×
بین الملل
شناسه خبر : 202581
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/09/15 ساعت 13:44
عفو بین‌الملل: شک نداریم اسرائیل در غزه نسل‌کشی می‌کند

عفو بین‌الملل: شک نداریم اسرائیل در غزه نسل‌کشی می‌کند

سازمان عفو بین‌الملل تاکید کرد بعد از 6 ماه تحقیقات متمرکز و عمیق، هیچ شکی نداریم که اسرائیل در غزه نسل‌کشی می‌کند و آمریکا و حامیان دیگر رژیم اسرائیل در این جنایت شریک هستند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: سازمان عفو بین‌الملل در گزارش جدید خود درباره جنایات صهیونیست‌ها علیه نوار غزه، اعلام کرد که اسرائیل و ارتش آن حداقل 3 عمل از 5 عملی که طبق کنوانسیون «جلوگیری از جنایات نسل کشی و مجازات نسل کشی»، ممنوع است را مرتکب شده؛ یعنی: کشتار، آسیب جسمی یا روانی شدید به غیرنظامیان و تحمیل شرایط سخت معیشتی به غیرنظامیان که منجر به آسیب جسمی شدید به آنها می‌شود، در حالی که طبق قانون، غیرنظامیان باید تحت محافظت قرار بگیرند.

این سازمان حقوق بشری تاکید کرد: همچنین آمریکا و سایر متحدان اسرائیل هم ممکن است در این نسل کشی که اسرائیل مرتکب شده شریک باشند و ما از آنها می‌خواهیم تا ارسال سلاح به تل آویو را متوقف کنند.

در ادامه این گزارش آمده است که فلسطینی‌ها اکنون در معرض مرگ تدریجی و سیستماتیک قرار دارند و حد قانونی برای جنایت نسل کشی در رابطه با اقدامات اسرائیل در غزه برآورد شده است.

«اگنس کالامارد»، دبیرکل سازمان عفو بین‌الملل در گفتگو با روزنامه نگاران در این زمینه اظهار داشت: هیچ شکی نیست که اسرائیل مرتکب نسل کشی در غزه شده و بعد از گذشت شش ماه تحقیق عمیق و متمرکز، ما حتی ذره‌ای تردید در این زمینه نداریم.

کالامارد افزود: هدف سازمان عفو بین‌الملل از انجام این تحقیقات، اثبات جنایت نسل کشی توسط اسرائیل نبود؛ اما بعد از بررسی شواهد و داده‌ها به این نتیجه رسیدیم که اسرائیل عامدانه مرتکب نسل کشی علیه غیرنظامیان در غزه می‌شود و گزارشی که ما صادر کردیم، به هیچ وجه با انگیزه‌های سیاسی یا گزینشی نبوده است.

وی خاطرنشان کرد: این ادعای اسرائیل که جنگ آن علیه غزه تنها با هدف نابودی حماس است، نه نابودی مردم فلسطین در آنجا، ادعایی است که به سادگی نمی‌توان آن را بررسی کرد.

سازمان عفو بین‌الملل از دادستان دادگاه کیفری بین المللی خواست تا درباره جنایت نسل کشی اسرائیل علیه غزه تحقیق کند و تاکید کرد که فلسطینیان در غزه با مرگ تدریجی روبرو هستند.

این سازمان حقوق بشری تاکید کرد که اسرائیل درهای جهنم و نابودی را به روی فلسطینی‌ها در غزه باز کرده و با مصونیت کامل از مجازات، از 7 اکتبر 2023 تاکنون این جنایات را مرتکب می‌شود. اسرائیل مرتکب اقداماتی برای نابودی فلسطینی‌ها شده که در کنوانسیون مربوط به نسل کشی ممنوع هستند و با مردم فلسطین به گونه‌ای رفتار می‌کند که انگار آنها انسان نیستند و شایستگی برخورداری از حقوق انسانی یا کرامت را ندارند.

دادگاه کیفری بین المللی هم اعلام کرد که به تحقیقات درباره جنایاتی که اسرائیل علیه فلسطینیان مرتکب شده، ادامه می‌دهد و در حال حاضر نمی‌تواند توضیحات بیشتری ارائه کند.

این درحالی است که در گزارش‌های متعدد گزارشگران سازمان ملل، بارها به جنایت نسل‌کشی رژیم اشغالگر در غزه اشاره شده و هربار، صهیونیست‌ها تحت حمایت کامل آمریکا و غرب، از این اتهامات و مجازات به خاطر آن فرار کرده‌اند.

چندی قبل هم در پی تداوم و تشدید جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها علیه غیرنظامیان در نوار غزه، سازمان عفو بین‌الملل در نامه‌ای خطاب به «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، خواستار تحریم تسلیحاتی رژیم اشغالگر شده و از کشورهای اتحادیه اروپا خواست که به اسرائیل سلاح ندهند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بهبود اوضاع بورس در چند ماه اخیر
رئیس جمهوری سابق برزیل بازداشت شد
قانون حذف 4 صفر از پول ملی به بانک‌مرکزی ابلاغ شد
آلودگی هوای خوزستان از وضعیت قرمز فراتر رفت
رکورد تازه بحران بدهی در آمریکا
پزشکیان: اقتصاد با دستور اداره نمی‌شود؛ دولت به علم و مشارکت تکیه دارد
ادامه موج آنفلوآنزا تا 2 ماه دیگر
سد‌های تهران به حجم استراتژیک رسیدند
بازنشستگان تأمین اجتماعی از امروز بدون بیمه تکمیلی!
بیش از 38 میلیارد دلار ارز واردات تامین شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 1 آذر 1404
پلمپ شبانه «مروی سنتر» در حریم کاخ گلستان
قیمت سکه و طلا امروز 1 آذر 1404 +جدول قیمتها
وزارت اقتصاد پیگیر قاچاقچی میلیاردر سوخت شد
مهاجرانی: بنزین سوپر از فردا عرضه می‌شود
مدیریت فشار آب در تهران ادامه دارد
ثبت تخلفات طرح زوج و فرد از فردا در تهران
دورکاری برای مادران تهرانی تصویب شد
آتش‌سوزی جنگل‌های شمال این بار در سوادکوه ‌
هشدار چین به آمریکا: تهدید به حاکمیت دریایی بی‌پاسخ نمی‌ماند
تصادف زنجیره‌ای در آزادراه پیامبر اعظم تبریز با یک کشته و 16 مصدوم
هشدار وظیفه عمومی فراجا به صدور کارت معافیت جعلی
رشد شاخص بورس در ابتدای آذر 1404
بحران آنفلوانزا در زاهدان؛ ازدحام کودکان مبتلا در اورژانس بیمارستان
عرضه 2 میلیون تن محصول در بورس کالا
مدارس مشهد فردا هم غیر حضوری شد
وام 50 میلیونی نوبت هفتم بازنشستگان کشوری واریز می شود
عراقچی : همسایگان اولویت‌ سیاست خارجی هستند
سه وزیر به کمیسیون‌های مجلس می‌روند
اوکراین در معامله بزرگ واشنگتن–مسکو؛زلنسکی قربانی رؤیای غرب
نورنما | شعله‌های بی‌رحم آتش
هشدار وزارت بهداشت درباره مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک
افزایش آلودگی هوای تهران با بروز وارونگی دما
مریم خدابنده به مدال نقره رسید
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروزشنبه 1 آذر 1404+ جدول
تهران در خشک‌ترین پاییز قرن
حمله پهپاد اسرائیلی به جنوب لبنان
بررسی نقش زمین‌خواران در آتش‌سوزی جنگل‌های چالوس آغاز شد
بسیج؛ تداوم ایمان و غیرت فاطمی
نیروی زمینی ارتش آماده پاسخ به تهدیدات دشمن است
زمان رسیدن بنزین سوپر به جایگاه‌ها: یک هفته تا یک ماه
شهردار نیویورک: دولت اسرائیل مرتکب نسل‌کشی شده است
ثبت بیش از 7000 تصادف در کشور طی 7 ماهه امسال
احیای «قیمومت»در لوای «هیات صلح»
طول کارشناسی ارشد یکسال و دکتری به 3 سال کاهش می‌یابد
ونس: منتقدان طرح صلح اوکراین در دنیای خیالی زندگی می‌کنند
گزارشگر سازمان ملل: تحریم‌های آمریکا وضعیت انسانی در کوبا را وخیم‌تر کرده است
افزایش خشونت‌های خانگی در آلمان
کاندیدای محبوب ترامپ، از مجلس نمانیدگان استعفا می‌دهد
1200 مدرسه تهران در حال تجهیز به پنل خورشیدی
X
آگهی تبلیغاتی