×
بین الملل
شناسه خبر : 202553
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/09/15 ساعت 10:35
ارائه پیشنهاد آتش‌بس به حماس توسط رژیم اسرائیل

ارائه پیشنهاد آتش‌بس به حماس توسط رژیم اسرائیل

رسانه آمریکایی به نقل از مقامات رژیم صهیونیستی ادعا کرد که پیشنهاد تازه‌ای از سوی صهیونیست‌ها برای دستیابی به آتش‌بس «موقت» و تبادل اسرا در غزه ارائه شد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: همزمان با سفر ران درمر وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی و یکی از مشاورین ارشد «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اشغالگر، گزارش‌هایی درباره «قریب‌الوقوع بودن» آتش‌بس در غزه و خواست «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب آمریکا برای پایان یافتن جنگ خونین غزه تا پیش از مراسم تحلیف خود در ۲۰ ژوئیه منتشر شده است.

در همین راستا، بامداد امروز - پنجشنبه - پایگاه خبری «آکسیوس» به نقل از مقامات صهیونیست مدعی شد که رژیم صهیونیستی پیشنهاد تازه‌ خود برای دستیابی به آتش‌بس در غزه و تبادل اسرای نزد حماس را ارائه کرده است.

به گفته یکی از مقامات صهیونیست، آن‌ها امیدوارند که پس از شهادت «یحیی السنوار» رهبر پیشین حماس، برقراری آتش‌بس در لبنان و روی کار آمدن ترامپ باعث شود تا حماس از خود «انعطاف» بیشتری نشان دهد.

این ادعا درحالی است که پیشتر شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی، رسانه نزدیک به نتانیاهو گزارش کرد که احتمال اینکه در روزهای آینده یک پیشرفت سیاسی با حماس برای رسیدن به یک توافق حاصل شود، وجود دارد و سفر مقامات نظامی رژیم صهیونیستی به مصر، یک نشانه مثبت و اولین قدم برای شروع یک توافق پس از گذشت بیش از یک سال از معامله قبلی با حماس در نوامبر ۲۰۲۳ است.

آن‌چنان که از مذاکرات با طرف‌های مختلف مشخص است، مادامی که رژیم صهیونیستی جنگ در غزه را متوقف نکند، موضوع مورد بحث صرفا «یک توافق کوچک» برای تبادل اسرا خواهد بود.

از سوی دیگر، شبکه «کان۱۱» رژیم صهیونیستی به نقل از منابعی در تیم مذاکره‌کننده اسرائیلی و نیز مقامات آگاه از تلاش‌های میانجی‌گری در مذاکرات ناموفق برای دستیابی به توافق تبادل اسیران و پایان جنگ در غزه گزارش کرد کابینه نتانیاهو اگر که بخواهد به توافقی برای آزادی اسیران صهیونیستی در دست حماس دست یابد، ملزم به ارائه‌ امتیازاتی خواهد بود که با «خروج جزئی» از نوار غزه آغاز می‌شود و ممکن است به پایان جنگ ادامه‌دار ۴۲۵ روزه بینجامد.

در همین راستا، این رسانه نیز در گزارش امروز خود به نقل از یک مقام صهیونیست نوشت که «حماس از خود انعطاف بیشتری برای رسیدن به توافقی جزئی» نشان داده است.

به باور مقامات صهیونیست، از ۱۰۰ اسیر اسرائیلی نزد حماس فقط حدود ۴۰ الی ۵۰ نفر از آن‌ها زنده هستند، همین مسئله باعث شده تا پیشنهاد تازه رژیم صهیونیستی خواستار آزادی اسرای کمتری شود.

نتانیاهو عصر یکشنبه هفته گذشته با این پیشنهاد موافقت کرده و اصول کلی این پیشنهاد به مقامات مصری ارائه شده و پس از آن، از طریق قطر به نمایندگان حماس منتقل شده است.

یک مقام صهیونیست همچنین گفت که اکنون «مصر کانال ارتباطی اصلی ما با حماس» است.

این تحول پس از خروج قطر از میانجی‌گران بین رژیم صهیونیستی و حماس صورت می‌گیرد.

پیشنهاد تازه رژیم صهیونیستی، توافقی جزئی است که آتش‌بس موقف ۴۲ الی ۶۰ روزه را شامل می‌شود و همچون گذشته، رژیم اشغالگر حاضر است تا در ازای اسرای خود «صدها» گروگان فلسطینی را آزاد کند.

این رسانه همچنین از موافقت ترامپ با این پیشنهاد خبر داد و نوشت: «روز چهارشنبه، درمر با گزینه ترامپ برای مشاور امنیت ملی خود دیدار و درباره توافق تبادل اسرا و آتش‌بس رایزنی کرد. به گفته مشاورین نزدیک ترامپ، او با توافق مورد قبول اسرائیل موافق است، اما او به‌دنبال پایان یافتن جنگ غزه تا پیش از مراسم تحلیف است.»

پیشتر، نخست‌وزیر قطر نیز ضمن اشاره به در ارتباط بودن خود با مشاورین ترامپ به اسکای نیوز گفت: «ما از تیم او (ترامپ) شنیده‌ایم که او خواستار پایان یافتن فوری جنگ است. امیدوارم این پیام به همه طرفین منتقل شود.»

مقامات رژیم صهیونیستی منتظر پاسخ حماس به پیشنهاد اخیر خود هستند تا در صورت موافقت مقاومت فلسطین، هیأتی از سوی اسرائیل به قاهره اعزام و برای نهایی کردن جزئیات توافق از جمله تعداد اسرا، تعداد روز آتش‌بس و تعداد گروگان‌های فلسطینی رایزنی شود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
سناتور دموکرات: جنگ ترامپ علیه ایران بالاترین درجه شکست است
هلاکت دو تروریست مسلح در پاسخ قاطع پلیس
انقاتد شدید اتحادیه اروپا از یورش به ناوگان صمود
انتقاد شدید سناتور آمریکایی از رفتار «نفرت‌انگیز» بن‌گویر با فعالان ناوگان صمود
فرانسه؛ پایتخت حقوق بشر یا پناهگاه رسوایی‌های خاموش؟
نماینده دموکرات: اقدامات دولت ترامپ برای آزادی ملت‌ها نیست
استرالیا و نیوزیلند سفرای اسرائیل را احضار کردند
اجرای حکم اعدام دو عضو هسته تروریستی تجزیه‌طلب + جزئیات اعترافات
ترکیه حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» را به شدت محکوم کرد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 31 اردیبهشت 1405 + جدول پخش
هاآرتص: رفتار بن‌گویر با فعالان ناوگان «صمود» رسوایی آشکار است
تلاش واشنگتن برای حذف نامزدی نماینده فلسطین در مجمع عمومی
لاوروف: روسیه و چین از هرج و مرج در دنیای چندقطبی جلوگیری می‌کنند
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت+ وضعیت استان ها
خبر خوب برای والدین: راهی برای کاهش خطر اوتیسم و بیش‌فعالی پیدا شد!
4 نشانه پنهان فراموشی که از آن‌ها بی‌خبرید!
حقیقتِ پشت پرده روغن‌های سویا و آفتابگردان در ابتلا به سرطان
تولد جوجه‌ها در پوسته سه‌بعدی؛ گامی برای بازگشت پرندگان منقرض شده
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی
شهادت مامور پلیس در حمله مسلحانه اشرار در سراوان
برتری قاطع استقلال در دربی بسکتبالی مقابل نفت
افشای جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از زبان بقایی
رهبر چین احتمالا هفته آینده به دیدار کیم جونگ اون می‌رود
خداحافظی وزارت کار با «ذوب‌آهن»/ مادر فولاد ایران زیر چتر یک بانک رفت
معمای خلبانان نامرئی آمریکا و سانسور سیستماتیک در رسانه‌های غربی
واردات مواد پتروشیمی به کولبران و ملوانان سپرده شد
شهیدی که متاعی بالاتر از جانش را فدای انقلاب کرد
العربیه: توافق ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگر نهایی می‌شود؟