×
بین الملل
شناسه خبر : 202581
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/09/15 ساعت 13:44
عفو بین‌الملل: شک نداریم اسرائیل در غزه نسل‌کشی می‌کند

عفو بین‌الملل: شک نداریم اسرائیل در غزه نسل‌کشی می‌کند

سازمان عفو بین‌الملل تاکید کرد بعد از 6 ماه تحقیقات متمرکز و عمیق، هیچ شکی نداریم که اسرائیل در غزه نسل‌کشی می‌کند و آمریکا و حامیان دیگر رژیم اسرائیل در این جنایت شریک هستند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: سازمان عفو بین‌الملل در گزارش جدید خود درباره جنایات صهیونیست‌ها علیه نوار غزه، اعلام کرد که اسرائیل و ارتش آن حداقل 3 عمل از 5 عملی که طبق کنوانسیون «جلوگیری از جنایات نسل کشی و مجازات نسل کشی»، ممنوع است را مرتکب شده؛ یعنی: کشتار، آسیب جسمی یا روانی شدید به غیرنظامیان و تحمیل شرایط سخت معیشتی به غیرنظامیان که منجر به آسیب جسمی شدید به آنها می‌شود، در حالی که طبق قانون، غیرنظامیان باید تحت محافظت قرار بگیرند.

این سازمان حقوق بشری تاکید کرد: همچنین آمریکا و سایر متحدان اسرائیل هم ممکن است در این نسل کشی که اسرائیل مرتکب شده شریک باشند و ما از آنها می‌خواهیم تا ارسال سلاح به تل آویو را متوقف کنند.

در ادامه این گزارش آمده است که فلسطینی‌ها اکنون در معرض مرگ تدریجی و سیستماتیک قرار دارند و حد قانونی برای جنایت نسل کشی در رابطه با اقدامات اسرائیل در غزه برآورد شده است.

«اگنس کالامارد»، دبیرکل سازمان عفو بین‌الملل در گفتگو با روزنامه نگاران در این زمینه اظهار داشت: هیچ شکی نیست که اسرائیل مرتکب نسل کشی در غزه شده و بعد از گذشت شش ماه تحقیق عمیق و متمرکز، ما حتی ذره‌ای تردید در این زمینه نداریم.

کالامارد افزود: هدف سازمان عفو بین‌الملل از انجام این تحقیقات، اثبات جنایت نسل کشی توسط اسرائیل نبود؛ اما بعد از بررسی شواهد و داده‌ها به این نتیجه رسیدیم که اسرائیل عامدانه مرتکب نسل کشی علیه غیرنظامیان در غزه می‌شود و گزارشی که ما صادر کردیم، به هیچ وجه با انگیزه‌های سیاسی یا گزینشی نبوده است.

وی خاطرنشان کرد: این ادعای اسرائیل که جنگ آن علیه غزه تنها با هدف نابودی حماس است، نه نابودی مردم فلسطین در آنجا، ادعایی است که به سادگی نمی‌توان آن را بررسی کرد.

سازمان عفو بین‌الملل از دادستان دادگاه کیفری بین المللی خواست تا درباره جنایت نسل کشی اسرائیل علیه غزه تحقیق کند و تاکید کرد که فلسطینیان در غزه با مرگ تدریجی روبرو هستند.

این سازمان حقوق بشری تاکید کرد که اسرائیل درهای جهنم و نابودی را به روی فلسطینی‌ها در غزه باز کرده و با مصونیت کامل از مجازات، از 7 اکتبر 2023 تاکنون این جنایات را مرتکب می‌شود. اسرائیل مرتکب اقداماتی برای نابودی فلسطینی‌ها شده که در کنوانسیون مربوط به نسل کشی ممنوع هستند و با مردم فلسطین به گونه‌ای رفتار می‌کند که انگار آنها انسان نیستند و شایستگی برخورداری از حقوق انسانی یا کرامت را ندارند.

دادگاه کیفری بین المللی هم اعلام کرد که به تحقیقات درباره جنایاتی که اسرائیل علیه فلسطینیان مرتکب شده، ادامه می‌دهد و در حال حاضر نمی‌تواند توضیحات بیشتری ارائه کند.

این درحالی است که در گزارش‌های متعدد گزارشگران سازمان ملل، بارها به جنایت نسل‌کشی رژیم اشغالگر در غزه اشاره شده و هربار، صهیونیست‌ها تحت حمایت کامل آمریکا و غرب، از این اتهامات و مجازات به خاطر آن فرار کرده‌اند.

چندی قبل هم در پی تداوم و تشدید جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها علیه غیرنظامیان در نوار غزه، سازمان عفو بین‌الملل در نامه‌ای خطاب به «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، خواستار تحریم تسلیحاتی رژیم اشغالگر شده و از کشورهای اتحادیه اروپا خواست که به اسرائیل سلاح ندهند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
استقبال رئیس جمهور برزیل از سخنان همتای کلمبیایی در حمایت از فلسطین
تاکید وزیران خارجه ایران و برزیل بر تقویت همکاری‌های جنوب-جنوب
مشاور ترامپ: انحصار سلاح در لبنان باید در دست ارتش این کشور باشد
فعال شدن آژیر هشدار در تل‌آویو و قدس اشغالی
انفجار پیاپی در دمشق
‌آغاز نخستین سخنرانی بعد از ظهر روز سوم مجمع عمومی سازمان ملل
بقائی: ادعای سخیف علیه دیپلمات‌های ایران، ماهیت بی‌اخلاق بانیان آن را آشکار می‌کند
مایکروسافت دسترسی یگان 8200 ارتش اسرائیل را قطع کرد
نورنما | باز شدن گودال عظیم در پایتخت تایلند
روسیه و چین خواستار تعویق شش ماهه مکانیزم اسنپ‌بک در شورای امنیت شدند
اطلاعیه درخصوص بیمه تکمیلی فرهنگیانی که از مهر ماه 1404 بازنشسته می‌شوند
آسوشیتدپرس: ایران احتمالا یک آزمایش موشکی اعلام نشده انجام داده است
فرانسه پرونده شکایت از ایران در دیوان بین‌المللی دادگستری را پس گرفت
زمان ثبت‌نام‌ حج تمتع اعلام شد+جزییات
مراسم نمادین در دریا به یاد سید مقاومت+فیلم
ترامپ در دیدار با اردوغان قول لغو تحریم های ترکیه را داد
ما برای نداشتن بهانه همه شروط اروپایی ها را پذیرفتیم+فیلم
جدول لیگ برتر در هفته پنجم لیگ برتر و صدرنشینی تراکتور
در صورت فعال شدن اسنپ‌بک، نوع تعامل ایران متناسب با وضعیت جدید تنظیم خواهد شد
موج استعفاها در دفتر نخست‌وزیر انگلیس
محدود کردن آزادی تردد رئیس‌جمهور و هیات ایرانی، نقض فاحش تعهدات بین‌المللی است
آسیا زیر پای پسران هندبال ایران
پوتین: بدون قید و شرط از توسعه انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای حمایت می‌کنیم
سرنوشت رژیم صهیونیستی جدای از دیگر اشغالگران نخواهد بود
راز قتل مرموز در اعترافات فاش شد+جزییات
اسلامی در مجمع جهانی اتم: برنامه‌ هسته‌ای ایران شفاف است
آغاز پاییز طلایی با حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران از ششم مهر
زمان فروش 11 محصول ایران خودرو اعلام شد + لینک سایت
سید مقاومت، شمع فروزان عقلانیت، ایثار و آزادی
رونمایی از سه محصول نوآور دانش‌بنیان در ایران فارما 1404
شهرام مکری برنده جایزه چشم‌انداز آسیا شد
لیست نهایی بهترین های قاره کهن در سال 2025 اعلام شد
30 درصد زعفران ایران به ایتالیا صادر می شود
ترافیک در محورهای کندوان و هراز نیمه سنگین تا سنگین است
پرسپولیس (0) - ملوان (0) | ادامه روند تساوی‌ شاگردان هاشمیان +خلاصه بازی
رهبر انصارالله یمن: دشمن صهیونیستی با تکیه بر پشتیبانی آمریکا جنایت می‌کند
سعید پیردوست در بخش مراقبت‌های ویژه بستری است+علت بستری
آغاز سخنرانی ویدئو کنفرانسی محمود عباس در سازمان ملل
پشتوانه سخنرانی رئیس جمهوری اسلامی ایران در مجمع عمومی سازمان ملل اراده‌ای ملی است
50 شهید و زخمی در تجاوز امروز رژیم صهیونیستی به یمن +فیلم
اکثریت اعضای کمیته اجرایی اتحادیه فوتبال اروپا، با تعلیق عضویت اسرائیل موافق هستند
دیدار روسای جمهور ایران و بولیوی در نیویورک
قائم‌پناه: بخشی از فعالیت‌های شستا می‌تواند به سواحل جنوبی منتقل شود
دستاوردهای صنعت هسته‌ای ایران در نمایشگاه «هفته جهانی اتم»
نتانیاهو دیگر اجازه سفر به اسلوونی ندارد
زاکانی: سخنرانی رئیس‌ جمهور در سازمان ملل باعزت بود
نورنما | تقدیم به تمام کشتی‌گیرهای با معرفت و پهلوون ایران
پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت هفته دفاع مقدس
دست رضا علیپور به مدال جهانی نرسید
گروسی: وضعیت نیروگاه جنوب اوکراین همچنان نگران کننده است
X
آگهی تبلیغاتی