×
اجتماعی
شناسه خبر : 202754
تاریخ انتشار : شنبه 1403/09/17 ساعت 09:40
توزیع دوباره شیر در مدارس/ 75 درصد ایرانی‌ها کمبود ویتامین D دارند

توزیع دوباره شیر در مدارس/ 75 درصد ایرانی‌ها کمبود ویتامین D دارند

معاون بهداشت وزارت بهداشت از توزیع مجدد شیر در مدارس خبر داد و گفت:اگرچه سرانه مصرف لبنیات در کشور کم است و لبنیات به عنوان منبع اصلی کلسیم به حساب می‌آید اما میزان کمبود ویتامین D نسبت به کمبود کلسیم بیشتر است. موضوع کمبود ویتامین D می‌بایست در کانون توجه قرار گیرد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه کمبود ویتامین D گریبانگیر ۷۵ درصد ایرانی‌هاست، در عین حال بر لزوم مصرف کافی شیر و لبنیات به عنوان منبع اصلی کلسیم تاکید کرد و گفت: موضوع توزیع مجدد شیر در مدارس در کانون توجه وزارت بهداشت قرار گرفته؛ رئیس‌جمهور نیز درباره توزیع شیر در مدارس دستور صادر کرده و امیدواریم این موضوع محقق شود.

دکتر علیرضا رئیسی،  درباره آخرین وضعیت توزیع مجدد شیر در مدارس اظهار کرد: بررسی‌ها بیانگر این است که سرانه مصرف لبنیات در کشور پایین است. موضوع توزیع مجدد شیر در مدارس در کانون توجه وزارت بهداشت قرار گرفته و موضوع توزیع شیر در مدارس را ارائه کرده‌ایم. به تازگی، رئیس‌جمهور درباره توزیع شیر در مدارس دستوری صادر کرده و امیدواریم که توزیع شیر در مدارس محقق شود.  

نسبت کمبود ویتامین D به کمبود کلسیم

 وی با بیان اینکه ۷۵ درصد از ایرانی‌ها کمبود ویتامین D را تجربه می‌کنند، توضیح داد: اگرچه سرانه مصرف لبنیات در کشور کم است و لبنیات به عنوان منبع اصلی کلسیم به حساب می‌آید اما میزان کمبود ویتامین D نسبت به کمبود کلسیم بیشتر است. موضوع کمبود ویتامین D می‌بایست در کانون توجه قرار گیرد و کمبود این ویتامین می‌بایست برطرف شود. بررسی‌ها بیانگر این است که کمبود ویتامین D گریبانگیر ۷۵ درصد از ایرانی‌ها است.  

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه آفتاب به عنوان منبع اصلی ویتامین D  شناخته می‌شود، تصریح کرد: با توجه به سبک زندگی شهرنشینی، افزایش آپارتمان‌نشینی و زندگی کارمندی در دنیای امروز، به طور معمول کمبود ویتامین D وجود دارد و کمبود این ویتامین می‌بایست با مکمل‌ها جبران شود. مکمل‌های گوناگونی برای ویتامین D در دسترس است؛ به طور مثال، یک قرص ۵۰هزار واحدی ویتامین D برای یک ماه کافی است.  

ضرورت توجه به سالمندان برای پیشگیری از هزینه‌های نظام سلامت

وی درباره ضرورت شناسایی افراد مبتلا به کمبود ویتامین D خاطرنشان کرد: توصیه وزارت بهداشت این است که افراد مبتلا به کمبود ویتامین D به ویژه سالمندان شناسایی شوند. با توجه به اینکه کشور در مسیر سالمندی قرار دارد، پدیده‌های «کمبود تراکم استخوان» و «پوکی استخوان» می‌توانند بسیار شایع باشند و هزینه‌های فراوانی به سیستم سلامت تحمیل کنند. با توجه به شایع شدن پدیده‌های  «کمبود تراکم استخوان» و «پوکی استخوان» و تحمیل هزینه به سیستم بهداشتی، توجه به گروه سالمندان ضروری است. با توجه به ضرورت توجه به سالمندان، اداره «سالمندی» در معاونت بهداشتی وزارت بهداشت وجود دارد که خدمات سالمندان ادغام‌یافته در نظام سلامت را ارائه می‌دهند.

چالشی به نام مالیات کالاهای آسیب‌رسان

رئیسی در پاسخ به پرسش «آیا می‌توان مالیات محصولات آسیب‌رسان سلامت را برای محصولات حامی سلامت مانند یارانه محصولات لبنی در نظر گرفت؟» گفت: وزارت بهداشت، لیست عوارض و مالیات محصولات آسیب‌رسان را هر ساله تهیه می‌کند و در اختیار دولت قرار می‌دهد. دولت بر مبنای لیست ارائه‌شده وزارت بهداشت نسبت به گرفتن مالیات محصولات آسیب‌رسان اقدام می‌کند. بازگشت مالیات محصولات آسیب‌رسان به وزارت بهداشت و استفاده از این منابع، محل چالش است.  

وضعیت نامناسب توزیع یارانه‌ها

به گزارش ایسنا، معاون بهداشت وزیر بهداشت درباره طرح‌های حوزه  تغذیه و حمایت‌های تغذیه‌ای از اقشار کم درآمد و مبتلا به سوء تغذیه توضیح داد: هنگامی که طرح‌های مرتبط با تغذیه مطرح می‌شود، مولفه‌های «توانمدنسازی و آگاهی‌بخشی به مردم»، «تمرکز بر مدارس برای آموزش» و «توجه به هدفمندی یارانه‌ها برای دهک‌های  پایین جامعه» در کانون توجه قرار گیرد. شاید در زمینه توزیع هدفمندی یارانه‌ها به خوبی عمل نمی‌شود؛ چرا که با منابع موجود هدفمندی یارانه‌ها می‌توان بسیاری از کمبودهای موجود را پوشش داد. تقسیم‌بندی درست هدفمندی یارانه‌ها به عزم جدی نیاز دارد.   


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
طلای آبشده بخریم یا نه؟
پیروزی «بابیش ترامپیست» در انتخابات جمهوری چک
امکان رزرو نام کاربری در واتس‌اپ فراهم می‌شود
نوراینفو | تمرینات ساده برای جلوگیری از آلزایمر
هر 40 دقیقه یک زن ایرانی به سرطان سینه مبتلا می‌شود
خوراکی‌هایی برای مفاصل سالم و قوی
مرز خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد لرزید
عضو ارشد جنبش انصارالله یمن: سلاح یمن، سلاح حماس است
رفع مشکل تردد کامیون‌های ایرانی در مرز افغانستان
حماس: یک بالگرد رژیم صهیونیستی را هدف قرار دادیم
افتتاح رسمی بیست و دومین جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی
حماس و ابتکار مقاومت؛ تغییر معادله قدرت در نبرد فلسطین
افزایش بیش از پنج‌برابری سرانه دانش‌آموزی در دولت چهاردهم
واریز 65 همت سود برای 29.5 میلیون سهام‌دار در نیمه اول سال
24 بازیکن به اردوی تیم ملی دعوت شدند
نتانیاهو: از داخل و خارج برای توقف جنگ غزه تحت فشار بوده‌ام
جدول هفته ششم لیگ برتر بعد از تساوی صدرنشین و فولاد
بن ‌گویر، نتانیاهو را تهدید کرد
استاندار تهران خبر داد، برگزاری مراسم هفته تهران با محوریت هویت شهری
8000 نفر در غزه زیر آوارها هستند
ترامپ: نتانیاهو در غزه زیاده‌ روی کرد
نتایج نهایی کارشناسی ارشد 1404 اعلام شد+لینک سایت
واگذاری 2500 مسکن در 15 شهر کشور به نخبگان
زمستان بدون خاموشی؛پر شدن ذخایر نفت‌گاز نیروگاهی
شورش در گرجستان؛ حمله معترضان به کاخ ریاست‌جمهوری + فیلم
دستورالعمل کارگزاران رمزپول تصویب شد
آرسنال موقتاً صدرنشین پریمیر لیگ شد + جدول لیگ برتر انگلیس
رونمایی طرح تقویت محله محوری تا پایان پاییز
بازداشت 175 نفر در تظاهرات لندن
سپاهان 0 - 0 ذوب آهن | تساوی و تقسیم امتیازات در داربی اصفهان + خلاصه بازی
ابلاغ دستورالعمل جایگزینی فیبرنوری با کابل مسی به مخابرات
برگزاری کنفرانس فلسطینی درباره آینده غزه در مصر
چلسی(2)- لیورپول(1)؛ سومین شکست پیاپی لیورپول + خلاصه بازی
ثبت نام ایران خودرو از 4.5 میلیون نفر گذشت
ترامپ :حماس باید سریع اقدام کند
توفان مدارس منطقه سیستان را تعطیل کرد
مقام صهیونیستی: مذاکرات آتش‌بس فقط چند روز طول می کشد
کاهش نسبی دما از فردا یکشنبه در تهران
فولاد(0) - تراکتور (0) | نبرد داغ اهواز هم برنده نداشت! + خلاصه بازی
دولت آمریکا به دنبال پذیرش تنها 7500 پناهجو/پیشنهاد 2500 دلاری برای ترک داوطلبانه
شیخ نعیم قاسم: طرح ترامپ برای غزه پر از خطرات است
علیپور موضع بازیکنان را مشخص کرد
ورود عارف به پرونده قاچاق مس و ترخیص تلفن همراه
سقوط پهپاد اسرائیلی در شرق لبنان
هیات حماس امشب به قاهره می‌رود
واکنش فیفا به ویزا ندادن به کادر 9 نفره ایران
ایران آمادۀ نخستین پرتاب از پایگاه فضایی چابهار
دوشنبه؛ آغاز اعلام برندگان جایزه نوبل 2025
رئیس پلیس آگاهی فراجا خبرداد؛ کشف بیش از 4 هزار خودرو سرقتی در یک سال
خسروی رکورد جهان را شکست و هفتمین طلایی ایران شد
X
آگهی تبلیغاتی