×
بین الملل
شناسه خبر : 202600
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/09/15 ساعت 18:08
گزارشگر سازمان ملل: حکم لاهه نشان می‌دهد که نتانیاهو و گالانت جنایتکارند

گزارشگر سازمان ملل: حکم لاهه نشان می‌دهد که نتانیاهو و گالانت جنایتکارند

«یروگوس کاتروگالوس» گزارشگر سازمان ملل در امور نظام بین‌الملل تاکید کرد که تصمیم دیوان بین المللی کیفری برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» به وضوح نشان می‌دهد که در فلسطین جنایت انجام شده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: گزارشگر سازمان ملل در امور نظام بین‌الملل با انتقاد از موضع اخیر فرانسه در قبال حکم دیوان بین المللی کیفری برای دستگیری «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و «یوآو گالانت» وزیر جنگ سابق این رژیم تاکید کرد که امضا کنندگان اساسنامه رم باید این حکم را اجرا کنند.

به گزارش شبکه المیادین، «یروگوس کاتروگالوس» گزارشگر سازمان ملل در امور نظام بین‌الملل تاکید کرد که تصمیم دیوان بین المللی کیفری برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» به وضوح نشان می‌دهد که در فلسطین جنایت انجام شده است.

وی بیان کرد: هرکسی که حکم بازداشت علیه او صادر شود چنانچه در قلمرو کشوری حضور یابد که اساسنامه رم (اساسنامه تشکیل دیوان بین المللی کیفری) را امضا و تصویب کرده است، باید دستگیر شود و اقدامی غیر از این، نقض جدیدی از قوانین بین المللی خواهد بود؛ همانند ادامه دادن به فروش اسلحه به اسرائیل.

گزارشگر سازمان ملل در امور نظام بین‌الملل اظهار داشت: کشورهایی که به احکام دیوان کیفری بین المللی پایبند نیستند، در جنایات ارتکابی شریک خواهند بود.

کاتروگالوس درباره اظهارات فرانسه مبنی بر اینکه احکام دیوان بین المللی کیفری در مورد نتانیاهو صدق نمی‌کند و او از حکم بازداشت مصونیت دارد، گفت: جهان چنین بیانیه‌ای را از فرانسه هنگامی که اتهامات مشابهی علیه «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه مطرح شد، نشنید. چرا؟

وی با بیان اینکه «موضعی که فرانسه در مورد حقوق بین المللی کیفری اتخاذ کرده است، به نفع این کشور و به نفع اروپا نیست»، تاکید کرد: به اروپایی‌ نیاز است که از نظر بین‌المللی مستقل از آمریکا باشد و در آن سیاست‌هایی که صلح و حقوق بشر را ترویج کند، وجود داشته باشد.

کاتروگالوس افزود: ماده ۳۷ اساسنامه رم به صراحت بیان می‌کند که سران کشورها و دولت‌هایی که مرتکب جنایت می‌شوند از مصونیت برخوردار نیستند.

گزارشگر سازمان ملل در امور نظام بین‌الملل اشاره کرد که ماموریت دیوان بین المللی کیفری این است که افراد با نفوذ و سران کشورهایی را که مرتکب جنایت می‌شوند، به پای میز محاکمه بکشد.

وی با ابراز نگرانی از حمله مقامات رژیم صهیونیستی به سازمان ملل متحد و نهادهای وابسته به آن گفت: حفاظت از نظام سازمان ملل متحد، یک ضرورت است زیرا در قانون بین الملل تنها چیزی که ما را از هرج و مرج کامل جدا می‌کند، حضور سازمان ملل است و ما باید به هر قیمتی از آن محافظت کنیم.

دیوان بین‌المللی کیفری روز پنجشنبه یکم آذر ۱۴۰۳ دستور بازداشت نتانیاهو و گالانت را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و استفاده از گرسنگی (گرسنه‌سازی مردم نوار غزه) به عنوان یک سلاح صادر کرد که با استقبال گسترده جامعه جهانی مواجه شد.


نظرات

آخرین اخبار
انقلاب در دنیای بینایی؛ لنزهای تماسی خودترمیم‌شونده ساخته شدند
ترامپ: معاینه پزشکی‌ام در مرکز «والتر رید» به پایان رسید
بهترین رژیم غذایی برای مقابله با گرما و کم‌آبی
نساجی قهرمان دسته اول شد
دولت وابسته به عربستان در یمن بار دیگر مانع تبادل اسرا با انصارالله شد
رسانه نظامی: میگ-29های ایران همچنان عملیاتی‌اند
خبرگزاری فرانسه: رم میزبان مذاکرات جدید لبنان و اسرائیل شد
خاموشی برق در مشهد آغاز شد؛ جدول قطعی‌ها به‌زودی منتشر می‌شود
تیم جدید میلاد سرلک مشخص شد
کارگردان سینما: آماده اجرای حکم قصاص قاتلان رهبر شهید انقلاب هستم
آخرین گزینه آمریکا برای بازکردن تنگه هرمز، درخواست از ایران است
انتخابات هیأت رئیسه کمیسیون‌های تخصصی مجلس از 22 تیر آغاز می‌شود
آمریکا از رهبران کوبا خواست مسیر سیاسی خود را تغییر دهند!
آخرین وضعیت عبدالرضا هلالی پس از عمل جراحی اعلام شد
تأکید مهدی تاج بر ادامه همکاری با قلعه‌نویی تا جام ملت‌های آسیا
آلمان و فرانسه برای حل بحران لبنان برنامه مشترک تدوین کردند
چرا ترامپ هم به ایران حمله می‌کند و هم از جنگ فراگیر پرهیز دارد؟
قتل هولناک فاطمه سلطانی در اسلامشهر؛ پدر در دادگاه چه گفت؟
هیأت آمریکایی برای بررسی عقب‌نشینی اسرائیل وارد لبنان شد
مراسم تشییع رهبر شهید، اعتمادبه‌نفس مقامات ایران را تقویت کرد
دستور ویژه چین به پالایشگاه‌ها برای تولید بیشتر
رئیس هیئت امنای حسینیه اعظم زنجان آمار نذورات محرم را اعلام کرد
اتوبوس‌های کرمان تا پایان تابستان رایگان شدند
آغاز بازی‌های تدارکاتی تیم ملی امید؛ اولین آزمون مقابل کایسری‌اسپور
صدای انفجارهای مهیب در شرق حمص؛ جزئیات در حال بررسی
باخت ترامپ و گرفتار شدن او در تله‌ خودساخته
تشبیه جنجالی اتحادیه اروپا به یک تیم شکست‌خورده
هاآرتص: تصمیم جدید حماس، کابینه اسرائیل را با چالش تازه روبه‌رو کرد
مجوز صادرات محدود مرغ صادر شد
زمان ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 1405 اعلام شد
موج گرمای شدید در کشور؛ دمای تهران 42 و قم تا 46 درجه می‌رسد
حبیبی‌نژاد به تراکتور پیوست
تصویب دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای گواهی سپرده ارزی
گزارش تصویری | جشنواره گاو بازی در اسپانیا
تدوین نقشه راه بازسازی و مدیریت منابع در نشست ستاد بازسازی
آغاز قطعی برق در برخی مناطق تهران بدون اطلاع قبلی+اطلاعیه توزیع برق
ای عشق دل افروز ،دل من به تو گرم است
حضور مداوم امیری در تمرینات پرسپولیس؛ بازار شایعات داغ شد
حمله به مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق
منبع آگاه به پرس تی‌وی: ایران برنامه‌های مدیریت تنگه هرمز را پیش خواهد برد
اعلام برنامه تابستانی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه+ جزئیات
دادگاه اسپانیا تحقیق درباره فرماندهان رژیم صهیونیستی را آغاز کرد
تقدیر عراقچی از پیام همدردی سلطنت عمان
جدایی عالیشاه و سرلک از پرسپولیس
نوراینفو | آیا ویپ از سیگار هم خطرناک‌تر است؟
تصمیم‌گیری برای تنگه هرمز فقط توسط ایران و عمان صورت می‌گیرد
حقیقت هشدار سردار علایی و واکنش شهید شمخانی چه بود؟
آلمان احتمال خرابکاری در آتش‌سوزی خط ریلی پرتردد را بررسی می‌کند
میزبانی تیم‌های ایرانی در کشور سومی
فروشنده ملک به کوشنر در آلبانی مظنون به جعل اسناد است