×
سیاسی
شناسه خبر : 202588
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/09/15 ساعت 16:01
سردار سلیمانی: طنین صدای حق در همه جهان شنیده می‌شود

سردار سلیمانی: طنین صدای حق در همه جهان شنیده می‌شود

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: مردم ایران با از خود گذشتگی‌های خود الهام‌بخش حرکت‌های مقاومت در سراسر جهان شدند و امروز صدای حق در اقصی نقاط جهان طنین‌انداز شده است.

نورنیوز-گروه سیاسی: سردار غلامرضا سلیمانی امروز در یادواره شهدای شهرستان بن، با اشاره به فلسفه برگزاری یادواره‌ها و کنگره‌های شهدا، اظهار کرد: این مراسم‌ها برای زنده نگاه‌داشتن ارزش‌های ایثار و شهادت برگزار می‌شود که پیامدهای عمیق و راهبردی برای ملت ما و نسل‌های آینده دارد.

وی با بیان اینکه فرهنگ ایثار و شهادت در طول تاریخ اسلام همواره جاری بوده است، افزود: این فرهنگ در عاشورای حسینی به اوج خود رسید و در دوران دفاع مقدس نیز به تعبیر رهبر معظم انقلاب، عاشورا دوباره مقابل دیدگان ما متجلی شد. ملت ایران با اتکا به این ارزش‌ها در برابر دشمن ایستادند و حتی یک وجب از خاک کشور را از دست ندادند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با مقایسه دوران پهلوی و جمهوری اسلامی، اظهار کرد: در شهریور 1320، ارتش پهلوی که فرهنگ ایثار و مقاومت در آن جایی نداشت، در برابر متفقین بدون هیچ مقاومتی تسلیم شد. این در حالی است که در دوران انقلاب اسلامی، با وجود توطئه‌ها، جنگ تحمیلی و دخالت‌ها، فرهنگ ایثار و شهادت موجب شد که ملت ایران با دستان خالی در برابر دشمنان ایستادگی کنند.

سلیمانی به عملیات شکستن حصر آبادان اشاره کرد و گفت: امام خمینی(ره) با تأکید بر لزوم این عملیات، راه را برای یکی از بزرگ‌ترین پیروزی‌های دوران جنگ هموار کردند. در کمتر از هشت ماه، نیروهای ایرانی موفق شدند دشمن را از خاک کشور بیرون برانند.

وی با اشاره به دستاوردهای مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی، افزود: امروز با بهره‌گیری از فرهنگ ایثار و شهادت، عملیات‌هایی مانند طوفان الاقصی و وعده صادق به اجرا درآمده است و در عملیات‌های وعده صادق 1 و 2  صدها موشک به سمت رژیم صهیونیستی شلیک شده است.

سلیمانی مطرح کرد: رژیم صهیونیستی از سوی جبهه مقاومت مورد حمله قرار گرفته و تمام شریان‌های اقتصادی و گردشگری آن تعطیل شده است و زندگی در سرزمین‌های اشغالی مختل شده است.

وی همچنین بر نقش فرهنگ ایثار و شهادت در توسعه کشور تأکید کرد و گفت: لازم است با تولید آثار فرهنگی جذاب و بهره‌گیری از استعدادهای موجود، فرهنگ ایثار و شهادت را به نسل‌های جدید منتقل کنیم.

سردار سلیمانی در پایان تصریح کرد: ملت ایران با جانفشانی‌های خود، نه تنها توانستند کشور را حفظ کنند، بلکه الهام‌بخش حرکت‌های مقاومت در سراسر جهان شدند. امروز صدای حق در اقصی نقاط جهان طنین‌انداز شده است. ملت ایران با فداکاری در میدان‌های نبرد دوران دفاع مقدس نقش‌آفرینی کردند و با الهام از فرهنگ عاشورا توانستند الگوی مردم‌سالاری در دفاع از میهن را به نمایش بگذارند. امروز نیز جبهه مقاومت با پیروی از فرهنگ ایثار و شهادت در برابر رژیم صهیونیستی ایستادگی می‌کند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جنگ 12 روزه آزمایشگاه واقعی برای تست گزاره‌های معیوب علیه ایران بود
آمار تکان‌دهنده سازمان ملل از حملات ژیم صهیونیستی به کرانه باختری
نخستین قطار باری روسیه به بندر خشک آپرین رسید
عارف: دولت حق ندارد خلاف منویات مردم کاری کند
زندی در صدر رنکینگ جهانی تکواندو
واردات خودرو امسال به 50 هزار دستگاه هم نمی‌رسد
نبیه بری: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مطرح نیست
حذف 4 صفر از پول ملی کلید خورد/رفع فیلتر تلگرام منوط به جزئیات توافق است
رشد بورس در نخستین روز هفته
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 17 آبان 1404
استراتژی بقا در عصر هوش مصنوعی
جزئیات تغییر در پرداخت کالابرگ الکترونیک
آزادی 14 زندانی جرائم غیر عمد در ایام فاطمیه با کمک خیران
4 شهر خوزستان در وضعیت بنفش
آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضاییه
قاتل فراری کرمانشاه در تهران دستگیر شد
واکنش مشاور وزیر آموزش و پرورش به «کاهش سن ورود به مدرسه»
مذاکرات کابل-اسلام‌آباد در نشست «استانبول» بی‌نتیجه ماند
13 میلیون ایرانی در حوزه استخراج غیرمجاز رمز ارز فعال هستند
گالیاردی جانشین احتمالی قلعه نویی پس از 2026
کاشف ساختار مارپیچ دوگانه دی‌ان‌ای در گذشت
آغاز سکوت انتخاباتی در عراق
رودخانه تجارت، میان دو دل شرقی
دبیرکل ناتو: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای ندارد
قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی امروز شنبه17 آبان 1404 + جدول
جزئیات تازه از پرونده قتل در اداره مخابرات فرودگاه امام(ره)
تجاوز دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
کارگردان سریال های تلویزیونی درگذشت + آثار
راز مرگ دو ایرانی در آتش‌سوزی ریچموندهیل فاش شد؛ دستگیری دو مظنون اهل تورنتو
تهران؛ پایتختی که شب‌ها آب ندارد!
منشأ آلودگی هوای جنوب تهران چیست؟
آمریکا کنترل ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه را به دست می‌گیرد
طرح اصلاح سهمیه‌های کنکور را هنوز دریافت نکردیم
آب؛ سرمایه‌ای برای زندگی مسئولیتی برای همگان
گروسی: درگیری هسته‌ای یک رویداد محتمل است
پیروزی کمپین «ممدانی»
آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی از امروز + جزئیات مبالغ و شرایط پرداخت
رونمایی یمن از یک دستاورد امنیتی بزرگ
برنامه مسابقات ورزشکاران ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
احضار مدیرعامل و مدیران پرسپولیس به کمیته اخلاق
جزئیات جدید تغییرات در قوانین بازنشستگی در قانون برنامه هفتم پیشرفت+جدول
استقبال حماس از صدور حکم بازداشت 37 مقام صهیونیست در ترکیه
ترامپ: برگزاری نشست گروه 20 در آفریقای جنوبی ننگین است
سازمان ملل خواستار بازگشایی همه گذرگاه‌های غزه شد
منشور کوروش راهنمای حکمرانی
واکنش سفارت ایران در مکزیک به دروغ بزرگ رسانه آمریکایی
رمزگشایی اعتراف ترامپ
برنامه مسابقات فوتبال و والیبال امروز + ساعت بازی تراکتور
وزیر خارجه عراق:‌ به روابط خود با ایران احترام می‌گذاریم
هشدار بی‌سابقه نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی از نابودی صهیونیسم
X
آگهی تبلیغاتی