×
بین الملل
شناسه خبر : 202690
تاریخ انتشار : جمعه 1403/09/16 ساعت 17:21
ادعاهای تکراری انگلیس علیه ایران؛ فرافکنی یا واقعیت؟

نورنیوز بررسی می کند:

ادعاهای تکراری انگلیس علیه ایران؛ فرافکنی یا واقعیت؟

به نظر می‌رسد سران لندن در تلاش‌اند با فرافکنی و حمایت از تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه ایران و سوریه، افکار عمومی را از جنایات این رژیم منحرف کنند و مشروعیتی برای اقدامات تجاوزکارانه بعدی آن فراهم آورند.

نورنیوز- گروه بین الملل: مقامات انگلیسی در روزهای اخیر، دور تازه‌ای از اتهامات و ادعاهای بی‌اساس علیه جمهوری اسلامی ایران را مطرح کرده‌اند. دریابان تونی راداکین، رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح انگلیس، در سخنانی جنجالی که بیشتر به نمایشنامه‌ای تخیلی شباهت دارد، مدعی شد که رژیم صهیونیستی با استفاده از جنگنده‌های اف-۳۵ موفق شده تمامی سیستم‌های دفاعی ایران را نابود کند و توانایی تولید موشک‌های بالستیک ایران را به مدت یک سال از بین ببرد. او ادعا کرد که این عملیات با استفاده از بیش از ۱۰۰ هواپیما و کمتر از ۱۰۰ موشک انجام شده و بدون اینکه هیچ هواپیمایی به اهداف ایرانی نزدیک شود، تقریباً تمام سیستم دفاع هوایی ایران از کار افتاده است.

هم‌زمان، دیوید لمی، وزیر خارجه انگلیس، این ادعاها را تکرار کرد و ایران را به تشدید درگیری‌های منطقه‌ای متهم نمود. او در حاشیه نشست ناتو در بروکسل گفت: «ما در دوره‌ای خطرناک زندگی می‌کنیم. جهان درگیر جنگ است و شاهد دخالت آشکار ایران در خاورمیانه هستیم.»

این اظهارات که به نوعی  با ادعاهای صهیونیست‌ها مطابقت دارد در حالی مطرح می‌شود که بررسی دقیق آن نشان می‌دهد اهداف پشت پرده‌ای در کار است.

تداوم پشتیبانی لندن از رژیم صهیونیستی؛

انگلیس همواره در حمایت از رژیم صهیونیستی پیش‌قدم بوده و اکنون نیز تلاش دارد عدم دستیابی رژیم صهیونیستی در اهداف تعریف شده  این رژیم در غزه و لبنان را تطهیر کند. به نظر می‌رسد سران لندن در تلاش‌اند با فرافکنی و حمایت از تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه ایران و سوریه، افکار عمومی را از جنایات این رژیم منحرف کنند و مشروعیتی برای اقدامات تجاوزکارانه بعدی آن فراهم آورند.

دروغ‌پردازی برای توجیه بحران‌ها؛

ادعاهای مربوط به نابودی توان موشکی ایران در کنار بیان مطالب غیر مستند و کذب در خصوص ارسال موشک به اوکراین، بخشی از سناریوی انگلیس برای ایجاد توهم امنیتی در اروپا و توجیه مداخلات فعلی و آتی است. این در حالی است که جهانیان، تجاوز رژیم صهیونیستی به حریم ایران را محکوم کرده و مقامات تهران نیز بر قطعی بودن اجرای «وعده صادق ۳» تأکید دارند.

تحریک به ادامه جنگ اوکراین؛

انگلیس از پیشگامان تشدید جنگ اوکراین است و با ادعاهای جدید علیه ایران، تلاش می‌کند حمایت از کی‌یف و مداخلات نظامی در این جنگ را توجیه کند. هم‌زمان، لندن بر افزایش بودجه دفاعی خود و متحدان ناتو تأکید دارد تا  روندجنگ‌افروزی را ادامه دهد.

پنهان‌سازی بحران‌های داخلی؛

دولت انگلیس با مشکلات داخلی از جمله تورم، کاهش محبوبیت حزب کارگر و درخواست‌های فزاینده برای برگزاری انتخابات زودهنگام مواجه است. نخست‌وزیر استارمر، برای فرار از این بحران‌ها، سیاست خارجی را ابزاری برای انحراف افکار عمومی قرار داده است.

 فشار و مذاکره هم‌زمان؛

اروپایی‌ها با ادعای تمایل به دیپلماسی در قبال ایران، همچنان سیاست فشار و مذاکره را دنبال می‌کنند. در این راستا، ادعاهای انگلیس در کنار اقدامات دیگری مانند مشارکت در تصویب قطعنامه‌های شورای حکام و اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران،  از تلاش این کشور برای تقویت رویکرد ذکر شده حکایت می کند.

ادعاهای هالیوودی مقامات انگلیس، نه تنها نمی‌تواند ایران را از اجرای تعهدات دفاعی و راهبردی خود بازدارد، بلکه واقعیت جنایات رژیم صهیونیستی را نیز کتمان نخواهد کرد. تأکید جهانی بر ماهیت جنایتکارانه و تروریستی این رژیم، از جمله گزارش‌های نهادهای بین‌المللی و حکم دیوان کیفری بین‌المللی برای محاکمه سران آن، نشان می‌دهد که تلاش‌های انگلیس برای تطهیر این رژیم بی‌نتیجه خواهد ماند.

در نهایت، انگلیس باید بپذیرد که دوران سلطه‌گری‌های استکباری به پایان رسیده و افکار عمومی جهانی، بیش از هر زمان دیگری نسبت به واقعیت‌ها آگاه است. چنین فرافکنی‌هایی، نه بحران‌های داخلی لندن را حل می‌کند و نه می‌تواند جایگاه رژیم صهیونیستی را در جهان تغییر دهد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سخنگوی صنعت آب: کشور هنوز از خشکسالی عبور نکرده است
اعلام قیمت شیر خام و 4 محصول لبنی
ترامپ در حال پاکسازی قومی در آمریکا است
تحویل بالگردهای بلک‌هاوک افغانستان از آمریکا به پرو
کارگروه ویژه احیای نان کامل در کشور تشکیل شد
القسام: ترور فرماندهان بر عزم مقاومت می‌افزاید
واکنش «ترامپ» به حمله به مراسم یهودیان در استرالیا
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران با قاطعیت از حزب‌الله حمایت می‌کند
عارف: تولیدکنندگان شیر، قیمت را متعادل کنند
افزایش قیمت دارو کمتر از نرخ تورم/ بیمه‌ها هزینه‌ها را پوشش می‌دهند
کامران فانی کتابشناس پیشکسوت درگذشت/کتابخانه کامران فانی اهدا شد
نشست اضطراری وزیر راه در پی هشدار قرمز بارش‌های سنگین در 4 استان
رئیس‌جمهور: نباید درآمد اصلاح قیمت سوخت برای بخش‌های دیگر خرج شود
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
کلیات بودجه سال 1405 در جلسه هیأت دولت تصویب شد
معمای «جغد قرمز»
موجودی کالاهای اساسی در بنادر و گمرکات به 5 میلیون تن رسید
شوک بزرگ ستاره خارجی به استقلال پیش از بازی با خیبر
ادامه حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی
عکس های منتخب هفته جهان،14 دسامبر 2025
قیمت آجیل مخلوط شب یلدا اعلام شد
تأیید نتایج نهایی انتخابات پارلمانی از سوی دادگاه فدرال عراق
غریب‌آبادی: جنگ و تجاوزگری رژیم صهیونیستی و آمریکا، مهم‌ترین چالش جهان است
قالیباف: کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
تراکتور با شکست پیکان به مسیر برد بازگشت
رفع مشکلات تامین ارز نهاده‌های دامی توسط سران قوا
شناسایی بیش از 1200 واحد صنعتی آلاینده در پایتخت
فوتسال بانوان پاکستان به مربی ایرانی سپرده شد
مرگ جنجالی خواننده ترک؛ دخترش بازداشت شد
زلنسکی آماده دادن امتیازات بزرگ است
سقوط قهرمان کشتی؛ کورتانیدزه راهی زندان شد
بومی‌سازی فناوری به روایت مرکز تحقیق و نوآوری همراه اول در نمایشگاه «تستا»
فرمانده ارشد القسام ترور شد/حماس ترور را تایید کرد
نتانیاهو حمله به یهودیان در استرالیا را محکوم کرد
آمار نماینده تهران درباره زندانیان مهریه نادرست است
پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری از سه‌شنبه
جدول لیگ ایران فوتبال در پایان مسابقات امروز
پایان بازی؛ پرسپولیس(1) - آلومینیوم (0)/پرسپولیس به صدر برگشت+ فیلم گل اول
ایران حمله در سیدنی را محکوم کرد
زلنسکی: از عضویت در ناتو منصرف شدیم
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی‌ارشد سال 1405 تمدید شد
پرداخت سود سهام عدالت 1403 منوط به پرداخت شرکت‌های سرمایه‌پذیر
ورود سامانه بارشی جدید از فردا/ هوای پایتخت 5 درجه سرد می‌شود
قتل هولناک کودک 13 ساله در چابهار؛ جسد پشت زندان پیدا شد/مثله‌ شدن جسد کودک صحت ندارد
انفجار پهپادی در لبنان؛ خودرویی هدف قرار گرفت
نخستین ارائه VoLTE در رومینگ بین‌الملل توسط همراه اول
نشست تهران و بازتعریف نقش همسایگان افغانستان
آماده‌باش تیم‌های عملیاتی جمعیت هلال احمر/اسکان اضطراری هزار حادثه‌دیده در برف و سیلاب
آماده‌باش در پایگاه‌های نظامی آمریکا در سوریه
جزئیات فروش 12 محصول ایران خودرو/ اختلاف قیمت از کارخانه تا بازار چقدر است؟
X
آگهی تبلیغاتی