی؛ترامپ به دنبال چیست؟
نحوه بهره مندی کارگران از بیمه بیکاری در شرایط جنگ
انهدام یک فروند موشک متخاصم دشمن در آسمان باشت
حزب‌الله بالگرد نظامی اسرائیل را هدف قرار داد
رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و آفریقای جنوبی درباره تحولات منطقه
پاکستان: گفت‌وگوها با افغانستان برای پایان دادن به درگیری‌ها در جریان است
برای عادی‌شدن وضعیت خاورمیانه تلاش می‌کنیم
نفت برنت در آستانه 110 دلار؛ بازگشت نگرانی‌ها به بازار جهانی انرژی
کامالا هریس: ترامپ آمریکا را به جنگی کشانده که مردم خواهان آن نیستند
ظریف: ایرانیان دلیر خیال تسلیم بی‌قید و شرط سه‌روزه او را دفن کردند.
منهدم شدن یک فروند پهپاد در نورآباد لرستان
وزیر ارشاد درباره تندروی و توهین در روزهای جنگی هشدار داد
زلزله حوالی بندرعباس هرمزگان را لرزاند
فرمانده یگان فاتحین نیروی زمینی سپاه به شهادت رسید
قالیباف به ترامپ: اگر به خانه ما تعرض کنی با کل خانواده روبه‌رو می‌شوی
هدیه حنظله به رژیم صهیونی؛ 22 ترابایت داده از 14 شرکت پاک شد
قانونگذار آلمانی: اروپا به آمریکا درباره ایران نه بگوید
عارف برای خدمت‌رسانی کامل به مردم دستوراتی را صادر کرد
سپاه یک پهپاد فوق‌پیشرفته‌ دیگر آمریکا را در شیراز شکار کرد
6 ماه تا یک سال زمان برای بازسازی فولاد خوزستان
معاون دفتر رئیس‌جمهور به تهدید وزیر جنگ آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد
الگوی انسجام ملی در بیانات رهبر شهید (ره)
شناسایی و دستگیری 3 عنصر مرتبط با موساد و 4 عامل تکفیری
طباطبایی: خط پایان برای دشمن بسیار بسیار نزدیک‌تر است
واکنش سفارت ایران به ادعاهای وزیر خارجه آمریکا درباره تهدید هسته‌ای
بیانیه ستاد حقوق بشر ایران نسبت به تداوم تجاوز و حق ذاتی دفاع مشروع
پیام شینا انصاری به مناسبت روز طبیعت
چرایی ایراد یک سخنرانی با حاصل جمع صفر؟
انجمن اسلامی امیرکبیر به نامه رئیس دانشگاه تهران واکنش نشان دادند
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 13 فروردین 1405+ جدول
چین: وضعیت تنگه هرمز نتیجه جنگ غیرقانونی آمریکا و اسرائیل است
جو کنت: اهداف آمریکا در جنگ با ایران با اهداف اسرائیل متفاوت است
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 13 فروردین 1405+ جدول
تجارت خارجی کشور در سال 1404 به حدود 110 میلیارد دلار رسید
مسکو: آماده سوق دادن تنش‌ها به مسیر صلح‌آمیز در خاورمیانه هستیم
جنگ خاورمیانه ذخایر موشکی آمریکا را به شکل نگران‌کننده‌ای تخلیه کرده است