×
سیاسی
شناسه خبر : 202575
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/09/15 ساعت 12:53
‌قاضی‌زاده‌‌:‌ دولت جدید باید مسئله مردم را جزو اولویت‌های خود قرار دهد

‌قاضی‌زاده‌‌:‌ دولت جدید باید مسئله مردم را جزو اولویت‌های خود قرار دهد

رئیس سابق بنیاد شهید گفت: دولت جدید باید همانند دولت های گذشته، مسئله مردم را جزو اولویت های خود قرار دهد و نظر بنده در خصوص عملکرد دولت چهاردهم همانند نظر دیگر کارشناسان است.

نورنیوز-گروه سیاسی: امیر حسین قاضی‌زاده هاشمی شب گذشته در ویژه برنامه روز دانشجو در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد مشهد اظهارداشت: شانزدهم آذر، به روز دانشجو نامگذاری شده و فلسفه این روز به ماجرای کودتا 28 مرداد و شهید شدن سه تن از دانشجویان فنی دانشگاه تهران بر‌می‌گردد.

نماینده سابق مردم مشهد و کلات مجلس شورای اسلامی افزود: در زمان کودتا 28 مرداد ، ماجرا از این قرار بود که در نیمه اول سلسله قاجار تا زمان ملی شدن صنعت نفت دولت پهلوی ، 80 درصد نفت ایران دست انگلیسی‌ها بود و در آن زمان که صنعت نفت ملی شد و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی که قانون اساسی تصویب شد، انگلیس علیه ایران و در راستای حق خودش از نفت ایران اقامه دعوی کرد و به دنبال این بود که دولت مستقل و نوپا مردمی ایران را برکنار کند ولی موفق نشد.

وی با اشاره به سخن شهید بهشتی ادامه داد: در این کشمکش‌ها و درگیری‌های سیاسی، دانشجو موذن جامعه است اگر خواب بماند نماز جامعه قضا می‌شود، باوجود چنین توطعه دشمنان جهت غارت نفت ملی اعتراض کرده و سه تن از دانشجویان فنی دانشگاه تهران به شهادت رسیدند و 16 آذر به نام دانشجو نامگذاری شد.

نامزد چهاردمین دوره ریاست جمهوری اظهار کرد: دانشجو مرز میان سیاهی و روشنی است و می تواند با روشنگری جامعه را آگاه و با تشخیص درست، جریان های حق طلب را تبیین کند و بدون هراس، همیشه مدافع حق در جامعه بوده و در مسیر حق گویی هزینه های زیادی تا سر حد جان باختن داده است.

قاضی زاده هاشمی با اشاره به واکنش دادگاه لاهه نسبت به رژیم نسل‌کش اسرائیل شرح کرد: نباید اشرار جوامع چون رسانه و قدرت دارند حق و باطل را اشتباه گیرند و نتوانند تاریکی و روشنایی را تشخیص دهند، در میان این جمعیت بسیار زیاد شهدای غزه ، نیم بسیار از آنها شامل زنان و کودکان می‌شود که دادگاه لاهه واکنش با تاخیری نسبت به این فاجعه جهانی نشان داده و فقط حکم بازداشت نتانیاهو را صادر کرده است.

وی افزود: دانشجو نقش پیشتازی در جامعه دارد و از دفاع از مظلوم ابایی نخواهد داشت همان‌طور که دانشجویان دانشگاه های اروپا و آمریکا در مقابل نسل کشی در غزه علیه دولت های خود ایستادند و از حق مظلوم در برابر ظالم دفاع می‌کنند.

نامزد چهاردمین دوره ریاست جمهوری در خصوص وعده صادق سه و حضور ایران در سوریه نیز تصریح کرد: ایران هیچ گاه حضور نظامی در کشور سوریه نداشته و دفاع از سوریه را وظیفه شهروندان همان کشور می داند اما چون کشور سوریه در دفاع مقدس تمام قد کنار ایران ایستاد، اکنون کشور ما به درخواست خودشان به صورت مستشاری و مشاوره‌ای از آنها حمایت می‌کند، تاریخ ثابت کرده اگر پاسخ دندان‌شکنی به گستاخی متجاوزان اسرائیل داده نشود، آنها اقدام خود را تکرار می‌کنند‌.

 قاضی‌زاده‌هاشمی با اشاره به احتمال افزایش قیمت بنزین بیان کرد: روزانه 80 تا 90 میلیون لیتر برای بنزین خودروهای کشور نیاز است اما 130 میلیون لیتر مصرف می شود که این موضوع نشان می‌دهد با توجه به تولید روزانه 100 میلیون لیتر حدود 40 میلیون لیتر بنزین از این کشور قاچاق می شود.

معاون رئیس جمهور سابق کشورمان ادامه داد: دلیل قاچاق نفت، تفاوت بیش از 30 درصد نرخ ارز است و اگر مسئولان مربوطه بتوانند نرخ تورم را تک رقمی نگه دارند تا نرخ ارز افزایش نیابد و یارانه بنزین را به طور عادلانه بین مردم تقسیم کنند افزایش قیمت بنزین کار ساز خواهد بود.

وی با اشاره به تاثیر نرخ ارز در اقتصاد کشور اذعان کرد: واقعیت این است که امکان جدا کردن دلار از اقتصاد وجود ندارد اما باید تلاش ها از جمله سیاست های ضد تحریمی، تنوع بخشی در برنامه‌ها و جایگزینی سیاست‌های پویا به گونه ای باشد که وابستگی به این ارز به حداقل برسد از سوی دیگر باید در نظر داشت موضوعات پیچیده نیازمند پاسخ ها و اقدامات پیچیده است و حل آنها به سادگی امکان پذیر نیست.

قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: ما باید متناسب به واقعیت‌ها، قوانین و سیاست ها را تنظیم کنیم و ضمن پیشبرد آرمان های انقلابی، باید فهم درست از روابط قدرت را داشته باشیم؛ از اول انقلاب اسلامی عده‌ای تلاش می‌کردند که سیاست خارجی را به نحوی نشان دهند که علاوه بر اقتصاد، نباید رابطه سیاسی با دیگر کشور ها داشته باشیم.

نامزد چهاردمین دوره ریاست جمهوری ادامه داد: ولی اگر بخواهیم فقط آرمان انقلابی داشته باشیم باید مثل کره شمالی با جهان قطع رابطه کنیم ، اما شهید عبدالهیان ثابت کرد هم مواضع آرمان های انقلابی و هم دفاع از جبهه انقلاب و توسعه رشد اقتصادی را می‌توان همزمان دنبال کرد.

وی خاطرنشان کرد:  دولت کنونی همانند دولت های قبل براساس چارچوب های نظام جمهوری اسلامی شکل گرفته و از صمیم قلب آرزوی موفقیت برای دولت پزشکیان دارم. دولت جدید باید همانند دولت های گذشته، مسئله مردم را جزو اولویت های خود قرار دهد و نظر بنده در خصوص عملکرد دولت چهاردهم همانند نظر دیگر کارشناسان است.

قاضی‌زاده هاشمی گفت:شهدای دانشجو الگو و نماد ما در راهنمایی مسیر زندگی هستند و امیدواریم بتوانیم مثل آنان در مسیر دفاع از حق و مظلوم موفق باشیم.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
شکست استراتژی ترامپ در جنگ با ایران
رسوایی بزرگ در فیفا؛ افشای رابطه غیراخلاقی اینفانتینو با همکار سابقش
زلزله 4.7 ریشتری اندیمشک، شهرهای شمال خوزستان را لرزاند
اذعان رسانه اسرائیلی بر قطعی بودن تسلیم ترامپ در برابر ایران
رئیس جدید ستادکل نیروهای مسلح را بیشتر بشناسید
کارت بازی یاسر آسانی صادر شد
ادعای مضحک ترامپ برای دریافت غرامت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران
ایران هیمنه آمریکا را شکست
کاهش دمای تهران از فردا
جدیدترین تحولات یمن؛ تداوم حملات پهپادی به مواضع عربستان
نورویدئو | پاتریوت ها شلیک کردند؛امنیت چه کسی ماند ؟
خسارت 13 میلیارد دلاری آمریکا در جنگ علیه ایران
عربستان راه‌اندازی مجدد پالایشگاه جازان را به تعویق انداخت
آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری در 15 شهر؛ تهران و مشهد در اولویت
قیمت مرغ در بازار تغییر می‌کند؟ وزارت جهاد کشاورزی از برنامه جدید صادرات خبر داد
عارف: برنامه هفتم پیشرفت باید با شرایط جدید کشور اصلاح شود
جزئیات سبد 40 میلیون تومانی بازنشستگان نیروهای مسلح اعلام شد
انتصاب 6 فرمانده ارشد نیروهای مسلح با حکم فرمانده کل قوا؛مطالبات مهم رهبری از فرماندهان
تصویر جدیدی از رهبر معظم انقلاب منتشر شد
آخرین تصاویر ماهواره‌ای از تنگه‌ هرمز؛ ترامپ همچنان دروغ می‌گوید
شرایط ترخیص کالاهای کولبری و ملوانی اعلام شد
پیش‌بینی بارش‌های فراتر از نرمال در نیمه دوم پاییز
پزشکیان: رهبر معظم انقلاب کاملاً سلامت هستند
حدادعادل: پیروی از رهبر شهید یعنی حکیمانه فکر کردن و حکیمانه عمل کردن
نورنما | فضاهای خالی؛ ترسی مدرن در اینترنت
رایزنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی درباره توافق مکه
پیش‌بینی قیمت طلا و سکه سه‌شنبه 20 مرداد 1405؛ بازار در انتظار سیگنال دلار و اونس
قطعی برق ایلام امروز دوشنبه 19 مرداد+ لینک
اولین اعترافات قاتلان حمیدرضا رجب‌زاده؛ بازداشت متهم زن هنگام فرار از کشور
تبریک عراقچی به محسن رضایی؛ تأکید بر هماهنگی دیپلماسی و شورای عالی امنیت ملی
قطعی برق همدان امروز دوشنبه 19 مرداد + لینک
روایت پزشکیان از دیدار 7 ساعته با رهبر انقلاب؛ توصیه های مقام معظم رهبری چه بود؟
قیمت ران و سینه مرغ و قیمت مرغ امروز 19 مرداد اعلام شد + جدول
وزیر کشور: پیش‌بینی و پیشگیری مهمترین اصول مدیریت بحران است
صادرات 400 میلیون دلاری ایران به کویت متوقف شد
زمان برگزاری انتخابات شوراهای شهر و روستا اعلام شد
قطعی برق سیستان و بلوچستان امروز دوشنبه 19 مرداد + لینک
مقابله عراق با دفاتر جعلی حشد الشعبی و پهپادهای بدون مجوز
آخرین اخبار فرهنگیان و بازنشستگان امروز دوشنبه 19 مرداد
قتل هولناک زن جوان در پارک نیما تهران‌نو؛ ردپای معامله عتیقه در این جنایت
پیش بینی آب و هوای مازندران/هوا کی خنک می شود؟
سخنگوی دولت: مهمترین دغدغه امروز دور کردن سایه جنگ از کشور است
کالابرگ مرداد این افراد واریز نمی‌شود؛ مهلت احراز سکونت تا پایان شهریور
پیش بینی قیمت دلار فردا سه شنبه 20 مرداد/ کانال جدید در انتظار بازار
پورعلی‌گنجی لژیونر شد
پیش بینی بورس فردا سه‌شنبه 20 مرداد
نتایج آزمون مدارس نمونه دولتی و سمپاد 1405 اعلام شد
بیمه سلامت برای کدام دهک ها رایگان شد؟+ جزییات
اگر شمخانی بر تشکیل جلسه در 9 اسفند اصرار داشته، 7 جلسه دیگر با اصرار چه کسی برگزار شده؟!
آخرین اخبار نقل‌وانتقالات پرسپولیس دوشنبه 19 مرداد؛ از ماندن سرگیف تا توافق با دانیال ایری