×
سیاسی
شناسه خبر : 202657
تاریخ انتشار : جمعه 1403/09/16 ساعت 10:56
پزشکیان به منظور بررسی زلزله اخیر به مسجدسلیمان می‌رود

پزشکیان به منظور بررسی زلزله اخیر به مسجدسلیمان می‌رود

نماینده مردم مسجدسلیمان در مجلس از سفر رئیس‌جمهور به این شهر با هدف بررسی زلزله اخیر خبر داد.

نورنیوز- گروه سیاسی: «زلزله خبر نمی‌دهد»، واقعا همین طور است مردم خوزستان پنجشنبه خود را با پدیده شروع کردند که هیچ گاه خبر نمی‌دهد و در حالی صبح پنجشنبه در حال خودنمایی بود، زلزله ۵.۶ ریشتری پهنه وسیعی از خوزستان را به لرزه در آورد و مردم سراسیمه به کوچه و خیابان ریختند و یک بار دیگر نشان داد توجه به استانداردهای ساختمان و مقاوم‌سازی یک امر لازم و حتمی است.

ساعت ۷:۳۲ وقوع زمین لرزه‌ای به بزرگی ۵.۶ ریشتر در عمق ۱۰ کیلومتری زمین، منطقه هفتکل در استان خوزستان را لرزاند. شدت این زلزله به حدی بوده که در شهرهای مختلف استان خوزستان و حتی بخش‌هایی از استان لرستان و ایلام احساس شد. پس از این زلزله و ساعت ۷:۵۳ زلزله دیگری با قدرت ۴.۸ ریشتر مسجد سلیمان را هم لرزاند.

«گسل لهبری» کانون زلزله خوزستان بود

عباس چرچی‌، رئیس دانشکده زمین‌شناسی دانشگاه شهید چمران اهواز و استاد زمین‌شناسی درباره کانون زلزله گلگیری، گفت: لرزه اصلی ۵.۶ ریشتر بوده و تخلیه انرژی زمین صورت گرفته و احتمال لرزه بزرگتر از این مقیاس بعید است.

وی افزود: زلزله اصلی در حقیقت همان ۵.۶ بوده است و بعید است زلزله بیشتر از این مقدار داشته باشیم و تخلیه اصلی انرژی صورت گرفته است، ولی ممکن است حتی تا چند ماه پس‌لرزه داشته باشیم.

پس از زلزله ۵.۶ ریشتری که در منطقه گلگیر مسجدسلیمان رخ داد، مقامات استانی و استاندار خوزستان سریعا برای مدیریت میدانی در مسجدسلیمان حاضر شدند.

شهردار گلگیر: آواربرداری از معابر تا صبح ادامه دارد

شهردار شهر گلگیر درباره تخریب های ناشی از زلزله، گفت: ۱۹۷ مورد در این شهر و روستاهای الحاقیه این شهر تخریب داشتیم و آواربرداری شروع شده است. در نتیجه این زلزله ترک‌های عمیق در دیوارها و سقف‌ها مشاهده شده است، همچنین مشکلاتی همچون تخریب کانال‌های آب‌های سطحی، قطع کابل‌های برق و شکستگی در لوله‌های آب و نشتی گاز گزارش شده است.

آخرین جزییات خسارات زلزله خوزستان/ ۲۵۰ واحد مسکونی خسارت دیدند

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوزستان درباره آخرین خسارت‌های ناشی از زلزله، گفت: طبق آخرین ارزیابی بنیاد مسکن استان بر اثر وقوع زمین لرزه‌های ۲۰۰ واحد مسکونی در هفتکل و ۴۵ واحد در گلگیر مسجد سلیمان آسیب دیدند که دیوار حیاط ۱۲ خانه در گلگیر تخریب شدند.

وی ادامه داد: همچنین پنج واحد مسکونی در شهرستان باغملک آسیب دیدند و از ایذه گزارشی از وارد شدن آسیب به خانه‌ای در این شهرستان دریافت نشده است.

استاندار خوزستان: زلزله امروز ۲۹ مصدوم داشت

زلزله مسجد سلیمان به نوعی می‌توان اولین محک در مدیریت بحران برای استاندار جدید خوزستان دانست. زلزله ۵.۶ ریشتر مسجد سلیمان به مدیران جدید استان که دنبال وفاق هستند، این مسئله را متذکر شد که در استان خوزستان، از نظر رتبه بحران‌های طبیعی در کشور، جزو ۳ استان پربحران کشور است، برای مدیریت باید با میز و پشت میزنشینی خداحافظی کرد و خیلی دلخوش به اینها نبود.

موالی‌زاده درباره این زلزله، گفت: زلزله روز پنجشنبه ساعت ۷ و ۳۲ دقیقه زلزله‌ای به قدرت ۵.۲ ریشتر در منطقه عمومی بین هفتکل و مسجد سلیمان اتفاق افتاد. این زلزله در ۲۷ کیلومتری هفتکل و ۳۳ کیلومتری مسجد سلیمان به وقوع پیوست.

استاندار خوزستان ادامه داد: خوشبختانه در این زلزله علی‌رغم چند پس لرزه ما فوتی نداشتیم. این زلزله ۲۹ مصدوم داشت که ۲۸ نفر سرپایی درمان شدند و ما اکنون یک کودک با شکستگی پا را در بیمارستان ۲۲ بهمن مسجد سلیمان تحت درمان داریم.

محمد خانچی، معاون امور عمرانی استانداری خوزستان درباره آسیب زلزله به زیرساخت‌ها، گفت: زیرساخت‌های مناطق زلزله‌زده در شهرهای مسجدسلیمان و هفتکل آسیب جدی ندیدند.

تماس تلفنی سخنگوی دولت با استاندار خوزستان

فاطمه مهاجرانی اولین مقام دولتی بود که در تماس با استاندار خوزستان شرایط زلزله‌زدگان مسجدسلیمان را پیگیری کرد. مهاجرانی در این گفت‌وگوی تلفنی اعلام کرد دولت در راستای حمایت از استان و مردم خوزستان از هیچ اقدامی فروگذاری نخواهد کرد.

رئیس جمهور به مسجدسلیمان سفر می‌کند

رضا جباری، نماینده مردم مسجدسلیمان با اشاره به زلزله اخیر در مسجدسلیمان و بخش گلگیر، گفت: در صحبتی که با دفتر رئیس جمهور داشتیم، قول داده شد رئیس جمهور در اولین فرصت به منطقه می‌آید و از نزدیک ابعاد حادثه را بازدید خواهد کرد تا مشکلات مردم را برطرف کنند.

رئیس‌ جمهور خواستار رسیدگی فوری به وضعیت زلزله‌زدگان مسجدسلیمان شد

رئیس‌ جمهور در تماس با استاندار خوزستان خواستار تسریع در امدادرسانی به زلزله‌زدگان مسجدسلیمان شد. پزشکیان در این تماس به استاندار خوزستان تاکید کرد: تمام نهادهای دولتی موظف به پیگیری دقیق و فوری شرایط هستند تا مردم منطقه بتوانند در سریع‌ترین زمان ممکن به زندگی عادی خود بازگردند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است
شکست نابغه ایرانی در تورنمنت تنیس میلیون‌دلاری
ناکامی ترامپ در استفاده دو پایگاه برای حمله به ایران
تهران 11 درجه گرم‌تر از شرایط نرمال
یارانه بهمن دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
روسیه تهدید دائمی را تحمل نمی کند
توافق با ایران ظرف 10 روز آینده مشخص می‌شود
با نگرانی عمیق از دستگیری برادرم مطلع شدم
برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی
ادامه اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه
شروع نشست شورای صلح غزه بدون حضور نماینده فلسطین
واحدهای 2و3 نیروگاه هسته ای بوشهر تکمیل می شود
صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر فردا اعلام می شود
نقض مجدد آتش‌بس در لبنان از سوی رژیم صهیونیستی
رشد مبادلات تجاری ایران و تاجیکستان
خانه تکانی با آب شرب ممنوع!
مخالفت سناتور امریکایی با جنگ امریکا و ایران
آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای احداث پایگاه نظامی گسترده در غزه
شیب ملایم افزایش قیمت دلار آزاد
ثبت نام بیش از 22 هزار نفر در انتخابات شوراهای روستا
روزانه 2500 کارت سوخت یک‌روزه تحویل متقاضیان می‌شود
بادبان‌های برافراشته بر دریای وابستگی
واریز عیدی 10 میلیون تومانی بازنشستگان کشوری آغاز شد
اوسمار می‌تواند شرایط پرسپولیس را تغییر دهد
کیفرخواست قاتل شهید بخشیان صادر شد
آمریکا به دنبال کنار زدن روسیه از بازارهای انرژی جهانی است
چه کسانی منتظر یارانه نباشند؟ همراه با جزئیات
پایبندی اسرائیل به قطعنامه‌های شورای امنیت ضروری است