×
سیاسی
شناسه خبر : 202657
تاریخ انتشار : جمعه 1403/09/16 ساعت 10:56
پزشکیان به منظور بررسی زلزله اخیر به مسجدسلیمان می‌رود

پزشکیان به منظور بررسی زلزله اخیر به مسجدسلیمان می‌رود

نماینده مردم مسجدسلیمان در مجلس از سفر رئیس‌جمهور به این شهر با هدف بررسی زلزله اخیر خبر داد.

نورنیوز- گروه سیاسی: «زلزله خبر نمی‌دهد»، واقعا همین طور است مردم خوزستان پنجشنبه خود را با پدیده شروع کردند که هیچ گاه خبر نمی‌دهد و در حالی صبح پنجشنبه در حال خودنمایی بود، زلزله ۵.۶ ریشتری پهنه وسیعی از خوزستان را به لرزه در آورد و مردم سراسیمه به کوچه و خیابان ریختند و یک بار دیگر نشان داد توجه به استانداردهای ساختمان و مقاوم‌سازی یک امر لازم و حتمی است.

ساعت ۷:۳۲ وقوع زمین لرزه‌ای به بزرگی ۵.۶ ریشتر در عمق ۱۰ کیلومتری زمین، منطقه هفتکل در استان خوزستان را لرزاند. شدت این زلزله به حدی بوده که در شهرهای مختلف استان خوزستان و حتی بخش‌هایی از استان لرستان و ایلام احساس شد. پس از این زلزله و ساعت ۷:۵۳ زلزله دیگری با قدرت ۴.۸ ریشتر مسجد سلیمان را هم لرزاند.

«گسل لهبری» کانون زلزله خوزستان بود

عباس چرچی‌، رئیس دانشکده زمین‌شناسی دانشگاه شهید چمران اهواز و استاد زمین‌شناسی درباره کانون زلزله گلگیری، گفت: لرزه اصلی ۵.۶ ریشتر بوده و تخلیه انرژی زمین صورت گرفته و احتمال لرزه بزرگتر از این مقیاس بعید است.

وی افزود: زلزله اصلی در حقیقت همان ۵.۶ بوده است و بعید است زلزله بیشتر از این مقدار داشته باشیم و تخلیه اصلی انرژی صورت گرفته است، ولی ممکن است حتی تا چند ماه پس‌لرزه داشته باشیم.

پس از زلزله ۵.۶ ریشتری که در منطقه گلگیر مسجدسلیمان رخ داد، مقامات استانی و استاندار خوزستان سریعا برای مدیریت میدانی در مسجدسلیمان حاضر شدند.

شهردار گلگیر: آواربرداری از معابر تا صبح ادامه دارد

شهردار شهر گلگیر درباره تخریب های ناشی از زلزله، گفت: ۱۹۷ مورد در این شهر و روستاهای الحاقیه این شهر تخریب داشتیم و آواربرداری شروع شده است. در نتیجه این زلزله ترک‌های عمیق در دیوارها و سقف‌ها مشاهده شده است، همچنین مشکلاتی همچون تخریب کانال‌های آب‌های سطحی، قطع کابل‌های برق و شکستگی در لوله‌های آب و نشتی گاز گزارش شده است.

آخرین جزییات خسارات زلزله خوزستان/ ۲۵۰ واحد مسکونی خسارت دیدند

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوزستان درباره آخرین خسارت‌های ناشی از زلزله، گفت: طبق آخرین ارزیابی بنیاد مسکن استان بر اثر وقوع زمین لرزه‌های ۲۰۰ واحد مسکونی در هفتکل و ۴۵ واحد در گلگیر مسجد سلیمان آسیب دیدند که دیوار حیاط ۱۲ خانه در گلگیر تخریب شدند.

وی ادامه داد: همچنین پنج واحد مسکونی در شهرستان باغملک آسیب دیدند و از ایذه گزارشی از وارد شدن آسیب به خانه‌ای در این شهرستان دریافت نشده است.

استاندار خوزستان: زلزله امروز ۲۹ مصدوم داشت

زلزله مسجد سلیمان به نوعی می‌توان اولین محک در مدیریت بحران برای استاندار جدید خوزستان دانست. زلزله ۵.۶ ریشتر مسجد سلیمان به مدیران جدید استان که دنبال وفاق هستند، این مسئله را متذکر شد که در استان خوزستان، از نظر رتبه بحران‌های طبیعی در کشور، جزو ۳ استان پربحران کشور است، برای مدیریت باید با میز و پشت میزنشینی خداحافظی کرد و خیلی دلخوش به اینها نبود.

موالی‌زاده درباره این زلزله، گفت: زلزله روز پنجشنبه ساعت ۷ و ۳۲ دقیقه زلزله‌ای به قدرت ۵.۲ ریشتر در منطقه عمومی بین هفتکل و مسجد سلیمان اتفاق افتاد. این زلزله در ۲۷ کیلومتری هفتکل و ۳۳ کیلومتری مسجد سلیمان به وقوع پیوست.

استاندار خوزستان ادامه داد: خوشبختانه در این زلزله علی‌رغم چند پس لرزه ما فوتی نداشتیم. این زلزله ۲۹ مصدوم داشت که ۲۸ نفر سرپایی درمان شدند و ما اکنون یک کودک با شکستگی پا را در بیمارستان ۲۲ بهمن مسجد سلیمان تحت درمان داریم.

محمد خانچی، معاون امور عمرانی استانداری خوزستان درباره آسیب زلزله به زیرساخت‌ها، گفت: زیرساخت‌های مناطق زلزله‌زده در شهرهای مسجدسلیمان و هفتکل آسیب جدی ندیدند.

تماس تلفنی سخنگوی دولت با استاندار خوزستان

فاطمه مهاجرانی اولین مقام دولتی بود که در تماس با استاندار خوزستان شرایط زلزله‌زدگان مسجدسلیمان را پیگیری کرد. مهاجرانی در این گفت‌وگوی تلفنی اعلام کرد دولت در راستای حمایت از استان و مردم خوزستان از هیچ اقدامی فروگذاری نخواهد کرد.

رئیس جمهور به مسجدسلیمان سفر می‌کند

رضا جباری، نماینده مردم مسجدسلیمان با اشاره به زلزله اخیر در مسجدسلیمان و بخش گلگیر، گفت: در صحبتی که با دفتر رئیس جمهور داشتیم، قول داده شد رئیس جمهور در اولین فرصت به منطقه می‌آید و از نزدیک ابعاد حادثه را بازدید خواهد کرد تا مشکلات مردم را برطرف کنند.

رئیس‌ جمهور خواستار رسیدگی فوری به وضعیت زلزله‌زدگان مسجدسلیمان شد

رئیس‌ جمهور در تماس با استاندار خوزستان خواستار تسریع در امدادرسانی به زلزله‌زدگان مسجدسلیمان شد. پزشکیان در این تماس به استاندار خوزستان تاکید کرد: تمام نهادهای دولتی موظف به پیگیری دقیق و فوری شرایط هستند تا مردم منطقه بتوانند در سریع‌ترین زمان ممکن به زندگی عادی خود بازگردند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
مشاور سابق پنتاگون: ترامپ برای توافق با ایران مستاصل شده است
2 ژنرال دیگر آمریکایی برکنار شدند
پکن: جنگ علیه ایران ادامه یابد تنگه هرمز هرگز به ثبات نخواهد رسید
جفری ساکس: دو رژیمِ قاتل، جهان را به لبه پرتگاه می‌کشانند
ماکرون: نمی‌توان ترامپ را جدی گرفت
نماینده کنگره: ترامپ بله‌ قربان‌گو می‌خواهد
سی‌ان‌ان در گزارشی به نقل از منابع اطلاعاتی آمریکا، ادعاهای ترامپ درخصوص ایران را رد کرد
مقاومت عراق: مردم خود را برای پیروزی بزرگ آماده کنند
محدودیت حمل سلاح شخصی توسط نیروهای نظامی در پایگاه‌ها لغو شد
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به فرودگاه کاشان/انفجار در قم، کرج و تبریز
دیپلمات سابق آمریکا: حمله به پل در ایران احمقانه بود
برکناری احتمالی مدیر اطلاعات ملی تکذیب شد
جزئیات قطعنامه پیشنهادی بحرین درباره تنگه هرمز/رای گیری صبح امروز
پنتاگون برکناری رئیس ستاد ارتش آمریکا را تایید کرد
محمد علیزاده: از جنگ نمی‌ترسم، اما از قربانی شدن هم‌وطنانم چرا!
سفارت ایران در لندن: اروپا منافع خود را در اولویت قرار دهد و نه اسرائیل را
معاون گوترش: برای کاهش تنش و توقف درگیری ها تلاش می‌کنیم
دبیرکل اتحادیه عرب: بحران‌های خاورمیانه راه حل نظامی ندارد
پاسخ ستاره فوتسال به تهدید عصر حجر ترامپ
ترامپ: چرا آنها تماس نمی گیرند؟
سردار شکارچی: راهبرد ما تنبیه متجاوز تا پشیمانی کامل است
علی‌اف: کمک‌های بشردوستانه به ایران ادامه خواهد یافت
آغاز موج 91وعده صادق 4/ هدف‌گیری ناوگروه آبراهام لینکلن توسط 4 موشک قدر
سفر 28 میلیون نفر از هموطنان در نوروز امسال
روسیه خطاب به آمریکا و اسرائیل: دست از «بازی با آتش» بردارید
حمله به شرکت آمریکایی Oracle در پاسخ به ترور دکتر خرازی و همسر ایشان
سقوط یک جنگنده پیشرفته دشمن در قشم با پدافند هوایی
هشدار عراقچی نسبت به تبعات صدور قطعنامه از سوی شورای امنیت درباره تنگه هرمز
انهدام یک پهپاد انتحاری رژیم صهیونیستی در قزوین
جنگ علیه ایران بدهی آمریکا را 295 میلیارد دلار بیشتر کرد
بحران سوخت در فرانسه
واکنش کنایه‌آمیز عراقچی به اظهارات ترامپ
هگست فرمانده کل نیروی زمینی ارتش آمریکا را برکنار کرد
تیم ملی کشتی فرنگی عازم قرقیزستان شد
نورنما | میدان تجریش ـ موکب دریاسالار شهید علی شمخانی
مخبر: حمله به شرکت‌های داروسازی جنگ تمام‌عیار است
مقام مستعفی سازمان ملل: بمباران پل «بی‌-1» ایران جنایت جنگی است
نخست‌وزیر ایرلند نسبت به تبعات تهدید اخیر ترامپ علیه ایران هشدار داد
ابراهیم رضایی: دشمن باید منتظر شگفتانه‌های دیگری در روزهای آینده باشد
نورنما | هجوم پهپادی ارتش به مقر جنگنده ها
حمله موشکی یمن به اهداف حیاتی اسرائیل
پلها مستحکم تر ساخته می شوند اما اعتبار و اعتماد به آمریکا هرگز ترمیم نمی شود
حمله به مرکز پشتیبانی ارتش آمریکا در بغداد
زمانی که نیاکان شما در عصر حجر بودند، ایران در قلب گهواره تمدن بود
فعال شدن عرضه شیرخشک یارانه‌ای در داروخانه‌ها
سفیر ایران در سازمان ملل در نامه به شورای امنیت حمله به انستیتو پاستور را محکوم کرد
احتمال بازگشایی دوطرفه جاده چالوس
برگزاری اردوی تیم ملی فوتبال در شمال
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا: دشمن منتظر ضربات کوبنده‌تر ایران باشد
استعفای بوفون افسانه‌ای از تیم ملی فوتبال ایتالیا