×
سیاسی
شناسه خبر : 202657
تاریخ انتشار : جمعه 1403/09/16 ساعت 10:56
پزشکیان به منظور بررسی زلزله اخیر به مسجدسلیمان می‌رود

پزشکیان به منظور بررسی زلزله اخیر به مسجدسلیمان می‌رود

نماینده مردم مسجدسلیمان در مجلس از سفر رئیس‌جمهور به این شهر با هدف بررسی زلزله اخیر خبر داد.

نورنیوز- گروه سیاسی: «زلزله خبر نمی‌دهد»، واقعا همین طور است مردم خوزستان پنجشنبه خود را با پدیده شروع کردند که هیچ گاه خبر نمی‌دهد و در حالی صبح پنجشنبه در حال خودنمایی بود، زلزله ۵.۶ ریشتری پهنه وسیعی از خوزستان را به لرزه در آورد و مردم سراسیمه به کوچه و خیابان ریختند و یک بار دیگر نشان داد توجه به استانداردهای ساختمان و مقاوم‌سازی یک امر لازم و حتمی است.

ساعت ۷:۳۲ وقوع زمین لرزه‌ای به بزرگی ۵.۶ ریشتر در عمق ۱۰ کیلومتری زمین، منطقه هفتکل در استان خوزستان را لرزاند. شدت این زلزله به حدی بوده که در شهرهای مختلف استان خوزستان و حتی بخش‌هایی از استان لرستان و ایلام احساس شد. پس از این زلزله و ساعت ۷:۵۳ زلزله دیگری با قدرت ۴.۸ ریشتر مسجد سلیمان را هم لرزاند.

«گسل لهبری» کانون زلزله خوزستان بود

عباس چرچی‌، رئیس دانشکده زمین‌شناسی دانشگاه شهید چمران اهواز و استاد زمین‌شناسی درباره کانون زلزله گلگیری، گفت: لرزه اصلی ۵.۶ ریشتر بوده و تخلیه انرژی زمین صورت گرفته و احتمال لرزه بزرگتر از این مقیاس بعید است.

وی افزود: زلزله اصلی در حقیقت همان ۵.۶ بوده است و بعید است زلزله بیشتر از این مقدار داشته باشیم و تخلیه اصلی انرژی صورت گرفته است، ولی ممکن است حتی تا چند ماه پس‌لرزه داشته باشیم.

پس از زلزله ۵.۶ ریشتری که در منطقه گلگیر مسجدسلیمان رخ داد، مقامات استانی و استاندار خوزستان سریعا برای مدیریت میدانی در مسجدسلیمان حاضر شدند.

شهردار گلگیر: آواربرداری از معابر تا صبح ادامه دارد

شهردار شهر گلگیر درباره تخریب های ناشی از زلزله، گفت: ۱۹۷ مورد در این شهر و روستاهای الحاقیه این شهر تخریب داشتیم و آواربرداری شروع شده است. در نتیجه این زلزله ترک‌های عمیق در دیوارها و سقف‌ها مشاهده شده است، همچنین مشکلاتی همچون تخریب کانال‌های آب‌های سطحی، قطع کابل‌های برق و شکستگی در لوله‌های آب و نشتی گاز گزارش شده است.

آخرین جزییات خسارات زلزله خوزستان/ ۲۵۰ واحد مسکونی خسارت دیدند

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوزستان درباره آخرین خسارت‌های ناشی از زلزله، گفت: طبق آخرین ارزیابی بنیاد مسکن استان بر اثر وقوع زمین لرزه‌های ۲۰۰ واحد مسکونی در هفتکل و ۴۵ واحد در گلگیر مسجد سلیمان آسیب دیدند که دیوار حیاط ۱۲ خانه در گلگیر تخریب شدند.

وی ادامه داد: همچنین پنج واحد مسکونی در شهرستان باغملک آسیب دیدند و از ایذه گزارشی از وارد شدن آسیب به خانه‌ای در این شهرستان دریافت نشده است.

استاندار خوزستان: زلزله امروز ۲۹ مصدوم داشت

زلزله مسجد سلیمان به نوعی می‌توان اولین محک در مدیریت بحران برای استاندار جدید خوزستان دانست. زلزله ۵.۶ ریشتر مسجد سلیمان به مدیران جدید استان که دنبال وفاق هستند، این مسئله را متذکر شد که در استان خوزستان، از نظر رتبه بحران‌های طبیعی در کشور، جزو ۳ استان پربحران کشور است، برای مدیریت باید با میز و پشت میزنشینی خداحافظی کرد و خیلی دلخوش به اینها نبود.

موالی‌زاده درباره این زلزله، گفت: زلزله روز پنجشنبه ساعت ۷ و ۳۲ دقیقه زلزله‌ای به قدرت ۵.۲ ریشتر در منطقه عمومی بین هفتکل و مسجد سلیمان اتفاق افتاد. این زلزله در ۲۷ کیلومتری هفتکل و ۳۳ کیلومتری مسجد سلیمان به وقوع پیوست.

استاندار خوزستان ادامه داد: خوشبختانه در این زلزله علی‌رغم چند پس لرزه ما فوتی نداشتیم. این زلزله ۲۹ مصدوم داشت که ۲۸ نفر سرپایی درمان شدند و ما اکنون یک کودک با شکستگی پا را در بیمارستان ۲۲ بهمن مسجد سلیمان تحت درمان داریم.

محمد خانچی، معاون امور عمرانی استانداری خوزستان درباره آسیب زلزله به زیرساخت‌ها، گفت: زیرساخت‌های مناطق زلزله‌زده در شهرهای مسجدسلیمان و هفتکل آسیب جدی ندیدند.

تماس تلفنی سخنگوی دولت با استاندار خوزستان

فاطمه مهاجرانی اولین مقام دولتی بود که در تماس با استاندار خوزستان شرایط زلزله‌زدگان مسجدسلیمان را پیگیری کرد. مهاجرانی در این گفت‌وگوی تلفنی اعلام کرد دولت در راستای حمایت از استان و مردم خوزستان از هیچ اقدامی فروگذاری نخواهد کرد.

رئیس جمهور به مسجدسلیمان سفر می‌کند

رضا جباری، نماینده مردم مسجدسلیمان با اشاره به زلزله اخیر در مسجدسلیمان و بخش گلگیر، گفت: در صحبتی که با دفتر رئیس جمهور داشتیم، قول داده شد رئیس جمهور در اولین فرصت به منطقه می‌آید و از نزدیک ابعاد حادثه را بازدید خواهد کرد تا مشکلات مردم را برطرف کنند.

رئیس‌ جمهور خواستار رسیدگی فوری به وضعیت زلزله‌زدگان مسجدسلیمان شد

رئیس‌ جمهور در تماس با استاندار خوزستان خواستار تسریع در امدادرسانی به زلزله‌زدگان مسجدسلیمان شد. پزشکیان در این تماس به استاندار خوزستان تاکید کرد: تمام نهادهای دولتی موظف به پیگیری دقیق و فوری شرایط هستند تا مردم منطقه بتوانند در سریع‌ترین زمان ممکن به زندگی عادی خود بازگردند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
اربعین بزرگترین تجلی قدرت نرم جهان اسلام است
تأکید پادشاه اردن بر تشدید تلاش‌های بین‌المللی برای احیای ثبات در منطقه
بقائی: لایحه کنوانسیون دریای خزر در انتظار رای نهایی مجلس
درخواست نماینده روسیه از آمریکا درباره ایران
بیش از 3 میلیون زائر از ایران وارد عراق شدند
مدعی تبعیت از رسالت محمدی(ص)، رفتار حکومت خود را با همان معیارها بسنجد
موشک‌های ایران بنزین در اسرائیل را گران کرد
لغو واگذاری 95 درصد سهام هفت‌تپه از طریق بورس
نورنما | اردبیل؛نگین گردشگری شمال غرب ایران
جنگ زیرساخت‌ها، طوفانی که متجاوز را پشیمان می‌کند
پزشکیان: جذب اعضای هیئت علمی باید براساس صلاحیت باشد، نه سفارش
بررسی مصوبه افزایش 25 درصد سقف اجاره‌بها
اینفانتینو از فیفا حذف خواهد شد؟
دیدار سفیر جمهوری اسلامی ایران در پرتغال با وزیر امور خارجه
هادی ساعی: ورزش نیاز به حمایت اسپانسرها دارد
خواسته آلمانی‌ها؛ توقف فروش تسلیحات به اوکراین و اسرائیل
جزئیات طرح انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی
نورویدئو | اوسان ؛ نشتی که از یک حادثه فراتر رفت
آمریکا به فینال لیگ ملت‌های والیبال صعود کرد + ساعت بازی فینال
انفجار معدن در دلیجان 2 کارگر را به کام مرگ کشاند
دمشق: اجرای ادغام «قسد» در ساختار دولت سوریه به مراحل پایانی رسیده است
3 آژانس بلیت فروشی متخلف مسدود شدند
کولیوند: هیچ بیماری واگیر در میان زائران گزارش نشده است
رکورد کمترین معطلی زائران پشت گیت‌های مرزی
رتبه نخست دانشگاه علوم پزشکی تهران در رتبه‌بندی سایمگو در ایران و غرب آسیا
سرپرست وزارت دفاع: صنعت دفاعی باید سریع‌تر از نیاز میدان نبرد حرکت کند
بازگشت، مأموریت آنها نبود
رئیس جمهور: آینده ایران را مردمش رقم خواهند زد
عون: مرحله آتی، مستلزم استقرار کامل نیروهای نظامی در مرزهای جنوبی لبنان است
راه‌اندازی سامانه 24 ساعته قضایی برخط برای زائران اربعین در عراق
توافق عراق و ترکیه برای ازسرگیری صادرات نفت از مسیر بندر جیهان
اعلام زمان تعطیلی سینماها همزمان با اربعین
مرگ حداقل 67 پناهجو در جریان هجوم به سواحل اسپانیا
مدیرعامل روس‌اتم: حمله اوکراین به کشتی روسی در دریایی سیاه راهزنی دریایی است
آخرین خبر از نقل و انتقالات استقلال امروز شنبه 10 مرداد
مراسم اربعین حسینی در مسجد ولیعصر(عج) برگزار می‌شود
آن سوی رتبه 117 چه حقیقتی پنهان است؟
چرا زلنسکی به دنبال خدمات گسترده استارلینک است؟
برنامه قطعی برق گیلان فردا یکشنبه 11 مرداد 1405 |خاموشی برق رشت یکشنبه
مهران مدیری در نقش مرد سه هزار چهره
سهم 45 درصدی سامانه‌های سرمایشی از مصرف برق تهران
مقابله رزمندگان حزب‌الله با نفوذ یگان ویژه رژیم صهیونیستی
تحولات خاورمیانه محور؛ تماس وزرای خارجه عربستان، ترکیه و کویت
انهدام باند سرقت 30 میلیاردی با همدستی پسر خانواده
قدوس و پرسپولیس، فقط برای جذب فالوور
درخشش شناگر ایرانی در قزاقستان؛ هومر عباسی طلایی شد
شایعات درباره تخلیه نقاطی از هرمزگان بی‌اساس است
ورود بیش از 40 هزار مهاجر به سئوتا؛ اروپا در برابر موج جدید مهاجرت
بلومبرگ: کشتی حامل گاز قطر هنگام عبور از تنگه هرمز مورد اصابت قرار گرفت
هشدار امنیتی جدید آمریکا در خاورمیانه؛ پروازها ممکن است مختل شود