×
سیاسی
شناسه خبر : 202591
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/09/15 ساعت 17:05
قالیباف: ‌مکلفیم ‌به ‌اقتصاد مردم توجه ویژه کنیم‌

در سفر به مازندران؛

قالیباف: ‌مکلفیم ‌به ‌اقتصاد مردم توجه ویژه کنیم‌

‌رئیس مجلس با بیان اینکه مکلفیم ‌به ‌اقتصاد مردم توجه ویژه کنیم‌،گفت: امروز خواسته شهدا، امام شهدا و رهبری معظم این‌ است که مشکلات کشور را حل کنیم.

نورنیوز-گروه سیاسی:  محمدباقر قالیباف در یادواره امیران، سرداران‌ و 151 شهید شهرستان سیمرغ که با حضور خانواده شهدا، رزمندگان دفاع مقدس، همرزمان شهید کشوری و وزیر راه و شهرسازی و نمایندگان مردم مازندران در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: غروب شهادت ام ابیهاست ‌و از خانواده‌های شهدا که گرد هم آمدید و فرصت فراهم هست برای برپایی مراسم از مردم و دلدادگان راه شهدا تشکر می‌کنم.

وی افزود: مردم مازندران همواره در دوران دفاع مقدس نقش اساسی آفریدند و توفیق همسنگری با حاج بصیرها، طوسی‌ها و کشوری‌ها داشتم و در غرب کشور و فاو رشادت علویان در فاو و فتح فاو بی بدیل است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با توصیه بر جوانان بر پاسداشت زحمات رزمندگان و قدردانی از رزمندگان بیان کرد: پاسداشت بلباسی‌ها و رزمندگانی که در خوزستان بودند اهمیت دارد و امروز هم که در مجلس هستیم بار سنگینی است که توقع اینست مسائل و مشکلات کشور را حل کنیم و لحظه ای درنگ نمی‌کنیم و باور و ایمانی که شهیدان داشتند در اوج ایمان حرکت می‌کنیم؛ به شرطی که از سنت‌های الهی لحظه‌ای دست برنداریم.

وی به ظرفیت ‌های اقتصادی مازندران اشاره کرد و با تاکید بر اینکه باید به طور خاص موضوعاتی را در استان مازندران دنبال کنیم تصریح کرد: بنا داریم که تا موضوعی محقق نشد قول ندهیم و نباید از رفع مشکلات اساسی استان غفلت داشته باشیم و با استاندار مازندران نیز تبادل نظر داشتیم.

قالیباف خاطرنشان کرد: امروز روز هوانیروز است و به دلاورمردان هوانیروز تبریگ می‌گویم و یاد شهدا را گرامی می‌دارم. امروز که روز شهید کشوری است باید شهید کشوری‌‌ها و شهید شیرودی‌‌ها و دیگر افرادی که در این عرصه بودند قدر بشناسیم و به عنوان یک راوی می‌گویم هوانیروز تنها در خدمت ارتش نبود و در خدمت همه رزمندگان دفاع مقدس هم پشتیبانی سرنوشت‌ساز کرد و هم جنگید.

وی ادامه داد: با افسرانی رشیدی همچون شهید شیرودی و کشوری در زمان جنگ و در ابتدای جنگ آمادگی کامل نبود و نیروهایی نبود و یک هلی‌کوپتر هوانیروز کار یک لشگر را انجام می‌داد و یک دهانه را یک می‌بست که کار دو تا 3 لشگر را انجام می‌داد و این درایت و شجاعت و انگیزه می‌خواست. محلی که شهید کشوری به شهادت رسید می‌توانست مسیر شمال به جنوب مسدود شود و اگر مسیر کردستان بسته می‌شد بازپس‌گیری کار سختی بود و سپاه عزیز، بسیجیان و مردم غیور عملیات انجام می‌دادند یگانی که کمک به آتش می‌کرد و همپای رزمندگان قرار می‌گرفتند دشمن را به وحشت می‌انداختند و تقویت روحیه رزمندگانمان مهم‌تر از هر چیزی بود و اینها در تیررس دشمنان در هوا و در معرض تیر و تانک دشمن بودند و از این رشادت‌ها کم گفته شد و این نقش آتش جنگ و میدان بود.

قالیباف تاکید کرد: در عملیات خیبر و بدر در پشتیبانی و در آتش و جنگ با دشمن رزمندگان ما بی‌بدیل بودند و در ماه‌های ابتدایی جنگ سازماندهی آنچنانی نداشتیم و بنی‌صدری هم داشتیم که معضلات خودش بود و شهید کشوری‌ها و شهید شیرودی‌ها‌ با ایمان جنگیدند و شک نکنید که اینها مصداق آیه سوره احزاب بودند یعنی صادق بودند و وقتی چشمشان به دشمن افتاد به وعده رسول خدا تردید پیدا نکردند و اینها ایمان آوردند. این وعده الهی است و ایستادند. جز آن‌‌هایی نبودند که نفاق داشته باشند و تا دشمن آمد، بهانه‌گیری کنند و بروند.

وی گفت: از جوانان خواهش می‌کنم آیات سوره احزاب را بخوانند و شهید شیرودی‌ها و بلباسی‌ها و... بر وعده الهی ایمان داشتند؛ در اوایل دهه 70 خیلی‌‌ها بر رزمندگان خرده گرفتند که کو موفقیتتان!، صدام جای خودش است! چرا اول آتش بس را نپذیرفتید؟ در حالی که بخش‌هایی از کشور در تصرف دشمن بود و امروز نگاه کنید صدام کجاست و دشمن صهیونیستی که تا مرزهای ما می‌خواست بیاید و امروز انسجام اسلامی را ببینید.

وی با بیان اینکه ما ایمان داریم به فرهنگ اهل بیت و اعتقاد داریم به مقابله با ظلم و اگر به اسلامیت اعتقاد داریم اینها وظیفه ماست تصریح کرد: امروز هم مشکلات اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی داریم و نظام مقدس اسلامی کارهای بزرگی در حوزه پیشرفت کرده است و باید مشکلات را حل کنیم و باید ایمان داشته باشیم که در حین اینکه شهادت افتخار ماست باید اعضا و فکر و عمر خودمان را صادقانه برای مردم بگذاریم و مکلفیم با باور ایمانی به مسائل اقتصادی توجه کنیم و ظرفیت‌های مادی ما از یک طرف و ظرفیت انسانی از سوی دیگر باید استفاده شود و تردید ندارم می‌توانیم از مشکلات عبور کنیم و این وعده الهی است و باید هم مردم و هم مسئولین در کنار هم بایستیم و با وحدت و انسجام و دلدادگی کنار هم بایستیم و این وظیفه ملی و شرعی ماست و خادمان خوبی برای مردم باشیم و همکاران ما، وزرا و استاندار محترم بتوانیم اقدامات جدی با دعای خیر مردم داشته باشیم.

قالیباف به منزل شهید کشوری رفت

رئیس مجلس شورای اسلامی با حضور در منزل امیر سرلشکر خلبان شهید احمد کشوری با خانواده این شهید بزرگوار دیدار و گفت‌وگو کرد.

،‌ محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی عصر امروز ‌که به منظور شرکت در یادواره امیران، سرداران و شهدای شهرستان سیمرغ با محوریت امیر سرلشگر خلبان شهید احمد کشوری وارد استان مازندران شده است، در منزل امیر سرلشکر خلبان شهید احمد کشوری حضور یافت و با خانواده این شهید بزرگوار دیدار و گفت‌وگو کرد.

براساس این گزارش، سرتیپ دوم قاسم خاموشی فرماندهی هوانیروز ارتش، سید محمد اتابک وزیر صمت، رستمی استاندار، علی بابایی کارنامی و رضا حاجی‌پور نمایندگان مجلس، رئیس مجلس شورای اسلامی را در این دیدار همراهی کردند.

همسر شهید کشوری در این دیدار ضمن قدردانی و تشکر از حضور رییس مجلس شورای اسلامی در منزل شهید گفت: شما شهید زنده هستید و در خط انقلاب حرکت می‌کنید.

وی تأکید: امیدوارم این تلاش‌ها و اقدامات که انجام می‌شود به رفع مشکلات کشور منجر شود.

همسر این شهید خلبان همچنین با اشاره به مشکلات شهرستان سیمرغ ادامه داد: این شهرستان شهدای زیادی تقدیم انقلاب کرده است و امیدوارم حضور شما برای این منطقه که به لحاظ امکانات محروم است، خیر و برکت به همراه داشته باشد.

علی کشوری فرزند شهدی کشوری و نماینده مردم این منطقه نیز در این دیدار ضمن قدردانی از حضور دکتر قالیباف در منزل پدری‌اش گفت: ما از شهرستان فقط یک نام داریم و به لحاظ اعتباری توجه چندانی به این منطقه نمی‌شود.

نماینده مردم قائم شهر، سوادکوه شمالی، جویبار، سیمرغ در مجلس همچنین به برخی از مشکلات اداری و اشتغال جوانان منطقه اشاره کرد.

رئیس مجلس نیز در این دیدار ضمن روایت خاطره‌ای از شهید کشوری گفت: امروز تقدیر الهی این گونه رقم خورد که شهادت حضرت فاطمه (س) و مراسم گرامیداشت احمد کشوری در یک زمان باشد و ما نیز توفیق حضور در شهرستان سیمرغ و منزل شهید کشوری را داشته باشیم.

رئیس قوه مقننه تأکید کرد: ما از چند جهت مسئول هستیم از یک سو که همسنگر و همرزم این شهید و شهدای گرانقدر بودیم و دیگر اینکه در کشور و در برابر مردم مسئولیت داریم‌.

رییس مجلس در ادامه با اشاره به اهمیت حل مشکلات مردم و پیشرفت کشور عنوان کرد: ما در مقابل شهدا امروز وظیفه داریم کارآمدی دین در اداره جامعه را به اثبات برسانیم که اگر اینگونه نشود به حق شهدا، رفاقت با شهدا و آرمان‌های آنها ادای دین نکرده‌ایم.

قالیباف اضافه کرد: شهدا، آرمان‌های شهدا و فرهنگ اهل بیت و تربیت قرآنی همه ما را وظیفه‌مند کرده که در مقابل ظلم و ناعدالتی بایستیم و مبارزه کنیم. البته متوجهیم که این حرکت هزینه دارد اما ایمان داریم که در کشورمان می‌توانیم بهتر از این گام برداشته و شاهد پیشرفت باشیم و مشکلات مردم را حل کنیم

ادای احترام رئیس مجلس به مقام شامخ شهدا

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی بعد از ورود به مازندران در گلزار شهدای سیمرغ این شهر حضور یافت و به مقام والای شهدای هشت سال دفاع مقدس مازندران ادای احترام کرد.رئیس مجلس شورای اسلامی برای شرکت در یادواره امیران، سرداران و ۱۵۰ شهید شهرستان سیمرغ از طریق فرودگاه دشت ناز ساری امروز پنجشنبه وارد مازندران شد.

قالیباف به عنوان مهمان و سخنران ویژه عصر امروز پنجشنبه در یادواره سرداران و ۱۵۰ شهید شهرستان سیمرغ حضور می‌یابد.

قالیباف: ‌مکلفیم ‌به ‌اقتصاد مردم توجه ویژه کنیم‌
 

شهرستان سیمرغ زادگاه امیر خلبان شهید احمد کشوری است که ۱۵ آذر به مناسبت شهادت این خلبان به عنوان روز هوانیروز در تقویم جمهوری اسلامی ایران ثبت شد که باعث افتخار مردم این دیار است.

شهید احمد کشوری خلبان شجاع هوانیروز ۱۵ آذر سال ۱۳۵۹ پس از رشادت های بسیار در نبرد هوایی با مزدوران رژیم بعث و انهدام ده ها دستگاه تانک و نفربر و به هلاکت رساندن صدها نظامی ارتش صدام در منطقه عمومی تنگ بینا مشرف به بلندی های میمک استان ایلام به شهادت رسید.

رئیس مجلس شورای اسلامی وارد مازندران شد

 «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی دقایق قبل برای شرکت در یادواره امیران، سرداران و ۱۵۰ شهید شهرستان سیمرغ از طریق فرودگاه دشت ناز ساری وارد مازندران شد.

 قالیباف به عنوان مهمان و سخنران ویژه عصر امروز پنجشنبه در یادواره سرداران و ۱۵۰ شهید شهرستان سیمرغ حضور می‌یابد.

شهرستان سیمرغ زادگاه امیر خلبان شهید احمد کشوری است که ۱۵ آذر به مناسبت شهادت این خلبان به عنوان روز هوانیروز در تقویم جمهوری اسلامی ایران ثبت شد که باعث افتخار مردم این دیار است.

شهید احمد کشوری خلبان شجاع هوانیروز ۱۵ آذر سال ۵۹ پس از رشادت های بسیار در نبرد هوایی با مزدوران رژیم بعث و انهدام ده ها دستگاه تانک و نفربر و به هلاکت رساندن صدها نظامی ارتش صدام در منطقه عمومی تنگ بینا مشرف به بلندی های میمک استان ایلام به شهادت رسید.

بازدید از زباله سوز ساری

طبق برنامه در این سفر ۲ روزه رئیس مجلس شورای اسلامی به مازندران، وی همچنین از کارخانه زباله سوز ساری نیز بازید خواهد کرد.

نیروگاه زباله‌سوز ساری به گفته فرماندار مرکز استان اکنون در بخش ابنیه ۹۷ درصد و در بخش تجهیزات ۸۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با توجه به پرداخت به موقع اعتبارات، معوقات مالی هم ندارد.

نیروگاه زباله‌سوز ساری که از آغاز زمزمه‌های ساخت آن تا امروز ۱۵ سال می‌گذرد، اگرچه طرحی بزرگ و اثرگذار برای مدیریت زباله‌های مرکز مازندران و شهرهای اطراف آن به شمار می‌آید، اما یک جزء از کل ماجرای مدیریت پسماند در مازندران است. معضل بزرگی که اکنون به یک بحران بزرگ در این استان تبدیل شده و حتی وزیر کشور نیز از آن به عنوان مهم‌ترین معضل مازندران یاد کرده است.

 

این خبر تکمیل می شود 


کلید واژگان
قالیبافسفرمازندران
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تمرین 15 دقیقه‌ای برای چربی‌سوزی
هوش مصنوعی ماهواره‌ها را در فضا کنترل می‌کند
هشدار تعزیرات تهران به تجار: کالاهای ثبت‌نشده در سامانه انبارها قاچاق محسوب می‌شوند
دهمی ایران در جدول مدالی روز دوم بازی‌های کشورهای اسلامی+جدول
حمله آمریکا به شناوری در ونزوئلا
دو مدیر ارشد BBC کناره‌گیری کردند/علت کنارگیری
مدال برنز شنای تیمی به ایران رسید
فروش طرح ترافیک از فردا بمدت 48 ساعت در پایتخت ممنوع شد/علت ممنوعیت
تصاویر منتشرشده از تونل‌های موشکی، مربوط به سپاه نیست
تحکیم دیپلماسی فرهنگی میان ایران و عراق
سریع‌ترین کاهش جمعیت در جهان متعلق به ایران است
بیانیه باشگاه پرسپولیس؛ مقابل فشار و بی‌عدالتی، سکوت نخواهیم کرد
فعلا مجوز جدیدی به سکوهای برخط خرید و فروش طلا داده نمی شود
ارتش رژیم صهیونیستی در کرانه باختری رزمایش برگزار می‌کند
دکتر پزشکیان همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
نورنما | سیاه‌ترین ماده جهان
ویدیویی از قدرت طوفان فونگ-وانگ در فیلیپین
شه بخش در بوکس به مدال برنز رسید
عکس های منتخب ایران،یکشنبه 18 آبان 1404
ساماندهی مهاجران غیرمجاز همچنان در دستور کار
کنست دوشنبه در یک جلسه جنجالی به موضوع تشکیل کمیته بررسی می‌پردازد
نخستین طلای ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
زمان واریز یارانه نقدی در آبان ماه مشخص شد+دهک های مشمول
اینترنت غزه قطع شد
چای گران شد
دستورالعمل اجرایی انتخابات شورای دانش‌آموزی ابلاغ شد
نتائج اولیه انتخابات عراق بعد از 24 ساعت از پایان رای گیری اعلام می‌شود
اعضای هیات علمی جایزه کتاب سال منصوب شدند
مرگ سالانه بیش از 58 هزار مرگ با آلودگی هوا
منچسترسیتی 3-0 لیورپول| نتیجه‌ای ایده‌آل برای پپ در هزارمین تجربه سرمربیگری + خلاصه بازی
حزب الله لبنان: ملت لبنان تحت هیچ‌شرایطی تن به تسلیم نخواهد داد
تخلیه شهر با دومین طوفان مرگبار فیلیپین
غریب‌آبادی: اجلاس استانداران حاشیه خزر، گامی مهم در تقویت همکاری‌های منطقه‌ای است
یمن: ما متعهد به ایستادن در کنار فلسطین هستیم
باروت هسته‌ای و ماسک صلح آمریکا
ابراز نگرانی عراقچی درباره تداوم تنش‌ بین دو کشور همسایه
ارزش طلاهای موجود در خزانه بورس کالا از 341 همت عبور کرد
اولین مدال‌ ایران در ریاض بدست آمد
فوتسال ایران با شکست ازبکستان به فینال رسید
وزیر خارجه ترکیه فردا به آمریکا می‌رود
تعلیق صادرات تسلیحات آمریکا به متحدانش
شوک نظرسنجی امرسون به عملکر ترامپ
نورنما | انفجار عجیب
کرملین: پوتین دستوری برای انجام آزمایش‌های هسته‌ای صادر نکرده است
افزایش بودجه مرمت و زیرساخت‌های میراث فرهنگی به 4 همت
تکذیب خبر جمع آوری کارت‌های اضطراری سوخت جایگاه‌ها
هشدار زرد آلودگی هوا در تهران/ دما ثابت می‌ماند
طوفان در تنریف اسپانیا 3 کشته و 15 زخمی بر جای گذاشت
واکنش سازمان برنامه به سفر برزیل معاون رئیس‎‌جمهور
شمار شهدای غزه به 69 هزار و 176 نفر رسید
X
آگهی تبلیغاتی