×
بین الملل
شناسه خبر : 202553
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/09/15 ساعت 10:35
ارائه پیشنهاد آتش‌بس به حماس توسط رژیم اسرائیل

ارائه پیشنهاد آتش‌بس به حماس توسط رژیم اسرائیل

رسانه آمریکایی به نقل از مقامات رژیم صهیونیستی ادعا کرد که پیشنهاد تازه‌ای از سوی صهیونیست‌ها برای دستیابی به آتش‌بس «موقت» و تبادل اسرا در غزه ارائه شد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: همزمان با سفر ران درمر وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی و یکی از مشاورین ارشد «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اشغالگر، گزارش‌هایی درباره «قریب‌الوقوع بودن» آتش‌بس در غزه و خواست «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب آمریکا برای پایان یافتن جنگ خونین غزه تا پیش از مراسم تحلیف خود در ۲۰ ژوئیه منتشر شده است.

در همین راستا، بامداد امروز - پنجشنبه - پایگاه خبری «آکسیوس» به نقل از مقامات صهیونیست مدعی شد که رژیم صهیونیستی پیشنهاد تازه‌ خود برای دستیابی به آتش‌بس در غزه و تبادل اسرای نزد حماس را ارائه کرده است.

به گفته یکی از مقامات صهیونیست، آن‌ها امیدوارند که پس از شهادت «یحیی السنوار» رهبر پیشین حماس، برقراری آتش‌بس در لبنان و روی کار آمدن ترامپ باعث شود تا حماس از خود «انعطاف» بیشتری نشان دهد.

این ادعا درحالی است که پیشتر شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی، رسانه نزدیک به نتانیاهو گزارش کرد که احتمال اینکه در روزهای آینده یک پیشرفت سیاسی با حماس برای رسیدن به یک توافق حاصل شود، وجود دارد و سفر مقامات نظامی رژیم صهیونیستی به مصر، یک نشانه مثبت و اولین قدم برای شروع یک توافق پس از گذشت بیش از یک سال از معامله قبلی با حماس در نوامبر ۲۰۲۳ است.

آن‌چنان که از مذاکرات با طرف‌های مختلف مشخص است، مادامی که رژیم صهیونیستی جنگ در غزه را متوقف نکند، موضوع مورد بحث صرفا «یک توافق کوچک» برای تبادل اسرا خواهد بود.

از سوی دیگر، شبکه «کان۱۱» رژیم صهیونیستی به نقل از منابعی در تیم مذاکره‌کننده اسرائیلی و نیز مقامات آگاه از تلاش‌های میانجی‌گری در مذاکرات ناموفق برای دستیابی به توافق تبادل اسیران و پایان جنگ در غزه گزارش کرد کابینه نتانیاهو اگر که بخواهد به توافقی برای آزادی اسیران صهیونیستی در دست حماس دست یابد، ملزم به ارائه‌ امتیازاتی خواهد بود که با «خروج جزئی» از نوار غزه آغاز می‌شود و ممکن است به پایان جنگ ادامه‌دار ۴۲۵ روزه بینجامد.

در همین راستا، این رسانه نیز در گزارش امروز خود به نقل از یک مقام صهیونیست نوشت که «حماس از خود انعطاف بیشتری برای رسیدن به توافقی جزئی» نشان داده است.

به باور مقامات صهیونیست، از ۱۰۰ اسیر اسرائیلی نزد حماس فقط حدود ۴۰ الی ۵۰ نفر از آن‌ها زنده هستند، همین مسئله باعث شده تا پیشنهاد تازه رژیم صهیونیستی خواستار آزادی اسرای کمتری شود.

نتانیاهو عصر یکشنبه هفته گذشته با این پیشنهاد موافقت کرده و اصول کلی این پیشنهاد به مقامات مصری ارائه شده و پس از آن، از طریق قطر به نمایندگان حماس منتقل شده است.

یک مقام صهیونیست همچنین گفت که اکنون «مصر کانال ارتباطی اصلی ما با حماس» است.

این تحول پس از خروج قطر از میانجی‌گران بین رژیم صهیونیستی و حماس صورت می‌گیرد.

پیشنهاد تازه رژیم صهیونیستی، توافقی جزئی است که آتش‌بس موقف ۴۲ الی ۶۰ روزه را شامل می‌شود و همچون گذشته، رژیم اشغالگر حاضر است تا در ازای اسرای خود «صدها» گروگان فلسطینی را آزاد کند.

این رسانه همچنین از موافقت ترامپ با این پیشنهاد خبر داد و نوشت: «روز چهارشنبه، درمر با گزینه ترامپ برای مشاور امنیت ملی خود دیدار و درباره توافق تبادل اسرا و آتش‌بس رایزنی کرد. به گفته مشاورین نزدیک ترامپ، او با توافق مورد قبول اسرائیل موافق است، اما او به‌دنبال پایان یافتن جنگ غزه تا پیش از مراسم تحلیف است.»

پیشتر، نخست‌وزیر قطر نیز ضمن اشاره به در ارتباط بودن خود با مشاورین ترامپ به اسکای نیوز گفت: «ما از تیم او (ترامپ) شنیده‌ایم که او خواستار پایان یافتن فوری جنگ است. امیدوارم این پیام به همه طرفین منتقل شود.»

مقامات رژیم صهیونیستی منتظر پاسخ حماس به پیشنهاد اخیر خود هستند تا در صورت موافقت مقاومت فلسطین، هیأتی از سوی اسرائیل به قاهره اعزام و برای نهایی کردن جزئیات توافق از جمله تعداد اسرا، تعداد روز آتش‌بس و تعداد گروگان‌های فلسطینی رایزنی شود.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بزرگترین فراخوان نظامی از سوی پوتین صادر شد
مخالفت دوباره نتانیاهو با تشکیل کشور فلسطین
پایان یافتن صبر کوشنر و ویتکاف درقبال رفتار نتانیاهو
بازی فردا مقابل موهون باگان هند برگزار نمی‌شود
خطر تعطیلی دولت آمریکا از نیمه‌شب سه‌شنبه!
9 تالاب ایران خشک شد
ادعای آکسیوس: نتانیاهو از نخست وزیر قطر عذرخواهی کرد
تصادف اتوبوس در جنوب مصر 8 کشته و 14 زخمی داشت
عکس های منتخب جهان،29 سپتامبر 2025
پزشکیان: سازوکار «اسنپ‌بک» تقلایی برای مشروعیت‌بخشی به اقدامات خلاف قانون کشورهای غربی است
سرلشکر صفوی: 16 خلبان اسرائیلی در حملات موشکی ایران کشته شدند
گرد و خاک تا چهارشنبه در تهران می‌ماند
فرصت 24 ساعته برای جاماندگان دریافت سود سهام عدالت
ادامه گزافه گویی تروئیکای اروپا علیه ایران
حادثه امنیتی سخت برای نظامیان اسرائیلی در غزه
کاروان آسیایی «صمود» به بندر چابهار رسید
پزشکیان درگذشت همسر آیت الله سیستانی را تسلیت گفت
ترامپ تعرفه 100 درصدی بر تولید فیلم‌ در خارج وضع کرد
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
تراکتور(0) - الوحده(0) | شروع نبرد سرنوشت‌ساز آسیایی در تبریز
تیزر «پسران هور» رونمایی شد/ آغاز پخش از فردا در شبکه یک
وقوع حادثه دریایی در 110 مایلی جنوب شرق عدن
توییت جدید دفتر رهبر معظم انقلاب در سالروز شهادت سید مقاومت
مصدومیت آل‌کثیر در تمرین ملوان
نورنما | ساخت ربات رزمی کار شکست ناپذیر
آیا مناظره روحانی و جلیلی، اقدامی مفید و بهنگام است؟
آتش‌سوزی در ساختمان 12 طبقه ستارخان/ 3 نفر مصدوم و 15 نفر نجات یافتند
رایزنی گروسی با وزیر خارجه آلمان درباره اسنپ بک ایران
کاخ سفید: توافق صلح غزه بسیار نزدیک است
آلمان اجرای طرح «دیوار پهپادی» را کم اهمیت دانست
شرووط اسموتریچ برای توافق پایان جنگ غزه
هاشمیان همچنان بازیکن مدافع می خواهد!
گروسی و وزیر خارجه فرانسه درباره دیپلماسی هسته‌ای ایران دیدار کردند
ترامپ و صلحی که بوی باروت می‌دهد
فعال ضد اسرائیلی سخنرانی وزیر دارایی انگلیس را مختل کرد +فیلم
مداردیپلماسی | مرگ دیپلماسی در شهرآشوب نیویورک
نتانیاهو: زمان مناسبی برای اعمال حاکمیت بر کرانه باختری نیست
دبیر: توزیع بودجه باید بر اساس عدالت و افتخارآفرینی هر رشته باشد
مدودف: روسیه اساسا نیازی به جنگ با هیچکس ندارد
پزشکیان: در برابر آدم‌های پلید کوتاه نمی‌آییم
لندن به تل‌آویو هشدار داد: به جنایات اخلاقی در غزه پایان دهید
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت مرکز وکلای قوه قضائیه
بنیادی‌فر: داوران برای هر بازی باید 50 میلیون تومان بگیرند+فیلم
واردات شمش طلا برای سرمایه‌گذاران خارجی آزاد شد
پیام تسلیت رهبر انقلاب به آیت‌الله سیستانی
واکنش مقاومت عراق به تهدیدهای نتانیاهو
ممنوعیت پرواز پهپادهای غیرنظامی در دانمارک
تاج: برای نماینده هند که به ایران نیامد متأسفم؛ این تیم باید جریمه شود
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 7 مهر + جدول
ایران در "گذرگاه"
X
آگهی تبلیغاتی